2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet o benim de aklıma takıldı, biberonu bebeğin ağzına tutunca borunun ucu havada kalacak, nasıl olacak acaba ??
Normal mama hazirlayip pipeti emzik kismi takiliyor. Pipet gibi kullanilmiyor. Normal biberon gibi tutuluyor. Ordan gaz cikisi oluyor. Sut bebege ordan akmiyor. Havada asagida hic takilma ona. Normal pipet gorevi gormuyor orasi

Teşekkür ederim bağlama şekli aklımda bulunacak ona göre bağlarım bende dikkat ederim. Tavsiyen için de teşekkür ederim. Bez konusunda çok kararsızım pampers kullanacağım ama orda da 3 çeşit gördüm prima nin

ama bizde bacaklarda dahil tum vucut kundak yapiliyo

ama bizde bacaklarda dahil tum vucut kundak yapiliyo
Bezin icine bende aliyorum bacaklari ama kalcadan asagisi bol olcak. Bebekler kurbaga durusu duruyor. Zamanla duzeltiyorlar kendileri. Harvey Karp in kitabi var. Cd side vardi. Kundak yapmayi gosteriyordu. Youtube gibi yerde varmi bilmiyorum video.

Haftaya cumartesi resmî tatil benim de randevum haftaya idi acaba özel hastaneler açık olur mu?
Aa bilgim yoktu canım resmi tatil olduğundan o zaman arayıp sorarız benim cumrtesi yi tercih etmem yol biraz uzak eşim arabayla götürüyor öyleyse hafta içi izin alması gerekir bir hafta daha atamam sende bi ararsın açık mı diye

Bende uçak için rapor alıcam cumartesi günü o güne aldım bende randevum ama tatil olsa sistemlerinde görünmesi lazım tatil olduğunda vermiyorlar randevu

Bezin icine bende aliyorum bacaklari ama kalcadan asagisi bol olcak. Bebekler kurbaga durusu duruyor. Zamanla duzeltiyorlar kendileri. Harvey Karp in kitabi var. Cd side vardi. Kundak yapmayi gosteriyordu. Youtube gibi yerde varmi bilmiyorum video.

Cnim bende tam kundak yaptim deli gibi sikmiosun elbet bacaklari ama bildigin dumduzdu yani hic sikinti cekmedim ne kalca usgsinde sorun.oldu nede bisey tam tersi daha bile guzel uyudu kundakta bundada oyle yapicm insallah ilk gnler topugundan kan alindigi icin ve ayagini oynatirken yarasina carpti i icinde durmadan sicrayip uyaniyor bebekler bu acidanda hic sikintim olmadi ve ben buna bagliyorum ben biraz eski kagaliyim galiba

Bende uçak için rapor alıcam cumartesi günü o güne aldım bende randevum ama tatil olsa sistemlerinde görünmesi lazım tatil olduğunda vermiyorlar randevu
Benim hiç bilgim yoktu şimdi baktım resmi tatil ilan edilmiş yeni yasaya girdiği için randevu verilmiş olabilir

Bizde banyodan sonra sarıyoduk hafifçe ama benim çingene kızım hiç sevmedi kundak uykusuz oldu çıktı başıma kardeşi öyle olmaz inşallah :)

12 eylul gorunuyo tahmini dogum tarihi ama sezeryan olucam kurban bayramina denk geliyo. Doktor 30 agustosta gel alalim bayramda ben yokum nobetci doktor olur bitane ama riske atma hic diyo 38+1 olucak ozaman sizce ne yapmaliyim.

normalde zaten sezeryan olacaksa ve baska doktorda dogum yapmak istemiyorsan belki düsünebilirsin bence ..

Arkadaslar merhaba idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile doktor bana aksef 500 mg antibiyotik verdi icinde 10 tane sabah aksam ama endiseliyim kullanip kullanmamak konusunda bi zarari olur mu acaba varmi icinizde antibiyotik kullanan ?

merhaba cnm, kullanmaman bebek icin daha kotu olabilir cunku bebege gecerse tedavisi daha zor ve mesakkatli ızucu olabilir. arkadaslar da söylemis ama ben de eklemek istedm..

Aminnnn inşaALLAH(c.c) cümlesine... :)
hos geldiniz bebeginizi saglıkla kucaklayın dilerim

Benim hiç bilgim yoktu şimdi baktım resmi tatil ilan edilmiş yeni yasaya girdiği için randevu verilmiş olabilir
Ben biliyordum resmi tatil olduğunu ama hiç aklıma gelmedi sormak yarın arayıp sorarım bi çünkü önemli pazartesi günü gidicem ucakla

İlk zamanlar bizde sıkıyorduk. Bezi yukardan bagliyorduk. Bizde eski usule gore yaptik Sonuc oyle oldu. Herkeste olmayabilir. Ama dogru pozisyon sekli drun soyledigi gibi ben soyleyim de. Benim bebegim kabiz refluluydu. Kundak yap ne yaparsan yap uykusu yoktu. Otomatik sallanan besik almistim. Gece ikinmaktan morariyordu. Zaten kundakta zor tuttum. Kivraniyordu sevmiyordu kundagi. Yapiyordum yine. Yapmasam daha kotu cok hareketli bebekti hala oyle.

Bizde banyodan sonra sarıyoduk hafifçe ama benim çingene kızım hiç sevmedi kundak uykusuz oldu çıktı başıma kardeşi öyle olmaz inşallah :)

Insallah olmaz cnm kundaklamak cok gzel birsey sakinlestiriyor daha uzun uyumasini sagliyor huysuzluguna bile iyi geliyor kundagin ustunden mesela masaj yapiyordum.karnina sirtina gazini bile daha rahat cikariyordu ilk gnler sardigimda bi iki dakka acmak ister gibi cabalaniyordu ellerini yukari kaldrmak iater gibi kivraniyordu ama iki dakika surmeden pes edip sakinlesiordu kizlar biraz cadi olabiliyorlar avazlari cikana kadar bagiriyorlar insaninpes ettiriorlar biliyorum yigenimde oyleydi

Süper bilgi canım,.senin gibi tecrübeli annelerin bilgilerine biz acemilerin ihtiyacı var canım

Burdan haberleşiriz canım:))

Süper bilgi canım,.senin gibi tecrübeli annelerin bilgilerine biz acemilerin ihtiyacı var canım
Rica ederim canim. İnsanin basina geldikce tecrubeli oluyor. Diger tecrubeli annelerde yazsinlar aklina geldikce. Basit gibi yada herkes biliyor gozukur karsidaki icin onemli olur. Her bebek birbirinden farkli oluyor. Mutlaka benimde ogrenecegim seyler vardir baska tecrubeli annelerden. Mesela ilk oglumda blw yapamadim. Bunda kismetse blw yapmayi dusunuyorum bebekte uygun olursa. Birincide tecrube kazanip ikincide daha farkli davraniyorsun. Benim acimdan oyle.

Kızlar ebebek mağazada ilk kez WiFi bağlanırsanız 100tl üzeri alışverişe 20tl indirim veriyor.
bugün ebebekten bir paket depend,bir palet lohusa pedi,bir paket kıllan at lohusa külotu ve bir palet Bebek alt silme pamuğu aldık. İkişer tane emzirme sütyeni ve atleti de aldık.kendim için hastane çantama Eksiğim kalmadı her şeyi tamamladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…