- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.661
halkalı acıbadem de ssk geçiyor galibaaCanım özel sağlık sigortam yok. SGK liyim imkanların el vereceğini pek sanmıyorum acibadem pahalı bir hastane. Muayene ücreti ve doğum fiyatlarını biliyorsundur sen bilgi verir misin emin olmam adına canım
Bende Halkalı civarındayım sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim Bi sakıncası yoksa öğrenebilir miyimKafama yatan ve bütçeme uyan bir hastane bulsam bırakacağım canım. Ama öyle bir yer bulmadan doktoru da hastaneyi de bırakmak gibi bir şansım yok. Zaten bir yer bulmadan kimseyi ikna edemem canım. Artık en son diyorum ki doğum geldi ve ben bir yer bulamamış olursam kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi acile gider orda yaparım doğumu en azından param cebimde kalır. Sonuçta şartlar aynı yani
Bir tane aliyorum gunde ama 4. Aydan beri hep aldim. Pztesi kontrolum paylasirim tabii. Sen kalsiyum a dikkat ediyor musun. Sutu azalttim bu ara da acaba ondandami oluyor. Kasigi tutarken bir iki kere elimede kramp girdi.
Canim burda daha once yazdim. Mutlaka kullan. İlk dogumda oglum bu yuzden yogun bakimda yatti antibiyotik tedavisi gordu. Prosodur geregi steril alanda yatmasi gerekiyormus. Servis te degil yogun bakimda yatti. Bendeki idrar yolu enfeksiyonu ona bulasmis . Kaninda enfeksiyon degeri cok yuksek olmasada yuksekti. O sekilde eve alip gidemedik. Sezeryan olmasina ragmen bulasiyor bebege. Ben doguma bir iki hafta kala dr a hatirlaticam onceki gebeligi ister buyuk ihtimal. Varsa boyle birsey oncesinde ben icerim sntibiyotigi. Sen aliyorsun direk , o almiyor . Kanindaki geciyor onaArkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?
Aminnnn inşaALLAH(c.c) cümlesine... :)hoşgeldin canım sğlıkla bebişini kucağına al inşallah
Hoşbuldum :) Aminnnn inşaALLAH(c.c) canımmm cümlemizee...hoşgeldin canmrabbim hepimize saglikli bebegimzi dünyaya getrmeyi nasip eder inşllh
Kac haftalisin kk da yazan haftayla Asil haftamiz uymuyir sanki o yuzden sordum. MasallahGünaydın hanımlar biz bugün kontrolden geldik minik kızım gülücükler saçıyodu. 1264 gram 39 cm olmuşuz. Suyumuz gelişimimiz herşey yolundaymış çok şükür
Evet cnim bende duocid antibiyotik kullaniyorum. Bi zarari yok asıl enfeksiyonun gecmezse bebek için geri dönülmesi imkansiz zararlara yol açıyo Allah korusun.Arkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?
Canim kasik agrisi zararlida zararsizda olabilir. Bebek buyuyor. Asagi dogru agirligini veriyor. Oda yapar sanciyi. İdraf yolu enfeksiyonuda yapar. Kabizlikta. Bel agrisiyka birlikte olursa dikkat edilmesi gerekiyor. Dogum sancisidir. Gecmiyorsa msj at istersen druna.selam kızlar ya benim bugün kasıklarımda bi ağrı var sizde oldu mu hiç? tatildeyim doktora da gidemiyorum.
israr yaparken ağrı yok. ama bebek biraz aşağıda sanırım yürürken hareket edince hemen tuvaletim gelmiş gibi oluyor hareket etmezse olmuyor o his. belimde ağrı yok çok şükür. hep bi risk var ya Allah korusun erken doğum falan olsun istemiyorum bu defazaten yarın dönüyoruz kısmetse oqzartesi de randevum var. doktoruma bişey sorduğumda genelde görmeden bişey diyemem en yakın hastaneye bi görün diyoCanim kasik agrisi zararlida zararsizda olabilir. Bebek buyuyor. Asagi dogru agirligini veriyor. Oda yapar sanciyi. İdraf yolu enfeksiyonuda yapar. Kabizlikta. Bel agrisiyka birlikte olursa dikkat edilmesi gerekiyor. Dogum sancisidir. Gecmiyorsa msj at istersen druna.
Gözün aydın canımGünaydın hanımlar biz bugün kontrolden geldik minik kızım gülücükler saçıyodu. 1264 gram 39 cm olmuşuz. Suyumuz gelişimimiz herşey yolundaymış çok şükür
Evet gormeden muayene yada tahlil istemeden cok birsey diyemiyorlar malesef. Belirtiler birbirine benziyor. Riske atmak istemiyorlar. İnsallah onemsiz birseydir. Kontrolunde yakinmisisrar yaparken ağrı yok. ama bebek biraz aşağıda sanırım yürürken hareket edince hemen tuvaletim gelmiş gibi oluyor hareket etmezse olmuyor o his. belimde ağrı yok çok şükür. hep bi risk var ya Allah korusun erken doğum falan olsun istemiyorum bu defazaten yarın dönüyoruz kısmetse oqzartesi de randevum var. doktoruma bişey sorduğumda genelde görmeden bişey diyemem en yakın hastaneye bi görün diyo
gözun aydn canm maşallah prenseseGünaydın hanımlar biz bugün kontrolden geldik minik kızım gülücükler saçıyodu. 1264 gram 39 cm olmuşuz. Suyumuz gelişimimiz herşey yolundaymış çok şükür
inşallah ya şimdi yatıyorum biraz yatarken bi sıkıntı yok ama yürürken ara ara ağrı oluyo. inşallah geçerEvet gormeden muayene yada tahlil istemeden cok birsey diyemiyorlar malesef. Belirtiler birbirine benziyor. Riske atmak istemiyorlar. İnsallah onemsiz birseydir. Kontrolunde yakinmis
canım ilac kullanınca geçiyor enfeksiyon. evet erken doğuma bile sebep olabiliyor Allah korusun. her erken doğan bebek küvezde kalmıyor canım solunum sıkıntısı varsa yada çok erken doğmuşsa kalıyor inşallah hiç birimizin. eneği küvezde kalmaz. alır çıkarız onları da Allahın izniyleKızlar bu idrar yolu enfeksiyonu bende de var kültür testi temiz çıktı ama daha önce iki defa ilaç kullandım. Doktorum erken doğuma bile neden olabilir dedi. Arkadaşım da da vardı bebeğe geçmiş 5 gün kuvezde kaldı her bebek kuvezde mi kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?