2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Öyle yapıyorum zaten kesin cevap vermiyorum.bu ara çok yüklendiler hiç sesimi çıkartmadım Doğum sonrasını bekliyorum. Allah'a şükür şimdilik ev borcu falan olmadığından maddi olarak çalışma zorunluluğum yok.
Bi de bende şirket hattı var gece yarısı falan demez ararlar,ufacık şeyi bile sorarlar.uzaktan iş yaparım.isne çıkayım o telefonu da çoğunlukla görmezden gelecem. Aslında ben de büyük saygın bir holdinge bağlı şirkette çalışıyorum ama işte benim çalıştığım departman çok yoğun.müdürüm işkolik olunca habire iş çıkartır insana,adamı bezdirir.

Cok bunaltırsa ik ile gorusursun canım hamıle kadına bunu yapmaya hakları yok. Sende gece acmayarak ısleri cok kafana takmayarak kendini korumaya calıs cunku stress de direkt bebege geciyor canım biliyorsun

Canım gecms olsun dikkat et

canm ama biraz kartonda yirtiklik oldu degistrrler mi
Değiştirmek zorundalar kı orda bile paketi açıp göstermek zorundalar. Onlar sırf uğraşmamak ıcın öyle yapmışlar 30 gün değişim 7 gün iade süren var sıkıntı yaparlarsa ara E Bebek müşteri hizmetlerini şikayet et aninde değiştirirler hem açmane izin vermiyor hem açmıyor hem değişim yapmıcak öyle bişi yok

paketi asla acamazsinz dediler orda bende sormadm acaba evde acsm degisim olur mu die

Gecmis olsun.neyseki sikintili bir durum yokmus..malesef iste bazen oluyor oyle durumlar..kafaya takmamamiz lazim ,nasil becericeksek:)simdi iyi olmana sevindim

Mrb cnm
Mrb cnm yeni sayılırım çünkü beklenen dogum tarihim 4 ekim ama sezeryanla 29 eylul gibi alacaklar aradayız yani:)))

Canım sen zaten stresliydin kendine yine sıkıntı yapma arkadaslarn dediği gibi tema kendini o zaten yardımcı olmak zorunda insan hamileyken halsiz oluyor sen yine olumlu düşün inşallah iyi olur baktın dediğin gibi yardımcı olmuyor suratından tavrından anlar artık eşşek değilse....derler ya o hesapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…