2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm yanlis bilmiyosam ben iki ay önce sormuştm normal dogum 1.200 e sezeryan 1.700 tl ye yapiliyomş bize yakin ve dr olarak da içime sinen tek yer orasi
Sen sıkıntı çektin baya canım burasıda içine sındı fiyatı da normal Allah sağlıklı doğum nasip etsin görümcede imşallah köstek değil destek dlur inşallah

Bende onu demek istemiştim canım doğuda ayıp karşılanıyor tamam öğlen diyelim etsiz bişey mi yaptın akşam imkanı yok etli yapacaksın ben cumartesi pazar ablaların almıştım daha önce kesinlikle öğlen ve akşam etli yemek yapmıştım. Bizim eşimle 1 ayda yediğimiz et 2 günde tükenmişti :) ben bu açıdan masraflı olur dedim. Yoksa gelen misafir bir yer üç bırakır derler ama burda pek öyle olmuyor.

Kesinlikle canım az bi iş yapıp hemen dinleniyorum. E misafir olunca hem iki katı yemek hem iki katı ev dağınıklığı olur. Allah yardım etsin çok zor durum

babam da hep oyle der misafir rizknzi arttirir die ama şoyle keske her yaptign şeyi hos gorse bu misafirler ama oyle degil bizdr yaptign muameledn cok önüne verdgn yemek konusuluyo ona gore iyidr kötüdr deniliyo allahtan eşimn ablasi ne kadar da fazla yapsm gözüne batmaz M Mismommy canm valla bir gun oturur iki gun oturur ama ben ucuncu gun eşime birakmadn kendim derm ben yapamiyom ya gel beraber yapalim yada sende arada yap die cunku bu zor durumda 3 gundn fazla kimseye misafir gibi davranamam dr bana bu iş şaka degil 8. Ayina girdn daha dikkatli olmalisn demişti zaten istedkleri kadar yanlis anlasnlar öncelik bebegim sonra onlar

Sen sıkıntı çektin baya canım burasıda içine sındı fiyatı da normal Allah sağlıklı doğum nasip etsin görümcede imşallah köstek değil destek dlur inşallah
evet ya istanbula taşinmam ve eşimn işi yuzunden hic bi hastane dr bulamamştm iki uc yere gittm hic icime sinmedi en sonunda kolani uygun gordm bide yakin oldugu icn burda devam ettm

Ben doğulu değilim iç anadoluluyum burda gördüm. Mesela bi yere gittik beyaz et yapmışlar ay kaynanam nasıl söylendi biz onlara kırmızı et yapmıştık diye ben şok geçirdim resmen ve bunun gibi birçok şey biri eşimle beni yemeği mi dava etti ilk sordukları ne yemek yapmış. Bende hatta bi kaç defa dedim belki durumları yok oyuzden beyaz et yapmışlardır misafir umduğunu değil bulduğunu yer sağolsun lar düşünmüşler dediğim de öyle olmuyor ayıp bişey insan beyaz et mi yapar dedi. Tabi kaynanamin evine 3 maaş giriyor 3 kişi yaşıyorlar onlar için sorun yok.

Hadi yaa kredi kartına taksit yapmıyolarmı mı?
Mırın kırın ediyorlar biz kredi kartı değil hesap kartı ile aldık para çekmeyi unutunca kı hesap kartından zararları yok bi kuruş indirim yapmadılar demem o kı Eminönü kalabalığına girmeye gerek yok yine bak içinde kalmasın ama büyük mağazada istediğin gibi taksıt yaptırırsın

Selam kızlar, bir süredir giremiyordum. Herkes iyidir umarım. Dün işyerinde canımı sıkan bir durum oldu. Kendimi üzmemeye çalışsamda üzdüm sanırım biraz sonuç sabah karnım sertleşti ve belim ağrıdı. Ben de doktoruma gittim. Nst de bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor önlem olarak adalat diye bir ilaç başlattı. Tansiyon ilacı başlattı. düz kasları gevşetiyormuş. Kendime çok kızdım yapmamam gerektiğini bile bile kendime zarar verdim.

Ya canim, benim asil anlamadigim sey bir insan baska birinin evinde o kadar uzun zaman nasil rahat eder? yaa ben annemin evine tatile gittigimde (ki gurbrtciyim) bir yerden sonra evimi ariyprum. Ki col rahattir annemin evi.
Yaa onu gectim hamilelik özel zaman ne bileyim. Insan napacagimi sasiriypr. Bende de garip haller var. Evde her sey gözüme batiyor.imkan olsa evin hepsini sokaga atacam ufacik cöp bile gözüme giriype sanki. Deseler biz sana böyle boslukta mekansiz bir yer ayarladik evinden cik orada yasa oraya giderim. Ama baskasinin evi ne alaka. Ister abin olsun ister bacin anan.
Insllah eziyrt vermeyecek bir görümcedirm faydasini görürsün. Ummadigin güzellikler yasarsin. Madem bir sey deme ya da engelleme sansin yok en iyisi dua ette en güzel sekilde gecsin. Ise yaramayacaksa kpcanla da bos yere kahva rtme. Ama misafir diye de kendini yorma , zpr ama bebek icin yapmalisin canim. Allah yardimcin olsun.

canm ben de adalati bir aydr iciyorum hem tansiyon hemde erken dogum icn dedi dr ben gunde iki defa iciyom

Kızlar etlisi görümcesi kaynı kaynanasına uyuz olanlar diye bir konu varmı forumda hemen içimi döksem rahatlasam30 yıllık hayatımda kayınvalidem ve eştim dışında belki bir kac kişiye küsmüşümdür bir elın parmağı kadar bile yoklardır kolay kolay kimseyle uğraşmam boğa borcuyum extra sabırlıyım kımseyle laf dalası bile yapmam sakınımdir susarum genelde gel gör ki 3 sene de beni çatlattılar bazen esıme diyorum ki ben böle değildim kafama taktığım seyler sorunlar bunlar olamaz senın aılen benı bile bozdu

bende acaba bi tek bende mi bu evi degistrsm dusuncesi oluyo die dusunuydm bende hergn bu ev nie boyle nie şoyle.deyip deyip duruyorm bende asla baskasnn evinde yapmam gecen ablama gittm guya iki gece kalacaktm bir gecedn sonra yapamadm ne kadar orda rahat da olsam yapamadm ama gorumcemle 4 ay oncesine kadar ayni evde 6 ay kaldk belki yanlis anlarsnz ama beni pek sevmiyo hep laf dokundrmaya calisirdi kendisyle cok farkli karekterdeyz inan hala numaram onlarda engelde ve 4 ay oldu konusmadm gorusmedm buraya gelirkende ben vedalaşmak istedm kendisi istemedi bunlari yaşadgmz halde nasil gelir aklim almiyo

Burda çoğumuz muzdaribiz bu konu da keşke iyi olsalar çok şükür benim eltim yok. Herkesde bi sorun bi dert neyse diyorum evim ayrı şükür ama bazen eşimle çok tartışıyoruz onlar yüzünden. Bi faydaları yok zararları da olmasa keşke

Benim görümcemin biri evlenmedi 38 yaşında bayramda eşime dedi ki gülerek bebeğin altını değiştirmeyi öğren şimdiden gelin yapamaz sanmıyorum dedi ay nasıl zoruma gitti bahçeye ciktim saatlerce ağladım. Eşim sordu ne oldu diye yok bişey sinirlerim bozuldu dedim. Ben orda aslında çok ağır şey söylerdim de şakayla karışık kendime yakıştıramadım. Yoksa verirdim cevabini o hadsize

bende hergun anneme dokuyom içimi

sana dokunacagini bile bile soylemişse gercekten cok buyuk bi dusuncesizlik etmis ama şakasina soyledgni de sanmiyom

Nasıl yerinde bir cümle oldu ya faydaları yok zararları olmasa keske Allah herkese yardımcı olsun inşallah bizden uzak Allah'a yakın olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…