- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.501
Ay walla ben bile burdan sinirlendim çok düşüncesizce bir hareket ama eşinin bu konudaki tavrı çok önemli 3 ay nedir ya benim görümcem de dün Aradı 1 haftalık gelicem dedi buyur gel dedim senin görümcenin eşi YOk mu canım nasıl 3 ay bırakıyor eşini inşallah kötü bir şakadır da gerçeğe dönüşmezKizlar ya stres dn uzak olalm diyoz ama ben iki gundr acaip stresliyim benimle küs olan görümcem kiziyla beraber 3 ayligina bize kalmaya geliyolar memleketn bu durumda nasil agirlarm onu nasil kaldirirm bu durumu bilmiyorm ister istemez insan stres oluyo ya korkuym bebegme bsy olur die zaten kordon dolanmisti boynuna onun üzüntusundeym hala atlatamadm bide bunu nasil çekerim bilmiyom
evet herkes de lepend tavsiye etmıstı ben de lepend aldım lohusa kılodu yerıne kullanacagım ıcın ayrıca bır lohusa kılodu almadım. sımdı eksık mı var dıye dusunuyorum =)Ben geçen gün ebebek mağazasında baktım; lohusa kilodu ince kağıt gibi depend ona göre daha kalın ve güvenli geldi bana.
Hangi sterilizatör ü aldın canım ben çok düşündüm sonunda weewell in kurutmalı modelini aldım
bende canım cok arastırdım yorumları okudum en cok kafama yıne weewell kurutmalı modelı yattı. ındırıme de girmişken hazır alıyım lıstemden de bır eksık daha temızlensın dedım hemen gıttım cızık attım lısteye :) linki paylasıyorum https://www.e-bebek.com/weewell-wsb160-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici-p-wee-wsb160/Hangi sterilizatör ü aldın canım ben çok düşündüm sonunda weewell in kurutmalı modelini aldım
kızım özelde olmuştu sezeryan biliyorum almayacaklarını da işte hocalar iyi olunca insan devlette mi yapsam diye düşünüyor sırf bu yüzden özele yöneleceğim galiba Rabbimden hayırlısı hepimiz için inşallahO olaylar ozeldede oluo cnm sadece disari cok sizmio kucuk kizini almazlar die dusunuyorum cnki ark.7 saat sanci bekledi o arada annesini bile almamislar yanina dogumuda doktorlar deil ebeler yaptiriyor die biliyorum acil bi durum olmadikca hakkimizdanhayirlisi olsun cnm hepimizin insallah
Canım taksite yanaşmıyorlar öyle bir düşüncen varsa boşuna yorulma oralarda civile ğit bu çok ürünü bulursun zaten. Marmara'ya yakın mı bilmiyorum ben@yusufşeyma
missdincer
Kızlar sağolun bilgiler için
Otoparkı internet sitesine ücretsiz demişler.olmazsa marmarayla gideriz.marmaraya yakın heralde orası.
Perde diktirmicem.beşiği odamda olucak şimdilik.odasını ayırınca eksiksiz yaparım herşeyinş inş.
Katlanabilir küveti bende istiyorum.diğerleri çok yer kaplar.içinede uygun köpük file bulursam süper olur.
Malesef nakit ödeyemicem.kredi kartına taksitle anca işin içinden çıkabiliriz.
Allah kolaylık versin hepimize maddi manevi :)
Evet canım varmış. Be bi çok şeyini çiko var hanın içinde ordan aldım reflü yastığı falan 60 liraydı. Küvet çıkmış yeni fiyatı çok ama katlanır türden 120 ydi çiko da. Her yerde 140. 150. Mamajo süt sağma makinası falan en uygun ordan buldum. Nakite ayrıca indirim de yaptılar çok memnun kaldım.Canım fiyatlar nasıl dışarıya göre.
Hangi mağazadan aldın tavsiyelerin neler :)
Bende haftaya gidicem.gitmişken toptan bütün alışverişimi yapıcam.inş güzel indrim yaparlar.
Bide ücretsiz otoparkı varmış biliyomusun kullandınız mı?
İstanbul'da ne taraftasın bilmiyorum canım medilife Çapa var normal 750 Sezeryan 1250 doktor saha özel mesai dışı gelirse ekstra 350 muayene ücreti 75 TL doktor baya ilgili beni tek endişe ettiren doğum öncesi acil birşey dlursa başka hastaneye gidiyorsunKızlar kafama takılan beni huzursuz eden bir konu var ve bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. Konuşsam da anlayan olmuyor. Bari size anlatayım derdimi. Bu benim ilk hamileliğim istanbulda yeniyim 1 yıl oldu taşınalı burda çevrem yok. Gittiğim hastanede doğum konusunda ciddi kaygılarım var. Doğuma girerken yanımızda kimseyi almıyorlar (normalde esim doguma girmek istiyordu) ayrı bir sancı odası yok sancıyı doğumhanede yalnız bekliyoruz. Yani devlet hastanesinden pek bir farkı yok bide üstüne para vericem. Hastaneyi de değiştiremiyorum babamın hastanede tanıdıkları var diye oraya gidiyorum zaten (babama birsey soyleyince bu konuda anlamiyor malesef) bide fiyatta makul. Napıyım bilemiyorum ama kaç saat yalnız kalacağımi bilememek beni ürkütüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuda ne yapabilirim sizce. Var mı avrupa yakasında uygun fiyatlı güzel şartları olan bir hastane bilen lütfen yardım edin
Aaa ben 120 ye bulabildim en uygun. Garanti falan var bide nakit indirimi yaptılar. O dediğin hiç görmedim. Bak kötü oldu bu :-(Canım bir de sanırım girişin bir yada iki alt katında bir mağaza var orada katlanabilir Bebek küveti satılıyordu yanılmıyorsam 70-80 tl gibi fiyatı vardı. Ben almadığıma pişmanım. Piyasada baktım 150 tl den aşağı bulamadım. Bu Haftasonu ben de gidip alacağım bir tane.
dedign gibi inan sesleri bile bazen insani cileden çikariyo ki nerde kaldi yan yana olman eşim evin tek erkek çocugu birsuru görumcem var benim işim biraz zor bu konulardaGörümceler kayınvalideler ektiler hepsi aynı ya bencil dusuncesızler ben hepsıne gıcık oluyorum yılda bir iki defa görüyorum ona bile dayanamıyorum hoş sesleri yetıyor telefondan taciz ediyorlar Allah yardımcın olsun dilerim gelemez zor bir durum birde esin annem kardeşim mızmız mız yapıyorsa daha cok sinir oluyor insan sabah sabah kendi esımın aılesı gelıyor gıbı hıssettim resmen sinirlerim bozuldu
Halkalı tarafındayim canım. Nasıl yani doğum öncesi acil birsey olursa neden başka hastaneye gidiyorsun onu anlamadım canım. Doğum fiyatları uygunmus aslında araştırayim bakalım canım.İstanbul'da ne taraftasın bilmiyorum canım medilife Çapa var normal 750 Sezeryan 1250 doktor saha özel mesai dışı gelirse ekstra 350 muayene ücreti 75 TL doktor baya ilgili beni tek endişe ettiren doğum öncesi acil birşey dlursa başka hastaneye gidiyorsun
Ay bu nasıl bi düşüncesizlik ya hamile insana hemde bu sıcaklarda misafirligemi gelinirmis uzun süreKizlar ya stres dn uzak olalm diyoz ama ben iki gundr acaip stresliyim benimle küs olan görümcem kiziyla beraber 3 ayligina bize kalmaya geliyolar memleketn bu durumda nasil agirlarm onu nasil kaldirirm bu durumu bilmiyorm ister istemez insan stres oluyo ya korkuym bebegme bsy olur die zaten kordon dolanmisti boynuna onun üzüntusundeym hala atlatamadm bide bunu nasil çekerim bilmiyom
valla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedimbenim de yüzümde öyle kabarma kuruluk var doktoruma sorucam bu hafta
@Foha merhaba başlıkta yenisiniz galiba hoşgeldiniz ya da ben yeni görüyorum
Eccoomm canım eşin sessiz kalmakla düşüncesizlik yapmış ancak yalnız olduğunuz bir an şu halinle uzun süreli misafir ağırlayamayacağını güzel bir dille anlatsan ve onun tepkisine göre görümcenlere söyleseniz? vakit kaybetmeden..
Görümcenin yaptığı zaten tamamen yüzsüzlük bence. İnsana temizliğe yardıma gelinse hamilelik süresinde 3 ay kalınmaz yani. Kaldı ki annenler gelecekmiş. Belki annenler gelince güzel bir dille sepetler
Canım Beylikdüzü medilife da aynı fiyat. Ama sen çapada nöbetçi k.doğumcu yok mu demiştin. Doğru muyum. Beylikdüzü nde varmış geçen tansiyonum çıktı gittim de o zaman gördüm.İstanbul'da ne taraftasın bilmiyorum canım medilife Çapa var normal 750 Sezeryan 1250 doktor saha özel mesai dışı gelirse ekstra 350 muayene ücreti 75 TL doktor baya ilgili beni tek endişe ettiren doğum öncesi acil birşey dlursa başka hastaneye gidiyorsun
valla sabah sabah güldüm sayende ya gizli bi dostcanım en ıyı sen tanırsın esını soyle guzel bır anında cok da tepkısınden emın degılsen hafıf bı gırısle konuyu acabılırsın belkı. yada dınleyecegı yakın bırı varsa konuyu o acıp buyuk olarak bı akıl versın belkı daha etkılı olur. sonucta bırının bı sekılde o gorumceye ulasması lazım ıstersen bana numarasını ver ben arıyıp bır dost .. dıye gızlı ısımle mesaj bırakıyım :)
Tuz kullanmıyorum canım ama suyu arttırdım bugün daha az. Tahriş olmuştı belkide.ınsallah canım yanma varsa sistit fln olabılır kı umarım degıldır ılacla gecıyor cunku. herseyın bası bol su ıcerek oluyor oyuzden sen sımdıden su ıcımını arttır derım gerekıyrosa daha cok tuzlu tatlı ye kı daha cok su ıcebıl derım
canm gunaydn benim ablamda ozel bi hastanede dogum yapmistu suyu gelmsti sancilarida vardi ama acilmasi olmadigi icn dogum baya uzun surdu normal bi odada beklemesini istedilrr annem ve eside yanindaydi sonra ablam sancilar yuzunden bagirdgi icn yan odadakiler sikayetci olmuslardi bizi rahatsz ediyo diye hemsirede ablmi dogumhaneye gotrmstu ve yalnz kimsenn girmesine de izin vermemisti orda acilmasi olana kadar yalnz saatlerce kalmsti cok zor bsy allah kimseye boyle zor dogumlar gostermesn ve o psikolojiyi hala üzerinden atamamiş ben de istanbula yeni taşindm kolana gidiyom dogumda orda olacak ama benim sezeryan olumlu olumsuz hic yorum duymadim kolan hastanesi icn mecbur ilk tecrubemi orda yaşicm allah yardmcn olsn ama cok gec degil araştr kendin ve bebegin icn iyi bi hastane bulKızlar kafama takılan beni huzursuz eden bir konu var ve bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. Konuşsam da anlayan olmuyor. Bari size anlatayım derdimi. Bu benim ilk hamileliğim istanbulda yeniyim 1 yıl oldu taşınalı burda çevrem yok. Gittiğim hastanede doğum konusunda ciddi kaygılarım var. Doğuma girerken yanımızda kimseyi almıyorlar (normalde esim doguma girmek istiyordu) ayrı bir sancı odası yok sancıyı doğumhanede yalnız bekliyoruz. Yani devlet hastanesinden pek bir farkı yok bide üstüne para vericem. Hastaneyi de değiştiremiyorum babamın hastanede tanıdıkları var diye oraya gidiyorum zaten (babama birsey soyleyince bu konuda anlamiyor malesef) bide fiyatta makul. Napıyım bilemiyorum ama kaç saat yalnız kalacağımi bilememek beni ürkütüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuda ne yapabilirim sizce. Var mı avrupa yakasında uygun fiyatlı güzel şartları olan bir hastane bilen lütfen yardım edin
Aynısından almışız :)bende canım cok arastırdım yorumları okudum en cok kafama yıne weewell kurutmalı modelı yattı. ındırıme de girmişken hazır alıyım lıstemden de bır eksık daha temızlensın dedım hemen gıttım cızık attım lısteye :) linki paylasıyorum https://www.e-bebek.com/weewell-wsb160-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici-p-wee-wsb160/
bende hala şaka mi bu diyorum ama gercek yani görumcemn eşi vefat etms aslinda yaşitiz ama aramz iyi degil ben olsm abimn evi bile olsa eşiyle konuşmuyosam o eve gitmem ama tabi karekter meselesi demmekki onlarda o yok okul acilana kadar ne yaşarm onunla ama gercekten düşncesi bile beni ürpertiyoAy walla ben bile burdan sinirlendim çok düşüncesizce bir hareket ama eşinin bu konudaki tavrı çok önemli 3 ay nedir ya benim görümcem de dün Aradı 1 haftalık gelicem dedi buyur gel dedim senin görümcenin eşi YOk mu canım nasıl 3 ay bırakıyor eşini inşallah kötü bir şakadır da gerçeğe dönüşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?