2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok teşekkür ederim :) deniycem bunu hatta kendi doktorumdan da rica etcem sonuçta olması gereken bişey demi

kuzum benı 4 haftada bır cagırıyordu ama sımdı 3 hafta sonra 32 ye gırıyoruz ozaman cagırdı. ılk nst ye baglanıcaz dedı tok gel dedı bılgın olsun canım gıttıgınde yorumlarını beklıyorum umarım begenırsın odalarına fln da bakarısn :)

canım benım esım de dugun dernek organızayson ıslerıyle fln ugrasıyor . malum yaz oldugu ıcın de sezon acıldı ve her aksam 11de eve gelıyor. ben de 11 de hosgeldın deyıp uyuyorum ınan bırsey paylasamıyoruz. haftasonu da bı kahwaltımız var o da bır saat fln sonra ıse gıtmesı gerekıyor malesef yazın boyle bızım aşkımız mevsımlık ıscılerın tutkusu kıvamında devam edıyor. allah saglık versın, can saglıgı olsun da hersey olur kendıne ayıramadıgın kadar vakıt ayırırsın ıdare ederız artık yapacak bırsey yok.

Canım videonun tam ismini biliyor musun bulamadım ben

Bende en son knt gittigimde hic almamstim bir once gittigim kilodaydim 5 hafta gecmisti bebegim bir kiloya yakin almis ama ben 100 gr bile almamisim ki her ay duzenli iki kilo aliyordm somdi bendemi bi kilo vermis bebegim almis oluyor :))

Canım videonun tam ismini biliyor musun bulamadım ben

MaşaAllah canım. Sakıncası yoksa magnezyumun ve ayrıca alıyorum dediğin kalsiyum ilacının adını yazabilir misin?
Bugün bana da doktor magnezyum şase yazdı ama henüz almadım hangisi daha iyidir araştırayım diye. Osteocare kullanıyordum daha önce ama kasılmam oluyordu yine de.

Üzüldüm görümcenin bebeği için...
kendim için gözümün önünde canlandı resmen. Kv min ve kayınbabamın istediği başka isim olduğu için de strese giriyorum şimdiden. Eşimin de aklını çelerler biliyorum off yaa.
Kadınlar ezan okuyabilir miymiş ki bebeğin kulağına, ilk defa duydum. Ya neden müsade almadan kafalarına göre davranırlar yaa off

Ya benim bütün torunlarına kendi okumuş bende dedim ki benim oğluma babası okuyacak çok istiyor dedim bişey demedi. Gorumcemin biri de annem haca gitmiş gelmiş şeyh soyundan geliyor ya o yüzden hep annem okudu dedi bende ben eşimin okumasını istiyorum dedim. Şimdi bu Gorumcemin başına gelenler onun için sorun değildi çünkü kendi ablaları ve yeğenleri idi. Aynı ekip benim doğuma da gelecek benim açımdan sorun. Haa o zaman onun doğum da enişte çok sinirlenmişti bu duruma söylenmişti baya

Bende en son knt gittigimde hic almamstim bir once gittigim kilodaydim 5 hafta gecmisti bebegim bir kiloya yakin almis ama ben 100 gr bile almamisim ki her ay duzenli iki kilo aliyordm somdi bendemi bi kilo vermis bebegim almis oluyor :))
Evet cnm ya dr dedi zaten. Bende bes hafta oncesiyle ayni kilodayim. Bebek 900 -1000 gr gibi aldi. Zayiflamak istemiyorum aslinda biraz daha dikkat edicem . Kilo almasamda kilo vermeyim

Arkadaslar pucca ig sayfasinda paylasmis,gumus gogus kapaklari..bilginiz var mi bu konuda..internet sitesine baktim 265 tl

Eklentiler

• IMG_1735.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
Amin inşallah ya. Çapa ya gitmek zorunda kalmıştık acile orda doktor beni demorize etmişti şimdiye kadar nereye gittiysen onaya gitseydin bu vakte kadar bilmiyor muydun doğum olmadığını vs daha neler ağlayarak çıkmıştım. Hastane şartları iyi gözüküyor anne dostu hastane diye geçiyor ten tene temas bile varmış

Magvital 365 verdi. Suda eriyen. Osteocare ara vercem. Kramplar gecene kadar kullan dedi. Kramplar gecince osteocare gecerim. Kramp olursa yine magvital alirim. Magvitali devlet karsiliyor. Kalsiyum calciday d3 aldim. Kalsiyum 1200 mg ve d vitamini 800 iu var. 600 yada 800 mg kalsiyum var adini hatirlamiyorum. Onu alabilirsin . Devitaminide dusuk 800 mg olanlarda. Osteocarede de 400 mg kalsiyum var.

Magvitalin çok faydasını gördüm ben aa içmeyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…