2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm iki paket 1 numara aldm baskada almadm huggues aldm bn ilk oglumda cok memnundm baklim bndada memnun kalickmiyim belki bebegin poposuna iyi glmiyck bez ve degismek zorunda kalicksin o yuzden stok yapma bnce sen bilirsin genede

1 yildan fazaldir orada. Degistirmeye baslamais bile:) semra özer ayrica ht hayatta dogumla ilgili yaziyor. Harika bir doktor ben cok seviyroum.
Ay canım valla ta oralardan bana hastane buldun. İnşallah kabul eder hastane direk randevu bulup aldım ame 25 temmuzda gidip şansımı deneyeceğim. Odalar tek kişilik ve normalde devlette anca doğumdan sonra yanına refakatçi alınıyor burada dogum olana kadar bir refakatçiye izin veriyorlarmış bane uzak olmasına rağmen randevu aldım Bakelım neler olucak

panik atağı çok şükür kendim yendim ama bu aralar çok düşünüyorum galiba. Hep iyi düşünmeye çalışıyorum dün yorgunlukta üstünü tuz biber oldu sanırım.
Cnm bnde cok yorgun oldugumda hm kalitesiz uyuyorum hemde ciglik duyar gibi sicrayarak uyuniyorum dn gecede silah sesi duyar gibi korkuyla sicrafim esim sadece kapi kapndi dedi sende neyi kafana takiyorsan at o dusunceleri kafandan beynimiz bizle oyun oynuyor

Canim bende oyle oldu. Cikarip once sana temas ettiriyorlar sen dikilene kadar dr muayene ediyor.muayene hizli oluyor zaten . Orasi soguk bir ortam. Sardiklari yesil ortu sicak isitilmis ortu. Vucut sicakligini saglamak zorundalar. Birden soguk ortam kani donar. Hem ajitasyonu devam etmesin diye. Onceden yukari cikartiliyor. . Benim hastanede cok kalabalik degil karisik da degil. İki dr var zaten. Bebek hemen yukari cikartiliyor. Ayri bi bebek odasina alinmiyor. Zaten usg fotosundan kan grubundan anlasilir bebek sizemi ait degilmi diye. Bide dogunca yuzune iyi bakmak lazim. İnsan basina hersey gelebilir. Allah korusun.

çok haklısın cnaım bu soğuk ortmaını hiç düşünmedim. Olmazsa dışarı cıkınca babaya teslim etsinler baba eşliğinde odaya cıkarsınlar bir esime güvenirim yani

Olmazsa kalın battaniyelerden alırım sorayım bakalım sıcaklık nasıl oluyor ameliyathane soğuk tabi de. Bir de ilk ikisinde korku yasamadım hani heyecan vardı da. Bunda sanki az bi korkar gibiyim sana da oluyor mu?

Canım bende okuduklarimdan sonra araştırdım biraz benim de aklıma yattı gibi. Sen hangi doktordan ne zamana randevu aldın. Randevu ya gittikten sonra izlenimlerini burda paylaşır misin canım merakla güzel haberlerini bekliyorum :)

30+5 deyim. Kontrolum gecti bir sıkınti yok cok sukur. Kramlar icin osteocare cok yeterli gelmiyor magnezyum verdi . Kramplar gecene kadar kullanicam sonra osteocare basliycam. Kalsiyumu sordu beslenmemi. Eger bir iki gun yeterli kalsiyum alamazsam . İlac olarak aliyorum dedim gayet iyi dedi. Tatil e cikacagimi soyledim. Raporuda illa 32+0 almaya gerek olmadigini soyledi. Bir kac gun oncesindende veriliyor. Raporda 32. Hafta geciyor. 31 i bir kac gun gecince veriliyormus. Onceden gunu ginune tarih yaziliyordu. Gununde veriliyordu . Simdi oyle degil dedi. 31+5 te alacagim yani

gözünaydın.çalışabilir raporundan sonra yıllık izin alınabiliyormu, bilginiz var mı? alınsa da doğum izninden sonra o izinler düşülüyordur heralde?
İyi tatiller şimdiden

İki gecedir kabus görüyordum zaten kafayı boşaltmak lazım

Reactions: NGY
Müge hanıma 25 temmuza aldım her pazarteside B BenanAsiye arkadaşın bahsettiği Semra Özer eğitim veriyormuş. İnşallah hastene kabul edir 33+1 olucam paylaşım yaparım tabıkı

geçmiş olsun canım istirahat et bol bol

canım geçmiş olsun, benim bebiş de 3 hafta önden gidiyor, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, diyetliyim, zaten toplamda 5,5-6 kilo aldım ama gene de büyükmüş...
çok güzel kilo almışsınız.sakıncası yoksa beslenmenizde dikkat ettiğiniz hususlar neler, paylaşabilirmisiniz? teşekkürler

canım benim emziğin kendi kıtusu vardı ucu için. aventin. emzik askısı almadım iyikide almamışım. bizimki 3. ayında bıraktı emziği hiç bi emziği almadı bi daha. bezı ihtiyaçları bebek kendi belirliyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…