- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.861
Hazırmış numarası yapıyor 2-3 saat bezı kuru kalabılıyor sonra yaptığında hemen degıstır diye gelıyor bazen bezını açıp banyoya yapıyor çişini ama tuvalet lazımlık kesınlıkle istemıyorum beze yapıcam diyor yenı bebek olduktan sonra da cok zor öyle bir riske giremem iyice psıkolojısı bozulur diye epey gecıkıcez galıba başlarda cok korkmuyordum ama gün yaklaştıkça ıkısıde nasıl yetecek diye kaygılanıyorum yanımda kimsem yok aılemden eşimin aılesı de öyle hoş onlar olsa da daha da bize de yap dıye beklerler olmadıkları daha iyi elimde sabah sekız akşam 10 çalışıyor napıcam bilmiyorum kızlar bana da dua edin nolur geçsin şu günler inanılmaz mutsuzum yaAyni seyleri yasiyoruz. Oglum 18 aylik. Tuvalet egitimi icin iyi arastir hazir mi diye. Bir baslayip birakirsan uzun sure soylemiyorlar. Erteleniyor.
gözün aydın canım bebeğin nasılmışGünaydın arkadaşlar doktorum kasık kemiğimdeki ağrı için osteocare i 2 ye cıkardı. Yani 1 magnezyum 2 osteocare. Ve tatil için izin verdi cuma gecesi yola cıkıyoruz :)
güzel haberlerle dön inşallah canımGünaydın herkese. Benimde kontrolum bugun . Kramplarim var bdnimde . Bdnde onu soyleyecegim
Otrium ve bebedor kullandim. Bunlar bilindik en cok kullanilan marka . baska marka varmi bilmiyorum. Otrium cok guclu cekmiyor. Bebedor daha iyi geldi bana . Bebedor eczanede yok. Netten siparis veremedigimde eczaneden otribebe ucunu alip bebedora takiyorum.Kızlar Günaydın hepimize güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah size bi sorum olacak burun Aspiratörü aldınız mı aranızda kullanan var mı hangi marka tavsiye edersiniz
Iyi etmissin canm bende bu ay sonu bi kac hastane gezmeyi düsünüyorum.
Yalniz dogumhame gergin bir yer demissin ya canim ona takildim ben biraz. Aksi olmasi lazim esasinda...Hepsi mi öyleydi? Özel seninkiler dimi?
Yani sadece dogum yatagi mi var? Hic dogum şekillerini inceledin mi canim? Bebek ve anne icin en zor şekil o dogum yataginda olanmis..
Birde dogumhanede baska seylerin olmasi lazim. Öyle hastane muhakkak vardir. Aklinda olsun canim. Mesela burada küvet,havuz,duş,tuvalet, asıli ip, plates topu,yatak, koltuk, tabure vs vs bir sürü sey var... ve korkutucu bir ortam degil. Bu acidan beni cezbetti. Kasilmalar sirasinda ara ara ebe kontrole geliyor ve seni esinle ya da refakatcinle bas basa birakiyor. Doktor gerektiginde ve son aşamada geliyor.
Bu arada canim bilmiyorum haberin var mi ama benim doguma bakis açimi degistiren ve onunla doguma hazirlandigim bir kitap var. Hybnopbirthing mongan yöntemi /Marie mongan. Tüm arkadaşlara siddetle tavsiye ediyorum. Dogumun fizyolojisini ve biyolojisini cok güzel anlatiyor. Bütün korkulari aştırıyor ve doguma hazirliyor.
Insallah hepimiz en rahat olacagimiz yerlerde dogum yapariz, saglicakla
İnşallah canım bize haber ver çıkıncabugün kontrolde söyleyeceğim canım. iyi bişey değil biliyorum ama inşallah bişey çıkmaz
Çok haklısın canım. Dışarı da çıkamıyorsun sıcaktan onda bunaltmıştır seni. Annen ya da bir yakının var mı yanına gelip bir kaç gün seni rahatlayabilecek ?Herkese günaydın bol dinlenmeli bir. Gün olsun inşallah şu son iki ayı da bir atlatsak iyice daralmaya başladım ben havalar cok sıcak adanadayız biz dışarı da çıkamıyorum 20 aylık kızım var oda cok yoruyor benı bide tuvalet egıtımı vermeye çalışıyorum kardesı gelene kadar ogrensın diye ama nerde hamılelık ayrı yoruyor sıcaklar Nefes darlığı hormonlar kızım ayrı eşım hayrı bazen kendımı bir odaya kapatıp günlerce çıkmak ıstemıyorum cok daraldım
Benimde bugündür kontrolüm.insallah guzel haberlerle geliriz.Günaydın herkese. Benimde kontrolum bugun . Kramplarim var bdnimde . Bdnde onu soyleyecegim
Canim ben bir aydir nefes darligi cekiyorum..zor uyuyor nefes almaktan çok zorlaniyorum..allah yardımcımız olsun.Bu gece iki üç kere kalbim sıkştğ nefes alamadım baya oturdum sakinleştim öyle yattım üzüm zamandır panik atak geçinmemiştim panik atak geçirecem diye cok korktum
varirim canım akşam 5 te randevum. ilkindede böyle oluyodu nitekim 36. haftada doğduinşallah bu defa biraz daha bekler. daha doğum çantam bile hazır değilİnşallah canım bize haber ver çıkınca
Çok sevinirim canım. Orda fiyatlar nasıl peki muayene ücreti doğum fiyatları hakkında bilgin var mı canımSefaköy medipole gidiyorum ben Şerife hanıma doğumla ilgili vs hiç konuşmadım daha ama öğrenince bilgilendiririm senide..
çok geçmiş olsun. sakin ol hep iyi düşün. gerçekten pek çok şeyin başı farkında bile olmasak da içimizdeki kötü düşünceler. hep iyi hep güzel ve sakin düşünmeliyizBu gece iki üç kere kalbim sıkştğ nefes alamadım baya oturdum sakinleştim öyle yattım üzüm zamandır panik atak geçinmemiştim panik atak geçiricem diye cok korktum
Canım ben 32+1 günlüğüm.Kızlar en ilerde olan kac haftalık su an aramızda ben daha 30 dayım
Ayy canım bende daha doğum çantamı hazırlamamışım..ama bu hafta hazırlıcam insallah.varirim canım akşam 5 te randevum. ilkindede böyle oluyodu nitekim 36. haftada doğduinşallah bu defa biraz daha bekler. daha doğum çantam bile hazır değil
Hangi hastaneye gidiyorsun canım. Maşallah stres yapmamisin ne kadar güzel. Rabbim herkese stressiz sıkıntısiz kolay doğum nasip etsin inşallahIyi etmissin canm bende bu ay sonu bi kac hastane gezmeyi düsünüyorum.
Yalniz dogumhame gergin bir yer demissin ya canim ona takildim ben biraz. Aksi olmasi lazim esasinda...Hepsi mi öyleydi? Özel seninkiler dimi?
Yani sadece dogum yatagi mi var? Hic dogum şekillerini inceledin mi canim? Bebek ve anne icin en zor şekil o dogum yataginda olanmis..
Birde dogumhanede baska seylerin olmasi lazim. Öyle hastane muhakkak vardir. Aklinda olsun canim. Mesela burada küvet,havuz,duş,tuvalet, asıli ip, plates topu,yatak, koltuk, tabure vs vs bir sürü sey var... ve korkutucu bir ortam degil. Bu acidan beni cezbetti. Kasilmalar sirasinda ara ara ebe kontrole geliyor ve seni esinle ya da refakatcinle bas basa birakiyor. Doktor gerektiginde ve son aşamada geliyor.
Bu arada canim bilmiyorum haberin var mi ama benim doguma bakis açimi degistiren ve onunla doguma hazirlandigim bir kitap var. Hybnopbirthing mongan yöntemi /Marie mongan. Tüm arkadaşlara siddetle tavsiye ediyorum. Dogumun fizyolojisini ve biyolojisini cok güzel anlatiyor. Bütün korkulari aştırıyor ve doguma hazirliyor.
Insallah hepimiz en rahat olacagimiz yerlerde dogum yapariz, saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?