2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah ımmmmm otomotık düzeltmelere gel yazdığım herseyı saçma sapan duzeltmıs anladığınızı düşünüyorum ama

Canım bende gördüm ve çok merak ediyorum sanırım Yen'i gelmiş Türkiye ye o yüzden kendi sayfası dışında pek bi yorum göremedim ucuzda değil ki bilemedim işe yaramıyorsa yazık
Aynen bende karar veremedim,ucuz birsey degil..tecrubeli annelerin bilgisi vardir belki M Mismommy

Canım özel hastanelerin coğu görüşünce müsade ediyor diye biliyorum.

Merhaba Kızlar bu arada. Bugün muayenem vardı, 32+0 çalışabilir raporu verdi. Çalış iyi dedi. İki gün önce gece cok agrım oldu çatıda. Yatakta dönemiyordum resmen cocuk cıkacak gibiydi. Sabahına hafiflemiştim şükür o zamandan beri hafifim. Doktor cocuk dönmüş dedi. Çocuk dönünce cok farkeder rahatlarsın demişti aynen öyle. Cocuk ters olunca dokuz aylık gibi oluyor insan. Boyu kilosu öğrendim. Artık korkmana gerek yok dedi şükürler olsun. Kan idrar hormon tahlili istedi. Doğumdan önce bir kez daha bakılıyor çünkü. üç hafta sonra görüşeceğiz yeniden, inş ters bir durum olmazsa. O görüşmede doğum tarihi alacağım. 38 haftanın sonuna veriyorum genelde tabi bebek beklerse dedi. Bizden bu kadar

Gözün aydın canım haberler çok güzel:))demek benek dönerken de ağrı oluyor.ben hep kendiliğinden yavaş yavaş döner yerleşir diye düşünüyordum.

Momfortbaby bende almistim ama icinde durmadi . İcine gomuluyor sevmedi. Basit bir kanguru aldim bacak arasina ortu koydum onda durdu. Momfortbabynin yeni dogan aparati var ilk uc ay onu kullaniyorsun. Bence onu al bi daha masraf yapacaksin

Aynen bende karar veremedim,ucuz birsey degil..tecrubeli annelerin bilgisi vardir belki M Mismommy
Canim ben onu gormustum ama fazla yorum bulamadigim icin almadim. Cevremde kullananda yok. Cok pahali sansa almak istemiyorum. Bakarim yone yorumlara varmi acaba. Benim ilkinde cok yara oldu yarildi hatta. Kan akiyordu saginca. İse yarayacagini bilsem kesin alirim ama bir iki olumsuz yorum bile gorsem almam yani .

Momfortbaby bende almistim ama icinde durmadi . İcine gomuluyor sevmedi. Basit bir kanguru aldim bacak arasina ortu koydum onda durdu. Momfortbabynin yeni dogan aparati var ilk uc ay onu kullaniyorsun. Bence onu al bi daha masraf yapacaksin
ben ikisini de hiç kullanamadım. Hem bebek hem anne alışkanlığı galiba

Aaa cinsiyeti öğrenmediniz mi? Ben de bi ara düşündüm ama dayanamadık eşim de pek yanaşmadı
Öğrenmedik:) eşim başta yanaşmadi ama sonra alisti simdi zevkli geliyor. Herkes tahmin yarisina giristi. Sürpriz bebek:)

Maşallah sizede canım..bizde kızımın saçımı gördük..ablasida çok saçlı doğdu..buyuk ihtimalle buda çok saçlı doğar..

Bu arada Hamilelik bel bandı kullanan var mı kızlar? Öneren var önermeyen var.

Simdi bende hem.oneren hem onermeyen olucam :) gorumcemin ikizdi kullandi cok memnun kaldi ise yarafi yani onda banada bu hamileligimi ogrendigim.gibi verdi cok isine yaricak takarsin falan ben bi kac kere takmaya yeltendim ama cok sikildim hic bana gore deil bisey belimde hareket etmemi bile engelliyor rahatsiz ediyor yani benim sikintililimdanda olabilir bn kullanamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…