- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.601
Canım geçmiş olsun,işte maalesef engel olamıyoruz stres oluyoruz.karşı taraf da anlayışlı olmuyor hiç hamiledir bu demiyor.inşallah bundan sonra olmaz canımSelam kızlar, bir süredir giremiyordum. Herkes iyidir umarım. Dün işyerinde canımı sıkan bir durum oldu. Kendimi üzmemeye çalışsamda üzdüm sanırım birazsonuç sabah karnım sertleşti ve belim ağrıdı. Ben de doktoruma gittim. Nst de bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor önlem olarak adalat diye bir ilaç başlattı. Tansiyon ilacı başlattı. düz kasları gevşetiyormuş. Kendime çok kızdım yapmamam gerektiğini bile bile kendime zarar verdim.
Ne kadar yanlış bi düşünce,bir baba evladının altını değiştiremez mi?babalık sadece çocuğu yapıp kenara çekilmek midir? oysaki altını değiştirirken sadece bebeğin ihtiyacını karşılamıyorsun onunla bağ da kuruyorsun.lütfen bunı eksiklik yetememzlik olarak algılama.görümcen kendi hayatında yaşayamadığı şeyleri sen yaşıyorsun diye kıskanıyor ve böyle abık sabık konuşuyorYok ciddi ciddi söyledi aslında gülerek kaynanam benim gelinim yapar neden yapmasın dedi resmen çocuğuma yetemeyeceğimi düşündü benim ilk bebeğim ve 2 senedir bekliyorum nasıl altini degistirmekten aciz olurum ya. Sırf uzsunlerde nasıl yaparlarsa yapsınlar hata bende ben orda onun cevabını vermedim o evi başına yıksaydım bi ağzıma geleni söyleseydim şimdi kendimi yemiyecektim. Ya kaynana görümce arasında bu kadar sorun mu olur nefret mi edilir diye düşünen varsa karşınızda ki böyle olunca nefret de ediliyor işte
canım halkalıda atakent acıbademe gıdıyorum ben tavsıye ederımHalkalı tarafındayim canım. Oraya da bir bakayım söylenen isim ve hastaneleri not ediyorum. Inşallah içlerinden içime sinen bitane çıkar canım. Doğum fiyatları uygunmus gerçekten yalnız acaba sancı için falan nerde bekliyoruz bu da çok önemli birsey. Yalnız başıma saatlerce beklemekten korkuyorum çünkü canım
canım aslında sırket hergun 1bucuk saar erken cıkman yada haftada 1 gun ızın yapıp topluca kullanman konusunda kendi insiyatifiyle hareket edıyor. bana uygun olan her hafta bır gun ıse gelmemek oldugu ıcın bende ıse dondugumde haftada 4 gun calısmayı dusunuyorum bebeğim 1 yasına gelene kadar. sırketımde sorduklarında ucretsız 6 ay alacagımı soyledım kı bızım sırkette daha fazla bıle ucretsız ızın alanlar oldu 18 ay sonra bıle ıse donuyorlar anlasırlarsa. bakalım hakkımızda hayırlısıCanım süt izni birleştirmeye her şirketin yaklaşımı farklı.çocuk 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5saat iznimiz var.ancak bunu bazı şirketler günlük uygulatıyor bazıları ise haftanın bir gününe toplatıyor.senin şirketin ne kadar güzel tüm süt izinlerini. Birleştirip de toplu şekilde kullandırıyor.benimki buna müsade etmiyor haftanın bir günü olacak.
6ay ücretsiz alacağını sen şirketine söyledin mi?ben o konuda kararsızım 6ay mı alsam 3 ay mı alsam bilemiyorum. O yüzden hep bana sorulan soruları ucu açık bırakıyorum. Bebeğim en az 6-7 aylık olana kadar ben bakıcam diyorum ama gönlümden geçen 1 yaşına kadar kendim bakmak.bakalım Doğumdan sonra kararımı vericem
çalışıyorum evet üç gündür yatıyordum bugün geldim işeÇok iyi haber canım, çalışıyor Musun ? İstirahat verdiler mi ?
Aklına gelebilecek Her şey var canım,lohusa ve Bebek süslemeleri de var. O açıdan çok güzel:) bi anne yanı ahşap beşiği en kattan aldık.yalnız tavsiyem aldığın şeylerin fiyatlarını aklında tut veya yaz çünkü kasada hesap karışıyor. Aldığın şeylerin Üzerlerinde de fiyat yazmıyor verip çıkıyorsunSağol canım.yerini tarif ettiğinde iyi oldu.
Dediğin yerden inersek çok yürümemiş oluruz.dışarıdaki mağazalara göre çeşit çoktur heralde.
Kıyafete çok yüklenmicem.daha çok önemli ihtiyaçlarınu alıcam.kıyafet her yerde var zaten.gördükçe hoşuma gittikçe alırım daha
Ay ne kadar güzelmiş,ne kadar şanslısın:)bana bi ara müdürüm şaka yollu baskı yapıyordu 4 ay sonra burdason döncen dimi diye .o yüzden şimdi iZne çıkmadan beni sıkıştırıp duruyor herşeyi bitirmemi bekliyor habire Yeni işlerçıkartıyor.canım aslında sırket hergun 1bucuk saar erken cıkman yada haftada 1 gun ızın yapıp topluca kullanman konusunda kendi insiyatifiyle hareket edıyor. bana uygun olan her hafta bır gun ıse gelmemek oldugu ıcın bende ıse dondugumde haftada 4 gun calısmayı dusunuyorum bebeğim 1 yasına gelene kadar. sırketımde sorduklarında ucretsız 6 ay alacagımı soyledım kı bızım sırkette daha fazla bıle ucretsız ızın alanlar oldu 18 ay sonra bıle ıse donuyorlar anlasırlarsa. bakalım hakkımızda hayırlısı
Aklına gelebilecek Her şey var canım,lohusa ve Bebek süslemeleri de var. O açıdan çok güzel:) bi anne yanı ahşap beşiği en kattan aldık.yalnız tavsiyem aldığın şeylerin fiyatlarını aklında tut veya yaz çünkü kasada hesap karışıyor. Aldığın şeylerin Üzerlerinde de fiyat yazmıyor verip çıkıyorsun
canım benım eskı firmam oyleydı evlenırken bırtek kına gecesı gununde ızne cıkabılmıstım devamlı ıs kıtlıyorlardı fln. suanda cok sektordekı en kurumsal 2-3 fırmadan bırıne gectım de rahatladım sonucta yasal haklarımız var ve sonuna kadar kullanmakta ozguruz. sen sorduklarında he deyıp gec bence bosver sonunda bıldıgını yapacaksınAy ne kadar güzelmiş,ne kadar şanslısın:)bana bi ara müdürüm şaka yollu baskı yapıyordu 4 ay sonra burdason döncen dimi diye .o yüzden şimdi iZne çıkmadan beni sıkıştırıp duruyor herşeyi bitirmemi bekliyor habire Yeni işlerçıkartıyor.
Canım özel sağlık sigortam yok. SGK liyim imkanların el vereceğini pek sanmıyorum acibadem pahalı bir hastane. Muayene ücreti ve doğum fiyatlarını biliyorsundur sen bilgi verir misin emin olmam adına canımcanım halkalıda atakent acıbademe gıdıyorum ben tavsıye ederım
Eşim zaten herşeyi yapar bebekle ilgili ondan yana bi şüphem hiç yok gorumcemin lafı direk banaydi. Eşime de güzel bi laf değindirdi aslında bende yapicam eşimde yapacak. Onun dediği direk benim beceremeyecegim yapamayacağım. Bebeğin altını değiştirmek ilgilenmek mecburi bişey değil anne baba için bi zevktir ama artık onun kafası nasıl çalışıyorsa böyle düşünüyor demekkiNe kadar yanlış bi düşünce,bir baba evladının altını değiştiremez mi?babalık sadece çocuğu yapıp kenara çekilmek midir? oysaki altını değiştirirken sadece bebeğin ihtiyacını karşılamıyorsun onunla bağ da kuruyorsun.lütfen bunı eksiklik yetememzlik olarak algılama.görümcen kendi hayatında yaşayamadığı şeyleri sen yaşıyorsun diye kıskanıyor ve böyle abık sabık konuşuyor
Biz çoğu şeyi çivilden ve internetten aldık Eminönü'nünde fiyatlar dışarı ile aynı olunca almadım çok iki aç mağazadan aldık. Hastane çıkışları uygun amaSen tek mağazadan mı alışveriş yaptın.hangi mağazayı önerirsin ?
İşte kişinin fikri neyse zikri de odur misali ondan da böyle hastalıklı fikirler doğuyor. Boşver hatırlayıp stres yapma..Eşim zaten herşeyi yapar bebekle ilgili ondan yana bi şüphem hiç yok gorumcemin lafı direk banaydi. Eşime de güzel bi laf değindirdi aslında bende yapicam eşimde yapacak. Onun dediği direk benim beceremeyecegim yapamayacağım. Bebeğin altını değiştirmek ilgilenmek mecburi bişey değil anne baba için bi zevktir ama artık onun kafası nasıl çalışıyorsa böyle düşünüyor demekki
bence şansını dene.yıkanmamış,üzerinde etiketi duruyorsa değiştirmek zorundalar.Kizlar ya ben dun e bebek tn 10 lu hastane cikisi aldm pek hosuma gitmedi ordan acmak yasakti evde actm geri degisim yapilmaz dimi bide ben kartonun kenarini hafif yirttm ya
Evet değiştirirler fişi varsa bide olmasa da önemli değil. Ben aldım 120 TL ye açtım baktım alırken hoşuma gitti burda en güzel mağaza ebebek ve kanz daha iyi bi yer yok malesefBen
bence şansını dene.yıkanmamış,üzerinde etiketi duruyorsa değiştirmek zorundalar.
Canım onu da geri verin değiştirmek zorundalar Yeni çünküBide dün e bebek de bi park yatak begendim kargo dahilinde degildi bize ordan verdiler eve gelip kurduk filesinde bi yerde kopukluk yani yirtilma vardi eşime geri verelim dedim ama dinletemedim ya
Biz çoğu şeyi çivilden ve internetten aldık Eminönü'nünde fiyatlar dışarı ile aynı olunca almadım çok iki aç mağazadan aldık. Hastane çıkışları uygun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?