2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım biraz büyüyunce bastona geçerim ama bastonlar cok pahali değil ilk etapta bebeğin bel omurga sistemi için böyle rahat konforlu bir araba tercih etmek mantıklı geldi
canım benim bebiş 2 yaşını geçti hala travel sistemi kullnıyorum çok rahat özellikle uyurken. hal baston ihtiyacı duymadım yani

Müge hanıma 25 temmuza aldım her pazarteside B BenanAsiye arkadaşın bahsettiği Semra Özer eğitim veriyormuş. İnşallah hastene kabul edir 33+1 olucam paylaşım yaparım tabıkı
Evet onu da gördüm canım. 15 gün sonra gideceksin yani daha erkene randevu yok muydu sen mi o tarihi istedin yoksa canım. Birde hastanenin kabul etmeme gibi bir durumumu oluyor o nasıl birsey anlamadım canım

Olmazsa kalın battaniyelerden alırım sorayım bakalım sıcaklık nasıl oluyor ameliyathane soğuk tabi de. Bir de ilk ikisinde korku yasamadım hani heyecan vardı da. Bunda sanki az bi korkar gibiyim sana da oluyor mu?
Evet canim korku oluyor. 7 kat kesilip dikiliyorsun. Bide onceden tecrube kazaninca bilinclisin diyorlarda. Basina gelecekleri bildigin icin korkuyorsun . İnsallah bunuda sorunsuz atlatiriz

çok güzel kilo almışsınız.sakıncası yoksa beslenmenizde dikkat ettiğiniz hususlar neler, paylaşabilirmisiniz? teşekkürler

benim şeker çok az yüksek çıkmıştı ona göre diyet yapıyorum, önceki gebeliğimde de olduğundan baştan beri dikkat ediyorum, hazır gıda tüketmiyorum, pirinç patates hamur işi beyaz ekmek tüketmiyorum, sebze et yoğurt süt peynir az da meyvelerden tüketiyorum, ara öğünlerde ceviz badem fındık hangisi varsa birde bol su, çay bile içmiyorum, ekmek çavdar ekmeği yiyorum bu kadar canım, yani hamileyim diye iki kişilik yemiyorum birde semizotu çok yiyorum aşeriyorum desem daha doğru hatta

Müge hanıma 25 temmuza aldım her pazarteside B BenanAsiye arkadaşın bahsettiği Semra Özer eğitim veriyormuş. İnşallah hastene kabul edir 33+1 olucam paylaşım yaparım tabıkı
B BenanAsiye eğitime peki ille oranın hastası olmak mı lazım :) benim evime çok yakın sadi konuk eğitimlere katılabiliyor mu her hamile?

gözünaydın.çalışabilir raporundan sonra yıllık izin alınabiliyormu, bilginiz var mı? alınsa da doğum izninden sonra o izinler düşülüyordur heralde?
İyi tatiller şimdiden
Sagol canim. Yillik izin alabiliyorsun. Ama Dogum izinden dusup dusulmeyecegini hic bilmiyorum. Bu konu hakkinda topik acin bence . Haklarinizi bilin . Bilmeyince suistimal olabiliyor.

yaa ben mesela patates pirinç pilavı falan da çok yiyorum ama bende hiç kilo al
canım benim bebiş 2 yaşını geçti hala travel sistemi kullnıyorum çok rahat özellikle uyurken. hal baston ihtiyacı duymadım yani
aaaa bak bunu da ilk kez duyuyorumm. önemli olan rahat etmek tabi biraz da kişinin yaşam tarzına göre değişiyor sanırım bunlar :)

Geçen haberlerde vardı ya çocuklar karışmış farklı illerde büyümüşler sonra farkedilmiş olay aileler bebekleri değişmiş falan.ben korkuyorum o durumdan biraz da paranoyaklık galiba:)

Evet onu da gördüm canım. 15 gün sonra gideceksin yani daha erkene randevu yok muydu sen mi o tarihi istedin yoksa canım. Birde hastanenin kabul etmeme gibi bir durumumu oluyor o nasıl birsey anlamadım canım
En erken öyleydi oda tek saat kalmıştı öğlen izin alıp gidicem mecbur. Haftamız ilerlemiş oluyor acaba kabul etmezler mi diye korku sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…