- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.761
Ara ara sırtıma ve karnıma ağrı giriyorgece üstüm acık ondan mı acaba
Blw yapacağım bende inşallah güzel bi topik açılır Blw uygulayan eylül anneleri diye :) sonuçta hemen hemen aynı zamanda ek gıdaya geçeceğizRica ederim canim. İnsanin basina geldikce tecrubeli oluyor. Diger tecrubeli annelerde yazsinlar aklina geldikce. Basit gibi yada herkes biliyor gozukur karsidaki icin onemli olur. Her bebek birbirinden farkli oluyor. Mutlaka benimde ogrenecegim seyler vardir baska tecrubeli annelerden. Mesela ilk oglumda blw yapamadim. Bunda kismetse blw yapmayi dusunuyorum bebekte uygun olursa. Birincide tecrube kazanip ikincide daha farkli davraniyorsun. Benim acimdan oyle.
Nasıl oluyor WiFi ye bağlanmak kasa da mı söylüyorsun bende haftaya alışveriş yapacağım ebebektenKızlar ebebek mağazada ilk kez WiFi bağlanırsanız 100tl üzeri alışverişe 20tl indirim veriyor.
bugün ebebekten bir paket depend,bir palet lohusa pedi,bir paket kıllan at lohusa külotu ve bir palet Bebek alt silme pamuğu aldık. İkişer tane emzirme sütyeni ve atleti de aldık.kendim için hastane çantama Eksiğim kalmadı her şeyi tamamladım.
Hayır ben öğretmenim şuan tatildeyim zaten 32. Haftada çalışabilir raporu alıp okula götüreceğim 37 de ayrılacağım izneIste bende ayda bir gıdıyordum sımdı 3 haftada bır dedı artık. Sen 32 de dırekt ızne mı ayrılacaksın canım
Benim arkadaşım Doğumdan itibaren kullanılan oldukça da pahalı bir kanguru aldı ama Bebek içine girince ağlıyor :) şuan 2 aylık oldu hala kullanamadı. Markası Boba. Ben huggyberry marka sling leri beğeniyorum ama onlar da çokkk pahalı 600 tl civarı. Alırım bir de Bebek içinde durmazsa çok üzülürüm. Bu yüzden önce 50-69 tl ye satılan bez sling lerden alıp deneyeceğim eğer bebeğim hoşlanırsa o zaman huggyberry alırım.Kızlar kanguru sling tavsiyeniz varmı? Bugun ebebekte gördüm kraft the baba diye birsey 199 yerine 99tl yazıyordu. Almak mantıklı mı siZce?
Hareket ediyorsa neden aklında soru işareti kaldı ki canım ?İyi akşamlar arkadaşlar. Benim bugün bebeğin hareketlerini çok dinlemeye fırsatım olmadı ama akşam çok hafif hareketler hissettim. Şimdi gece uyandım
hiç hareket yok. Süt içtim biraz karnımı salladım biraz hareket var ama altta ve çok hafif. Elimi koymasam hissetmem. Eskisi gibi değil asla. Çok merak ettim. Gitsem mi gece gece doktora off
Çok hafif hareketler. Şiddeti ve sayısı çok az. Rutinde böyle değildi. Hiç hareketine takılmama gerek olmamıştı çok hareketliydi. Evham mı yaptım acabaHareket ediyorsa neden aklında soru işareti kaldı ki canım ?
Çok hafif hareketler. Şiddeti ve sayısı çok az. Rutinde böyle değildi. Hiç hareketine takılmama gerek olmamıştı çok hareketliydi. Evham mı yaptım acaba
İki cocukla sık giremem nete sanirim eskudi gibi. İnsallah o gunleri goruruz. Sosyal medya kullaniyorsan blw icin face ve instagrmda sayfalar var . Ordan da takip edebilirsin.Blw yapacağım bende inşallah güzel bi topik açılır Blw uygulayan eylül anneleri diye :) sonuçta hemen hemen aynı zamanda ek gıdaya geçeceğiz
Bende dun yaptim alisveris . Ordaki elemanlarda soylemedi hic.Nasıl oluyor WiFi ye bağlanmak kasa da mı söylüyorsun bende haftaya alışveriş yapacağım ebebekten
Gittim geldim bile doktora. Benim doktorum da hareketleri rutindeki gibi değilse hemen gel demişti. Belki de riskli bir gebe olduğum için öyle demiştir. Hemşireler nstye bağladılar. Başta baya bi zorladı kalp atışı bulamadılar. Çikolatadan sonra gönlü oldu. Bir sorun yokmuş.Canm benim de iki gun once oyleydi arada oluyo oyle ki benim bebegm cok fazla hareketli bi bebek olmasina ragmen benm doktorm 2 saat hissetmezsen gel demşti ve benim gun boyu aklim hep karnmda
Çok şükür canım. Miniğin buluşmak istemiş anlaşılan.Gittim geldim bile doktora. Benim doktorum da hareketleri rutindeki gibi değilse hemen gel demişti. Belki de riskli bir gebe olduğum için öyle demiştir. Hemşireler nstye bağladılar. Başta baya bi zorladı kalp atışı bulamadılar. Çikolatadan sonra gönlü oldu. Bir sorun yokmuş.
canım nizde yaz tatili olduğundan aktarılmıyo ki neden götüreceksin? benim de pazartesi günü raporunu almam gerekiyo 32. hafta bittiğine dair.Hayır ben öğretmenim şuan tatildeyim zaten 32. Haftada çalışabilir raporu alıp okula götüreceğim 37 de ayrılacağım izne
canım arada benim de öyle oluyoÇok hafif hareketler. Şiddeti ve sayısı çok az. Rutinde böyle değildi. Hiç hareketine takılmama gerek olmamıştı çok hareketliydi. Evham mı yaptım acaba
Bende ustum acik yatiyorum. Karin agrisi oluyor sadece kisa surup geciyor. Sirt agrisi yasamadim.[/QUOT
Benim normalde sırtım kaburgalarım çok Ağrıyor karın ağrısı yani eklendi. Magnezyum yetmiyor galiba
Eşim ısrarla örtüyor ben acıyorum ama dikkat etmek lazım magnezyum aksatttım bayaBenimde ilkkez dun gece old cnm hic uyuyamadim.karnim ve belim.acayip agridi kapadim cami hafifte biseler atistirdim.gece karnimda acikmisti kan dolasimim hizlaninca gecti die dusunuyorum ama aksama yakin bu seferde sol bacagim sizlamaya basladi usttm.galiba cok dn gece o kadar sizladiki parol icmk zorunda kaldm sicakliyoruz terliyoruz aciyoruz camlari kilimalari ama fenada carpio
Gözün aydın şükür herşey yolundaGittim geldim bile doktora. Benim doktorum da hareketleri rutindeki gibi değilse hemen gel demişti. Belki de riskli bir gebe olduğum için öyle demiştir. Hemşireler nstye bağladılar. Başta baya bi zorladı kalp atışı bulamadılar. Çikolatadan sonra gönlü oldu. Bir sorun yokmuş.
Dün gece doktorum yoktu canım. Hemşireler nstye bir sorun görürse doktoruma haber veriyorlar. Doktor da muayenede hep şunu diyor. Baktın hareketleri normal zamanda ki gibi değil bişeyler ye soluna ya da sağına yat bekle hala değilse hemen gel. Ama bu uyarı belki benim durumuma özeldirÇok şükür canım. Miniğin buluşmak istemiş anlaşılan.
32 den sonra alanı daraldığı için hareketleri 28-32 arasındaki gibi olmayacak diye biliyorum yanlış mı? Daha az olacakmış. Doktorun bişey dedi mi
GozunaydinGittim geldim bile doktora. Benim doktorum da hareketleri rutindeki gibi değilse hemen gel demişti. Belki de riskli bir gebe olduğum için öyle demiştir. Hemşireler nstye bağladılar. Başta baya bi zorladı kalp atışı bulamadılar. Çikolatadan sonra gönlü oldu. Bir sorun yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?