- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.081
Günaydın canım güzel bi gün olsun hepimiz içinGünaydın hanımlar. Güzel bir gün diliyorum herkese
Güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Sende sanırım hastane ve doktor arayışındasınYarın kontrol var meraktan çatlıyorum bu doktora hem bilgisi süper Habil cihaz görüntüsü süper diye gidicem ilk defa
Günaydın canım mutlu günlerGünaydın hanımlar. Güzel bir gün diliyorum herkese
hangi ilaçlar öğrenebilir miyim? Herhangi bir risk var mı sizin gebelikte?Gece uyurken oluyordu bazen yürürken de olabiliyordu. 3 gundur doktorun dediği gibi ilaçlarımı düzenledim ağrım gecti. Çok şükür çok rahatım
Canım özel hastanelerin coğu görüşünce müsade ediyor diye biliyorum.Canım ben 3-4 hastanenin Bebek hemşireleriyle konuştum sadece Liv Hospital bebeği doğduktan sonra anneden hiç ayırmıyor ilk muayenesini anne kucağında yapıyor. Onun dışında florance Nightingale Şişli deki hemşire ısrarla bebeği aldıklarını söyledi ben almasanız olmuyor mu dedim ama yok biz nefes yollarını açıyoruz göz damlası damlatıyoruz vs vs gibi açıklamalar yaptı. Bebek karışırsa falan dedim?? Doğumhaneden bebeği çıkarmadan önce sizin bileğinizdeki bilekliğin aynısından bebeğe takıyoruz dedi. Hangi hastanede Doğum yaparım bilmiyorum ama kendime bir Doğum Planı hazırlamayı düşünüyorum. Oraya yazacağım bebeğin benden ayrılmasını istemiyorum, odada benden ve babasından başkasına teslim edilmesini istemiyorum vs vs isteklerimi yazacağım Doğuma gittiğimde hemşirelere vereceğim. Çünkü Doğum kasılmaları sırasında millete laf anlatmak istemiyorum ya da aklıma gelmeyebilir en iyisi önceden hazırlamak bence.
Canım prensesimizi bekliyoruz..canim ben ve eşim uzun boyluyuz..benim erkek kardeşlerimde uzundurlar 180 falandırlar..canim bende 1.77 boyundayım..yanim kızım bize çekmiş..ama ilk kizim 49 cm doğdu..[/QUOTaynı aileden miyiz nedir :) bizde de durum aynı ilk kızım da uzun cıkmıştı Rabbim esirgesin bu da öyle olacak heralde. Size de kocaman bir maşallah
Maşallah canım,deniz kenarı görünce çok özendim tatile nereye kaçtınız?sağolun kızlar ben foto koymustum olmamıs smdi deneyeyimm
Gözün aydın canım haberler çok güzel:))demek benek dönerken de ağrı oluyor.ben hep kendiliğinden yavaş yavaş döner yerleşir diye düşünüyordum.Merhaba Kızlar bu arada. Bugün muayenem vardı, 32+0 çalışabilir raporu verdi. Çalış iyi dedi. İki gün önce gece cok agrım oldu çatıda. Yatakta dönemiyordum resmen cocuk cıkacak gibiydi. Sabahına hafiflemiştim şükür o zamandan beri hafifim. Doktor cocuk dönmüş dedi. Çocuk dönünce cok farkeder rahatlarsın demişti aynen öyle. Cocuk ters olunca dokuz aylık gibi oluyor insan. Boyu kilosu öğrendim. Artık korkmana gerek yok dedi şükürler olsun. Kan idrar hormon tahlili istedi. Doğumdan önce bir kez daha bakılıyor çünkü. üç hafta sonra görüşeceğiz yeniden, inş ters bir durum olmazsa. O görüşmede doğum tarihi alacağım. 38 haftanın sonuna veriyorum genelde tabi bebek beklerse dedi. Bizden bu kadar
Momfortbaby bende almistim ama icinde durmadi . İcine gomuluyor sevmedi. Basit bir kanguru aldim bacak arasina ortu koydum onda durdu. Momfortbabynin yeni dogan aparati var ilk uc ay onu kullaniyorsun. Bence onu al bi daha masraf yapacaksinKızlar birşey soracam daha önce Sling kullanan varmı hangı markayı tavsıye edersınız ben kızım da 3 ay san sonra momfort baby kanguru kullandım cok ta memnun kaldım ama yenı doğan icin uygun degıl şimdi dışarı falan çıkarken lazım olacağını düşünüyorum ilk uç ay özellikle çünkü esım gece 11 de gelıyor eve yanımda bir arkadaş bile yok ve 20 aylık bir kızım da var ıkısıyle ancak bunaekılde bbasedebılıeım diye sunuyorum biri benek arabasında biri sling de ama korkuyorum da daha cok küçük hanı böle ergonomık kalıteli vs yanı tavsıyelerınızi beklıyorum
Canim ben onu gormustum ama fazla yorum bulamadigim icin almadim. Cevremde kullananda yok. Cok pahali sansa almak istemiyorum. Bakarim yone yorumlara varmi acaba. Benim ilkinde cok yara oldu yarildi hatta. Kan akiyordu saginca. İse yarayacagini bilsem kesin alirim ama bir iki olumsuz yorum bile gorsem almam yani .
canım bu bana has olabilir sizinkiler agrısız olur inş. ben o ağrıya da razıyım acıkcası dönmesi mutlu etti beniGözün aydın canım haberler çok güzel:))demek benek dönerken de ağrı oluyor.ben hep kendiliğinden yavaş yavaş döner yerleşir diye düşünüyordum.
ben ikisini de hiç kullanamadım. Hem bebek hem anne alışkanlığı galibaMomfortbaby bende almistim ama icinde durmadi . İcine gomuluyor sevmedi. Basit bir kanguru aldim bacak arasina ortu koydum onda durdu. Momfortbabynin yeni dogan aparati var ilk uc ay onu kullaniyorsun. Bence onu al bi daha masraf yapacaksin
Öğrenmedik:) eşim başta yanaşmadi ama sonra alisti simdi zevkli geliyor. Herkes tahmin yarisina giristi. Sürpriz bebek:)Aaa cinsiyeti öğrenmediniz mi? Ben de bi ara düşündüm ama dayanamadık eşim de pek yanaşmadı
Maşallah sizede canım..bizde kızımın saçımı gördük..ablasida çok saçlı doğdu..buyuk ihtimalle buda çok saçlı doğar..Bizde abisine benzettik. Acaba her usgde bebekler birbirinemi benziyor diyoruz. Saclarinada gorduk. Uzunmu bilmiyorum. İlk oglumda usgde bakarken dalgalaniyordu saci suyun icinde cok tatli gozukuyordu. Sezeryan diye hangi pozisyonda sormadim aklima gelmedi. İki kontrolum kaldi . Herhangi bir sorun olmazsa. Agustos basi ve sonu .
Bu arada Hamilelik bel bandı kullanan var mı kızlar? Öneren var önermeyen var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?