2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayni seyleri yasiyoruz. Oglum 18 aylik. Tuvalet egitimi icin iyi arastir hazir mi diye. Bir baslayip birakirsan uzun sure soylemiyorlar. Erteleniyor.
Hazırmış numarası yapıyor 2-3 saat bezı kuru kalabılıyor sonra yaptığında hemen degıstır diye gelıyor bazen bezını açıp banyoya yapıyor çişini ama tuvalet lazımlık kesınlıkle istemıyorum beze yapıcam diyor yenı bebek olduktan sonra da cok zor öyle bir riske giremem iyice psıkolojısı bozulur diye epey gecıkıcez galıba başlarda cok korkmuyordum ama gün yaklaştıkça ıkısıde nasıl yetecek diye kaygılanıyorum yanımda kimsem yok aılemden eşimin aılesı de öyle hoş onlar olsa da daha da bize de yap dıye beklerler olmadıkları daha iyi elimde sabah sekız akşam 10 çalışıyor napıcam bilmiyorum kızlar bana da dua edin nolur geçsin şu günler inanılmaz mutsuzum ya

Kızlar Günaydın hepimize güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah size bi sorum olacak burun Aspiratörü aldınız mı aranızda kullanan var mı hangi marka tavsiye edersiniz
Otrium ve bebedor kullandim. Bunlar bilindik en cok kullanilan marka . baska marka varmi bilmiyorum. Otrium cok guclu cekmiyor. Bebedor daha iyi geldi bana . Bebedor eczanede yok. Netten siparis veremedigimde eczaneden otribebe ucunu alip bebedora takiyorum.

Canım hastanelerin hepsi özel ve en iyi hastanelerden ama doğumhaneler dediğim gibi, başka bir şey Yok sadece o Doğum koltuğu var ama şöyle anlattılar; senin o pilates duş yatak koltuk vs açılmanı beklediğin odada var doğumhaneye en son geçiyorsun. Geçen ay arkadaşım doğumhaneye indikten 15-20 dk içinde doğumunu gerçekleştirdi.
Hypnobirthing yöntemini duydum, ama bilgim Yok bi bakayım bakalım neymiş :)
Doğum yatağının zor bir Doğum şekli olduğunu bir ebenin kitabında okumuştum ama Türkiye'deki hastanelerde hep Doğum yatağı var maalesef, bir kaç hastanede de suda Doğum yapılabiliyor o kadar.

Çok haklısın canım. Dışarı da çıkamıyorsun sıcaktan onda bunaltmıştır seni. Annen ya da bir yakının var mı yanına gelip bir kaç gün seni rahatlayabilecek ?

Bu gece iki üç kere kalbim sıkştğ nefes alamadım baya oturdum sakinleştim öyle yattım üzüm zamandır panik atak geçinmemiştim panik atak geçirecem diye cok korktum

Bu gece iki üç kere kalbim sıkştğ nefes alamadım baya oturdum sakinleştim öyle yattım üzüm zamandır panik atak geçinmemiştim panik atak geçirecem diye cok korktum
Canim ben bir aydir nefes darligi cekiyorum..zor uyuyor nefes almaktan çok zorlaniyorum..allah yardımcımız olsun.

selamlar, haftasonu ben de muayeneye gittim. hem 32. hafta çalışabilir raporumu almaya hem de idrarda protein çıkmıştı ona baktırmaya. protein kendiliğinden iyileşmiş, ancak enfeksiyon hala var diye ilacı ısrarla içmem gerektiğini söyledi doktor. ismini hatırlamıyorum ama suda eriyen ve üzerine 3-4 saat tuvalete gitmemem gereken bi ilaçtı. geceden içtim iyileşicek mi diye bakıcaz. 32. hafta raporu için de 32+0'da almak gerekiyormuş. salı günü hatırlatıcaz mail atıcakmış. bir de daha öncesinde rahim ağzı kanseri başlangıcı olduğu için hpv bakılacak, onun da örneğini verdik. hayırlısı iniallah temiz çıkarsa bana da normal doğum yolu açılmış olucak...

yalnız doktorumuz bombayı patlattı, balayı iznine çıkıcakmış, ağustos ortasından eylülün ilk haftasının sonuna kadar yok. o arada da hastanedeki diğer doktorlar bakıcaklarmış. ben şimdi bu saatten sonra nerden nasıl doktor bulucam diye iyice gerildim... bakalım tekrar bir doktor arayışına çıkıcaz.

şu son günlerimizi hepimiz sağlıkla geçirelim inşallah...

Bu gece iki üç kere kalbim sıkştğ nefes alamadım baya oturdum sakinleştim öyle yattım üzüm zamandır panik atak geçinmemiştim panik atak geçiricem diye cok korktum
çok geçmiş olsun. sakin ol hep iyi düşün. gerçekten pek çok şeyin başı farkında bile olmasak da içimizdeki kötü düşünceler. hep iyi hep güzel ve sakin düşünmeliyiz

Hangi hastaneye gidiyorsun canım. Maşallah stres yapmamisin ne kadar güzel. Rabbim herkese stressiz sıkıntısiz kolay doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…