2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ay walla ben bile burdan sinirlendim çok düşüncesizce bir hareket ama eşinin bu konudaki tavrı çok önemli 3 ay nedir ya benim görümcem de dün Aradı 1 haftalık gelicem dedi buyur gel dedim senin görümcenin eşi YOk mu canım nasıl 3 ay bırakıyor eşini inşallah kötü bir şakadır da gerçeğe dönüşmez

biz geçen ay havuzlu hana gitmiştik eşimle. pek bişey alamadık açıkçası. ya da değişik bişey bulamadık diyim. termal kolsuz ve kısa kollu tulumlardan aldık bolca, şöyle bir 20-30 tane almışızdır. gerisi çok ilgimizi çekmedi.

bir de o katlanan küvetlerden almadığıma ben de sonradan çok pişman oldum. evde ne güzel yer kaplamadan durucaktı. internette filan daha pahalı buldum hep...

bu arada morhipo'dan alışveriş yapmıştım bayramdan önce. onlar geldi dün. koton'un tshirt'lerine bayıldım. kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama aklınızda bulunsun. bir de ingilterede next diye bir marka var, onun gelmesi 1 ayı geçti ama onların da ürünleri çok kaliteli ve farklıydı.

Ben geçen gün ebebek mağazasında baktım; lohusa kilodu ince kağıt gibi depend ona göre daha kalın ve güvenli geldi bana.
evet herkes de lepend tavsiye etmıstı ben de lepend aldım lohusa kılodu yerıne kullanacagım ıcın ayrıca bır lohusa kılodu almadım. sımdı eksık mı var dıye dusunuyorum =)

Hangi sterilizatör ü aldın canım ben çok düşündüm sonunda weewell in kurutmalı modelini aldım
Hangi sterilizatör ü aldın canım ben çok düşündüm sonunda weewell in kurutmalı modelini aldım
bende canım cok arastırdım yorumları okudum en cok kafama yıne weewell kurutmalı modelı yattı. ındırıme de girmişken hazır alıyım lıstemden de bır eksık daha temızlensın dedım hemen gıttım cızık attım lısteye :) linki paylasıyorum https://www.e-bebek.com/weewell-wsb160-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici-p-wee-wsb160/

kızım özelde olmuştu sezeryan biliyorum almayacaklarını da işte hocalar iyi olunca insan devlette mi yapsam diye düşünüyor sırf bu yüzden özele yöneleceğim galiba Rabbimden hayırlısı hepimiz için inşallah

Kızlar kafama takılan beni huzursuz eden bir konu var ve bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. Konuşsam da anlayan olmuyor. Bari size anlatayım derdimi. Bu benim ilk hamileliğim istanbulda yeniyim 1 yıl oldu taşınalı burda çevrem yok. Gittiğim hastanede doğum konusunda ciddi kaygılarım var. Doğuma girerken yanımızda kimseyi almıyorlar (normalde esim doguma girmek istiyordu) ayrı bir sancı odası yok sancıyı doğumhanede yalnız bekliyoruz. Yani devlet hastanesinden pek bir farkı yok bide üstüne para vericem. Hastaneyi de değiştiremiyorum babamın hastanede tanıdıkları var diye oraya gidiyorum zaten (babama birsey soyleyince bu konuda anlamiyor malesef) bide fiyatta makul. Napıyım bilemiyorum ama kaç saat yalnız kalacağımi bilememek beni ürkütüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuda ne yapabilirim sizce. Var mı avrupa yakasında uygun fiyatlı güzel şartları olan bir hastane bilen lütfen yardım edin

Canım taksite yanaşmıyorlar öyle bir düşüncen varsa boşuna yorulma oralarda civile ğit bu çok ürünü bulursun zaten. Marmara'ya yakın mı bilmiyorum ben

Evet canım varmış. Be bi çok şeyini çiko var hanın içinde ordan aldım reflü yastığı falan 60 liraydı. Küvet çıkmış yeni fiyatı çok ama katlanır türden 120 ydi çiko da. Her yerde 140. 150. Mamajo süt sağma makinası falan en uygun ordan buldum. Nakite ayrıca indirim de yaptılar çok memnun kaldım.

İstanbul'da ne taraftasın bilmiyorum canım medilife Çapa var normal 750 Sezeryan 1250 doktor saha özel mesai dışı gelirse ekstra 350 muayene ücreti 75 TL doktor baya ilgili beni tek endişe ettiren doğum öncesi acil birşey dlursa başka hastaneye gidiyorsun

Aaa ben 120 ye bulabildim en uygun. Garanti falan var bide nakit indirimi yaptılar. O dediğin hiç görmedim. Bak kötü oldu bu :-(

dedign gibi inan sesleri bile bazen insani cileden çikariyo ki nerde kaldi yan yana olman eşim evin tek erkek çocugu birsuru görumcem var benim işim biraz zor bu konularda

Halkalı tarafındayim canım. Nasıl yani doğum öncesi acil birsey olursa neden başka hastaneye gidiyorsun onu anlamadım canım. Doğum fiyatları uygunmus aslında araştırayim bakalım canım.

Ay bu nasıl bi düşüncesizlik ya hamile insana hemde bu sıcaklarda misafirligemi gelinirmis uzun süre eşin söyleyebilse keşke

valla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedim

Canım Beylikdüzü medilife da aynı fiyat. Ama sen çapada nöbetçi k.doğumcu yok mu demiştin. Doğru muyum. Beylikdüzü nde varmış geçen tansiyonum çıktı gittim de o zaman gördüm.

valla sabah sabah güldüm sayende ya gizli bi dost

Tuz kullanmıyorum canım ama suyu arttırdım bugün daha az. Tahriş olmuştı belkide.

canm gunaydn benim ablamda ozel bi hastanede dogum yapmistu suyu gelmsti sancilarida vardi ama acilmasi olmadigi icn dogum baya uzun surdu normal bi odada beklemesini istedilrr annem ve eside yanindaydi sonra ablam sancilar yuzunden bagirdgi icn yan odadakiler sikayetci olmuslardi bizi rahatsz ediyo diye hemsirede ablmi dogumhaneye gotrmstu ve yalnz kimsenn girmesine de izin vermemisti orda acilmasi olana kadar yalnz saatlerce kalmsti cok zor bsy allah kimseye boyle zor dogumlar gostermesn ve o psikolojiyi hala üzerinden atamamiş ben de istanbula yeni taşindm kolana gidiyom dogumda orda olacak ama benim sezeryan olumlu olumsuz hic yorum duymadim kolan hastanesi icn mecbur ilk tecrubemi orda yaşicm allah yardmcn olsn ama cok gec degil araştr kendin ve bebegin icn iyi bi hastane bul

bende hala şaka mi bu diyorum ama gercek yani görumcemn eşi vefat etms aslinda yaşitiz ama aramz iyi degil ben olsm abimn evi bile olsa eşiyle konuşmuyosam o eve gitmem ama tabi karekter meselesi demmekki onlarda o yok okul acilana kadar ne yaşarm onunla ama gercekten düşncesi bile beni ürpertiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…