- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.981
heee bahçelievler devlet mi o da çok yakın bana zaten :) bende takip edeyim o eğitimleri falanKatılabiliyor galiba tüm gebelerimiz davetlidir yazıyor Sadi konuk değil bahcelıevler devlet Sadi konuk pislik içinde hiç sevmiyorum Oray'ı
gözün aydın canım bebeğin nasılmış
osteocare de de magnezyum var ama ayrıca manezyum alınması garip geldi bana iyi yolculuklar
Ay evet bakalim hangimiz daha once alicaz melegimizi kucagimizaaa hayirlisiyla insallahseninle aynıyız canım
peki kasık ağrısına iyi geldi mi?Ben toz magnezyumu 2 2.5 aydır kullanıyorum, osteocare i de 1 tane kullanıodum kasık kemiği ağrım olunca 2ye cıkardı. Magnezyum içmeden önce rahim kasılmalarım vardı. Aldıktan sonra cok rahatladım.
Canim estagfrullah insalalh isini görür. Insaölah istedigin gibi olur. Hastane sartlarini filan bilmiyorum ama Semra özeri 3 yila yakindir takip ediyorum faceteb ve ht hayattan.Ay canım valla ta oralardan bana hastane buldun. İnşallah kabul eder hastane direk randevu bulup aldım ame 25 temmuzda gidip şansımı deneyeceğim. Odalar tek kişilik ve normalde devlette anca doğumdan sonra yanına refakatçi alınıyor burada dogum olana kadar bir refakatçiye izin veriyorlarmış bane uzak olmasına rağmen randevu aldım Bakelım neler olucak
Masalalh canimm hep böyle güzel gecsin insallah30+5 deyim. Kontrolum gecti bir sıkınti yok cok sukur. Kramlar icin osteocare cok yeterli gelmiyor magnezyum verdi . Kramplar gecene kadar kullanicam sonra osteocare basliycam. Kalsiyumu sordu beslenmemi. Eger bir iki gun yeterli kalsiyum alamazsam . İlac olarak aliyorum dedim gayet iyi dedi. Tatil e cikacagimi soyledim. Raporuda illa 32+0 almaya gerek olmadigini soyledi. Bir kac gun oncesindende veriliyor. Raporda 32. Hafta geciyor. 31 i bir kac gun gecince veriliyormus. Onceden gunu ginune tarih yaziliyordu. Gununde veriliyordu . Simdi oyle degil dedi. 31+5 te alacagim yani
Müge hanıma 25 temmuza aldım her pazarteside B BenanAsiye arkadaşın bahsettiği Semra Özer eğitim veriyormuş. İnşallah hastene kabul edir 33+1 olucam paylaşım yaparım tabıkı
Amin canim hepimizinkiMasalalh canimm hep böyle güzel gecsin insallah
Canim bilmiyorum ki arayip sormak lazim ben sadece semra özerin orada oldugunu biliyorum ki harika bir doktordur:)B BenanAsiye eğitime peki ille oranın hastası olmak mı lazım :) benim evime çok yakın sadi konuk eğitimlere katılabiliyor mu her hamile?
Masallah canim. Bende bunu merak ediyordum. Ben toplamda 7kilo aldim. Ama son 3 haftadir hic kilo almadim. Suan 28+4 teyim.en son 24+4 gitmistim doktora. Biraz endise ediyordum. Son haftalarda almadim diye ama bebegimkn büyüdügünüde hissediyordum. Senin dedigin gibi olmus olabilir. Yani insallah öyledir.30+5 teyim. Toplamda 5 kilo aldim. Hatta son ay kilo almadim .Bebek almis ben zayiflamis oluyorum. Bebek 1600 gr, 40 cm . Normal degerlerdeymis
Masallah canimm saglicakla devam etsinSlm kızlar biz şimdi hastaneden geldin..cok şükür herşey yolundadır..32+1 günlüğüm..kilosu 2135 gr.boyuda 47 cm..doktor dedi boyu uzundur..
Aaa azicik kalmism.masallah.Bende 32+1 oldm toplamda 13 kilo aldm bebegim 2 kilo 42 cm :) iki hafta sonra kontrolm var dogumuma allahin izniyle 40 gün kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?