- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.701
Pipet boru gaz yapmasini onluyor. Pipet boruyla birlikte takman lazim gaz onlemek icin kullanacaksan. Akitmiyorsa oluyorsa tak oyle. İnsallah sutumuz olur. Biberonlara muhtac olmayiz. Bazilari mama alsada gazi olmuyor. Belki cam biberon isini gorecek. Dr browns ihhtiyac duymayacaksin. Bebekle alakali. Ama pipet kismi kullanmadigin surece diger biberonlardan farki yok.Bende Dr. BrownS aldım ama aldığım büyük boy içinde pipet gibi boru var. Küçük boylar plastik ti diye almadım. Eşimde normal bi markanın cam küçük boberonunu almış. Şimdi ben yeni doğduğunda küçük biberonun başını çıkartıp Dr. Browns in başlığını taksam aynı işlevi görür mü gaz yapar mı ?
Masallah ya 2 kiloyu goruyoruz artik :)) usg de fl yaziyorsa fl yi 7 ile carp boyunu veriyor.[/QUOT. Sağol canım çarptım 44 cm o zaman
Gözün aMerhaba kızlar, ben de bugün kontroldeydim. Miniğim gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. 2.200 gram olmuşuz. Boyunu söylemedi doktorum bu sefer. Her şeyin yolunda olduğunu ve ay sonu tekrar gelmemi istedi. 24 ağustos tarihimiz kesinleşti. Allah'ın izniyle tabii.
bence yeterli canım meyve ve diğer içecek ve gıdalardan da su alıyoruz. Ben de günlük 2,5-3lt arası tüketiyorum ama gebelikten önce de çok su içerdim.Kızlar günlük ne kadar su tüketiyorsunuz ben 2.5 lt tüketmeye çalışıyorum ama acaba yeterli olur mu ki ?
Maşallah miniğine canım tarihiniz hayırlı olsun:)Sağol Can'ım çarptım 44 cm görünüyor
Ben varım benim bebeğim de bu ara çok hıçkırıyorKizlar benim bebegim iki gündr hickiriyo galiba sanki kalp atisi gibi bsy hep pit pit pit ediyo ya boyle olan yada duyan var mi cok garip bisy boyle gobeginzdeki bi damar hep atiyo gibi anlatabildim mi bilmiyom
Ben şu an aynı ilacı kullanıyorum. Zararı olsa doktorlar vermez hem iltihap bebek için daha riskli. Kullanmalısın benceArkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?
En az 3 iciyorum canım olabildiğince içmek lazım bu yaz aylarındaKızlar günlük ne kadar su tüketiyorsunuz ben 2.5 lt tüketmeye çalışıyorum ama acaba yeterli olur mu ki ?
Canım gozun aydın guZel haberlerle gelmişssin sevindim :) benim de kontrolüm vardı bugün gördüm bebeğimi ayak ayak ustune atmıs keyif yapıyodu :) hersey yolunda dedi cok sukur kilogramı da haftamızla uyumlu 1250 dedi. Bu ay bende 2kılo almısım buna da normal dedi artık 3 hafta sonra cagırdı geldıgınde ılk nst kontrolümüz yapılacak tok karnına gel dedi. Geldiğinde dogum ıznı konusunu konusucaz ama istersen 32. Haftada sana rapor yazarım ayrılabilirsin birsahakı randevuya kadar tam olarak iş planını nasıl yapıyrsun geldiğinde bir konusalım dedi. Bu 3 hafta nasıl gecicek acabaKızlar doktor kontrolünden geliyorum miniğim çok şükür iyi, 1500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum. Doktorum bundan sonra 3 haftada bir görecek bizi. Amniyon sıvısı gayet iyi ama sen yine de bol bol su iç sesi. Günde 3 tl sıvı almalısın bunun 2 tl si su olmalı dedi. Doğum kasılmalarını anlattı, belirtileri söyledi. Hastane konusunu netleştirmemi tavsiye etti. Bir de 30. Haftadan sonra seyahat önermiyorum dedi Slaven uçak biletlerimi aldığım için bu son olsun git gel dedi ve uçuş iznimi hazırladı.
Muayeneden sonra 3-4 hastane ve doğumhane gezdik eşimle, bunlar Liv Hospital, florance Nightingale gayrettepe, Altunizade Acıbadem bir de Fulya Acıbadem. Bu hastaneleri merak eden varsa anlatabilirim.
Erkekler eve getirip kurdukları esyaların sorunlu olmasından nefret ettikleri için okadar zahmetten sonra basa donmekten kacıp uzaklasırlar :)Bide dün e bebek de bi park yatak begendim kargo dahilinde degildi bize ordan verdiler eve gelip kurduk filesinde bi yerde kopukluk yani yirtilma vardi eşime geri verelim dedim ama dinletemedim ya
Çok teşekkür ederim canımMaşallah miniğine canım tarihiniz hayırlı olsun:)
Ben aldığım da küçük kalmamıştı 250 ml aldimCanım dr browns un küçük cam biberonu da var 150ml aldım ben. Seninki kaç ml ?
Anladım canım 250 ml bi de ağır biberon tabi ben tutucam ama pipet kısmı sanki biraz havada kalıyor nasıl kullanılacak hiç bilmiyorum video varsa izleyim. İnşallah dediğin gibi hiç gerek kalmazPipet boru gaz yapmasini onluyor. Pipet boruyla birlikte takman lazim gaz onlemek icin kullanacaksan. Akitmiyorsa oluyorsa tak oyle. İnsallah sutumuz olur. Biberonlara muhtac olmayiz. Bazilari mama alsada gazi olmuyor. Belki cam biberon isini gorecek. Dr browns ihhtiyac duymayacaksin. Bebekle alakali. Ama pipet kismi kullanmadigin surece diger biberonlardan farki yok.
Ne guzel gecmis kontrolun,cok sevindim,gozunaydinKızlar doktor kontrolünden geliyorum miniğim çok şükür iyi, 1500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum. Doktorum bundan sonra 3 haftada bir görecek bizi. Amniyon sıvısı gayet iyi ama sen yine de bol bol su iç sesi. Günde 3 tl sıvı almalısın bunun 2 tl si su olmalı dedi. Doğum kasılmalarını anlattı, belirtileri söyledi. Hastane konusunu netleştirmemi tavsiye etti. Bir de 30. Haftadan sonra seyahat önermiyorum dedi Slaven uçak biletlerimi aldığım için bu son olsun git gel dedi ve uçuş iznimi hazırladı.
Muayeneden sonra 3-4 hastane ve doğumhane gezdik eşimle, bunlar Liv Hospital, florance Nightingale gayrettepe, Altunizade Acıbadem bir de Fulya Acıbadem. Bu hastaneleri merak eden varsa anlatabilirim.
Masallah,gozunaydin..allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba kızlar, ben de bugün kontroldeydim. Miniğim gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. 2.200 gram olmuşuz. Boyunu söylemedi doktorum bu sefer. Her şeyin yolunda olduğunu ve ay sonu tekrar gelmemi istedi. 24 ağustos tarihimiz kesinleşti. Allah'ın izniyle tabii.
Benim randevuda haftaya cumartesi..hastane degil gerci benim ozel muayehane,sor simdiden hastaneye,acik olabilirler..guzel haberler aliriz bizde isallahHaftaya cumartesi resmî tatil benim de randevum haftaya idi acaba özel hastaneler açık olur mu?
Amin inşalah canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahMasallah,gozunaydin..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?