- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.541
Araba var canım o yüzden ters olması çokta sorun değil. Zaten şuanda gittiğim hastanede bagcilar da. Önemli olan şartlarının uygun olması bu söylediklerinin hepsini not ediyorum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Acilde kadın doğum yok doktor senin doğumuna geliyor anca. Esenler medipol ters mi sana bilmiyorum ama orda her gün nöbetçi doktor var güzel ilgileniyorlar Sezeryan 1200 normal ne kadar bilmiyorum Allah konusun küvezlik durum dlursa nisa yada medipol mega ya götürüyor. Medilife çapanın yenidoğan yogun bakımı var birdi medilife bağcılar var ama fiyat bilmiyorum
Canım Asya hastanesi bane yakın diye Araytırdım şu an devası devam eden doğumda anne kaybedilmiş baba dava açmış şikayet çoktu o yüzden gitmedim ve fiyatlar uygun değil. 0 07mawish07Canim nerede oturuyorsun ? Bizim gelin kücükköy Asys hastanesinde Ebru coskuna gitti . Baya bir arkadas tavsiyesi ile. Dogal dogum yanlisi gereksiz muayene psrasinalmayan gereksiz dekilde doguma müdahale etmeyen bir doktormus. Gelinimizin giden bütün srkadaslsri cok memnun olunca o da ona basladi. Dogum fiyatlsrida col uygundu. 400-500 lira gibi bor sey normam dogum. Eger gece oluesa ve Ebru hanimi cagirirsan ekstra bi 300 lira. Bi arastir istersem
Ben çapada Fahri'ye ayık Sezer'e gidiyorum. Esenler medipolde SELMA ömürü tavsiye ederim orda herkez Burcu aydın boyamaya gidiyor ama randevu alması çok zor aşırı yogun olduğu için çok ilgi gösteremiyor: Nur çansu Yılmaz dışındakileri gidebilirsinAraba var canım o yüzden ters olması çokta sorun değil. Zaten şuanda gittiğim hastanede bagcilar da. Önemli olan şartlarının uygun olması bu söylediklerinin hepsini not ediyorum canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
İnşallah canımcanım aynıyız senınle ınsallah sorunsuz atlatırız
Canim sorup sana yazayim.insallah. yalniz biraktiracagini hic zannetmiyorum cpnlü baya dogal dogum yanlisi bir doktormus. Yazarin sanaHalkalı tarafındayim canım. Oraya da bir bakayım söylenen isim ve hastaneleri not ediyorum. Inşallah içlerinden içime sinen bitane çıkar canım. Doğum fiyatları uygunmus gerçekten yalnız acaba sancı için falan nerde bekliyoruz bu da çok önemli birsey. Yalnız başıma saatlerce beklemekten korkuyorum çünkü canım
Tamam canım not aldım hepsini. Allah razı olsun baya bir yer söyledin inşallah içlerinden birinde karar kılabilirim.Ben çapada Fahri'ye ayık Sezer'e gidiyorum. Esenler medipolde SELMA ömürü tavsiye ederim orda herkez Burcu aydın boyamaya gidiyor ama randevu alması çok zor aşırı yogun olduğu için çok ilgi gösteremiyor: Nur çansu Yılmaz dışındakileri gidebilirsin
Canım Asya hastanesi bane yakın diye Araytırdım şu an devası devam eden doğumda anne kaybedilmiş baba dava açmış şikayet çoktu o yüzden gitmedim ve fiyatlar uygun değil. 0 07mawish07
Ya madem küs hangi yüzle geliyor bu kadın. Ya ben biriyle kusucem sokağından geçmem. Dikkat et kendine iyi niyetli geliyordur diycem ama öyle olsa bi arardı seni en azından buzlar erirdi aranızda.valla bunun için artk cok gec eşim bu sabah arayip kardeşimn biletini aldm pazar geliyo die aradi benim istemedigimi bildigi içn verecgm tepkiye bakiyo bende tm demektn baska bsy diyemedim
Tamam canım çok teşekkür ederim.Canim sorup sana yazayim.insallah. yalniz biraktiracagini hic zannetmiyorum cpnlü baya dogal dogum yanlisi bir doktormus. Yazarin sana
Aynı hastene canım emniyetin orda . http://www.aydinses.com/m/?id=127527Himm duymadim canim ayni hastaneden mi bahsediyoruz acaba? Kücükköy asya benim dedigim. Cünkü
bizim gelin çoklu tavsiye ile oraya basladi bir ay oluyor. Dediginin aksine dogum fiyatlari özel hastanelere göre cok ama cok uygun. Hangi dava bu?
Bilmiyorum canim o zaman. Ayni hastane imis. Hakan beymis galiba doktorda. Ama böyle seyler her hastanede olabiliyor. Annenin durumu hastanenenin durumu gercekten bir ihmal var mi yok mu tüm bunlari bilemedigim icin yorum yapamiyorumm. Bizim gelinimizin gittigi doktor Ebru coskun ve cidden bir cok tavsiye ile gitti oraya. Ve kadindan cok memnun . Ama herkes icine sineni yapmali. Hayirlisi olsun. Rabbim ehil ellere teslim etsin bizleriAynı hastene canım emniyetin orda . http://www.aydinses.com/m/?id=127527
canm yanlis bilmiyosam ben iki ay önce sormuştm normal dogum 1.200 e sezeryan 1.700 tl ye yapiliyomş bize yakin ve dr olarak da içime sinen tek yer orasiCanım doğum ücretlerini öğrendin mi
bende doguluyum ve dogunun geliniyim biliyosndr bizde etsiz sofra olmaz heleki misafire etsiz yaparsan ayip karşiliyolar dedign gibi insan eşiyle hersyi yapar yeriz ama evde ister görumce ister ablan olsn hic farketmez hem masraf hem üç ogunu dusunmek zorunda kaliyosnYa bi misafir en fazla bir hafta 10 gün gelir en güzel şekilde de ağırlanır. Ama 3 ay maddi yönden de yıpratır. Kocanla çorba salata makarna yersin ama misafir olunca devamlı olmasa da etsiz de olmuyor sofrada e bide bunun 3 öğünü var ben sırf hafta sonu misafir aldığımda iki gün için neredeyse bir aylık erzak alıyorum. Doğu da gelinim buranın biraz ağır oluyor malesef kendi memleketimden yada ailemden biri gelince rahatım. Ama eşimin ailesinden geliyorsa masraflı oluyor biraz. Yani bilmiyorum ben bide bu yönden düşünüyorum bebek geliyor herşeyden kisiyoruz bebeğe daha iyisini almak için
tesekkr ederm hepinize ayri ayri gercekten bende buraya o kadar cok alistim ki her animi yasadiklarimi hep burda paylaşmak istiyrm nerdeyse hepimz az bucuk birbirlermzi taniyo oldk gormesek de canli canli görüsmesek de burda kardes gibi olmak cok muhtesem bsy yaAy kızlar biz ne güzel kaynaştık burda böyle,birimizin derdine hepimiz üzülür olduk.sevincimizi paylaşır olduk.birimiz stres olunca hepimiz stres olduk.Eccoomm bak sen yazdın ben şimdi kendim yaşamış gibi stres oldum,hatta hepimiz olduk..
Doğumdan sonra da kopmayalım kızlar tpoopiğimize devam edelim.walla iyi ki varsınız
Canım benim inşallah hepimizi şaşırtır ve sana yardımcı olur bunu dilemekten başka yol kalmamış bize galiba Allahım sana da güç kuvvet ve de sabır versintesekkr ederm hepinize ayri ayri gercekten bende buraya o kadar cok alistim ki her animi yasadiklarimi hep burda paylaşmak istiyrm nerdeyse hepimz az bucuk birbirlermzi taniyo oldk gormesek de canli canli görüsmesek de burda kardes gibi olmak cok muhtesem bsy ya
Ben olsam boyle durumda onlari dusunmezdin. Onlar seni dusunmeden geliyor. Yenek istiyorsa kalksin yapsin. Cicugu var mecbur yemek tapilmasi lazim evde. Sen yapma yemek . O mecbur yapacak. 3 ay kalan kusi zaten misafir degildir. Yuz verme. Zaten iyi degilmis araniz sanirim. Yapip kotu olacagina yspmayip kotu ol. Dr dinlen dedi de birsey uydur. Esinede soyle. Gelne diyemiyorsa hizmet etmiyecegini soyle esine. Karsidaki kisi kadin en iyi onun anlamasi lazim yuk olmamasi lazim sana .bende doguluyum ve dogunun geliniyim biliyosndr bizde etsiz sofra olmaz heleki misafire etsiz yaparsan ayip karşiliyolar dedign gibi insan eşiyle hersyi yapar yeriz ama evde ister görumce ister ablan olsn hic farketmez hem masraf hem üç ogunu dusunmek zorunda kaliyosn
Tabi ki belki hasta hatalı bilemeyiz bende Ebru hanımı Araytırmıştım galiba ama sonra aklıma takıldı vazgeçtim. Allah hepimize sağlıklı doğum versinBilmiyorum canim o zaman. Ayni hastane imis. Hakan beymis galiba doktorda. Ama böyle seyler her hastanede olabiliyor. Annenin durumu hastanenenin durumu gercekten bir ihmal var mi yok mu tüm bunlari bilemedigim icin yorum yapamiyorumm. Bizim gelinimizin gittigi doktor Ebru coskun ve cidden bir cok tavsiye ile gitti oraya. Ve kadindan cok memnun . Ama herkes icine sineni yapmali. Hayirlisi olsun. Rabbim ehil ellere teslim etsin bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?