2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tuz kullanmıyorum canım ama suyu arttırdım bugün daha az. Tahriş olmuştı belkide.
Canım 30 haftalık gebelik yazılarının çoğunda idrar yolu enfeksiyonu özellikle sistit olabilirsiniz diyor. İdrarınızı yaparken tamamını yapmaya özen gösterin bol su için yazıyor. Ve doktorunuza haber verin diyor. İstersen bi haber ver doktoruna.

ben hep eşime derdm benim kimseye ihtiyacm yok cunku evde iki kisiyz pek ev kirlenmez zaten cok olunca daha cok insana agirlik cokuyo bide kim yardm amaclida gelse insan kendi evini kimseye birakamiyo her halinle kendin kalkip yapmak istiyosn bende hala anlamş degilm

Canım kendini rahat hissetmediğin bir hastanede Doğum yapmanı tavsiye etmem. Rahat olacaksın ki kasların gevşesin Doğum kolay olsun, şimdiden bu kadar endişeyle Doğuma girmen çok sağlıklı değil bence. Bırak babanın hatır gönül işlerini, memnun değilim de bırak başka bir hastane bul. Ben Anadolu yakasındayım burada uygun hastaneler var ama Avrupa yakasını bilemiyorum maalesef.

lepend ve lohusa kilodu aynı şey değil mi ben pek anlamıyorum da bu ıslerden :)
Canim depend daha hasta bezi gibi kalin o daha tavsoye ediliyor ama kanama yogun olmadigi zaman lohusa kulodu da kullanitim diye ondan da aldim. Denerim dedim. Birde bi paket depend yetermi bilemedim. 3 al 2 ode vardi lohusa kulotlarinda onu da aldim ben. Lohusa kulodu daha basit duruyor.

valla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedim
Canim senin durum baya garip olmus dogum oncesi 3 ay ne demek ya. Hatta dogum sonrasi da. sehir disidan 3 gunlugune arkadasim geldi esim gunduz ben yokum sen nasil yetiscen diye baya panikledi. Zorlanmadim ama once bizi dusunmeleri lazim. Bir de araniz iyi olsa nazin da gecer ama durum da farkli. Allah kolaylik versin. Yine de sen kendini ve bebegini düşün sakin hirpalama kendin i

Bu çok büyük bi düşünceszlik ama ya. Hamileyiz biz yeri geliyo ben rahatsız olup bulaşığımı bi süre toplayamıyo Uzanıyorum. Söylemesi ayıp sıcaklar dan bunalıp Afedersiniz don atlet geziyorum evde. Ördek gibi günde üç kere duşa giriliyo yeri gelince. Üç ay neymiş. Ayy çok uyuz oldum. Benimki gelse bu kadar kızardım ancak

bende evde bazen atlet cok kisa sort giyerim cunku cok sicak gercektn ve geceleri ayak agrisindan hep ayaklar havaya kaldirir oyle uzanir bazen sofrayi bi saat kaldiramam cunku yemektn sonra agirlik cokuyo gercektn hamile bi bayan doguma kadar evinde yalnz birakilmali cunku halden hale şekilden şekile giriyo

Böyle bir durumu yaşamaktan çok korkuyorum işte canım. Ablana geçmiş olsun Allah bu kötü psikolojiden tez zamanda kurtarsin inşallah. Seninde sezeryanin çok rahat geçer Inşallah. Ağrısız sizisiz bir doğum nasip etsin Allah. Araştırıyorum canım ama tanıdık olsa eşe dosta sorup fikir alıp karar verir insan bu şekilde internetten bakarak pek bir sonuç elde edemiyorum malesef canım.

Kafama yatan ve bütçeme uyan bir hastane bulsam bırakacağım canım. Ama öyle bir yer bulmadan doktoru da hastaneyi de bırakmak gibi bir şansım yok. Zaten bir yer bulmadan kimseyi ikna edemem canım. Artık en son diyorum ki doğum geldi ve ben bir yer bulamamış olursam kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi acile gider orda yaparım doğumu en azından param cebimde kalır. Sonuçta şartlar aynı yani

Canim nerede oturuyorsun ? Bizim gelin kücükköy Asys hastanesinde Ebru coskuna gitti . Baya bir arkadas tavsiyesi ile. Dogal dogum yanlisi gereksiz muayene psrasinalmayan gereksiz dekilde doguma müdahale etmeyen bir doktormus. Gelinimizin giden bütün srkadaslsri cok memnun olunca o da ona basladi. Dogum fiyatlsrida col uygundu. 400-500 lira gibi bor sey normam dogum. Eger gece oluesa ve Ebru hanimi cagirirsan ekstra bi 300 lira. Bi arastir istersem

Canım süt izni birleştirmeye her şirketin yaklaşımı farklı.çocuk 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5saat iznimiz var.ancak bunu bazı şirketler günlük uygulatıyor bazıları ise haftanın bir gününe toplatıyor.senin şirketin ne kadar güzel tüm süt izinlerini. Birleştirip de toplu şekilde kullandırıyor.benimki buna müsade etmiyor haftanın bir günü olacak.
6ay ücretsiz alacağını sen şirketine söyledin mi?ben o konuda kararsızım 6ay mı alsam 3 ay mı alsam bilemiyorum. O yüzden hep bana sorulan soruları ucu açık bırakıyorum. Bebeğim en az 6-7 aylık olana kadar ben bakıcam diyorum ama gönlümden geçen 1 yaşına kadar kendim bakmak.bakalım Doğumdan sonra kararımı vericem

Halkalı tarafındayim canım. Oraya da bir bakayım söylenen isim ve hastaneleri not ediyorum. Inşallah içlerinden içime sinen bitane çıkar canım. Doğum fiyatları uygunmus gerçekten yalnız acaba sancı için falan nerde bekliyoruz bu da çok önemli birsey. Yalnız başıma saatlerce beklemekten korkuyorum çünkü canım

Halkalı tarafındayim canım. Nasıl yani doğum öncesi acil birsey olursa neden başka hastaneye gidiyorsun onu anlamadım canım. Doğum fiyatları uygunmus aslında araştırayim bakalım canım.
Acilde kadın doğum yok doktor senin doğumuna geliyor anca. Esenler medipol ters mi sana bilmiyorum ama orda her gün nöbetçi doktor var güzel ilgileniyorlar Sezeryan 1200 normal ne kadar bilmiyorum Allah konusun küvezlik durum dlursa nisa yada medipol mega ya götürüyor. Medilife çapanın yenidoğan yogun bakımı var birdi medilife bağcılar var ama fiyat bilmiyorum

Canım Beylikdüzü medilife da aynı fiyat. Ama sen çapada nöbetçi k.doğumcu yok mu demiştin. Doğru muyum. Beylikdüzü nde varmış geçen tansiyonum çıktı gittim de o zaman gördüm.
Aynen çapada nöbetcı kadın doğum yok canım şükür senin onda varmış belki daha büyüktür

ya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorum
Canım hoş bir durum değil ama evinde huzursuzluğu başlatan sen olma.erkek milleti nedense anne ve bacılarına pek düşkün oluyor hiç laf söyletmiyor.hiç bi işe elini sürme misafirler diye hizmet de etme, karşısında bol bol dinlen. Olmadı çekil yatak odana dinlen. Eşin ev işinde destek oluyor muydu?olmuyorsa da evle ilgilenme,bırak ev işini falan. Eşin bişey derse veya şikayet ederse ben hamileyim çok yoruluyorum ablan bana yardımcı olmak için gelmemiş miydi de.bırak eşinle görümcen ev işi yapsın.

Canım doğum ücretlerini öğrendin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…