2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
B
Bende boğa burcuyum canım aynen bende kimseyle kavga etmem benim kaynanam yok ondan rahatım ama eltim benden büyük arada kıskanclık ve başlarda taptığı şeyleri unutmuyorum iyi olsa da aramız en ufak seyi batıyor çünkü baştan sinir oldumm insanı kendinden geçiriyorlar yaa

Çok yüzsüzmüş seni üzmek istemem ama şu yazını okuyunca aklıma tek gelen şey gidip bakayım bizi beğenmedi evini ayırdı nasıl mutlu muu memnun mu seni resmen incelemeye geliyor.. sende ona inat çok mutlu ol gül eşinle sohbet muhabbet ayrıca kendini yorma otur zaten sıkıntım var de bırak işleri yapsın yoksaa da yoll alsın

Tabi cnim kimse birakmaz evini isini misafire biz boyle dusunuyoruz da esin ne var ablam gelsin yard etsin die dusunmus olabilir die dedim onlara gore normal olabilioya

allaha şukur eşim ailesnn yaninda beni hep cok sevdigini belli eden hareketler yapar o yondn icim rahat ama dedignz gibi valla geldgn gun dort dortlk yemegimide yaparm misafirperverligmde ama sabahinda hersy degisir bana yardm etmesi icn hep soylerm ben bu durumda kimseye katlanmak zorunda degilm dogumna 43 gun kalms birinn evine geliyosa hersye katlanir

Yanii hani 1 hafta falan anlarım 3 ay fazla ya misafirlik dışı aranız çok iyi bile olsa bu durumda hizmet edemezdin zaten. Eğer kalıcaksa hersey de beraber yaparsınız olması gereken bu düşünüp kendini sıkma cnm dediğim gibi sen mutluluğu göster seni gerçekten sevmiyorsa mutluluğuna dayanamaz gider belki :))

Kizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom

Selam canım, kuvvetle muhtemel hıçkırığını hissediyorsun :) ara ara hıçkırık tutuyor bebekleri çünkü anne karnında.. Bende hissediyorum, çok tatlılaaaarr.

Cnm bi kac gn benimde bacagima gece kramp grdi dok soyledim o zman ya magnezyumunu icmiyorsun yada yetmiyor ikiye cikarman lzm dedi bnde icmigordm bi hafyadr falan cok sekerli geliyordu dok bu sekilde dihince icmeye basladim gecti ama yeniden basladgim ilk iki gn ikiser ictim sonra gene tek

12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.

Kizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom
evet benımde oluyor ve cok normal bence bır sıkıntı yok ciğerleri gelişiyor

12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.
Neyi riske atacakmış ki ? Herhangi bir sağlık problemi mi var ?

Benimde 13 eylul. 39. Hafta 6 eylul planli. Sanirim drun yok diye erken tarih verdi. Genelde 39. Hafta yaziyor heryerde. Sen karar ver baska dr istiyorsan . Yada riske atma derken neyi kasteddi erken gelme durumu var. Riske niye atma dedi. Erken gelme durumu bendede olabilir garantisi yok.

4. Aydan beri hep iciyorum hap olarak . Bir iki gun aksattim. Agrim oldu. Sonra duzenli ictim. Decavit hergun icmiyordum. Onu bile hergun icmeye basladim. Dedigin gibi yeterli gelmiyordur. Kalsiyum eksikligide yaparmi acaba. Kontrole az var Allahtan.

Reactions: NGY
Ya bende cok istiyorum o hickirigi hissetmeyi:)cok guzel bir duygu olmali..ilk kez mi hissediyorsun?ben 27 .haftadayim..senin haftalarda mi basliyor acaba?

Dr un keyfi için bence çok erken Senin karnında gelişimini tamamlaması bebeğin en büyük hakkı sezeryan da olsa mümkün olan en geç tarihi seçmelisin bence

paketi asla acamazsinz dediler orda bende sormadm acaba evde acsm degisim olur mu die
Kutusu bozulunca hoş görüntü olmuyor ya senınde alıp almayacaığını bilmedikleri ıcın git değiytir canım öyle saçmalık olmaz 160 lira vermişsin insan kalite bekler

Canım bence sen geldiği gün de dört dörtlük yapma,şimdiden eşinde destek al ay ağrım sızım var de,salatayı sen yap de. Ben mutfakta oturduğum yerde sana anlatayım yemekleri sen pişir de.bulaşıkları eşine yerleştirt.eşini şimdiden alıştır ki eşinle sonra aran açılmasın.görümcen gelince de ona gülerek iyi olduğu geldiğin ben çok ağırlaştım hiç iş yapamıyorum,yazık herşeyi eşim yapıyor kardeşine de bana da destek olursun de. Doktorun dediklerini de anlat

M Mismommy Canım sen osteocare gündr kaç tane alıyordun?ben iki tane osteocare alıyorum bir tane de decavit alıyorum.benim de gece kramplarım oluyor.doktorunun ne dediğini paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…