2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sorma bende nefes darlığı var benimde kızımdan kaba eşyalar ve ortak kıyafetler oğluşuma kaldı beşik nevresim falan aldım birde battaniye falan alıncak ama sıcaklarda alışveriş çok zor hemen yoruluyorum (

Ay ne güzel belki benim bebeğimde ablasına bakarak yer kızım 3 yaşını doldurdu hala ben yediriyorum öyle alıştırdım onu bunda inşallah öyle olmaz
Aslın da senin için tam vakti kızın da bebeğe bakarak yer belki saçarak olur başta ama her ikisinin beslenmesi için çok yararlı olur. Birlikte yemeleri onlar için de eğlenceli olabilir

Ben 28 haftada o şikayetle doktora gitmiştim aşırı sertleşiyor geriliyor diye nst de bişey çıkmadı doktor da normal ilk gebelik olduğu için demisti.

Ben 28 haftada o şikayetle doktora gitmiştim aşırı sertleşiyor geriliyor diye nst de bişey çıkmadı doktor da normal ilk gebelik olduğu için demisti.
benim bu 2. gebeliğim canım. ilki de erken doğdu biraz ondan endişe ediyorumyarın kontrolüm var inşallah iyi geçer.

Aslın da senin için tam vakti kızın da bebeğe bakarak yer belki saçarak olur başta ama her ikisinin beslenmesi için çok yararlı olur. Birlikte yemeleri onlar için de eğlenceli olabilir
Kesinlikle öyle kızım evde ben yediriyorum ama kuzenleri var ondan biraz büyükler onları görünce hemen bende kendim yicem diyor kızım saçmaz sanırım o konuda çok düzenli oturduğu yerde yer dökülmesi pek sevmiyor titiz o yüzden zaten biraz yiyor dökülünce anne sen yedirsene diyor :))

Kesinlikle öyle kızım evde ben yediriyorum ama kuzenleri var ondan biraz büyükler onları görünce hemen bende kendim yicem diyor kızım saçmaz sanırım o konuda çok düzenli oturduğu yerde yer dökülmesi pek sevmiyor titiz o yüzden zaten biraz yiyor dökülünce anne sen yedirsene diyor :))

Evet canım aynen öyle bu erkek bakalım bide kızım meme de almadı hep beni sahte meme olarak kullandı bitirdi beni resmen ama kardeşine ısrarla meme yi vermeyi düşünüyorum kısmetse inşallah

Evet israrci ol cnm benim.oglumda uc gun direndi almamk icin zararlida olsa serbetli suya batrdim verdim valla bir iki bir iki derkn aldi artik yoksa benimkidr beni yalanvi meme olarak kullanickti

Kızlar aksamları mide yanmaları olan varmı? Bende bu hafta basladı doktorum da artık doguma kadar devam edebilir artabilir dedi. Gaviskon içebilirsin hiç zararı yok dedi. Aksamları zorluyo beni ya birde artık sankı zaman gecmıyo suana kadar cabuk gecmıstı ama sanki 6aydan beri cok yavas zaman gecıo keske uyusam ekimde uyansam kucagımda bebegım olsa dıyorum :) bu kafayı benım gibi yasayan varmı :)

bende olmuyo canım kasılma ve kramp dışında bi şikayet Allaha şükür

Var:))
Mide sikayetlerim bastan beri hic gecmedi..bulanti /kusma biraz gecti derken yanmalar basladi.bende gavisgon,rennie iciyorum,geciyor gibi oluyor ama sonra yine basliyor..

Var:))
Mide sikayetlerim bastan beri hic gecmedi..bulanti /kusma biraz gecti derken yanmalar basladi.bende gavisgon,rennie iciyorum,geciyor gibi oluyor ama sonra yine basliyor..
Mıde yanması bende aksam yatmaya yakın baslıyor ne alakaysa yaglı agır seyler de yemıyorum olabildiğince zeytinyaglı hafif seyler yiyorum ama mıde yanmasının onune gecemıyorum . Gaviskon da dediğin gibi kısa süre için etkılı oluyor allah yardımcımız olsun canım

Aynen ben de yemiyorum..benim bir de bir sure sonra istifraya kadar gidiyor..o yuzden bulanti hapini bile hala kullaniyorum,ozellikle ise gittigim gunler..sirf mide sikayetleri yuzunden tadina cikAramadim hamileligin..dedigin gibi son 3 ay..saglikla kavusalim yeter ki deger bu sikintilara da..yanliz bu hafta da sicak olacakmis..o bakimindan da allah yardimcimiz olsun

O nefes darlığı bende ilk 2. Ayda başladı kan dolaşımındanmış. Sonra geçti ve suan 28 haftalıgim 1 aydır 1 gün bile gecmedi. Öyleki gece eşim uykusundan uyanıyo ben nefes almaya çalışırken ve oğlumun ayakları hep midemde güm güm vuruyo çok zor geciyo

Mide yanması benimde oluyo cnim. Ozellikle gece uyumadan önce bisey yediysem vah halime.

Ya sormaa, leş gibi midem, rennie emiyorum günde 1, tamamen geçmiyor tabi..

Benim de yanmalarım çok oluyo bebek yukarda olunca baskı yapıyor sanırım kaç gün çok çektim iki gündür bebek hafif aşşa da hiç yanmadı buna bağlıyorum ben

Güle güle kullansın minik :) çok güzel. Ben de artık kendime alışverişe çıksam bir kendimi Bebek reyonunda buluyorum eve bi geliyorum kendime bir şey almamışım hep kızıma almışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…