- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.061
Soothie emzikten bende de var canım emZik kutusu ve askısı almamıstım belki bende senin gibi yaparım :)Dr browns ve suavinex biberon almıştım ikisine de su koyup denedim hatta daha önceden de Avent biberon almıştım üçünü de denedim en az akıtan dr browns, sonra Avent sonra da suavinex oldu. Bu durumda dr browns kullanmaya karar verdim ama meme uçları hepsi farklı böylece bebeğe seçenek de sunmuş olacağım, hangisini beğenirse onu kullanırız.
Onun dışında yine suavinex emzik,emzik zinciri ve kutusu almıştım onlar da çok güzel, hem emzik kutusuna daha önce aldığım Avent in soothie emziği de sığdı süper oldu. Çünkü soothie ye uygun emzik kabı bulamamıştım.
Teşekkür ederim çok sağ olMagvital 365 verdi. Suda eriyen. Osteocare ara vercem. Kramplar gecene kadar kullan dedi. Kramplar gecince osteocare gecerim. Kramp olursa yine magvital alirim. Magvitali devlet karsiliyor. Kalsiyum calciday d3 aldim. Kalsiyum 1200 mg ve d vitamini 800 iu var. 600 yada 800 mg kalsiyum var adini hatirlamiyorum. Onu alabilirsin . Devitaminide dusuk 800 mg olanlarda. Osteocarede de 400 mg kalsiyum var.
canm biz ayri yatali çok oldu eşim uykuda çok konuşup hareket eder bazen bu zarar vermeye kadar girer o yuzdn hamilelgn 3.ayindn sonra ayri yatiyoz olsn bebişler içn herşy deger ömür boyu degil ki bir kaç aydan bsycik olmazYa inanılmaz sevindim! Şükürler olsun inşaAllahh hep böyle gider.. İnşaAllaaaahhh kafasına dank etmiştir bişeyler ve milat olur bu sizin için, çok çok sevindim.. Aman maşaAllaaahhh subhanAllaaaahhh :)
Eşinle de artık gece yatakta fısıldaşırsınız :) bak buna da şükür benim ki gitti, doğuma kadar yok. Aman Allah huzur versin, biraz liseli gibi takılın :)
Aynen canım hep aynı anda yaşadık denk geldi şimdi de gün sayıyoruz :) inşallah ikimiz de sağlıkla kavuşuruz miniklere. Ben seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama içime kız doğuyor. Belki o da aynıdır :)
Daha belli olmadimi cinsiyeti. Bu kontrolde belli olur mu. Alisveris yapmadin daha sen o zaman:) basta bana erkek gibi geliyordu bir kac defa rüyamda erkrk gibi görmüstpm ama son zamanalrda kiz gibi doğuyor. Cünkü küsüyor sanki bana bazen bebegim naz yapiyor:) bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama kitap okiyacagim diyorum ama eger okumazsam hareket etmiyor :)
Sağlicakla gelsinlerde ins. Kiz erkek kabulümüz.
Oh maşallah doktordan doktora bile değişebiliyormuş galibaBenim drumda ilkinde dedigi boy kiloda dogdu.
Yok canim çoktan belli ama biz öğrenmedik bir kaç sebepten ötürü. (.en önemli etken mahremiyet...Doktorun cocugumun mahrem yerine sirf ben bileyim diye bakmasi beni cok rahatsiz eden bir düşünce...birde ilk bebegimi 3 aylikken kaybettim ondan beridir tek duam var saglikli olsunda kiz erkek farketmez..)hemde sürpriz olsun istiyoruz:) inşallah.Daha belli olmadimi cinsiyeti. Bu kontrolde belli olur mu. Alisveris yapmadin daha sen o zaman
peki kasık ağrısına iyi geldi mi?
benim kasık agrım sadece geceleri oluyor. sizde gün içinde de mi oluyor?
Slm kızlar biz şimdi hastaneden geldin..cok şükür herşey yolundadır..32+1 günlüğüm..kilosu 2135 gr.boyuda 47 cm..doktor dedi boyu uzundur..
bişy dicem biraz komik olcak ama diş görünüşünzu kendime benzettim valla cok tatli cikmissn :)
Canım prensesimizi bekliyoruz..canim ben ve eşim uzun boyluyuz..benim erkek kardeşlerimde uzundurlar 180 falandırlar..canim bende 1.77 boyundayım..yanim kızım bize çekmiş..ama ilk kizim 49 cm doğdu..Canım senın bebegın cınsıyetı
nedır masaşlah gerçekten uzun boylu merak ettım dev
Maşallahsağolun kızlar ben foto koymustum olmamıs smdi deneyeyimm
Masallah ya kıskandım senı kızın da cok şanslı 1.77 anne kendı de ole uzun olacak inşallah masallah masallahCanım prensesimizi bekliyoruz..canim ben ve eşim uzun boyluyuz..benim erkek kardeşlerimde uzundurlar 180 falandırlar..canim bende 1.77 boyundayım..yanim kızım bize çekmiş..ama ilk kizim 49 cm doğdu..
Aaa cinsiyeti öğrenmediniz mi? Ben de bi ara düşündüm ama dayanamadık eşim de pek yanaşmadı:) basta bana erkek gibi geliyordu bir kac defa rüyamda erkrk gibi görmüstpm ama son zamanalrda kiz gibi doğuyor. Cünkü küsüyor sanki bana bazen bebegim naz yapiyor:) bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama kitap okiyacagim diyorum ama eger okumazsam hareket etmiyor :)
Sağlicakla gelsinlerde ins. Kiz erkek kabulümüz.
Sağol canım benim..insallah sağlıklı ve sağ salim bebislerimizi kucağımiza alırız..iki defa gidiyorum kızımı görmeye hep uyuyor..renkli gördük..doktorum ablasına benzetti..rabbim herkese bu duyguyu yaşatsinMasallah ya kıskandım senı kızın da cok şanslı 1.77 anne kendı de ole uzun olacak inşallah masallah masallah
Bizde abisine benzettik. Acaba her usgde bebekler birbirinemi benziyor diyoruz. Saclarinada gorduk. Uzunmu bilmiyorum. İlk oglumda usgde bakarken dalgalaniyordu saci suyun icinde cok tatli gozukuyordu. Sezeryan diye hangi pozisyonda sormadim aklima gelmedi. İki kontrolum kaldi . Herhangi bir sorun olmazsa. Agustos basi ve sonu .Sağol canım benim..insallah sağlıklı ve sağ salim bebislerimizi kucağımiza alırız..iki defa gidiyorum kızımı görmeye hep uyuyor..renkli gördük..doktorum ablasına benzetti..rabbim herkese bu duyguyu yaşatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?