- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.641
Bende boğa burcuyum canım aynen bende kimseyle kavga etmem benim kaynanam yok ondan rahatım ama eltim benden büyük arada kıskanclık ve başlarda taptığı şeyleri unutmuyorum iyi olsa da aramız en ufak seyi batıyor çünkü baştan sinir oldumm insanı kendinden geçiriyorlar yaaKızlar etlisi görümcesi kaynı kaynanasına uyuz olanlar diye bir konu varmı forumda hemen içimi döksem rahatlasam30 yıllık hayatımda kayınvalidem ve eştim dışında belki bir kac kişiye küsmüşümdür bir elın parmağı kadar bile yoklardır kolay kolay kimseyle uğraşmam boğa borcuyum extra sabırlıyım kımseyle laf dalası bile yapmam sakınımdir susarum genelde gel gör ki 3 sene de beni çatlattılar bazen esıme diyorum ki ben böle değildim kafama taktığım seyler sorunlar bunlar olamaz senın aılen benı bile bozdu
Çok yüzsüzmüş seni üzmek istemem ama şu yazını okuyunca aklıma tek gelen şey gidip bakayım bizi beğenmedi evini ayırdı nasıl mutlu muu memnun mu seni resmen incelemeye geliyor.. sende ona inat çok mutlu ol gül eşinle sohbet muhabbet ayrıca kendini yorma otur zaten sıkıntım var de bırak işleri yapsın yoksaa da yoll alsınbende acaba bi tek bende mi bu evi degistrsm dusuncesi oluyo die dusunuydm bende hergn bu ev nie boyle nie şoyle.deyip deyip duruyorm bende asla baskasnn evinde yapmam gecen ablama gittm guya iki gece kalacaktm bir gecedn sonra yapamadm ne kadar orda rahat da olsam yapamadm ama gorumcemle 4 ay oncesine kadar ayni evde 6 ay kaldk belki yanlis anlarsnz ama beni pek sevmiyo hep laf dokundrmaya calisirdi kendisyle cok farkli karekterdeyz inan hala numaram onlarda engelde ve 4 ay oldu konusmadm gorusmedm buraya gelirkende ben vedalaşmak istedm kendisi istemedi bunlari yaşadgmz halde nasil gelir aklim almiyo
Tabi cnim kimse birakmaz evini isini misafire biz boyle dusunuyoruz da esin ne var ablam gelsin yard etsin die dusunmus olabilir die dedim onlara gore normal olabilioyaben hep eşime derdm benim kimseye ihtiyacm yok cunku evde iki kisiyz pek ev kirlenmez zaten cok olunca daha cok insana agirlik cokuyo bide kim yardm amaclida gelse insan kendi evini kimseye birakamiyo her halinle kendin kalkip yapmak istiyosn bende hala anlamş degilm
allaha şukur eşim ailesnn yaninda beni hep cok sevdigini belli eden hareketler yapar o yondn icim rahat ama dedignz gibi valla geldgn gun dort dortlk yemegimide yaparm misafirperverligmde ama sabahinda hersy degisir bana yardm etmesi icn hep soylerm ben bu durumda kimseye katlanmak zorunda degilm dogumna 43 gun kalms birinn evine geliyosa hersye katlanirÇok yüzsüzmüş seni üzmek istemem ama şu yazını okuyunca aklıma tek gelen şey gidip bakayım bizi beğenmedi evini ayırdı nasıl mutlu muu memnun mu seni resmen incelemeye geliyor.. sende ona inat çok mutlu ol gül eşinle sohbet muhabbet ayrıca kendini yorma otur zaten sıkıntım var de bırak işleri yapsın yoksaa da yoll alsın
Yanii hani 1 hafta falan anlarım 3 ay fazla ya misafirlik dışı aranız çok iyi bile olsa bu durumda hizmet edemezdin zaten. Eğer kalıcaksa hersey de beraber yaparsınız olması gereken bu düşünüp kendini sıkma cnm dediğim gibi sen mutluluğu göster seni gerçekten sevmiyorsa mutluluğuna dayanamaz gider belki :))allaha şukur eşim ailesnn yaninda beni hep cok sevdigini belli eden hareketler yapar o yondn icim rahat ama dedignz gibi valla geldgn gun dort dortlk yemegimide yaparm misafirperverligmde ama sabahinda hersy degisir bana yardm etmesi icn hep soylerm ben bu durumda kimseye katlanmak zorunda degilm dogumna 43 gun kalms birinn evine geliyosa hersye katlanir
Kizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom
Sabaha karsi atagima kramp girdi. Bir hafta once daha kramp girer gibi oldu hemen duzeldi. Osteocare aliyorum. Decavitte magnezyum var. Maden suyunuda hergun icmeye basladim bir haftadir. Bugun de biraz karnimda sertlesme oldu. Pztesi kontrol. Artmazsa sikayetlerim pztesiyi bekliycem .
evet benımde oluyor ve cok normal bence bır sıkıntı yok ciğerleri gelişiyorKizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom
Neyi riske atacakmış ki ? Herhangi bir sağlık problemi mi var ?12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.
Benimde 13 eylul. 39. Hafta 6 eylul planli. Sanirim drun yok diye erken tarih verdi. Genelde 39. Hafta yaziyor heryerde. Sen karar ver baska dr istiyorsan . Yada riske atma derken neyi kasteddi erken gelme durumu var. Riske niye atma dedi. Erken gelme durumu bendede olabilir garantisi yok.12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.
4. Aydan beri hep iciyorum hap olarak . Bir iki gun aksattim. Agrim oldu. Sonra duzenli ictim. Decavit hergun icmiyordum. Onu bile hergun icmeye basladim. Dedigin gibi yeterli gelmiyordur. Kalsiyum eksikligide yaparmi acaba. Kontrole az var Allahtan.Cnm bi kac gn benimde bacagima gece kramp grdi dok soyledim o zman ya magnezyumunu icmiyorsun yada yetmiyor ikiye cikarman lzm dedi bnde icmigordm bi hafyadr falan cok sekerli geliyordu dok bu sekilde dihince icmeye basladim gecti ama yeniden basladgim ilk iki gn ikiser ictim sonra gene tek
Ya bende cok istiyorum o hickirigi hissetmeyi:)cok guzel bir duygu olmali..ilk kez mi hissediyorsun?ben 27 .haftadayim..senin haftalarda mi basliyor acaba?Kizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom
Dr un keyfi için bence çok erken Senin karnında gelişimini tamamlaması bebeğin en büyük hakkı sezeryan da olsa mümkün olan en geç tarihi seçmelisin bence12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.
Kutusu bozulunca hoş görüntü olmuyor ya senınde alıp almayacaığını bilmedikleri ıcın git değiytir canım öyle saçmalık olmaz 160 lira vermişsin insan kalite beklerpaketi asla acamazsinz dediler orda bende sormadm acaba evde acsm degisim olur mu die
Kesınlikle git geri ver derim bu senın yasal hakkın heleki içine sinmediyse giydirmezsinde yazık paraya kımse gökten toplamıyor hediye almışlar de şikayet edicem de gerektirse et de kurumsal firma korkar benceCanım bi konus onlarla sansını dene derim
Sağol canım iyi ki var burası insan derdini paylaşabiliyorGecmis olsun.neyseki sikintili bir durum yokmus..malesef iste bazen oluyor oyle durumlar..kafaya takmamamiz lazim ,nasil becericeksek:)simdi iyi olmana sevindim
Canım bence sen geldiği gün de dört dörtlük yapma,şimdiden eşinde destek al ay ağrım sızım var de,salatayı sen yap de. Ben mutfakta oturduğum yerde sana anlatayım yemekleri sen pişir de.bulaşıkları eşine yerleştirt.eşini şimdiden alıştır ki eşinle sonra aran açılmasın.görümcen gelince de ona gülerek iyi olduğu geldiğin ben çok ağırlaştım hiç iş yapamıyorum,yazık herşeyi eşim yapıyor kardeşine de bana da destek olursun de. Doktorun dediklerini de anlatallaha şukur eşim ailesnn yaninda beni hep cok sevdigini belli eden hareketler yapar o yondn icim rahat ama dedignz gibi valla geldgn gun dort dortlk yemegimide yaparm misafirperverligmde ama sabahinda hersy degisir bana yardm etmesi icn hep soylerm ben bu durumda kimseye katlanmak zorunda degilm dogumna 43 gun kalms birinn evine geliyosa hersye katlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?