2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eline sağlık ne güzel kendin yapmışsın her şeyi. Ben de instagram dan bir lohusa tacı ve Bebek tacı sordum 120 tl dediler. Bir kere kullanacağım bir şeye o kadar para vermek istemiyorum sanırım ben de kendim yapacağım becerebilirsem :) ya da Eminönü nde falan uygun fiyata satılıyorsa ordan alacağım

Eşimle Abil denize gittiler ben güvenemedim İstanbul'un temızlık oranına evde kalmayı tercih ettim bi günlük Deniz keyif değil eziyet olurdu

fotoğraf atsana canım merak ettim şimdi

yok canım benimki ağustosa denk geliyo

Gunaydin mutlu pazarlar olsn hepimize :) yarin 8. Ayima gircem su gibi akip gitti valla
8.ayı yarılamışsın bence. Takviminde yazan tarihten -7 yapıp her ay o tarih ay atlamış oluyorsun. Yani 03.09 -07 = 26 veya 27 sinde ay atlıyorsun. 27 Temmuz'da 8.ay bitecek.
....diye biliyorum. Darısı bana olsun.

Teşekkür ederim canım :) Becerirsin neden beceremeyesin ki :)

8.ayı yarılamışsın bence. Takviminde yazan tarihten -7 yapıp her ay o tarih ay atlamış oluyorsun. Yani 03.09 -07 = 26 veya 27 sinde ay atlıyorsun. 27 Temmuz'da 8.ay bitecek.
....diye biliyorum. Darısı bana olsun.
canm bende oyle biliyodm ama dr oyle deyince soramadm nedn 8 e yeni giriyom diye bu hafta gittigmde sorcm

iyi günlerde giysinler canım

kızlar benim günde 10-12 kez kasılmalarım oluyo normal mi acaba? magnezyum da kullanıyorum. sizinde bu kadar oluyo mu?

canım karnın top gibi oluyo bir anda çok sertleşiyor ağrı olmuyor ama sert oluyo basket topu yutmuşsun gibi
gerçekten mi e benim de oluyor. Anlamıyorum birden top gibi sert oluyor karnımın bi tarafı sonra geçiyor. Hatta eşime diyorum çok sertleşti yormadim da kendimi diyorum.

gerçekten mi e benim de oluyor. Anlamıyorum birden top gibi sert oluyor karnımın bi tarafı sonra geçiyor. Hatta eşime diyorum çok sertleşti yormadim da kendimi diyorum.
canım bu tek taraflı değil tüm rahim top gibi oluyo. sadece sağ veya solsa bebek de olabilir o. benim desiğim göbeğin çevresi tamamen top gibi oluyo. bi kısmı normal doğuma hazırlık için oluyo ama ben sayısına takıldım biraz fazla mı diye

Evet canım aynen öyle bu erkek bakalım bide kızım meme de almadı hep beni sahte meme olarak kullandı bitirdi beni resmen ama kardeşine ısrarla meme yi vermeyi düşünüyorum kısmetse inşallah

Blw yapacağım bende inşallah güzel bi topik açılır Blw uygulayan eylül anneleri diye :) sonuçta hemen hemen aynı zamanda ek gıdaya geçeceğiz
Ay ne güzel belki benim bebeğimde ablasına bakarak yer kızım 3 yaşını doldurdu hala ben yediriyorum öyle alıştırdım onu bunda inşallah öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…