2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bana da ogunleri takip et demisti..eger sabah etmediyse oglen etmesi lazim,oglen etmediyse aksam etmesi lazim demisti..ona dikkat ediyorum..ama dedigin gibi bazen daha hareketli bazen daha sessiz olabiliyorlar..

Nasıl oluyor WiFi ye bağlanmak kasa da mı söylüyorsun bende haftaya alışveriş yapacağım ebebekten
Canım öncelikle ebebek üyesi olman gerekiyor.mağazaya gidince Wi-Fiden ebebeğe bağlan.telefonuna mesaj geliyor ilk kez ebebek WiFi ye bağlandığınız için 100tl üzeri alışverişe 20 tl indirim kazandınız indirim şifreniz Budur diye.kasada şifreyi söylüyorsun anında 20 tl indirimi yapıyorlar. Biz Maltepe parkın yanına ritm İstanbul'a açıldı orada kullandık.kasiyere ne zamana kadar kampanya diye sordum.emin olmamakla beraber temmuz sonu dedi.

Bana da ogunleri takip et demisti..eger sabah etmediyse oglen etmesi lazim,oglen etmediyse aksam etmesi lazim demisti..ona dikkat ediyorum..ama dedigin gibi bazen daha hareketli bazen daha sessiz olabiliyorlar..
Benim kızım bana çekmiş galiba günü gününe uymuyor.bir gün aşırı hareketli,bir gün aşırı sakin.rutin saati de Yok. Ben de kontrolde sorayım bari normal mi diye..

2gündür inanılmaz nefes darlığım var, aldığım nefes bedenime yetmiyor. Sık sık iç çeker gibi kocaman nefes almak zorunda kalıyorum, eşim de sürekli bi sorun var da ondan saklıyorum sanıyo :)
Nefes darlığı var mı sizde de?

Ve artık gerçekten günler geçmiyor bana, daha 1 ip bile hazırlık yapmaya başlamadım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naaip ederse ablasından çok eşya/malzeme kaldı kızıma. Ama onlara bile gitmiyor bu aralar elim, biraz daha bekleyeceğim sanırım.

Sıcaklar beni bitirdi!

canm valla bende ne zamn annemlerle telfnla konuşsm hep ne iş yapiyn boyle nefes nefese konusyn diyolar ama halbuki oturdgm yerde nefes nefeseym galiba yükümüz agirlaştkca böyle oluyo :)

31. haftadaym 2 haftadır benm de nefesim kesiliyo yetmiyo sanki normalmiş ama

canm valla bende ne zamn annemlerle telfnla konuşsm hep ne iş yapiyn boyle nefes nefese konusyn diyolar ama halbuki oturdgm yerde nefes nefeseym galiba yükümüz agirlaştkca böyle oluyo :)

Ayni seyi bende yasadim bi kere esimle bikere annemle ne is yapiodn nefes nefesesin dediler :) halbuki oturuodum ve nefesim bana cok normal gibi

Aminnn inşaALLAH(c.c) cümlemize...

Kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar...
Ben lohusa terliğimi , tacımı ,kızımın tacını süsledim.Kızımın kapı süsünü yaptım. Şimdi bir anı defteri süsleyip ulturason fotoğraflarımızı hafta hafta yapıştıracağım. Bir de biberon ve emzik süsleyeceğim...( Biberon ve emzik kullanmak için değil. Sadece hatıra kalsın diye :)
Eşimde kendi imkanımız dahilinde dış çekimimiz yaptık. Bir kaç eksiğimiz dışında bir şey kalmadı. ALLAH(c.c)'ım sğlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH(c.c) cümlesine... :)

canım nizde yaz tatili olduğundan aktarılmıyo ki neden götüreceksin? benim de pazartesi günü raporunu almam gerekiyo 32. hafta bittiğine dair.
Canım eğer 37. Haftan seminer dönemine gelirse ve seminerlere bir gün de olsa katılırsan bu demek oluyor ki sen iş başı yapıyorsun, ve öncesinin tatil olması seni bağlamaz. Bir iki gün gideceksin seminere sonra zaten 37. Hafta mecburi izne ayrılacaksın. Benim arkadaşım geçen sene böyle yaptı. Ama seminere mutlaka katılman gerekiyor 37. Hafta başlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…