2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar günlük ne kadar su tüketiyorsunuz ben 2.5 lt tüketmeye çalışıyorum ama acaba yeterli olur mu ki ?

Pipet boru gaz yapmasini onluyor. Pipet boruyla birlikte takman lazim gaz onlemek icin kullanacaksan. Akitmiyorsa oluyorsa tak oyle. İnsallah sutumuz olur. Biberonlara muhtac olmayiz. Bazilari mama alsada gazi olmuyor. Belki cam biberon isini gorecek. Dr browns ihhtiyac duymayacaksin. Bebekle alakali. Ama pipet kismi kullanmadigin surece diger biberonlardan farki yok.

Gözün a
Kızlar günlük ne kadar su tüketiyorsunuz ben 2.5 lt tüketmeye çalışıyorum ama acaba yeterli olur mu ki ?
bence yeterli canım meyve ve diğer içecek ve gıdalardan da su alıyoruz. Ben de günlük 2,5-3lt arası tüketiyorum ama gebelikten önce de çok su içerdim.

Arkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?
Ben şu an aynı ilacı kullanıyorum. Zararı olsa doktorlar vermez hem iltihap bebek için daha riskli. Kullanmalısın bence

Canım gozun aydın guZel haberlerle gelmişssin sevindim :) benim de kontrolüm vardı bugün gördüm bebeğimi ayak ayak ustune atmıs keyif yapıyodu :) hersey yolunda dedi cok sukur kilogramı da haftamızla uyumlu 1250 dedi. Bu ay bende 2kılo almısım buna da normal dedi artık 3 hafta sonra cagırdı geldıgınde ılk nst kontrolümüz yapılacak tok karnına gel dedi. Geldiğinde dogum ıznı konusunu konusucaz ama istersen 32. Haftada sana rapor yazarım ayrılabilirsin birsahakı randevuya kadar tam olarak iş planını nasıl yapıyrsun geldiğinde bir konusalım dedi. Bu 3 hafta nasıl gecicek acaba (

Bide dün e bebek de bi park yatak begendim kargo dahilinde degildi bize ordan verdiler eve gelip kurduk filesinde bi yerde kopukluk yani yirtilma vardi eşime geri verelim dedim ama dinletemedim ya
Erkekler eve getirip kurdukları esyaların sorunlu olmasından nefret ettikleri için okadar zahmetten sonra basa donmekten kacıp uzaklasırlar :)

Anladım canım 250 ml bi de ağır biberon tabi ben tutucam ama pipet kısmı sanki biraz havada kalıyor nasıl kullanılacak hiç bilmiyorum video varsa izleyim. İnşallah dediğin gibi hiç gerek kalmaz

Ne guzel gecmis kontrolun,cok sevindim,gozunaydin
Dogum kasilmalarinin belirtileri nasilmis?

Masallah,gozunaydin..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…