2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
osteocare de de magnezyum var ama ayrıca manezyum alınması garip geldi bana iyi yolculuklar

Ben toz magnezyumu 2 2.5 aydır kullanıyorum, osteocare i de 1 tane kullanıodum kasık kemiği ağrım olunca 2ye cıkardı. Magnezyum içmeden önce rahim kasılmalarım vardı. Aldıktan sonra cok rahatladım.

Ben toz magnezyumu 2 2.5 aydır kullanıyorum, osteocare i de 1 tane kullanıodum kasık kemiği ağrım olunca 2ye cıkardı. Magnezyum içmeden önce rahim kasılmalarım vardı. Aldıktan sonra cok rahatladım.
peki kasık ağrısına iyi geldi mi?
benim kasık agrım sadece geceleri oluyor. sizde gün içinde de mi oluyor?

Canim estagfrullah insalalh isini görür. Insaölah istedigin gibi olur. Hastane sartlarini filan bilmiyorum ama Semra özeri 3 yila yakindir takip ediyorum faceteb ve ht hayattan.
Insallah kabul ederler. Niye etmesinler. Her sey gönlünce olsun

Masalalh canimm hep böyle güzel gecsin insallah

kızlar merhaba, kv ziyareti vardı birkaç gündür bakamamıştım yazışmalara, bugün toplu olarak okudum herkes iyiymiş şükür :)
Giderek yaklaşıyoruz beklenen ana ve yaklaştıkça da bendeki heyecan artıyor tüm hazırlıkları yetiştirebilecek miyim? doğum nasıl olacak? bebeğimiz sağlıklı bir şekilde doğacak mı? kime benzeyecek? eve geldikten sonrası nasıl olacak etrafın korkuttuğu kadar sancılı mı geçecek süreç kafamda bir sürü soru :)
15 temmuz ctsi günü kontrolümüz var bunun için bile günler öncesi heyecan başlıyor bende sizlerde de durum bu mu

B BenanAsiye eğitime peki ille oranın hastası olmak mı lazım :) benim evime çok yakın sadi konuk eğitimlere katılabiliyor mu her hamile?
Canim bilmiyorum ki arayip sormak lazim ben sadece semra özerin orada oldugunu biliyorum ki harika bir doktordur:)
Evine cok yakin olmask hariks. Gidip bile sorabilirsib canim

30+5 teyim. Toplamda 5 kilo aldim. Hatta son ay kilo almadim .Bebek almis ben zayiflamis oluyorum. Bebek 1600 gr, 40 cm . Normal degerlerdeymis
Masallah canim. Bende bunu merak ediyordum. Ben toplamda 7kilo aldim. Ama son 3 haftadir hic kilo almadim. Suan 28+4 teyim.en son 24+4 gitmistim doktora. Biraz endise ediyordum. Son haftalarda almadim diye ama bebegimkn büyüdügünüde hissediyordum. Senin dedigin gibi olmus olabilir. Yani insallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…