- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.801
Eline sağlık ne güzel kendin yapmışsın her şeyi. Ben de instagram dan bir lohusa tacı ve Bebek tacı sordum 120 tl dediler. Bir kere kullanacağım bir şeye o kadar para vermek istemiyorum sanırım ben de kendim yapacağım becerebilirsem :) ya da Eminönü nde falan uygun fiyata satılıyorsa ordan alacağımKızlar nasıl gidiyor hazırlıklar...
Ben lohusa terliğimi , tacımı ,kızımın tacını süsledim.Kızımın kapı süsünü yaptım. Şimdi bir anı defteri süsleyip ulturason fotoğraflarımızı hafta hafta yapıştıracağım. Bir de biberon ve emzik süsleyeceğim...( Biberon ve emzik kullanmak için değil. Sadece hatıra kalsın diye :)
Eşimde kendi imkanımız dahilinde dış çekimimiz yaptık. Bir kaç eksiğimiz dışında bir şey kalmadı. ALLAH(c.c)'ım sğlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH(c.c) cümlesine... :)
İlaç içmek eziyet gibi geliyor ya. Son Zaman'lar dikkat etmek lazım artıkAmn dikkat cnm artik sakasi yok ilk zamanlar almasakta olabiliyodu ama simdi direk agri olarak geri donuyor bize
fotoğraf atsana canım merak ettim şimdiKızlar nasıl gidiyor hazırlıklar...
Ben lohusa terliğimi , tacımı ,kızımın tacını süsledim.Kızımın kapı süsünü yaptım. Şimdi bir anı defteri süsleyip ulturason fotoğraflarımızı hafta hafta yapıştıracağım. Bir de biberon ve emzik süsleyeceğim...( Biberon ve emzik kullanmak için değil. Sadece hatıra kalsın diye :)
Eşimde kendi imkanımız dahilinde dış çekimimiz yaptık. Bir kaç eksiğimiz dışında bir şey kalmadı. ALLAH(c.c)'ım sğlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH(c.c) cümlesine... :)
Benim son adet tarihim 3 aralık. Mesela 3 temmuzda ben 7 yi doldurdum 8. Aya girdim. Ay hesabını ben böyle yapıyorum. Yoksa fena karışıyor.bende öyle biliyodm ama gecen dr gittgmde 5 gun sonra 8 e girecen dedi ondn ben yarn 32+1olucam
yok canım benimki ağustosa denk geliyoCanım eğer 37. Haftan seminer dönemine gelirse ve seminerlere bir gün de olsa katılırsan bu demek oluyor ki sen iş başı yapıyorsun, ve öncesinin tatil olması seni bağlamaz. Bir iki gün gideceksin seminere sonra zaten 37. Hafta mecburi izne ayrılacaksın. Benim arkadaşım geçen sene böyle yaptı. Ama seminere mutlaka katılman gerekiyor 37. Hafta başlamadan.
8.ayı yarılamışsın bence. Takviminde yazan tarihten -7 yapıp her ay o tarih ay atlamış oluyorsun. Yani 03.09 -07 = 26 veya 27 sinde ay atlıyorsun. 27 Temmuz'da 8.ay bitecek.Gunaydin mutlu pazarlar olsn hepimize :) yarin 8. Ayima gircem su gibi akip gitti valla
Teşekkür ederim canım :) Becerirsin neden beceremeyesin ki :)Eline sağlık ne güzel kendin yapmışsın her şeyi. Ben de instagram dan bir lohusa tacı ve Bebek tacı sordum 120 tl dediler. Bir kere kullanacağım bir şeye o kadar para vermek istemiyorum sanırım ben de kendim yapacağım becerebilirsem :) ya da Eminönü nde falan uygun fiyata satılıyorsa ordan alacağım
canım ilk fırsatta atacağım :)fotoğraf atsana canım merak ettim şimdi
canm bende oyle biliyodm ama dr oyle deyince soramadm nedn 8 e yeni giriyom diye bu hafta gittigmde sorcm8.ayı yarılamışsın bence. Takviminde yazan tarihten -7 yapıp her ay o tarih ay atlamış oluyorsun. Yani 03.09 -07 = 26 veya 27 sinde ay atlıyorsun. 27 Temmuz'da 8.ay bitecek.
....diye biliyorum. Darısı bana olsun.
iyi günlerde giysinler canımEki Görüntüle 2018391
Kızlar bugün e bebekten alışveriş yapmaya gittim.kendimi soobe mağazasında buldum :)
İndirimde olan 8 li hastane çıkışı aldım 50 tl
Bide kızıma tüllü gelinlik gibi elbise aldım.pembiş pembiş çok tatlı.60 tlden 40 tl ye düşmüş.çok hoşuma gitti :)
Bende öyle yapıyorum Benimde 5 aralık birde kalan günlerden hesaplıyorumBenim son adet tarihim 3 aralık. Mesela 3 temmuzda ben 7 yi doldurdum 8. Aya girdim. Ay hesabını ben böyle yapıyorum. Yoksa fena karışıyor.
Canım kasılma nasıl oluyor nasıl anliyorsunkızlar benim günde 10-12 kez kasılmalarım oluyo normal mi acaba? magnezyum da kullanıyorum. sizinde bu kadar oluyo mu?
canım karnın top gibi oluyo bir anda çok sertleşiyor ağrı olmuyor ama sert oluyo basket topu yutmuşsun gibiCanım kasılma nasıl oluyor nasıl anliyorsun
canım karnın top gibi oluyo bir anda çok sertleşiyor ağrı olmuyor ama sert oluyo basket topu yutmuşsun gibi
canım bu tek taraflı değil tüm rahim top gibi oluyo. sadece sağ veya solsa bebek de olabilir o. benim desiğim göbeğin çevresi tamamen top gibi oluyo. bi kısmı normal doğuma hazırlık için oluyo ama ben sayısına takıldım biraz fazla mı diyegerçekten mi e benim de oluyor. Anlamıyorum birden top gibi sert oluyor karnımın bi tarafı sonra geçiyor. Hatta eşime diyorum çok sertleşti yormadim da kendimi diyorum.
Evet canım aynen öyle bu erkek bakalım bide kızım meme de almadı hep beni sahte meme olarak kullandı bitirdi beni resmen ama kardeşine ısrarla meme yi vermeyi düşünüyorum kısmetse inşallahInsallah olmaz cnm kundaklamak cok gzel birsey sakinlestiriyor daha uzun uyumasini sagliyor huysuzluguna bile iyi geliyor kundagin ustunden mesela masaj yapiyordum.karnina sirtina gazini bile daha rahat cikariyordu ilk gnler sardigimda bi iki dakka acmak ister gibi cabalaniyordu ellerini yukari kaldrmak iater gibi kivraniyordu ama iki dakika surmeden pes edip sakinlesiordu kizlar biraz cadi olabiliyorlar avazlari cikana kadar bagiriyorlar insaninpes ettiriorlar biliyorum yigenimde oyleydi
Ay ne güzel belki benim bebeğimde ablasına bakarak yer kızım 3 yaşını doldurdu hala ben yediriyorum öyle alıştırdım onu bunda inşallah öyle olmazBlw yapacağım bende inşallah güzel bi topik açılır Blw uygulayan eylül anneleri diye :) sonuçta hemen hemen aynı zamanda ek gıdaya geçeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?