- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.521
Canım 30 haftalık gebelik yazılarının çoğunda idrar yolu enfeksiyonu özellikle sistit olabilirsiniz diyor. İdrarınızı yaparken tamamını yapmaya özen gösterin bol su için yazıyor. Ve doktorunuza haber verin diyor. İstersen bi haber ver doktoruna.Tuz kullanmıyorum canım ama suyu arttırdım bugün daha az. Tahriş olmuştı belkide.
ben hep eşime derdm benim kimseye ihtiyacm yok cunku evde iki kisiyz pek ev kirlenmez zaten cok olunca daha cok insana agirlik cokuyo bide kim yardm amaclida gelse insan kendi evini kimseye birakamiyo her halinle kendin kalkip yapmak istiyosn bende hala anlamş degilmAcaba esin cagirmis olabilirmi cnm ablasini cunki hem kus hemde 3 ay kalmaya geliyor saka gibi nasil bi yuzsuzluk anlayamadim ama esin cagirdiysa hani yorulmaman acisindan sana yardimci olmasi acisindan mecbur kalmistr die dusunuyorum baska turlu bi anlam veremedim
Canım kendini rahat hissetmediğin bir hastanede Doğum yapmanı tavsiye etmem. Rahat olacaksın ki kasların gevşesin Doğum kolay olsun, şimdiden bu kadar endişeyle Doğuma girmen çok sağlıklı değil bence. Bırak babanın hatır gönül işlerini, memnun değilim de bırak başka bir hastane bul. Ben Anadolu yakasındayım burada uygun hastaneler var ama Avrupa yakasını bilemiyorum maalesef.Kızlar kafama takılan beni huzursuz eden bir konu var ve bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. Konuşsam da anlayan olmuyor. Bari size anlatayım derdimi. Bu benim ilk hamileliğim istanbulda yeniyim 1 yıl oldu taşınalı burda çevrem yok. Gittiğim hastanede doğum konusunda ciddi kaygılarım var. Doğuma girerken yanımızda kimseyi almıyorlar (normalde esim doguma girmek istiyordu) ayrı bir sancı odası yok sancıyı doğumhanede yalnız bekliyoruz. Yani devlet hastanesinden pek bir farkı yok bide üstüne para vericem. Hastaneyi de değiştiremiyorum babamın hastanede tanıdıkları var diye oraya gidiyorum zaten (babama birsey soyleyince bu konuda anlamiyor malesef) bide fiyatta makul. Napıyım bilemiyorum ama kaç saat yalnız kalacağımi bilememek beni ürkütüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuda ne yapabilirim sizce. Var mı avrupa yakasında uygun fiyatlı güzel şartları olan bir hastane bilen lütfen yardım edin
Canim depend daha hasta bezi gibi kalin o daha tavsoye ediliyor ama kanama yogun olmadigi zaman lohusa kulodu da kullanitim diye ondan da aldim. Denerim dedim. Birde bi paket depend yetermi bilemedim. 3 al 2 ode vardi lohusa kulotlarinda onu da aldim ben. Lohusa kulodu daha basit duruyor.lepend ve lohusa kilodu aynı şey değil mi ben pek anlamıyorum da bu ıslerden :)
Canim senin durum baya garip olmus dogum oncesi 3 ay ne demek ya. Hatta dogum sonrasi da. sehir disidan 3 gunlugune arkadasim geldi esim gunduz ben yokum sen nasil yetiscen diye baya panikledi. Zorlanmadim ama once bizi dusunmeleri lazim. Bir de araniz iyi olsa nazin da gecer ama durum da farkli. Allah kolaylik versin. Yine de sen kendini ve bebegini düşün sakin hirpalama kendin ivalla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedim
Bak şimdi ben de çok emin olamadım fiyat konusunda, belki de benim aklımda öyle kalmıştır canım.Aaa ben 120 ye bulabildim en uygun. Garanti falan var bide nakit indirimi yaptılar. O dediğin hiç görmedim. Bak kötü oldu bu :-(
Bu çok büyük bi düşünceszlik ama ya. Hamileyiz biz yeri geliyo ben rahatsız olup bulaşığımı bi süre toplayamıyo Uzanıyorum. Söylemesi ayıp sıcaklar dan bunalıp Afedersiniz don atlet geziyorum evde. Ördek gibi günde üç kere duşa giriliyo yeri gelince. Üç ay neymiş. Ayy çok uyuz oldum. Benimki gelse bu kadar kızardım ancakbende hala şaka mi bu diyorum ama gercek yani görumcemn eşi vefat etms aslinda yaşitiz ama aramz iyi degil ben olsm abimn evi bile olsa eşiyle konuşmuyosam o eve gitmem ama tabi karekter meselesi demmekki onlarda o yok okul acilana kadar ne yaşarm onunla ama gercekten düşncesi bile beni ürpertiyo
Allah yardımcın olsun o zamanvalla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedim
İçime su serptin canım ;-)Bak şimdi ben de çok emin olamadım fiyat konusunda, belki de benim aklımda öyle kalmıştır canım.
bende evde bazen atlet cok kisa sort giyerim cunku cok sicak gercektn ve geceleri ayak agrisindan hep ayaklar havaya kaldirir oyle uzanir bazen sofrayi bi saat kaldiramam cunku yemektn sonra agirlik cokuyo gercektn hamile bi bayan doguma kadar evinde yalnz birakilmali cunku halden hale şekilden şekile giriyoBu çok büyük bi düşünceszlik ama ya. Hamileyiz biz yeri geliyo ben rahatsız olup bulaşığımı bi süre toplayamıyo Uzanıyorum. Söylemesi ayıp sıcaklar dan bunalıp Afedersiniz don atlet geziyorum evde. Ördek gibi günde üç kere duşa giriliyo yeri gelince. Üç ay neymiş. Ayy çok uyuz oldum. Benimki gelse bu kadar kızardım ancak
Böyle bir durumu yaşamaktan çok korkuyorum işte canım. Ablana geçmiş olsun Allah bu kötü psikolojiden tez zamanda kurtarsin inşallah. Seninde sezeryanin çok rahat geçer Inşallah. Ağrısız sizisiz bir doğum nasip etsin Allah. Araştırıyorum canım ama tanıdık olsa eşe dosta sorup fikir alıp karar verir insan bu şekilde internetten bakarak pek bir sonuç elde edemiyorum malesef canım.canm gunaydn benim ablamda ozel bi hastanede dogum yapmistu suyu gelmsti sancilarida vardi ama acilmasi olmadigi icn dogum baya uzun surdu normal bi odada beklemesini istedilrr annem ve eside yanindaydi sonra ablam sancilar yuzunden bagirdgi icn yan odadakiler sikayetci olmuslardi bizi rahatsz ediyo diye hemsirede ablmi dogumhaneye gotrmstu ve yalnz kimsenn girmesine de izin vermemisti orda acilmasi olana kadar yalnz saatlerce kalmsti cok zor bsy allah kimseye boyle zor dogumlar gostermesn ve o psikolojiyi hala üzerinden atamamiş ben de istanbula yeni taşindm kolana gidiyom dogumda orda olacak ama benim sezeryan olumlu olumsuz hic yorum duymadim kolan hastanesi icn mecbur ilk tecrubemi orda yaşicm allah yardmcn olsn ama cok gec degil araştr kendin ve bebegin icn iyi bi hastane bul
Kafama yatan ve bütçeme uyan bir hastane bulsam bırakacağım canım. Ama öyle bir yer bulmadan doktoru da hastaneyi de bırakmak gibi bir şansım yok. Zaten bir yer bulmadan kimseyi ikna edemem canım. Artık en son diyorum ki doğum geldi ve ben bir yer bulamamış olursam kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi acile gider orda yaparım doğumu en azından param cebimde kalır. Sonuçta şartlar aynı yaniCanım kendini rahat hissetmediğin bir hastanede Doğum yapmanı tavsiye etmem. Rahat olacaksın ki kasların gevşesin Doğum kolay olsun, şimdiden bu kadar endişeyle Doğuma girmen çok sağlıklı değil bence. Bırak babanın hatır gönül işlerini, memnun değilim de bırak başka bir hastane bul. Ben Anadolu yakasındayım burada uygun hastaneler var ama Avrupa yakasını bilemiyorum maalesef.
Canım neden yıllık iznini Doğum sonrasında kullanmayı düşünmüyorsun?Benim 17 temmuzda 32+0 oluyor ben 2 ağıstosa kadar çalışıp 12 gün yıllık iznimi kullanıp 21 ağustosta 37+0 da rapora ayrılıcam Allah nasip ederse bu şekilde düşündüm
Kızlar kafama takılan beni huzursuz eden bir konu var ve bu konuyu kimseyle konuşamıyorum. Konuşsam da anlayan olmuyor. Bari size anlatayım derdimi. Bu benim ilk hamileliğim istanbulda yeniyim 1 yıl oldu taşınalı burda çevrem yok. Gittiğim hastanede doğum konusunda ciddi kaygılarım var. Doğuma girerken yanımızda kimseyi almıyorlar (normalde esim doguma girmek istiyordu) ayrı bir sancı odası yok sancıyı doğumhanede yalnız bekliyoruz. Yani devlet hastanesinden pek bir farkı yok bide üstüne para vericem. Hastaneyi de değiştiremiyorum babamın hastanede tanıdıkları var diye oraya gidiyorum zaten (babama birsey soyleyince bu konuda anlamiyor malesef) bide fiyatta makul. Napıyım bilemiyorum ama kaç saat yalnız kalacağımi bilememek beni ürkütüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuda ne yapabilirim sizce. Var mı avrupa yakasında uygun fiyatlı güzel şartları olan bir hastane bilen lütfen yardım edin
Canım süt izni birleştirmeye her şirketin yaklaşımı farklı.çocuk 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5saat iznimiz var.ancak bunu bazı şirketler günlük uygulatıyor bazıları ise haftanın bir gününe toplatıyor.senin şirketin ne kadar güzel tüm süt izinlerini. Birleştirip de toplu şekilde kullandırıyor.benimki buna müsade etmiyor haftanın bir günü olacak.Canım ıse geri döndüğümüzde haftada bir gun süt iznimiz var biliyosun. Bu durumda 16 iş gunu için sirket bize dogum sonrası 1 ay izin veriyor. Ve yasal yıllık ıznın oldugu için bu bir ay için de maasını oduyor. Benim de 13 gun yıllık ıznım kalacak bende bu sekılde dogum izni 4 ay bitiminde bu 13 gun yıllık iznimi kullanıcam hem bir ay fazladan evde kalıcam hemde maasımı alırım. Sonra da 6ay ucretsiz izin yazıcam buyuZden kalan yıllık ızınler cok degerli oluyor haberin olsun
Halkalı tarafındayim canım. Oraya da bir bakayım söylenen isim ve hastaneleri not ediyorum. Inşallah içlerinden içime sinen bitane çıkar canım. Doğum fiyatları uygunmus gerçekten yalnız acaba sancı için falan nerde bekliyoruz bu da çok önemli birsey. Yalnız başıma saatlerce beklemekten korkuyorum çünkü canımCanim nerede oturuyorsun ? Bizim gelin kücükköy Asys hastanesinde Ebru coskuna gitti . Baya bir arkadas tavsiyesi ile. Dogal dogum yanlisi gereksiz muayene psrasinalmayan gereksiz dekilde doguma müdahale etmeyen bir doktormus. Gelinimizin giden bütün srkadaslsri cok memnun olunca o da ona basladi. Dogum fiyatlsrida col uygundu. 400-500 lira gibi bor sey normam dogum. Eger gece oluesa ve Ebru hanimi cagirirsan ekstra bi 300 lira. Bi arastir istersem
Acilde kadın doğum yok doktor senin doğumuna geliyor anca. Esenler medipol ters mi sana bilmiyorum ama orda her gün nöbetçi doktor var güzel ilgileniyorlar Sezeryan 1200 normal ne kadar bilmiyorum Allah konusun küvezlik durum dlursa nisa yada medipol mega ya götürüyor. Medilife çapanın yenidoğan yogun bakımı var birdi medilife bağcılar var ama fiyat bilmiyorumHalkalı tarafındayim canım. Nasıl yani doğum öncesi acil birsey olursa neden başka hastaneye gidiyorsun onu anlamadım canım. Doğum fiyatları uygunmus aslında araştırayim bakalım canım.
Aynen çapada nöbetcı kadın doğum yok canım şükür senin onda varmış belki daha büyüktürCanım Beylikdüzü medilife da aynı fiyat. Ama sen çapada nöbetçi k.doğumcu yok mu demiştin. Doğru muyum. Beylikdüzü nde varmış geçen tansiyonum çıktı gittim de o zaman gördüm.
Canım hoş bir durum değil ama evinde huzursuzluğu başlatan sen olma.erkek milleti nedense anne ve bacılarına pek düşkün oluyor hiç laf söyletmiyor.hiç bi işe elini sürme misafirler diye hizmet de etme, karşısında bol bol dinlen. Olmadı çekil yatak odana dinlen. Eşin ev işinde destek oluyor muydu?olmuyorsa da evle ilgilenme,bırak ev işini falan. Eşin bişey derse veya şikayet ederse ben hamileyim çok yoruluyorum ablan bana yardımcı olmak için gelmemiş miydi de.bırak eşinle görümcen ev işi yapsın.ya zaten eşimden azick destek gorsem o konuda açarm agzimi valla isteyn kirilsn isteyn alinsn umursamam ama ben yaparsm eşimde bana destek çikmazsa bana bu konuda daha buyuk bi yikim olur benim içn o yüzdn susuyorum
Canım doğum ücretlerini öğrendin micanm gunaydn benim ablamda ozel bi hastanede dogum yapmistu suyu gelmsti sancilarida vardi ama acilmasi olmadigi icn dogum baya uzun surdu normal bi odada beklemesini istedilrr annem ve eside yanindaydi sonra ablam sancilar yuzunden bagirdgi icn yan odadakiler sikayetci olmuslardi bizi rahatsz ediyo diye hemsirede ablmi dogumhaneye gotrmstu ve yalnz kimsenn girmesine de izin vermemisti orda acilmasi olana kadar yalnz saatlerce kalmsti cok zor bsy allah kimseye boyle zor dogumlar gostermesn ve o psikolojiyi hala üzerinden atamamiş ben de istanbula yeni taşindm kolana gidiyom dogumda orda olacak ama benim sezeryan olumlu olumsuz hic yorum duymadim kolan hastanesi icn mecbur ilk tecrubemi orda yaşicm allah yardmcn olsn ama cok gec degil araştr kendin ve bebegin icn iyi bi hastane bul
Doğumdan sonra devam etmicem canım onden dolayı yoksa kullanırmıyım hiçCanım neden yıllık iznini Doğum sonrasında kullanmayı düşünmüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?