- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.581
Yok ciddi ciddi söyledi aslında gülerek kaynanam benim gelinim yapar neden yapmasın dedi resmen çocuğuma yetemeyeceğimi düşündü benim ilk bebeğim ve 2 senedir bekliyorum nasıl altini degistirmekten aciz olurum ya. Sırf uzsunlerde nasıl yaparlarsa yapsınlar hata bende ben orda onun cevabını vermedim o evi başına yıksaydım bi ağzıma geleni söyleseydim şimdi kendimi yemiyecektim. Ya kaynana görümce arasında bu kadar sorun mu olur nefret mi edilir diye düşünen varsa karşınızda ki böyle olunca nefret de ediliyor iştesana dokunacagini bile bile soylemişse gercekten cok buyuk bi dusuncesizlik etmis ama şakasina soyledgni de sanmiyom
boşver unut gitsn diyecem ama işte insana dokununca unutulmuyo bende bazen bazi seyleri boyle untmayinca annem bana hep şunu der demekki sen o kadar ona batiyosn ki o da sana batirack seyler buluyo sen sussanda o hala rahatlamamişdr ben bu tarz şeylern hep kiskanclik oldugunu düşnuyorm bilmiyom cok mu yanlis dusunuyom acabaYok ciddi ciddi söyledi aslında gülerek kaynanam benim gelinim yapar neden yapmasın dedi resmen çocuğuma yetemeyeceğimi düşündü benim ilk bebeğim ve 2 senedir bekliyorum nasıl altini degistirmekten aciz olurum ya. Sırf uzsunlerde nasıl yaparlarsa yapsınlar hata bende ben orda onun cevabını vermedim o evi başına yıksaydım bi ağzıma geleni söyleseydim şimdi kendimi yemiyecektim. Ya kaynana görümce arasında bu kadar sorun mu olur nefret mi edilir diye düşünen varsa karşınızda ki böyle olunca nefret de ediliyor işte
Ben kime söylediysem kıskançlığından soylemistir yada kendi eksikliğini bildiği için sende de eksikler arıyor demiştir yaa bide durup dururken dedi kahvaltı ederken boğazımda kaldı lokmam. Vicdansızlık başka bişey değil. O görümcem soğuktur eşimde kaç defa tartistiklarinda senin içinde ki fesatlık yüzüne vurmuş o yüzden evde kaldın dedi. Ağır oldu biraz ama bunu diyen kendi kardeşi öyle bi suratsizlik ve tipi var işte. Bi görümcem de yeni boşandı 3 yıllık evliyDi. Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama bizim de sonumuz öyle gibi bunlar yüzünden bir gün bizde öyle olcaz ki ben de eşim de birbirimizi çok seviyoruz aslındaboşver unut gitsn diyecem ama işte insana dokununca unutulmuyo bende bazen bazi seyleri boyle untmayinca annem bana hep şunu der demekki sen o kadar ona batiyosn ki o da sana batirack seyler buluyo sen sussanda o hala rahatlamamişdr ben bu tarz şeylern hep kiskanclik oldugunu düşnuyorm bilmiyom cok mu yanlis dusunuyom acaba
Kesınlikle herseyın sebebi kıskançlık kaynananda eltinde görümcende hepsı yani bence bu ılıskılerın bu sebepte olmasının nedeni kıskançlık öylemi benım eltim benden 5 ay sonra hamıle kaldı sırf ben hamıleyim diye oysaki kendı 5 yıllık evli ben 2 heleki birde bebegımiz erkek diye uç gün gülmemiş evde cahil işte Rabbım evlat vermiş nasip etmiş sağlıklı olsun inşallah kız erkek ne fark eder tam kara cahil herşeyi kıskanırlar bizim maddi durumuz iyi cok şükür egıtım durumlarımız mesleklerimiz vs vs birde kaynanam eltım beraber yaşıyorlar biz biraz uzaktayız herseye hasetlerinden catlıyorlar gecen sefer gittiğimde kaynanam onlar evde biz dışardayız yanyanayız esımle ıkıde bir arayıp duruyor ben nie surat yapıyormusum hıc gülmüyor konuşmuyormuşum esımı şişirdi şisirdi o da bana patladı bende senın aılene böle yapıcam biraz Gül bilmem ne bende naparsan yap dedım senın annenın bana spyledıklerının binde birini zaten bizimkiler sana yapsa sen donup bakmazsın bile dedim kayınvalideö bana cokcok cok hakaret etti haksız yere birkaç günlüğüne gitmiştik ve hamıleydim esım de yanımda yoktu yıne kendımı bozmadım sessız kalmaya calıstım bizi ayırmaya kadar gitti iş tehdit ler ağır kelımeler ne hanımlıgım ne terbıyem ne ahlakım kaldı hadsizce konuştu... tek iyi tarafı ney biliyormusunuz artık görüşmek istemedigımı esıme rahatça söylüyorum ve zorunlu olmadıkça gorusmuyorum da bi tataftam da iyi olduBen kime söylediysem kıskançlığından soylemistir yada kendi eksikliğini bildiği için sende de eksikler arıyor demiştir yaa bide durup dururken dedi kahvaltı ederken boğazımda kaldı lokmam. Vicdansızlık başka bişey değil. O görümcem soğuktur eşimde kaç defa tartistiklarinda senin içinde ki fesatlık yüzüne vurmuş o yüzden evde kaldın dedi. Ağır oldu biraz ama bunu diyen kendi kardeşi öyle bi suratsizlik ve tipi var işte. Bi görümcem de yeni boşandı 3 yıllık evliyDi. Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama bizim de sonumuz öyle gibi bunlar yüzünden bir gün bizde öyle olcaz ki ben de eşim de birbirimizi çok seviyoruz aslında
Canım Marmaray asansörle olan Sirkeci çıkışı havuZlu hana yakın.biz Marmara'yla gittik.mutlaka sabahtan git öğleden sonra çok kalabalık oluyor rahat gezemezsibHadi yaa kredi kartına taksit yapmıyolarmı mı?
Dikket et ya ni yazıkki hepimiz gereksiz inşanlar yüzünden kendimizi Bebeğıimze strese sokuyoruzSelam kızlar, bir süredir giremiyordum. Herkes iyidir umarım. Dün işyerinde canımı sıkan bir durum oldu. Kendimi üzmemeye çalışsamda üzdüm sanırım birazsonuç sabah karnım sertleşti ve belim ağrıdı. Ben de doktoruma gittim. Nst de bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor önlem olarak adalat diye bir ilaç başlattı. Tansiyon ilacı başlattı. düz kasları gevşetiyormuş. Kendime çok kızdım yapmamam gerektiğini bile bile kendime zarar verdim.
bizim de evimzde ki tek kavga onun ailesi yuznden cikiyo insallh bida huzurunz bozulmaz onlar yuzunden cunku degmez onlar icnBen kime söylediysem kıskançlığından soylemistir yada kendi eksikliğini bildiği için sende de eksikler arıyor demiştir yaa bide durup dururken dedi kahvaltı ederken boğazımda kaldı lokmam. Vicdansızlık başka bişey değil. O görümcem soğuktur eşimde kaç defa tartistiklarinda senin içinde ki fesatlık yüzüne vurmuş o yüzden evde kaldın dedi. Ağır oldu biraz ama bunu diyen kendi kardeşi öyle bi suratsizlik ve tipi var işte. Bi görümcem de yeni boşandı 3 yıllık evliyDi. Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama bizim de sonumuz öyle gibi bunlar yüzünden bir gün bizde öyle olcaz ki ben de eşim de birbirimizi çok seviyoruz aslında
Benim eşim de ailesi de bosanmaktan korkuyor ilk defa başlarına geldı kızları yeni boşandı eşim dedi ki ben senin ailene karşı hep iyi olcam dedi çünkü 2 yıldır evliyim 3 defa birlikte gittik aileme burnumdan getirdi. Ailemde farkında seslerini çıkarmıyorlar kırmak istemiyorlar bende dayanamadım herşeyi anlattım şimdi en ufak bi yanlışını bekliyor babam. Bu zaman a kadar ben ailesine hep iyi oldum eşim de hep bende senin ailene karşı iyi olcam dedi ama nerde hemen unutuluyor. Bende çok rahat bi şekilde ailenden nefret ediyorum bir gün onlar yüzünden gidicem izimi dahi bulamiycksin diyorum korkuyor kıyamıyorum da ama bende bi gurur var annem babam 1200 km uzağa bu eziyetler ı çekeyim diye mi verdi beniKesınlikle herseyın sebebi kıskançlık kaynananda eltinde görümcende hepsı yani bence bu ılıskılerın bu sebepte olmasının nedeni kıskançlık öylemi benım eltim benden 5 ay sonra hamıle kaldı sırf ben hamıleyim diye oysaki kendı 5 yıllık evli ben 2 heleki birde bebegımiz erkek diye uç gün gülmemiş evde cahil işte Rabbım evlat vermiş nasip etmiş sağlıklı olsun inşallah kız erkek ne fark eder tam kara cahil herşeyi kıskanırlar bizim maddi durumuz iyi cok şükür egıtım durumlarımız mesleklerimiz vs vs birde kaynanam eltım beraber yaşıyorlar biz biraz uzaktayız herseye hasetlerinden catlıyorlar gecen sefer gittiğimde kaynanam onlar evde biz dışardayız yanyanayız esımle ıkıde bir arayıp duruyor ben nie surat yapıyormusum hıc gülmüyor konuşmuyormuşum esımı şişirdi şisirdi o da bana patladı bende senın aılene böle yapıcam biraz Gül bilmem ne bende naparsan yap dedım senın annenın bana spyledıklerının binde birini zaten bizimkiler sana yapsa sen donup bakmazsın bile dedim kayınvalideö bana cokcok cok hakaret etti haksız yere birkaç günlüğüne gitmiştik ve hamıleydim esım de yanımda yoktu yıne kendımı bozmadım sessız kalmaya calıstım bizi ayırmaya kadar gitti iş tehdit ler ağır kelımeler ne hanımlıgım ne terbıyem ne ahlakım kaldı hadsizce konuştu... tek iyi tarafı ney biliyormusunuz artık görüşmek istemedigımı esıme rahatça söylüyorum ve zorunlu olmadıkça gorusmuyorum da bi tataftam da iyi oldu
Ya ne bi namussuzlugum var ne kotu huyum evime karşı eşime karşı sorumluluğumu yapıyorum. Sorun benden kaynaklansa bu kadar zoruma gitmez başkaları yüzünden olunca kötü oluyor evde huzur kalmıyorbizim de evimzde ki tek kavga onun ailesi yuznden cikiyo insallh bida huzurunz bozulmaz onlar yuzunden cunku degmez onlar icn
benim hergn karnimda sertleşme oluyo kime sorsm son haftalar normal diyolar benimde ayin 13 e randevum var kotu bi seklde devam ederse erkenden gidecmSabaha karsi atagima kramp girdi. Bir hafta once daha kramp girer gibi oldu hemen duzeldi. Osteocare aliyorum. Decavitte magnezyum var. Maden suyunuda hergun icmeye basladim bir haftadir. Bugun de biraz karnimda sertlesme oldu. Pztesi kontrol. Artmazsa sikayetlerim pztesiyi bekliycem .
Canım eşin yardımcı olmuyor mu? Sen üç gün bile yapma hatta o gelmeden iş yapmamaya başla ay ağrım var ayakta duramıyorum de şimdiden alıştır eşini.görümcen de kardeşine kıyamaz o yapar herşeyibabam da hep oyle der misafir rizknzi arttirir die ama şoyle keske her yaptign şeyi hos gorse bu misafirler ama oyle degil bizdr yaptign muameledn cok önüne verdgn yemek konusuluyo ona gore iyidr kötüdr deniliyo allahtan eşimn ablasi ne kadar da fazla yapsm gözüne batmaz M Mismommy canm valla bir gun oturur iki gun oturur ama ben ucuncu gun eşime birakmadn kendim derm ben yapamiyom ya gel beraber yapalim yada sende arada yap die cunku bu zor durumda 3 gundn fazla kimseye misafir gibi davranamam dr bana bu iş şaka degil 8. Ayina girdn daha dikkatli olmalisn demişti zaten istedkleri kadar yanlis anlasnlar öncelik bebegim sonra onlar
Mırın kırın ediyorlar biz kredi kartı değil hesap kartı ile aldık para çekmeyi unutunca kı hesap kartından zararları yok bi kuruş indirim yapmadılar demem o kı Eminönü kalabalığına girmeye gerek yok yine bak içinde kalmasın ama büyük mağazada istediğin gibi taksıt yaptırırsın
Okurken ben gerildim sen bi de yaşadın bunları,Allah sabır versin canım onları da rabbim ıslah etsin.Kesınlikle herseyın sebebi kıskançlık kaynananda eltinde görümcende hepsı yani bence bu ılıskılerın bu sebepte olmasının nedeni kıskançlık öylemi benım eltim benden 5 ay sonra hamıle kaldı sırf ben hamıleyim diye oysaki kendı 5 yıllık evli ben 2 heleki birde bebegımiz erkek diye uç gün gülmemiş evde cahil işte Rabbım evlat vermiş nasip etmiş sağlıklı olsun inşallah kız erkek ne fark eder tam kara cahil herşeyi kıskanırlar bizim maddi durumuz iyi cok şükür egıtım durumlarımız mesleklerimiz vs vs birde kaynanam eltım beraber yaşıyorlar biz biraz uzaktayız herseye hasetlerinden catlıyorlar gecen sefer gittiğimde kaynanam onlar evde biz dışardayız yanyanayız esımle ıkıde bir arayıp duruyor ben nie surat yapıyormusum hıc gülmüyor konuşmuyormuşum esımı şişirdi şisirdi o da bana patladı bende senın aılene böle yapıcam biraz Gül bilmem ne bende naparsan yap dedım senın annenın bana spyledıklerının binde birini zaten bizimkiler sana yapsa sen donup bakmazsın bile dedim kayınvalideö bana cokcok cok hakaret etti haksız yere birkaç günlüğüne gitmiştik ve hamıleydim esım de yanımda yoktu yıne kendımı bozmadım sessız kalmaya calıstım bizi ayırmaya kadar gitti iş tehdit ler ağır kelımeler ne hanımlıgım ne terbıyem ne ahlakım kaldı hadsizce konuştu... tek iyi tarafı ney biliyormusunuz artık görüşmek istemedigımı esıme rahatça söylüyorum ve zorunlu olmadıkça gorusmuyorum da bi tataftam da iyi oldu
eşim yardm eder bana ama bilmiym ablasi varken nasil.olur durumumuz zaten dr eşimn yaninda dedi bundn kendini asla yorma die valla dedign gibi şimdiden iş yapinca karnm.agriyo falan deyim sonra göze batmasnCanım eşin yardımcı olmuyor mu? Sen üç gün bile yapma hatta o gelmeden iş yapmamaya başla ay ağrım var ayakta duramıyorum de şimdiden alıştır eşini.görümcen de kardeşine kıyamaz o yapar herşeyi
Canım Marmaray asansörle olan Sirkeci çıkışı havuZlu hana yakın.biz Marmara'yla gittik.mutlaka sabahtan git öğleden sonra çok kalabalık oluyor rahat gezemezsib
en alt kattaki dükkanda herşey var ama Fiyatlara dikkat et peşinde kasada cüzi bir indirim yapıyorlar fazlasını sen pazarlık etsen de yapmıyorlar.karta hiç indirim yapmıyorlar
Kıyafet fiyatı aldığın şeye göre değişiyor ben 10lu hastane takımını 70 liraya almıştım,bazı arkadaşlar ebebekte aynı fiyata almışlar. Bebek takımı yelekler falan da bence çok ucuz değil.civil joker ile aynı fiyatlar
Beşikler uygun ama
Orda gezmesi çok keyifli insan kendini kaybediyor.şimdiden keyifli ve ucuz alışverişler canım:))
eşim yardm eder bana ama bilmiym ablasi varken nasil.olur durumumuz zaten dr eşimn yaninda dedi bundn kendini asla yorma die valla dedign gibi şimdiden iş yapinca karnm.agriyo falan deyim sonra göze batmasn
Bi git bak canım ayaklı pijamalar var 3 tanesi mi 4 tanısı 10 TL ydi. Cıvılde ve E Bebek'te olan ürünler var. Gez ama ondan alıcam diyede hırpalama kendiniCanım bana kalsa biraz ordan biraz burdan hoşuma gittikçe almak istiyorum.
Ama annem orayı çok methediyo.çok iyi kaliteli bi görsen diye.
Gidip bakıcaz bakalım anlattığı kadar varmıymış :)
Bi git bak canım ayaklı pijamalar var 3 tanesi mi 4 tanısı 10 TL ydi. Cıvılde ve E Bebek'te olan ürünler var. Gez ama ondan alıcam diyede hırpalama kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?