2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bir de bebek bezi tavsiyesi rica edicem. prima premium care almaya karar verdim ama ölçüler bi garip geldi bana. "0" beden olan prematüre olanlar için, şimdiden ondan almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. "1" beden olan için 2-5kg'a kadar, "2" olan 3-6kg'a kadar, "3" beden olan 5-9kg'a kadar yazıyor. bu durumda 1 paket (68 adet) 1 beden ve belki 1 paket(136 adet) 2 beden ve bolca 3 beden almalıyım diye anlıyorum. doğru mudur?

çok geçmiş olsun. benimde en büyük korkularımdan biri doktorumun doğumda izinde falan olması ya ama aslında kafaya takmamak lazım işte hiçbir şeyi

Arkadaşlar bebek arabası ve ana kucağı olarak Casual Cadillac Air Travel Sistem e karar verdim sanırım. bu konuda daha önce yazdıysanız kaçırmış olabilirim. var mı cadillac air alan? ya da yorum yapabilecek olan?

Otrium yazmisim pardon otribebe olacakti

Evet vardı bu marka alan birisi ama kimdi hatırlamıyorum :) ben de baya inceledim güzel araba, diğerlerine göre biraz daha hafif aynı zamanda şık duruyor ama ben travel sistem almaktan vazgeçtim apartman koşullarımızdan dolayı.

Ben tam hatirlamiyorum. Premium care pampers mavi olana gore daha buyuk uzundu bezi. Ben maviye gecmistim. Sanirim premium care kalin geldi bana pisik olmasin diye maviye gectim. Mavide birden ikiye cabuk geciliyur kg bakma yanlar ve bacaklari sıkmaya baslayinca bir ust noya gectim. En cok kullandigim uzun sure 3 numaraydi 1 ve 2 ye gore. İlk aylar 1-1.5 kilo aylik kilo alimlari oluyor.

Bende biraz araştırdım baby vac diye bi Aspiratör var elektrik süpürgesine takılıp çekiliyormuş biraz korkuttu beni ama yorumlar baya iyi ve benim gibi korkan lar olmuş hepsi memnun kalmış biraz daha araştıracam emin olamadım

Canim ben casual quantum aldım ama arkadaşım da Cadillac var çok memnun zaten bende onda görüp casual almaya karar vermiştim

Canim ben casual quantum aldım ama arkadaşım da Cadillac var çok memnun zaten bende onda görüp casual almaya karar vermiştim
bende denedim kullanımı vs kolay geldi çok. rahat kullanışlı. zaten istisnasız herkes belli bir zaman sonra 2. bir bastona ihtiyaç duyacağımızı söylüyor. bakalım yaşayıp göreceğiz :)

travel sistem var bir de baston olayı mı var iki farklı seçenek mi var yani onu tam bilmiyorum :)

Kızlar günaydın. Dün gece 1 damla kan geldi kontrole geldim nst ye baglicaklarmis. Buarada oğlum 6 gün içinde 200 gr almış 1650 olmuş kilosu. Yememe dikkat ediyorum beyaz ekmek makarna pirinc falan yemiyorum ozaman meyve çok yiyosun dedi. Ona biraz ara vericekmişim

Canim ben bir aydir nefes darligi cekiyorum..zor uyuyor nefes almaktan çok zorlaniyorum..allah yardımcımız olsun.
Nefes darlığı oluyordu ama bu sefer baya sıkmıştı çarpıntı yaptı yemeği de erken yemiştim alışıcaz artık Amin Allah hepimize kolaylık versin

Cnm tanitimina kisaca baktim. Elektrik supurgesi steril degil. Aparati degistirmen lazim. Ve o guclu cekiyor. Gunde bir kere yeterli diyorlardi. Cokda tahris etmeyin diye. 0-6 ay arasi diyor zaten. İlerki aylarda zar zor iki kisi cekiyoruz. Cektirmiyorlar. Kisa kolay bir isleme donusturmus ama Dra sorardim oyle alirdim. Nefesle bile guclu cekiyorsun. Elektrik makinesinin cekim gucu burnundan cekmeye ne kadar uygundur bilmiyorum.

geçmiş olsun canım. benim de iki hafta önce az bi kanamam oldu ama mantardan dolayıydı bebekle ilgisi çıkmadı. senin kiloya dikkat mi etmen gerekiyor anlamadım? benim bebek de en son kontrolde 1700 falandı ama doktorum bi şey demedi bana

çok geçmiş olsun. sakin ol hep iyi düşün. gerçekten pek çok şeyin başı farkında bile olmasak da içimizdeki kötü düşünceler. hep iyi hep güzel ve sakin düşünmeliyiz
panik atağı çok şükür kendim yendim ama bu aralar çok düşünüyorum galiba. Hep iyi düşünmeye çalışıyorum dün yorgunlukta üstünü tuz biber oldu sanırım.

Hepimize allah kolaylik versin, su son haftar su gibu akip gecer insallah. Bende su son iki ayi uyuyarak gecirmek istiyorum, calismak cok yoruyor ayri bebek alisverisine iyice ara verdik onu tekrar ele almak istiyorum. Bizim alisveris listemiz var, cogunu hallettik ama benim aklima takilan alinmasi gereken ufak tefek seyler.
Sanirim onemsiz ama isimizi kolaylastiracaktir, ornegin emzik kutusu, ve emzik sinciri (yakasina tutturmaya). Bu gibi seyler aldinizmi? Listemde bunlar yoktu, baska akliniza gelen seyler varmi?

Kullananlar baya memnun biz almaya gittiğimizde başka marka alıcaktık yansa almaya gittiğimiz yerde eşimin tanıdığı iki kişi çıktı bize gözü kapalı carillac air tavsıye ettiler carillac Almasakte casual quantum aldık

Emzik avent alirsan onun slikon kisminin kapagi var. Cok ise yariyor . Uzerinde zincirliyken kapagi geciriyorsun. Zincirde al. Markali emzikler pahali zaten kayboluyor. Normal emzik alirsan kapak almak zorundasin disarda yada evde acikta kalmamasi lazim. Yada bekle belki emmeyecek emersen alirsin. Ama kapak zincir sart

bende denedim kullanımı vs kolay geldi çok. rahat kullanışlı. zaten istisnasız herkes belli bir zaman sonra 2. bir bastona ihtiyaç duyacağımızı söylüyor. bakalım yaşayıp göreceğiz :)
Evet canım biraz büyüyunce bastona geçerim ama bastonlar cok pahali değil ilk etapta bebeğin bel omurga sistemi için böyle rahat konforlu bir araba tercih etmek mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…