- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.041
Eee artık arkadaş olduk ekşiklik hissediliyor iyi tatillercanım iyiyim haftasonu ordan oraya kosturmaktan sayfaları okuyup cıktım
cok teselkurler yoklugumun hissedilmesi ne hosmus
Iyi tatiller canım31+2 den merhaba, tatile geldik bugün dr kontrolünden sonra. Yakın biyerlere geldik, fazlasına izin yok.. Bu da biz
Canım guzel haberlerle dönersin insallah.Yarın kontrol var meraktan çatlıyorum bu doktora hem bilgisi süper Habil cihaz görüntüsü süper diye gidicem ilk defa
Gizel haberlerle donersin insallahYarın kontrol var meraktan çatlıyorum bu doktora hem bilgisi süper Habil cihaz görüntüsü süper diye gidicem ilk defa
Amin inşallah ya kilosunu merak ediyorumCanım guzel haberlerle dönersin insallah.
Amin inşallah yakında tanıdık dogum yaptı doktor kilo ne dediyse o kiloda doğdu Mutlu ayrılırız inşallahGizel haberlerle donersin insallah
Benim drumda ilkinde dedigi boy kiloda dogdu.Amin inşallah yakında tanıdık dogum yaptı doktor kilo ne dediyse o kiloda doğdu Mutlu ayrılırız inşallah
Arkadaslar pucca ig sayfasinda paylasmis,gumus gogus kapaklari..bilginiz var mi bu konuda..internet sitesine baktim 265 tl
Kahkaha attım okurken, "mevsimlik işçilerin tutkusu" nasıl bir benzetmedircanım benım esım de dugun dernek organızayson ıslerıyle fln ugrasıyor . malum yaz oldugu ıcın de sezon acıldı ve her aksam 11de eve gelıyor. ben de 11 de hosgeldın deyıp uyuyorum ınan bırsey paylasamıyoruz. haftasonu da bı kahwaltımız var o da bır saat fln sonra ıse gıtmesı gerekıyor malesef yazın boyle bızım aşkımız mevsımlık ıscılerın tutkusu kıvamında devam edıyor. allah saglık versın, can saglıgı olsun da hersey olur kendıne ayıramadıgın kadar vakıt ayırırsın ıdare ederız artık yapacak bırsey yok.
Aynen canım hep aynı anda yaşadık denk geldi şimdi de gün sayıyoruz :) inşallah ikimiz de sağlıkla kavuşuruz miniklere. Ben seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama içime kız doğuyor. Belki o da aynıdır :)Harika canimm ya . Sen hybnobirthingi oku senin kafanada cok yatacak hissediyorum:) insallah sorunsuz ve güzel gecer .
Biraz öce ne hatirladim. Diger topikte hatirliypr musun aralik ayinda beraber tablo takip ediyorduk. Ikimizde baya bir ümitliydik:) ama spnuc ikimizede negatif olmustuk. Hatta ard ardda baska arkadaslar hamile kalmisti. Sonra ocakta gene ard arda hamile oldugumuzu ögrendik. Zaman ne cabuk gecmis diyemeyecegim zira tam 7 ay gibi 7 aydi:) ama gebelik takviminde 73 , benimkinde 80i görpnce bi duygulandim.insallah kucaginizada almak nasip olur.
benimdi canm geldi o yüzden pek giremiyom ya beni baya şaşirtti kavgali ayrildk hicbsy yaşanmamş gibi davranmasi cok.tuhaf evde baya yardm ediyo ama tek sorunum esimle hic fazla sohbetimz olmuyo haliyle her akşm bebişn hayalini kurardk.iki gundr kuramayinca biraz üzuldm sevgili gibi artk msjlaşp kurarizGene çok güzel muhabbetler dönmüş :)
Pazar günü birinin görümcesi gelecekti 3 aylığına, geldi mi acaba? Nasıl gidiyor durumlar?
bişy dicem biraz komik olcak ama diş görünüşünzu kendime benzettim valla cok tatli cikmissn :)sağolun kızlar ben foto koymustum olmamıs smdi deneyeyimm
benimdi canm geldi o yüzden pek giremiyom ya beni baya şaşirtti kavgali ayrildk hicbsy yaşanmamş gibi davranmasi cok.tuhaf evde baya yardm ediyo ama tek sorunum esimle hic fazla sohbetimz olmuyo haliyle her akşm bebişn hayalini kurardk.iki gundr kuramayinca biraz üzuldm sevgili gibi artk msjlaşp kurariz
Kesinlikle :) doktoruna söyle bence iyi fikirÇok teşekkür ederim :) deniycem bunu hatta kendi doktorumdan da rica etcem sonuçta olması gereken bişey demi
Canım Dr. Banu Çiftçi isimli uygulamayı yükledim telefonuma. Orada Doğum Rehberim kısmında Doğumun Olmazsa Olmazları adında bir video var, onu izledik eşimle beraber.Canım videonun tam ismini biliyor musun bulamadım ben
Dr browns ve suavinex biberon almıştım ikisine de su koyup denedim hatta daha önceden de Avent biberon almıştım üçünü de denedim en az akıtan dr browns, sonra Avent sonra da suavinex oldu. Bu durumda dr browns kullanmaya karar verdim ama meme uçları hepsi farklı böylece bebeğe seçenek de sunmuş olacağım, hangisini beğenirse onu kullanırız.Yaa nekadar buyuk kullanabılırız ınsallah :) baska neler almıstın nelerden memnun kaldın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?