- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.821
Sorma bende nefes darlığı var benimde kızımdan kaba eşyalar ve ortak kıyafetler oğluşuma kaldı beşik nevresim falan aldım birde battaniye falan alıncak ama sıcaklarda alışveriş çok zor hemen yoruluyorum2gündür inanılmaz nefes darlığım var, aldığım nefes bedenime yetmiyor. Sık sık iç çeker gibi kocaman nefes almak zorunda kalıyorum, eşim de sürekli bi sorun var da ondan saklıyorum sanıyo :)
Nefes darlığı var mı sizde de?
Ve artık gerçekten günler geçmiyor bana, daha 1 ip bile hazırlık yapmaya başlamadım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naaip ederse ablasından çok eşya/malzeme kaldı kızıma. Ama onlara bile gitmiyor bu aralar elim, biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sıcaklar beni bitirdi!
Aslın da senin için tam vakti kızın da bebeğe bakarak yer belki saçarak olur başta ama her ikisinin beslenmesi için çok yararlı olur. Birlikte yemeleri onlar için de eğlenceli olabilirAy ne güzel belki benim bebeğimde ablasına bakarak yer kızım 3 yaşını doldurdu hala ben yediriyorum öyle alıştırdım onu bunda inşallah öyle olmaz
Ben 28 haftada o şikayetle doktora gitmiştim aşırı sertleşiyor geriliyor diye nst de bişey çıkmadı doktor da normal ilk gebelik olduğu için demisti.canım bu tek taraflı değil tüm rahim top gibi oluyo. sadece sağ veya solsa bebek de olabilir o. benim desiğim göbeğin çevresi tamamen top gibi oluyo. bi kısmı normal doğuma hazırlık için oluyo ama ben sayısına takıldım biraz fazla mı diye
benim bu 2. gebeliğim canım. ilki de erken doğdu biraz ondan endişe ediyorumyarın kontrolüm var inşallah iyi geçer.Ben 28 haftada o şikayetle doktora gitmiştim aşırı sertleşiyor geriliyor diye nst de bişey çıkmadı doktor da normal ilk gebelik olduğu için demisti.
Kesinlikle öyle kızım evde ben yediriyorum ama kuzenleri var ondan biraz büyükler onları görünce hemen bende kendim yicem diyor kızım saçmaz sanırım o konuda çok düzenli oturduğu yerde yer dökülmesi pek sevmiyor titiz o yüzden zaten biraz yiyor dökülünce anne sen yedirsene diyor :))Aslın da senin için tam vakti kızın da bebeğe bakarak yer belki saçarak olur başta ama her ikisinin beslenmesi için çok yararlı olur. Birlikte yemeleri onlar için de eğlenceli olabilir
Kesinlikle öyle kızım evde ben yediriyorum ama kuzenleri var ondan biraz büyükler onları görünce hemen bende kendim yicem diyor kızım saçmaz sanırım o konuda çok düzenli oturduğu yerde yer dökülmesi pek sevmiyor titiz o yüzden zaten biraz yiyor dökülünce anne sen yedirsene diyor :))Aslın da senin için tam vakti kızın da bebeğe bakarak yer belki saçarak olur başta ama her ikisinin beslenmesi için çok yararlı olur. Birlikte yemeleri onlar için de eğlenceli olabilir
Evet canım aynen öyle bu erkek bakalım bide kızım meme de almadı hep beni sahte meme olarak kullandı bitirdi beni resmen ama kardeşine ısrarla meme yi vermeyi düşünüyorum kısmetse inşallah
İnşallah canım ya ihmal etmemek lazimbenim bu 2. gebeliğim canım. ilki de erken doğdu biraz ondan endişe ediyorumyarın kontrolüm var inşallah iyi geçer.
bende olmuyo canım kasılma ve kramp dışında bi şikayet Allaha şükürKızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)
Var:))Kızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)
Mıde yanması bende aksam yatmaya yakın baslıyor ne alakaysa yaglı agır seyler de yemıyorum olabildiğince zeytinyaglı hafif seyler yiyorum ama mıde yanmasının onune gecemıyorum . Gaviskon da dediğin gibi kısa süre için etkılı oluyor allah yardımcımız olsun canımVar:))
Mide sikayetlerim bastan beri hic gecmedi..bulanti /kusma biraz gecti derken yanmalar basladi.bende gavisgon,rennie iciyorum,geciyor gibi oluyor ama sonra yine basliyor..
Aynen ben de yemiyorum..benim bir de bir sure sonra istifraya kadar gidiyor..o yuzden bulanti hapini bile hala kullaniyorum,ozellikle ise gittigim gunler..sirf mide sikayetleri yuzunden tadina cikAramadim hamileligin..dedigin gibi son 3 ay..saglikla kavusalim yeter ki deger bu sikintilara da..yanliz bu hafta da sicak olacakmis..o bakimindan da allah yardimcimiz olsunMıde yanması bende aksam yatmaya yakın baslıyor ne alakaysa yaglı agır seyler de yemıyorum olabildiğince zeytinyaglı hafif seyler yiyorum ama mıde yanmasının onune gecemıyorum . Gaviskon da dediğin gibi kısa süre için etkılı oluyor allah yardımcımız olsun canım
O nefes darlığı bende ilk 2. Ayda başladı kan dolaşımındanmış. Sonra geçti ve suan 28 haftalıgim 1 aydır 1 gün bile gecmedi. Öyleki gece eşim uykusundan uyanıyo ben nefes almaya çalışırken2gündür inanılmaz nefes darlığım var, aldığım nefes bedenime yetmiyor. Sık sık iç çeker gibi kocaman nefes almak zorunda kalıyorum, eşim de sürekli bi sorun var da ondan saklıyorum sanıyo :)
Nefes darlığı var mı sizde de?
Ve artık gerçekten günler geçmiyor bana, daha 1 ip bile hazırlık yapmaya başlamadım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naaip ederse ablasından çok eşya/malzeme kaldı kızıma. Ama onlara bile gitmiyor bu aralar elim, biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Sıcaklar beni bitirdi!
Mide yanması benimde oluyo cnim. Ozellikle gece uyumadan önce bisey yediysem vah halime.Kızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)
Kızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)
Sefaköy medipole gidiyorum ben Şerife hanıma doğumla ilgili vs hiç konuşmadım daha ama öğrenince bilgilendiririm senide..Tabiki canım ben suan bagcilar da safa hastanesine gidiyorum. Evin civarında değil yani gittiğim hastane. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım.
Benim de yanmalarım çok oluyo bebek yukarda olunca baskı yapıyor sanırım kaç gün çok çektim iki gündür bebek hafif aşşa da hiç yanmadı buna bağlıyorum benKızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)
Güle güle kullansın minik :) çok güzel. Ben de artık kendime alışverişe çıksam bir kendimi Bebek reyonunda buluyorum eve bi geliyorum kendime bir şey almamışım hep kızıma almışım :)Eki Görüntüle 2018391
Kızlar bugün e bebekten alışveriş yapmaya gittim.kendimi soobe mağazasında buldum :)
İndirimde olan 8 li hastane çıkışı aldım 50 tl
Bide kızıma tüllü gelinlik gibi elbise aldım.pembiş pembiş çok tatlı.60 tlden 40 tl ye düşmüş.çok hoşuma gitti :)
Canım benim hiç kasılmam olmuyor. Doktoruna söyle bence.kızlar benim günde 10-12 kez kasılmalarım oluyo normal mi acaba? magnezyum da kullanıyorum. sizinde bu kadar oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?