- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.921
Kaç haftalıksin? Ben 28 haftalıgim 1650 olmuşgeçmiş olsun canım. benim de iki hafta önce az bi kanamam oldu ama mantardan dolayıydı bebekle ilgisi çıkmadı. senin kiloya dikkat mi etmen gerekiyor anlamadım? benim bebek de en son kontrolde 1700 falandı ama doktorum bi şey demedi bana
28 haftalıgim canim baya önden gidiyomusCanim sen kaç haftalik gebesin 28 haftadan sonra bebekler günlük 20 25 gram alır dedi bana doktorum ama sonrasında 30 gram alacakları zamanda olacak dedi kaçıncı haftadan sonra 30 gram olacağını söylemedi seninde bebeğin günde 33 gram almış haftan mi erken ki dr ole dedi acaba
Caanim gecmis olsun. Önemli bir sey yoktur insallah. Icini ferah tut. Bebegin o kadar kiloda olmasi gerekiyorsa o kadar kilodadir. Bpsuna üzülme kilo cok degistirebilecegimiz bir sey degil sen zaten zararli seyleri yemiyor mussun. Insallah nst te temit ciksr.Kızlar günaydın. Dün gece 1 damla kan geldi kontrole geldim nst ye baglicaklarmis. Buarada oğlum 6 gün içinde 200 gr almış 1650 olmuş kilosu. Yememe dikkat ediyorum beyaz ekmek makarna pirinc falan yemiyorum ozaman meyve çok yiyosun dedi. Ona biraz ara vericekmişim
Cok sevindim begenmene canim ben sterilizator almadim. Cok yer kapliyor gibi geliyor. Dogumdan sonra ihtiyac olursa alirim artik. Ben de yarin randevum var diye karsiya kiz kardesime geldim. Bugun gelmez insallah kargom. Yarin atakentteki doktora gidicemZeynep5654 passionete kızlar benim ebebek kargom geldi iyi ki almışım dedim bir kere daha. Yalnız sterilizatör biraz büyük sanki Avent mi alsaydık diye düşünmedi değilim
yaa evet düşünmemek istiyorum ama bakalım hayırlısı artık. doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum sanırım o yüzden :) normal doğum istiyorum ben ve her doktor benim doktorum kadar destekleyici olmuyor normal doğum konusunda korkum o yüzden aslındaCanim bunu takmamaya cals. Bu korku dogumunu olumsuz etkielyebilir. Benim yasadigim yerde kontroöe gittigin doktorda dogum yapmak diye bir sey yok:) 9 ay bir doktora muayene oluyorsun. Sonra hastanede kim gelirse. Bende heo insanim iyisiyöe karsiöasmak icin dua ediyorum. Belki seninde doktprunun olammasi senin hayrinadir. Belki daha iyi doktor gelecek. Bu korkuyu asmaya calis. Cünkp bebeisin bpypk ihtimals tam doktprun gittiginde gelemk isteyecektir:) genelde böyle olur cünkü korkularinla sen öyle mesaj vermis olursun. Korkularini aş gevşe:)
geçmiş olsun..yoktur bir sıkıntı işallah..hızlı kilp alması sıkıntımıymış?Kızlar günaydın. Dün gece 1 damla kan geldi kontrole geldim nst ye baglicaklarmis. Buarada oğlum 6 gün içinde 200 gr almış 1650 olmuş kilosu. Yememe dikkat ediyorum beyaz ekmek makarna pirinc falan yemiyorum ozaman meyve çok yiyosun dedi. Ona biraz ara vericekmişim
Maalesef Türkiye'de doktorlar ticarete dökmüş durumda,bazıları da hiç risk almıyor hiç beklemiyor.benim kuzen Almanya'da ilk çocuğunu sezaryenle doğurdu ikinci çocuğunu normal doğurdu.ve bu konuda onu cesaretlendiren de doktoruydu.türkiyede ilki sezeryan ise ikinci çocuğa çoğu doktor otomatik sezeryan diyor,normal Doğum yaptıran çok az doktor var.
Bu konuda haklisin biraz. B planin var mi? Belki bir tane daha dogal dogum yanlisi doltor bulabilirsin. Doktorun olmasa bile ferah olursunyaa evet düşünmemek istiyorum ama bakalım hayırlısı artık. doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum sanırım o yüzden :) normal doğum istiyorum ben ve her doktor benim doktorum kadar destekleyici olmuyor normal doğum konusunda korkum o yüzden aslında
ben de olabilirim..27+5 im:)aslında 4 ekim gözüküyor ayım ama sezeryanda muhtemelen eylül ayı olacaktır..bir de bu grubu daha çok sevdim:)Ben en sonda olanlardan sanirim:) 28+4 :)
ikinci bi doktor daha var doktorum olmazsa tercih edebileceğim ama kendi doktorum olur inşallahBu konuda haklisin biraz. B planin var mi? Belki bir tane daha dogal dogum yanlisi doltor bulabilirsin. Doktorun olmasa bile ferah olursun
Sagol cnim benim. Yalancı doğum sancıları ve kanama dedi doktor. Erken dogum riskimde var malum. Takip edilcekCaanim gecmis olsun. Önemli bir sey yoktur insallah. Icini ferah tut. Bebegin o kadar kiloda olmasi gerekiyorsa o kadar kilodadir. Bpsuna üzülme kilo cok degistirebilecegimiz bir sey degil sen zaten zararli seyleri yemiyor mussun. Insallah nst te temit ciksr.
Yani 3 hafta önden gidiyo daha fazlasını uygun görmüyorlar. Yalanci sanci ve kanama dedi cnim doktorgeçmiş olsun..yoktur bir sıkıntı işallah..hızlı kilp alması sıkıntımıymış?
Cankm kesinlikle senin gibi düsünüyorum.bebek dpgmus ve dpnya onun icin bilinmedik bir yer. Sezeryanda olsa normalde olsa ektra saglikla ilgiöi bir durum olmadigi sürece anneden ayrilmasi taraftari degilim.benim takip ettigim doktorlar sezeryan bile olsa annenin direk gögspne koyuyorlar. Ebe orada cocugu tutyor. Hatta ilk emzirmeyi hemen oracikta yaptiriyorlar. Bebek anneyle birlikte odaya cikiyor. Ilk bir saat ayrilmiyorlar eger epiduralse. Ama eger anne uyanik degilse bebek babanin kucagina veriliyor. Bu da col gpvenli bence. Takip ettigim doktoröar (faceten) Semra özer ahmet akcakoca hakan coker..Kızlar birşey soracağım. Ben iki defa sezaryen oldum ikisinde de epidural sezaryendim. Yani belden asağım uyuşuktu ve doğumda ayıktım. Bebekler doğunca bir gösteriyorlar yüzünüze sürtüyorlar sonrası cocuk gidiyor. Odaya cıktıgımda benden önce odaya gitmiş oluyor. Sanıyorum bebekte bir sorun var mı diye cocuk doktoru kontrol ediyor iyi de kontrolden sonra yanıma getir dimi, yada yanımda kontrol ettir. Özel hast. o kadar para sayıyoruz bebek dünyaya yeni gelmiş zaten korku icerisinde. Hemsireler desen cok duygusuz sert davranıyorlar cocuk plesanta gibi bir yerden dünyaya gelince boşluğa düşmüş gibi hissediyor ellerini kollarını birseye baglamak için cırpınıyor. Canım sıkılıyor bu konuya, hastanelerde cocuk değişimine de inanıyorum ben. Doğan bebek annenin yanında olmalı yanılıyor muyum? Bazı hastaneler bebegi anneden ayırmıyor ikisi beraber odaya cıkıyormus, yarın muayenem var hast. de soracağım bunu. Sizden ben gibi düşünüp, soran var mı merak ediyorum.
Direk hastaneye baktım tek kişilik odalarda doğum diyo hemde devletteEvet canim.burada sezeryandan sonra vajinal dpguma normal bakiyorlar. Yani sezeryan hep bi kurtarma operasyonu gibi. Tprkieden beb Semra özeri takip ediyorum. Kadin bir harika. Suan istanbuö bahcelievler sadi konuksal hastanesinde. Devlet olmasina ragemn istanbulda olsam direk ona giderdim. Kadin gittigi her yerde resmen dpgum servisini baştan inşa ediyor. Hepimize gönlümpzce ve saglikli dogumlar olsun insallah. Dogumlarimizi paylasacagimiz zamanlara azicik kaldi heyecanlar tirmaniyor:)
Karışmasından ben de çok korkuyorum.sırf bu yüzden de eşimin Doğuma girmesini istiyorum.Kızlar birşey soracağım. Ben iki defa sezaryen oldum ikisinde de epidural sezaryendim. Yani belden asağım uyuşuktu ve doğumda ayıktım. Bebekler doğunca bir gösteriyorlar yüzünüze sürtüyorlar sonrası cocuk gidiyor. Odaya cıktıgımda benden önce odaya gitmiş oluyor. Sanıyorum bebekte bir sorun var mı diye cocuk doktoru kontrol ediyor iyi de kontrolden sonra yanıma getir dimi, yada yanımda kontrol ettir. Özel hast. o kadar para sayıyoruz bebek dünyaya yeni gelmiş zaten korku icerisinde. Hemsireler desen cok duygusuz sert davranıyorlar cocuk plesanta gibi bir yerden dünyaya gelince boşluğa düşmüş gibi hissediyor ellerini kollarını birseye baglamak için cırpınıyor. Canım sıkılıyor bu konuya, hastanelerde cocuk değişimine de inanıyorum ben. Doğan bebek annenin yanında olmalı yanılıyor muyum? Bazı hastaneler bebegi anneden ayırmıyor ikisi beraber odaya cıkıyormus, yarın muayenem var hast. de soracağım bunu. Sizden ben gibi düşünüp, soran var mı merak ediyorum.
1 yildan fazaldir orada. Degistirmeye baslamais bile:) semra özer ayrica ht hayatta dogumla ilgili yaziyor. Harika bir doktor ben cok seviyroum.Direk hastaneye baktım tek kişilik odalarda doğum diyo hemde devlette
aslında doğar doğmaz bilekliğine adını yazıyorlar bebek falan diye sizin soyadınızı. Bel yanlışlıkla değil bilerek karıştırılmasından korkanlardanım yoksa yanlışlıkla karışmaz bileklikler varKarışmasından ben de çok korkuyorum.sırf bu yüzden de eşimin Doğuma girmesini istiyorum.
Eylul bir cnm bn ve bi ark daha vardi hatrlayamadim 32+3 uz suandaKızlar en ilerde olan kac haftalık su an aramızda ben daha 30 dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?