- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.781
Bana da ogunleri takip et demisti..eger sabah etmediyse oglen etmesi lazim,oglen etmediyse aksam etmesi lazim demisti..ona dikkat ediyorum..ama dedigin gibi bazen daha hareketli bazen daha sessiz olabiliyorlar..Dün gece doktorum yoktu canım. Hemşireler nstye bir sorun görürse doktoruma haber veriyorlar. Doktor da muayenede hep şunu diyor. Baktın hareketleri normal zamanda ki gibi değil bişeyler ye soluna ya da sağına yat bekle hala değilse hemen gel. Ama bu uyarı belki benim durumuma özeldir
Canım öncelikle ebebek üyesi olman gerekiyor.mağazaya gidince Wi-Fiden ebebeğe bağlan.telefonuna mesaj geliyor ilk kez ebebek WiFi ye bağlandığınız için 100tl üzeri alışverişe 20 tl indirim kazandınız indirim şifreniz Budur diye.kasada şifreyi söylüyorsun anında 20 tl indirimi yapıyorlar.Nasıl oluyor WiFi ye bağlanmak kasa da mı söylüyorsun bende haftaya alışveriş yapacağım ebebekten
Benim kızım bana çekmiş galiba günü gününe uymuyor.bir gün aşırı hareketli,bir gün aşırı sakin.rutin saati de Yok. Ben de kontrolde sorayım bari normal mi diye..Bana da ogunleri takip et demisti..eger sabah etmediyse oglen etmesi lazim,oglen etmediyse aksam etmesi lazim demisti..ona dikkat ediyorum..ama dedigin gibi bazen daha hareketli bazen daha sessiz olabiliyorlar..
Bize de söylemediler zaten girişe yere tabela koymuşlar eşim farketti.öylelikle denedik ve oldu. Bir dahaki sefere denersin canım.Bende dun yaptim alisveris . Ordaki elemanlarda soylemedi hic.
Bayadir bu durum geçerli biz hem eşimin telefonundan hem benimkinden 2 alisverisimizde indirim yaptırdık sizde kaçırmayın kızlarBize de söylemediler zaten girişe yere tabela koymuşlar eşim farketti.öylelikle denedik ve oldu. Bir dahaki sefere denersin canım.
halkalı acıbadem de ssk geçiyor galibaa
Tabiki canım ben suan bagcilar da safa hastanesine gidiyorum. Evin civarında değil yani gittiğim hastane. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım.Bende Halkalı civarındayım sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim Bi sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
canm valla bende ne zamn annemlerle telfnla konuşsm hep ne iş yapiyn boyle nefes nefese konusyn diyolar ama halbuki oturdgm yerde nefes nefeseym galiba yükümüz agirlaştkca böyle oluyo :)2gündür inanılmaz nefes darlığım var, aldığım nefes bedenime yetmiyor. Sık sık iç çeker gibi kocaman nefes almak zorunda kalıyorum, eşim de sürekli bi sorun var da ondan saklıyorum sanıyo :)
Nefes darlığı var mı sizde de?
Ve artık gerçekten günler geçmiyor bana, daha 1 ip bile hazırlık yapmaya başlamadım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naaip ederse ablasından çok eşya/malzeme kaldı kızıma. Ama onlara bile gitmiyor bu aralar elim, biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sıcaklar beni bitirdi!
hadi yaa o zaman ayrı tabiiSsk geçiyor canım ama ssk lı fiyatlar yüksek oluyor.
Günaydın canım. 30 hafta dolunca 7 aylık olmuyor musun? 30 hafta dolunca 8. Aya giriyorsun diye biliyorumGunaydin mutlu pazarlar olsn hepimize :) yarin 8. Ayima gircem su gibi akip gitti valla
2gündür inanılmaz nefes darlığım var, aldığım nefes bedenime yetmiyor. Sık sık iç çeker gibi kocaman nefes almak zorunda kalıyorum, eşim de sürekli bi sorun var da ondan saklıyorum sanıyo :)
Nefes darlığı var mı sizde de?
Ve artık gerçekten günler geçmiyor bana, daha 1 ip bile hazırlık yapmaya başlamadım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naaip ederse ablasından çok eşya/malzeme kaldı kızıma. Ama onlara bile gitmiyor bu aralar elim, biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sıcaklar beni bitirdi!
Amn dikkat cnm artik sakasi yok ilk zamanlar almasakta olabiliyodu ama simdi direk agri olarak geri donuyor bizeEşim ısrarla örtüyor ben acıyorum ama dikkat etmek lazım magnezyum aksatttım baya
canm valla bende ne zamn annemlerle telfnla konuşsm hep ne iş yapiyn boyle nefes nefese konusyn diyolar ama halbuki oturdgm yerde nefes nefeseym galiba yükümüz agirlaştkca böyle oluyo :)
Aminnn inşaALLAH(c.c) cümlemize...normalde zaten sezeryan olacaksa ve baska doktorda dogum yapmak istemiyorsan belki düsünebilirsin bence ..
merhaba cnm, kullanmaman bebek icin daha kotu olabilir cunku bebege gecerse tedavisi daha zor ve mesakkatli ızucu olabilir. arkadaslar da söylemis ama ben de eklemek istedm..
hos geldiniz bebeginizi saglıkla kucaklayın dilerim
bende öyle biliyodm ama gecen dr gittgmde 5 gun sonra 8 e girecen dedi ondn ben yarn 32+1olucamGünaydın canım. 30 hafta dolunca 7 aylık olmuyor musun? 30 hafta dolunca 8. Aya giriyorsun diye biliyorum
Canım eğer 37. Haftan seminer dönemine gelirse ve seminerlere bir gün de olsa katılırsan bu demek oluyor ki sen iş başı yapıyorsun, ve öncesinin tatil olması seni bağlamaz. Bir iki gün gideceksin seminere sonra zaten 37. Hafta mecburi izne ayrılacaksın. Benim arkadaşım geçen sene böyle yaptı. Ama seminere mutlaka katılman gerekiyor 37. Hafta başlamadan.canım nizde yaz tatili olduğundan aktarılmıyo ki neden götüreceksin? benim de pazartesi günü raporunu almam gerekiyo 32. hafta bittiğine dair.
2 hamilelik takibi kullanıyorum 30. Haftada ikisi de 8. Ay ı gösterdi. Ama doktorun hesabı farklı olabilirbende öyle biliyodm ama gecen dr gittgmde 5 gun sonra 8 e girecen dedi ondn ben yarn 32+1olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?