2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bir tane aliyorum gunde ama 4. Aydan beri hep aldim. Pztesi kontrolum paylasirim tabii. Sen kalsiyum a dikkat ediyor musun. Sutu azalttim bu ara da acaba ondandami oluyor. Kasigi tutarken bir iki kere elimede kramp girdi.
Ediyorum canım.günde en az avuç içi kadar 2dilim peynir (beyaz veya kaşar) ve iki kase yoğurt yiyorum.dr bana magnezyumu bıraktırdı.benim sadece geceleri kalça ve bacaklarıma kramp giriyor.gün içinde girmiyor. Sen sütüne devam et bi dene canım.Sodayı da günde en az bir bazen iki içiyorum.

Canım nasıl bi illetse geçmiyor iki defa ilaç kullandım yine tekrarladı doğuma yakın ilaç kullansam yinede bebeğe geçer mi ki

Günaydın hanımlar biz bugün kontrolden geldik minik kızım gülücükler saçıyodu. 1264 gram 39 cm olmuşuz. Suyumuz gelişimimiz herşey yolundaymış çok şükür
Slm canım ne güzel maşallah bende bebeğimi çok özledim bu hafta gidicektim doktorum izne çıktığı için haftaya cumrtesi yi beklicem cokk üzgünümm((

Son düzenleme:

Canim bilgilendirdiğin için çok sağol ben plastik almayi düşünüyordum ama cam daha mı iyi olur acaba

Ben de hem Avent aldım hem dr browns aldım hem de suavinex biberon aldım, Bebek ilk neyi tutarsa diğerini almıyor diyorsun ya o zaman ilk önce ben dr browns mu deneyeyim sence ? Suavinex hakkında bilgin var mı ? Sanırım Türkiye'ye Yen'i gelen bir marka ben pek bi bilgi bulamadım. Dış görünüşüne bakıp aldım :)

Canim benimkide kuvezde kaldi yogun bakimda. Bir kac hastaneye sorduk. Tatirilsinmi diye. Prosodur geregi steril yerde yogun bakimda yatiriyorlarmis. Serviste gelen giden oluyor. Yogun bakimda dikkatli steril yaklasiyorlar. Anne baba ziyaret ediyor sadece. Steril giyiniyorsun. 5 gun antibiyotik tedavisi gordu benimkide. Ayni prosodur. Tahlil sonuclarina gore tabircu oldu.

Yok canim bilgim emzigi gordum sadece avente cok benziyor. Biberonu magazaya gidip bakmak lazim kutusu acilani actiriyorlar . Bantli degil cogu. Belli olmuyor cok ama genelde ilk verileni kabul ediyorlar. Bide sutun azsa biberon cok akitiyorsa memeyi almiyor bazilari. Sutun bolsa fark etmiyor aliyor ikisini. Herkesin beklentisi farkli ama ya avdnt ya dr brown agirlikla kullaniliyor. Aldiysan ilerki aylarda verirsin . Yada su verirsin kullanilir. Birde genelde butun biberonlarda gaz onleyici valg onleyici sistem var diyor. Dr. Browns kadar onlemiyor. Kolik bebekse tercihin brown olsun. Basta lazim olmaz belki

Kızlar doktor kontrolünden geliyorum miniğim çok şükür iyi, 1500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum. Doktorum bundan sonra 3 haftada bir görecek bizi. Amniyon sıvısı gayet iyi ama sen yine de bol bol su iç sesi. Günde 3 tl sıvı almalısın bunun 2 tl si su olmalı dedi. Doğum kasılmalarını anlattı, belirtileri söyledi. Hastane konusunu netleştirmemi tavsiye etti. Bir de 30. Haftadan sonra seyahat önermiyorum dedi Slaven uçak biletlerimi aldığım için bu son olsun git gel dedi ve uçuş iznimi hazırladı.
Muayeneden sonra 3-4 hastane ve doğumhane gezdik eşimle, bunlar Liv Hospital, florance Nightingale gayrettepe, Altunizade Acıbadem bir de Fulya Acıbadem. Bu hastaneleri merak eden varsa anlatabilirim.

Teşekkür ederim canım. Suavinex biberon kargoda şuan gelince fotoğrafını atarım bakarsın ucuna yorum yaparsın :)

Merhaba kızlar, ben de bugün kontroldeydim. Miniğim gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. 2.200 gram olmuşuz. Boyunu söylemedi doktorum bu sefer. Her şeyin yolunda olduğunu ve ay sonu tekrar gelmemi istedi. 24 ağustos tarihimiz kesinleşti. Allah'ın izniyle tabii.

Masallah ya 2 kiloyu goruyoruz artik :)) usg de fl yaziyorsa fl yi 7 ile carp boyunu veriyor.

Cam aldim ben. Cama alisigim. Zaten biz vercez vermemiz gerekirse. Yine bak icini acip hangisi icine sinmisse onu al.
Bende Dr. BrownS aldım ama aldığım büyük boy içinde pipet gibi boru var. Küçük boylar plastik ti diye almadım. Eşimde normal bi markanın cam küçük boberonunu almış. Şimdi ben yeni doğduğunda küçük biberonun başını çıkartıp Dr. Browns in başlığını taksam aynı işlevi görür mü gaz yapar mı ?

Canim ben aventin ve dr brownsun biberon emzigini karsilastirdim . Dr. Browns daha yumusak. Yumusak olmasi iyi anne memeside yumusak. Daha kaynatmadim. Akiskanligina bakmadim. Ben mama yada su koyup once kendim ictim. Resimde cok anlasilmaz sanirim. Akiskanliklarina bak. Pek fark yoksa suavinex hosuna gittiyse onu dene. Belki gazi olmayacak. Cok gazi olursa dr browna gecersin. Bir almaz iki almaz ikincide alir. Hic yoksa aventi kullanirsin. Emzikleri ayni gibi biberonlarida aynidir herhalde diye dusunuyorum. Tereddutte kalirsan geri iade yap. Yoksa sakla ilerki aylar verirsin sut su meyve suyu. Çok şık biberon ve emzigi. Yanlis alinti pardon. missdincer eydi :))

Canım dr browns un küçük cam biberonu da var 150ml aldım ben. Seninki kaç ml ?

Evet çok şık gerçekten :) ben de sonra kullanırım diye Avent i 120 ml, dr browns u 150ml suavinex i 240 ml aldım. Dediğin gibi anne sütü için olmasa da diğer içecekler için kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…