2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Soothie emzikten bende de var canım emZik kutusu ve askısı almamıstım belki bende senin gibi yaparım :)

Teşekkür ederim çok sağ ol

canm biz ayri yatali çok oldu eşim uykuda çok konuşup hareket eder bazen bu zarar vermeye kadar girer o yuzdn hamilelgn 3.ayindn sonra ayri yatiyoz olsn bebişler içn herşy deger ömür boyu degil ki bir kaç aydan bsycik olmaz

:) basta bana erkek gibi geliyordu bir kac defa rüyamda erkrk gibi görmüstpm ama son zamanalrda kiz gibi doğuyor. Cünkü küsüyor sanki bana bazen bebegim naz yapiyor:) bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama kitap okiyacagim diyorum ama eger okumazsam hareket etmiyor :)
Sağlicakla gelsinlerde ins. Kiz erkek kabulümüz.

Daha belli olmadimi cinsiyeti. Bu kontrolde belli olur mu. Alisveris yapmadin daha sen o zaman

Daha belli olmadimi cinsiyeti. Bu kontrolde belli olur mu. Alisveris yapmadin daha sen o zaman
Yok canim çoktan belli ama biz öğrenmedik bir kaç sebepten ötürü. (.en önemli etken mahremiyet...Doktorun cocugumun mahrem yerine sirf ben bileyim diye bakmasi beni cok rahatsiz eden bir düşünce...birde ilk bebegimi 3 aylikken kaybettim ondan beridir tek duam var saglikli olsunda kiz erkek farketmez..)hemde sürpriz olsun istiyoruz:) inşallah.
Yok canim yaptim. kiyafet alisverisini üc ayliklen türkiyedeydim o zaman 0-6 aylik hallettim. ben zaten kücük bebeklerde cinsiyet temali kiyafet sevmiyorum pembe mavide sevmiyorum. Yeşil sari beyaz kirmizi krem gri her renk var bizde:) diger büyük esyalarida ara renk alscam besik araba filan.hayirlisi artik

peki kasık ağrısına iyi geldi mi?
benim kasık agrım sadece geceleri oluyor. sizde gün içinde de mi oluyor?

Gece uyurken oluyordu bazen yürürken de olabiliyordu. 3 gundur doktorun dediği gibi ilaçlarımı düzenledim ağrım gecti. Çok şükür çok rahatım

Canım senın bebegın cınsıyetı

nedır masaşlah gerçekten uzun boylu merak ettım dev
Canım prensesimizi bekliyoruz..canim ben ve eşim uzun boyluyuz..benim erkek kardeşlerimde uzundurlar 180 falandırlar..canim bende 1.77 boyundayım..yanim kızım bize çekmiş..ama ilk kizim 49 cm doğdu..

Canım prensesimizi bekliyoruz..canim ben ve eşim uzun boyluyuz..benim erkek kardeşlerimde uzundurlar 180 falandırlar..canim bende 1.77 boyundayım..yanim kızım bize çekmiş..ama ilk kizim 49 cm doğdu..
Masallah ya kıskandım senı kızın da cok şanslı 1.77 anne kendı de ole uzun olacak inşallah masallah masallah

Aaa cinsiyeti öğrenmediniz mi? Ben de bi ara düşündüm ama dayanamadık eşim de pek yanaşmadı

Masallah ya kıskandım senı kızın da cok şanslı 1.77 anne kendı de ole uzun olacak inşallah masallah masallah
Sağol canım benim..insallah sağlıklı ve sağ salim bebislerimizi kucağımiza alırız..iki defa gidiyorum kızımı görmeye hep uyuyor..renkli gördük..doktorum ablasına benzetti..rabbim herkese bu duyguyu yaşatsin

Bizde abisine benzettik. Acaba her usgde bebekler birbirinemi benziyor diyoruz. Saclarinada gorduk. Uzunmu bilmiyorum. İlk oglumda usgde bakarken dalgalaniyordu saci suyun icinde cok tatli gozukuyordu. Sezeryan diye hangi pozisyonda sormadim aklima gelmedi. İki kontrolum kaldi . Herhangi bir sorun olmazsa. Agustos basi ve sonu .

Kızlar birşey soracam daha önce Sling kullanan varmı hangı markayı tavsıye edersınız ben kızım da 3 ay san sonra momfort baby kanguru kullandım cok ta memnun kaldım ama yenı doğan icin uygun degıl şimdi dışarı falan çıkarken lazım olacağını düşünüyorum ilk uç ay özellikle çünkü esım gece 11 de gelıyor eve yanımda bir arkadaş bile yok ve 20 aylık bir kızım da var ıkısıyle ancak bunaekılde bbasedebılıeım diye sunuyorum biri benek arabasında biri sling de ama korkuyorum da daha cok küçük hanı böle ergonomık kalıteli vs yanı tavsıyelerınızi beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…