2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende Halkalı civarındayım sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim Bi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim

Arkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?

M Mismommy Canım sen osteocare gündr kaç tane alıyordun?ben iki tane osteocare alıyorum bir tane de decavit alıyorum.benim de gece kramplarım oluyor.doktorunun ne dediğini paylaşır mısın?
Bir tane aliyorum gunde ama 4. Aydan beri hep aldim. Pztesi kontrolum paylasirim tabii. Sen kalsiyum a dikkat ediyor musun. Sutu azalttim bu ara da acaba ondandami oluyor. Kasigi tutarken bir iki kere elimede kramp girdi.

Arkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?
Canim burda daha once yazdim. Mutlaka kullan. İlk dogumda oglum bu yuzden yogun bakimda yatti antibiyotik tedavisi gordu. Prosodur geregi steril alanda yatmasi gerekiyormus. Servis te degil yogun bakimda yatti. Bendeki idrar yolu enfeksiyonu ona bulasmis . Kaninda enfeksiyon degeri cok yuksek olmasada yuksekti. O sekilde eve alip gidemedik. Sezeryan olmasina ragmen bulasiyor bebege. Ben doguma bir iki hafta kala dr a hatirlaticam onceki gebeligi ister buyuk ihtimal. Varsa boyle birsey oncesinde ben icerim sntibiyotigi. Sen aliyorsun direk , o almiyor . Kanindaki geciyor ona

@tgbogzmn , canim bugun ebebek e gittim. Dr. Browns biberon aldim. Netten arastirdim. Soyle en cok anne memesi yakin madela calma diyorlar. Zor cekiliyor. Az geldigi icin anne memesine alismiyor. Madela swing sut sagma makinesinjn icindd var. Ogluma avent kullanmistim. Aventten sonra sutumu madelaninkiyle ucmedi. Bende denedim. Zor cekiliyor. Bunun olumsuz yonu. Gazi cok onlemiyor birde cok guclu cekmesi lazim. Orta kulak iltihabina neden olabilir. Ben cok zorlaninca mutlaka bir ust numaraya geciyordum. Bide nuby yavas akiskanmis ama oda gaz onleyici degil. Benim oglum kabizdi bu yuzden cok gaz sorunu ve reflu sorunu yasadik. O yuzden dr. Browns tercih ediyorum bunda. İlk neyi verirsen onda alisiyorlar genellikle. Avent cekmeden de akitiyor. Dr. Browns daha az akitiyor. Birde dr. Bbeowns videolarini seyrettim. Mama kopurmuyid ve orta kulak iltihabi yapmiyor. Avent kullandigimda mamayi kasikla karistiriyordum ama icirirken kopuruyordu kopukleri yutuyor sknucta. Kolikte pek tam ise yaramiyor ama dr. Browns avente gore daha iyi kolikte. Kullanicam farki anlarim zaten. Ben genis agizli cam aldim. Biberin emzigi yeni dogan. Dar agiz gemis agiz farketmiyor. Biberonun tipiyld alakali. Ucu ondmli. Genus agiz mamayi koyarken yikarken rahat oluyor. Eger aparatlarini yikamada zorlanirsam. 5-6 aydan sonra gaz sancisi azalirsa baska biberona gecerim. Nette genelde uzmanlar yenidogana cam kullanin yaziyor. 6 aydan sonra biberonu kirma olasiligina gore tercihe gore pp olanina vecersiniz yaziyor. Emzik almadim. Oglum avent kullaniyor. Farkli istiyorum onunkini almasin diye. Soothie yi hic begenmedim . Zincir takilacak yeride yok. Gereksiz pahali. Onuda arastirip alcam.

Günaydın hanımlar biz bugün kontrolden geldik minik kızım gülücükler saçıyodu. 1264 gram 39 cm olmuşuz. Suyumuz gelişimimiz herşey yolundaymış çok şükür
Kac haftalisin kk da yazan haftayla Asil haftamiz uymuyir sanki o yuzden sordum. Masallah . Benimde pztesi kontrol

Evet cnim bende duocid antibiyotik kullaniyorum. Bi zarari yok asıl enfeksiyonun gecmezse bebek için geri dönülmesi imkansiz zararlara yol açıyo Allah korusun.

selam kızlar ya benim bugün kasıklarımda bi ağrı var sizde oldu mu hiç? tatildeyim doktora da gidemiyorum.
Canim kasik agrisi zararlida zararsizda olabilir. Bebek buyuyor. Asagi dogru agirligini veriyor. Oda yapar sanciyi. İdraf yolu enfeksiyonuda yapar. Kabizlikta. Bel agrisiyka birlikte olursa dikkat edilmesi gerekiyor. Dogum sancisidir. Gecmiyorsa msj at istersen druna.

israr yaparken ağrı yok. ama bebek biraz aşağıda sanırım yürürken hareket edince hemen tuvaletim gelmiş gibi oluyor hareket etmezse olmuyor o his. belimde ağrı yok çok şükür. hep bi risk var ya Allah korusun erken doğum falan olsun istemiyorum bu defazaten yarın dönüyoruz kısmetse oqzartesi de randevum var. doktoruma bişey sorduğumda genelde görmeden bişey diyemem en yakın hastaneye bi görün diyo

Evet gormeden muayene yada tahlil istemeden cok birsey diyemiyorlar malesef. Belirtiler birbirine benziyor. Riske atmak istemiyorlar. İnsallah onemsiz birseydir. Kontrolunde yakinmis

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu bende de var kültür testi temiz çıktı ama daha önce iki defa ilaç kullandım. Doktorum erken doğuma bile neden olabilir dedi. Arkadaşım da da vardı bebeğe geçmiş 5 gün kuvezde kaldı her bebek kuvezde mi kalıyor

Evet gormeden muayene yada tahlil istemeden cok birsey diyemiyorlar malesef. Belirtiler birbirine benziyor. Riske atmak istemiyorlar. İnsallah onemsiz birseydir. Kontrolunde yakinmis
inşallah ya şimdi yatıyorum biraz yatarken bi sıkıntı yok ama yürürken ara ara ağrı oluyo. inşallah geçer

canım ilac kullanınca geçiyor enfeksiyon. evet erken doğuma bile sebep olabiliyor Allah korusun. her erken doğan bebek küvezde kalmıyor canım solunum sıkıntısı varsa yada çok erken doğmuşsa kalıyor inşallah hiç birimizin. eneği küvezde kalmaz. alır çıkarız onları da Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…