- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.621
Öyle yapıyorum zaten kesin cevap vermiyorum.bu ara çok yüklendiler hiç sesimi çıkartmadım Doğum sonrasını bekliyorum. Allah'a şükür şimdilik ev borcu falan olmadığından maddi olarak çalışma zorunluluğum yok.canım benım eskı firmam oyleydı evlenırken bırtek kına gecesı gununde ızne cıkabılmıstım devamlı ıs kıtlıyorlardı fln. suanda cok sektordekı en kurumsal 2-3 fırmadan bırıne gectım de rahatladım sonucta yasal haklarımız var ve sonuna kadar kullanmakta ozguruz. sen sorduklarında he deyıp gec bence bosver sonunda bıldıgını yapacaksın
Evet doğru söylüyorsun farkındayım ama elimde olmadan maalesefDikket et ya ni yazıkki hepimiz gereksiz inşanlar yüzünden kendimizi Bebeğıimze strese sokuyoruz
Sağol canım. Az biraz daha kaldı. Şu haftaları da sağsalim atlatalım inşallahCanım geçmiş olsun,işte maalesef engel olamıyoruz stres oluyoruz.karşı taraf da anlayışlı olmuyor hiç hamiledir bu demiyor.inşallah bundan sonra olmaz canım
Cok bunaltırsa ik ile gorusursun canım hamıle kadına bunu yapmaya hakları yok. Sende gece acmayarak ısleri cok kafana takmayarak kendini korumaya calıs cunku stress de direkt bebege geciyor canım biliyorsunÖyle yapıyorum zaten kesin cevap vermiyorum.bu ara çok yüklendiler hiç sesimi çıkartmadım Doğum sonrasını bekliyorum. Allah'a şükür şimdilik ev borcu falan olmadığından maddi olarak çalışma zorunluluğum yok.
Bi de bende şirket hattı var gece yarısı falan demez ararlar,ufacık şeyi bile sorarlar.uzaktan iş yaparım.isne çıkayım o telefonu da çoğunlukla görmezden gelecem. Aslında ben de büyük saygın bir holdinge bağlı şirkette çalışıyorum ama işte benim çalıştığım departman çok yoğun.müdürüm işkolik olunca habire iş çıkartır insana,adamı bezdirir.
Muayene 140 tl dogum 6binden baslıyor canımCanım özel sağlık sigortam yok. SGK liyim imkanların el vereceğini pek sanmıyorum acibadem pahalı bir hastane. Muayene ücreti ve doğum fiyatlarını biliyorsundur sen bilgi verir misin emin olmam adına canım
Canım bi konus onlarla sansını dene derimKizlar ya ben dun e bebek tn 10 lu hastane cikisi aldm pek hosuma gitmedi ordan acmak yasakti evde actm geri degisim yapilmaz dimi bide ben kartonun kenarini hafif yirttm ya
Canım gecms olsun dikkat etSabaha karsi atagima kramp girdi. Bir hafta once daha kramp girer gibi oldu hemen duzeldi. Osteocare aliyorum. Decavitte magnezyum var. Maden suyunuda hergun icmeye basladim bir haftadir. Bugun de biraz karnimda sertlesme oldu. Pztesi kontrol. Artmazsa sikayetlerim pztesiyi bekliycem .
canm ama biraz kartonda yirtiklik oldu degistrrler miEvet değiştirirler fişi varsa bide olmasa da önemli değil. Ben aldım 120 TL ye açtım baktım alırken hoşuma gitti burda en güzel mağaza ebebek ve kanz daha iyi bi yer yok malesef
Değiştirmek zorundalar kı orda bile paketi açıp göstermek zorundalar. Onlar sırf uğraşmamak ıcın öyle yapmışlar 30 gün değişim 7 gün iade süren var sıkıntı yaparlarsa ara E Bebek müşteri hizmetlerini şikayet et aninde değiştirirler hem açmane izin vermiyor hem açmıyor hem değişim yapmıcak öyle bişi yokcanm ama biraz kartonda yirtiklik oldu degistrrler mi
Canım benim aldığım kartonu çok iyi değildi daha önce açılmıştı ben sorun yapacaklarını sanmıyorum ne kadara almıştın takimicanm ama biraz kartonda yirtiklik oldu degistrrler mi
160 tl ye aldm canm ama pek begenmedim ya eve geldgmde mali falan pek hosuma gitmediCanım benim aldığım kartonu çok iyi değildi daha önce açılmıştı ben sorun yapacaklarını sanmıyorum ne kadara almıştın takimi
paketi asla acamazsinz dediler orda bende sormadm acaba evde acsm degisim olur mu dieDeğiştirmek zorundalar kı orda bile paketi açıp göstermek zorundalar. Onlar sırf uğraşmamak ıcın öyle yapmışlar 30 gün değişim 7 gün iade süren var sıkıntı yaparlarsa ara E Bebek müşteri hizmetlerini şikayet et aninde değiştirirler hem açmane izin vermiyor hem açmıyor hem değişim yapmıcak öyle bişi yok
Ben 120 yada 130 a aldım tam hatırlamıyorum ama hoşuma gitti belki daha kötülerini gördüğüm icindir160 tl ye aldm canm ama pek begenmedim ya eve geldgmde mali falan pek hosuma gitmedi
ben varım canım gerekmiyor sanırım eşim de öyle dedi zaten yaz tatilinde olduğumuz için gerekmiyormuşHanımlar aranızda öğretmen olan var mı 32. Haftada izne çıkmak zorunda miyiz nasıl oluyor bu işler okula belge falan mı götürüyor uz
Sağol canım zaten ben iznimi aktarmayacam geçen dönem hiç okula gitmedim riskli gebeyim ole olunca şimdi çalışabilir raporu almak etik olmaz diye düşündümben varım canım gerekmiyor sanırım eşim de öyle dedi zaten yaz tatilinde olduğumuz için gerekmiyormuş
Gecmis olsun.neyseki sikintili bir durum yokmus..malesef iste bazen oluyor oyle durumlar..kafaya takmamamiz lazim ,nasil becericeksek:)simdi iyi olmana sevindimSelam kızlar, bir süredir giremiyordum. Herkes iyidir umarım. Dün işyerinde canımı sıkan bir durum oldu. Kendimi üzmemeye çalışsamda üzdüm sanırım birazsonuç sabah karnım sertleşti ve belim ağrıdı. Ben de doktoruma gittim. Nst de bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor önlem olarak adalat diye bir ilaç başlattı. Tansiyon ilacı başlattı. düz kasları gevşetiyormuş. Kendime çok kızdım yapmamam gerektiğini bile bile kendime zarar verdim.
Çokmuş canım ya doğuma o kadar bütçe ayırabileceğimi sanmıyorum malesefMuayene 140 tl dogum 6binden baslıyor canım
Mrb cnm yeni sayılırım çünkü beklenen dogum tarihim 4 ekim ama sezeryanla 29 eylul gibi alacaklar aradayız yani:)))benim de yüzümde öyle kabarma kuruluk var doktoruma sorucam bu hafta
F Foha merhaba başlıkta yenisiniz galiba hoşgeldiniz ya da ben yeni görüyorum
Eccoomm canım eşin sessiz kalmakla düşüncesizlik yapmış ancak yalnız olduğunuz bir an şu halinle uzun süreli misafir ağırlayamayacağını güzel bir dille anlatsan ve onun tepkisine göre görümcenlere söyleseniz? vakit kaybetmeden..
Görümcenin yaptığı zaten tamamen yüzsüzlük bence. İnsana temizliğe yardıma gelinse hamilelik süresinde 3 ay kalınmaz yani. Kaldı ki annenler gelecekmiş. Belki annenler gelince güzel bir dille sepetler
Saçmalamışlar ...paketi asla acamazsinz dediler orda bende sormadm acaba evde acsm degisim olur mu die
Canım sen zaten stresliydin kendine yine sıkıntı yapma arkadaslarn dediği gibi tema kendini o zaten yardımcı olmak zorunda insan hamileyken halsiz oluyor sen yine olumlu düşün inşallah iyi olur baktın dediğin gibi yardımcı olmuyor suratından tavrından anlar artık eşşek değilse....derler ya o hesappbabam da hep oyle der misafir rizknzi arttirir die ama şoyle keske her yaptign şeyi hos gorse bu misafirler ama oyle degil bizdr yaptign muameledn cok önüne verdgn yemek konusuluyo ona gore iyidr kötüdr deniliyo allahtan eşimn ablasi ne kadar da fazla yapsm gözüne batmaz @Mismommy canm valla bir gun oturur iki gun oturur ama ben ucuncu gun eşime birakmadn kendim derm ben yapamiyom ya gel beraber yapalim yada sende arada yap die cunku bu zor durumda 3 gundn fazla kimseye misafir gibi davranamam dr bana bu iş şaka degil 8. Ayina girdn daha dikkatli olmalisn demişti zaten istedkleri kadar yanlis anlasnlar öncelik bebegim sonra onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?