- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.721
Bugun herkesin kontrolu iyi gecmis,super..darisi haftaya bizim basimiza:)gozunaydin,hep boyle guzel gecer isallahCanım gozun aydın guZel haberlerle gelmişssin sevindim :) benim de kontrolüm vardı bugün gördüm bebeğimi ayak ayak ustune atmıs keyif yapıyodu :) hersey yolunda dedi cok sukur kilogramı da haftamızla uyumlu 1250 dedi. Bu ay bende 2kılo almısım buna da normal dedi artık 3 hafta sonra cagırdı geldıgınde ılk nst kontrolümüz yapılacak tok karnına gel dedi. Geldiğinde dogum ıznı konusunu konusucaz ama istersen 32. Haftada sana rapor yazarım ayrılabilirsin birsahakı randevuya kadar tam olarak iş planını nasıl yapıyrsun geldiğinde bir konusalım dedi. Bu 3 hafta nasıl gecicek acaba(
Her bebek bir olmuyor cnim benim oglum ikisinode tuttu alti ay kadar falan brows kullandim sonra avente gectim hic sikinti yasamadim yigenimde ayni sekilde onu yasamadan ogrenemiceksin ne yazikkiBen de hem Avent aldım hem dr browns aldım hem de suavinex biberon aldım, Bebek ilk neyi tutarsa diğerini almıyor diyorsun ya o zaman ilk önce ben dr browns mu deneyeyim sence ? Suavinex hakkında bilgin var mı ? Sanırım Türkiye'ye Yen'i gelen bir marka ben pek bi bilgi bulamadım. Dış görünüşüne bakıp aldım :)
Her bebek bir olmuyor cnim benim oglum ikisinode tuttu alti ay kadar falan brows kullandim sonra avente gectim hic sikinti yasamadim yigenimde ayni sekilde onu yasamadan ogrenemiceksin ne yazikkiBen de hem Avent aldım hem dr browns aldım hem de suavinex biberon aldım, Bebek ilk neyi tutarsa diğerini almıyor diyorsun ya o zaman ilk önce ben dr browns mu deneyeyim sence ? Suavinex hakkında bilgin var mı ? Sanırım Türkiye'ye Yen'i gelen bir marka ben pek bi bilgi bulamadım. Dış görünüşüne bakıp aldım :)
Merhaba kızlar, ben de bugün kontroldeydim. Miniğim gayet iyi ve sağlıklı çok şükür. 2.200 gram olmuşuz. Boyunu söylemedi doktorum bu sefer. Her şeyin yolunda olduğunu ve ay sonu tekrar gelmemi istedi. 24 ağustos tarihimiz kesinleşti. Allah'ın izniyle tabii.
Sağol Can'ım, sağlıkla doğsunlar inşallahHer bebek bir olmuyor cnim benim oglum ikisinode tuttu alti ay kadar falan brows kullandim sonra avente gectim hic sikinti yasamadim yigenimde ayni sekilde onu yasamadan ogrenemiceksin ne yazikki
Hayirli.olsun tarihiniz cnm bebegede masallah bende bi aksilik cikmazsa 25 agustos istiyorum allahin izniyle hepimiz pes pese dogum yapocaz
galiba ben herkesden öndeym :) 20 agustos benimkiHer bebek bir olmuyor cnim benim oglum ikisinode tuttu alti ay kadar falan brows kullandim sonra avente gectim hic sikinti yasamadim yigenimde ayni sekilde onu yasamadan ogrenemiceksin ne yazikki
Hayirli.olsun tarihiniz cnm bebegede masallah bende bi aksilik cikmazsa 25 agustos istiyorum allahin izniyle hepimiz pes pese dogum yapocaz
Ben 3 hafta sonra tam 32. Haftamı bitirmiş olacağım, muayeneye geldiğinde raporunu veririm dedi. 3 hafta çabuk geçer canım nolacak :) ben 5 haftada bir görüyorum, bana hiç geçmiyor zaman :) ama artık 3 haftada bir gideceğimCanım gozun aydın guZel haberlerle gelmişssin sevindim :) benim de kontrolüm vardı bugün gördüm bebeğimi ayak ayak ustune atmıs keyif yapıyodu :) hersey yolunda dedi cok sukur kilogramı da haftamızla uyumlu 1250 dedi. Bu ay bende 2kılo almısım buna da normal dedi artık 3 hafta sonra cagırdı geldıgınde ılk nst kontrolümüz yapılacak tok karnına gel dedi. Geldiğinde dogum ıznı konusunu konusucaz ama istersen 32. Haftada sana rapor yazarım ayrılabilirsin birsahakı randevuya kadar tam olarak iş planını nasıl yapıyrsun geldiğinde bir konusalım dedi. Bu 3 hafta nasıl gecicek acaba(
Evet o benim de aklıma takıldı, biberonu bebeğin ağzına tutunca borunun ucu havada kalacak, nasıl olacak acaba ??Anladım canım 250 ml bi de ağır biberon tabi ben tutucam ama pipet kısmı sanki biraz havada kalıyor nasıl kullanılacak hiç bilmiyorum video varsa izleyim. İnşallah dediğin gibi hiç gerek kalmaz
Bölgesel bir ağrı olursa korkma dedi, Doğum sancısını bütün karnında hissedeceksin ve yaklaşık 30 - 60 an arası sürecek dedi. Bir de ritmik tekrar ederse Doğum sancısı oluyormuş. Onun dışında artık ağrıların başlayabilir belin leğen kemiğin sırtın kaburgaların ağrıyabilir, bebeğin en çok kilo alacağı döneme giriyorsun dedi.Ne guzel gecmis kontrolun,cok sevindim,gozunaydin
Dogum kasilmalarinin belirtileri nasilmis?
Iste bende ayda bir gıdıyordum sımdı 3 haftada bır dedı artık. Sen 32 de dırekt ızne mı ayrılacaksın canımBen 3 hafta sonra tam 32. Haftamı bitirmiş olacağım, muayeneye geldiğinde raporunu veririm dedi. 3 hafta çabuk geçer canım nolacak :) ben 5 haftada bir görüyorum, bana hiç geçmiyor zaman :) ama artık 3 haftada bir gideceğim
29+1 günlüğüz tam bugün canım.Kac haftalisin kk da yazan haftayla Asil haftamiz uymuyir sanki o yuzden sordum. Masallah. Benimde pztesi kontrol
Biz de tam 29+1 olduk bugün29+1 günlüğüz tam bugün canım.
Ben 150 ml aldim. Cam kirilabilir sonra buyuk alirim kirilmazsa onu su icin kullanirim. Yada ilerde pipet kismi temizligi zorlarsa 5. Aydan itibaren baska biberon kullanirim diye dusundum. Pipet kismi havada biraz. Youtube da var ingilizce ama gosteriyor mama nasil hazirlandigini.Anladım canım 250 ml bi de ağır biberon tabi ben tutucam ama pipet kısmı sanki biraz havada kalıyor nasıl kullanılacak hiç bilmiyorum video varsa izleyim. İnşallah dediğin gibi hiç gerek kalmaz
canım o da biraz bebeğe bağlı. benim arkadaşımın bebeği o kadar sevdi ki içinde 2-3 saat uyuyodu gezerken. hatta ben de özenip aldım 1 dk bile durmadı. çok ağladı her defasında o yüzden bebek isterse çok kullanışlı sevmezse hiç kullanamıyosun. ben hiç kullanamadımKızlar kanguru sling tavsiyeniz varmı? Bugun ebebekte gördüm kraft the baba diye birsey 199 yerine 99tl yazıyordu. Almak mantıklı mı siZce?
Acemilik böyle bişey olsa gerek :) ben izledim video o borunun içinden eğmeyecek havayı önlüyor eğer takildiysan YouTube bak orda anlatılıyor bebek emerken gosteriliyor.Evet o benim de aklıma takıldı, biberonu bebeğin ağzına tutunca borunun ucu havada kalacak, nasıl olacak acaba ??
canım ikisini de kullanmış birinolarak söyliyim prima premium care süper emici. sıvı kakayı asla dışarı taşırmıyo. yeni doğanlar hep sıvı kaka yapıyo biliyosun. yeşil paket biraz daha baait diğerine göre sızdırma yapabiliyor ve değişik bir kokusu var sankiBen bebek bezi ile ilgili bişey sormak istiyorum. Özellikle prima yada pampers kullanacak annelere. Bugün baktım pampers 30 lu 0 numara göbek bağı oyuntulu 2-5 kilo aralığında bide 1 numara 68 li var 32 tl bi de 156 li 1 numara var süper paket olarak geçiyor o da 44 TL sizce hangisinden almalıyım. Pampers yeni doğan 1 numara daha pahalı ambalajı bej renkli olan. Prima yeşil ambalajlı arada fark nedir
Bugün bezleri bakarken markette arkadaşımla karşılaştım o da fiyat olarak kutu içindekiler çok güzel diyemem bi kokusu var ama çok önemli değil demişti. Ben bej renkli olan pampers 0 mi alayım yoksa bir mı alayım. Aslında bir paket 0 bir pakette 1 numara alsam daha mı iyi olacak.canım ikisini de kullanmış birinolarak söyliyim prima premium care süper emici. sıvı kakayı asla dışarı taşırmıyo. yeni doğanlar hep sıvı kaka yapıyo biliyosun. yeşil paket biraz daha baait diğerine göre sızdırma yapabiliyor ve değişik bir kokusu var sanki
Ben ilk premiumcare kullandim. Sonra pamperse gectim. Hatta bir kac marka kullandim . Pampers olanin bir kokusu var ama pisik yapmadi bize. Premium care pampers tan daha kalin ve buyuk . Pamperste bizde sizdirma yapmadi. Bazi bez bazi bebege iyi gelmiyor. Bunuda deneyerek bulacaksiniz. Bide aklima gelmisken yazmak istiyorum. Bezi boyle cok yukardan baglamayin. Biraz bezin ağı asagida olsun bacaklari bitismesin. Ve kurbaga durusu duracak. Bacaklari kundaklamayin. Biz yukardan bagladik dikkat etmedik. Dogumdan bir ay sonra kalca usg cekiliyor. Bir kalca acisi sınırda cikti. Bir ay cift bez bagladik. Tekdar bir ay sonra usg cektirdik. Normale dondu ama bir ay ugrastik. Hastaneye git gel ayri dert. Uzun oldu kusura bakmayin.Ben bebek bezi ile ilgili bişey sormak istiyorum. Özellikle prima yada pampers kullanacak annelere. Bugün baktım pampers 30 lu 0 numara göbek bağı oyuntulu 2-5 kilo aralığında bide 1 numara 68 li var 32 tl bi de 156 li 1 numara var süper paket olarak geçiyor o da 44 TL sizce hangisinden almalıyım. Pampers yeni doğan 1 numara daha pahalı ambalajı bej renkli olan. Prima yeşil ambalajlı arada fark nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?