2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaslar pucca ig sayfasinda paylasmis,gumus gogus kapaklari..bilginiz var mi bu konuda..internet sitesine baktim 265 tl

Canım bende gördüm ve çok merak ediyorum sanırım Yen'i gelmiş Türkiye ye o yüzden kendi sayfası dışında pek bi yorum göremedim ucuzda değil ki bilemedim işe yaramıyorsa yazık

Kahkaha attım okurken, "mevsimlik işçilerin tutkusu" nasıl bir benzetmedir
Rabbim hanelerimizdeki huzuru daim ettirsin

Aynen canım hep aynı anda yaşadık denk geldi şimdi de gün sayıyoruz :) inşallah ikimiz de sağlıkla kavuşuruz miniklere. Ben seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama içime kız doğuyor. Belki o da aynıdır :)

Gene çok güzel muhabbetler dönmüş :)

Pazar günü birinin görümcesi gelecekti 3 aylığına, geldi mi acaba? Nasıl gidiyor durumlar?
benimdi canm geldi o yüzden pek giremiyom ya beni baya şaşirtti kavgali ayrildk hicbsy yaşanmamş gibi davranmasi cok.tuhaf evde baya yardm ediyo ama tek sorunum esimle hic fazla sohbetimz olmuyo haliyle her akşm bebişn hayalini kurardk.iki gundr kuramayinca biraz üzuldm sevgili gibi artk msjlaşp kurariz

Ya inanılmaz sevindim! Şükürler olsun inşaAllahh hep böyle gider.. İnşaAllaaaahhh kafasına dank etmiştir bişeyler ve milat olur bu sizin için, çok çok sevindim.. Aman maşaAllaaahhh subhanAllaaaahhh :)

Eşinle de artık gece yatakta fısıldaşırsınız :) bak buna da şükür benim ki gitti, doğuma kadar yok. Aman Allah huzur versin, biraz liseli gibi takılın :)

Yaa nekadar buyuk kullanabılırız ınsallah :) baska neler almıstın nelerden memnun kaldın :)
Dr browns ve suavinex biberon almıştım ikisine de su koyup denedim hatta daha önceden de Avent biberon almıştım üçünü de denedim en az akıtan dr browns, sonra Avent sonra da suavinex oldu. Bu durumda dr browns kullanmaya karar verdim ama meme uçları hepsi farklı böylece bebeğe seçenek de sunmuş olacağım, hangisini beğenirse onu kullanırız.
Onun dışında yine suavinex emzik,emzik zinciri ve kutusu almıştım onlar da çok güzel, hem emzik kutusuna daha önce aldığım Avent in soothie emziği de sığdı süper oldu. Çünkü soothie ye uygun emzik kabı bulamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…