2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim onemli bisey yoktur insallah. Durum cok vahim olsa doktorun hemen gel derdi diye dusunuyorum ama ben olsam icim rahat etsin diye ilk firsatta giderdim. Soz konusu yavrularimiz disari nasil algilarsa algilasin umrunda olmasin.

O ne cnm ya,canı neye sıkıldysa senden çıkarmış ne can sıkıcı bi tepki gerçekten,insan soğur walla..sorcaksın tabi kafana takılanı.

Maşallah yaa çok iyi bende çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu benim kızda beni çok yoruyor bugun tv de küçük bebek gördü ve karnıma eliyle vurdu sende bi gelemedin dedi şok oldum :)))

Denize girdiysen,islak mayoyla calan kaldiysan enfeksiyonda olabilir.bence de yarin git,bir bakilsin,icin rahat eder,obur turlu pazartesiye kadar kurar durursun kafanda..bosver kimseyi de takma kafana

Kizlar uyumaya gittim uyuyamadim karnim inanilmaz sert ve cok rahatsiz etti. Masaj falan da yaptik hicbi yumusama falan olmadi
Bende yattim ama uyuyacakmiyiz bakalim..herkes uykunun tadini cikarin,sonra arayacaksiniz bugunleri diyor da..rahat ve deliksiz uyumak gittikce zorlasiyor..sertlesme bana da oluyor ara ara..bazen ayagini mi dayiyor nedir,bir yer sertlesiyor.geciyor sonra.
Umarim uyuyabiliriz biran once

Ya dısarıyı boşver eşini dinle basit bişi mi bu kan gelmiş tabi ki tarın hemen gitmelisin

Canim onemli bisey yoktur insallah. Durum cok vahim olsa doktorun hemen gel derdi diye dusunuyorum ama ben olsam icim rahat etsin diye ilk firsatta giderdim. Soz konusu yavrularimiz disari nasil algilarsa algilasin umrunda olmasin.

Denize girdiysen,islak mayoyla calan kaldiysan enfeksiyonda olabilir.bence de yarin git,bir bakilsin,icin rahat eder,obur turlu pazartesiye kadar kurar durursun kafanda..bosver kimseyi de takma kafana

yarın gidicez bakalım, haber ederim kızlar. içim başka türlü rahat etmeyecek evet.. doktorum sukurki cok anlayıslı zırt pırt arasam bile tepki vermıyo ama ben hala cekınıyorum. seni onemsiyorum (sıkımtılı gebelikten dolayı) demesine rağmen.

Maşallah yaa çok iyi bende çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu benim kızda beni çok yoruyor bugun tv de küçük bebek gördü ve karnıma eliyle vurdu sende bi gelemedin dedi şok oldum :)))
Sağol canım..yerim ben o fıstığı..benim kızımda dört gözle bekliyor..bakalim doğduklarında nasıl tepki vericekler.

Neden mecbursun bu dra kendini biii mi sanıo acaba alt tarafı gördünü sölüo orda herkes gbi işini yapacak kendini kutsanmıs fln mı sanıo çok kızdım gitme bida şuna
canm buraya yeni taşindm sayilir eşimn cok yogun iş nedeniyle hic bi dr gidemedm hep kendi cabalarmla bize yakn yerleri bulmaya calistim bir iki yere gittk hic memnun kalmadk tabi eşim izn alana kadar hep haftalar geciyodu sonra bu dr buldk icimize sindi bazen arada beni kilo yonunden sinir etsede iyi bi dr du ama ta ki gecem gidişime kadar resmen hareketleri yavasladi dedim die hemen komşunla konusur gibi konusma ya var de ya yok de dedi o yuzdn mecburum diyorm

Canım geçmiş olsun..insallah önemli bisey yoktur..icin rahat olması için bence yarın doktora git.

Sağol canım..yerim ben o fıstığı..benim kızımda dört gözle bekliyor..bakalim doğduklarında nasıl tepki vericekler.
Bende çok merak ediyorum canım inşallah çok kıskanmazlar ne kadar olsa da küçükler kıyamıyorum bazen benim ki şimdiden babasını paylaşamıyor dün konuşurken o benim babacım kardeşim iso desin diyo sonra baba diyebilir diyo öylee :))

Git tabi bebisinin iyi oldugunu gorunce icin rahat eder..benim de yarin kontrolum..hayirli haberlerle geliriz isallah..

Tabi ki git canım etraf anca boş şeylerde konuşur yarın bi gün ihtiyacın olduğunda etrafındakiler yok olur herkesin işi çıkar senden başka kimse önemli değil ki bebeğimiz bizden başkası düşünemez

Kızlar ya bu gece oğluşum çok hareketli yemekten beri. Bi bardak pepsi içtim canım çok çekti. O yüzden olur mu ki. Normal mi bu haftada merak ettim.

Disariyi bosver. Birsey ciksin illaki diye gitmen gerekmiyor. Hersey olabilir. Dr da uzaktan tam ne oldugunu bilemez. Mecbur gitmen lazim. Kaldiki herkesin yavrusu kendine en degerli , en ufak suphede gitmen senin en dogal hakkin.

Başka doktora gitmeyi düşünüyorum canım. Hatta is cikisi eşimle hastane arayışına çıktık eve yeni dönüyoruz bakalım inşallah gönlümüze göre hastane ve doktor buluruz canım. Çünkü ben zaten dikkat ediyorum bide özellikle karpuz çok yiyorum kaşar peyniri çok yarıyor diyorlar onu da hergün mutlaka tüketiyorum ama değişen birsey yok canım

Çok haklısın canım başka doktor arıyorum. Hepiniz iyiki varsınız sizlerle konuşmak gerçekten çok rahatlatiyor insanı hepinize çok teşekkür ederim

Doktora göre 29 haftada 1300 1400 30 haftada 1500 olmasi gerekiyormus öyle söyledi canım. Ama 100 yada 200 gr için bu kadar ısrarla moral bozucu konuşması canımı sıkıyor bide ısrarla tansiyonuma taktı. Bu şekilde durumu olanlarda genelde tansiyon yüksek oluyor dedi. Halbuki benim tansiyonun hep düşük çıkıyor. Zorla bu şekil konuşarak tansiyonumu çıkaracak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…