- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.641
Canim onemli bisey yoktur insallah. Durum cok vahim olsa doktorun hemen gel derdi diye dusunuyorum ama ben olsam icim rahat etsin diye ilk firsatta giderdim. Soz konusu yavrularimiz disari nasil algilarsa algilasin umrunda olmasin.kızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Ben de meyveyi biraz abarttim acaba ondan miŞu an aynı durumdayım senle çok su içtim akşam yemeğinide gec yedim ona bağlıyyorum artık
O ne cnm ya,canı neye sıkıldysa senden çıkarmış ne can sıkıcı bi tepki gerçekten,insan soğur walla..sorcaksın tabi kafana takılanı.Kizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Maşallah yaa çok iyi bende çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu benim kızda beni çok yoruyor bugun tv de küçük bebek gördü ve karnıma eliyle vurdu sende bi gelemedin dedi şok oldum :)))Kızlar benim de dün gece sancılarım vardı belim karnin çok ağrıyordu.karnim sertleşiyordu.bu sabah doktora gittik..cok şükür kötü bişey yok..doktor buaralar dinlenmemi söyledi
..3.5 yaşında bi kızım var beni baya yoruyor..allah yardımcımız olsun..ben bu pazartesi doktora gitmistim..kizimin kilosu 2135 gr..bugun doktor dedi kilosu 2539 gr olmuş....bide her gittiğimde doktora son adetim haftasını tutmuyor..hep önde gidiyoruz.
Denize girdiysen,islak mayoyla calan kaldiysan enfeksiyonda olabilir.bence de yarin git,bir bakilsin,icin rahat eder,obur turlu pazartesiye kadar kurar durursun kafanda..bosver kimseyi de takma kafanakızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Bende yattim ama uyuyacakmiyiz bakalim..herkes uykunun tadini cikarin,sonra arayacaksiniz bugunleri diyor da..rahat ve deliksiz uyumak gittikce zorlasiyor..sertlesme bana da oluyor ara ara..bazen ayagini mi dayiyor nedir,bir yer sertlesiyor.geciyor sonra.Kizlar uyumaya gittim uyuyamadimkarnim inanilmaz sert ve cok rahatsiz etti. Masaj falan da yaptik hicbi yumusama falan olmadi
Ya dısarıyı boşver eşini dinle basit bişi mi bu kan gelmiş tabi ki tarın hemen gitmelisin
Canim onemli bisey yoktur insallah. Durum cok vahim olsa doktorun hemen gel derdi diye dusunuyorum ama ben olsam icim rahat etsin diye ilk firsatta giderdim. Soz konusu yavrularimiz disari nasil algilarsa algilasin umrunda olmasin.
Denize girdiysen,islak mayoyla calan kaldiysan enfeksiyonda olabilir.bence de yarin git,bir bakilsin,icin rahat eder,obur turlu pazartesiye kadar kurar durursun kafanda..bosver kimseyi de takma kafana
Sağol canım..yerim ben o fıstığı..benim kızımda dört gözle bekliyor..bakalim doğduklarında nasıl tepki vericekler.Maşallah yaa çok iyi bende çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu benim kızda beni çok yoruyor bugun tv de küçük bebek gördü ve karnıma eliyle vurdu sende bi gelemedin dedi şok oldum :)))
canm buraya yeni taşindm sayilir eşimn cok yogun iş nedeniyle hic bi dr gidemedm hep kendi cabalarmla bize yakn yerleri bulmaya calistim bir iki yere gittk hic memnun kalmadk tabi eşim izn alana kadar hep haftalar geciyodu sonra bu dr buldk icimize sindi bazen arada beni kilo yonunden sinir etsede iyi bi dr du ama ta ki gecem gidişime kadar resmen hareketleri yavasladi dedim die hemen komşunla konusur gibi konusma ya var de ya yok de dedi o yuzdn mecburum diyormNeden mecbursun bu dra kendini biii mi sanıo acaba alt tarafı gördünü sölüo orda herkes gbi işini yapacak kendini kutsanmıs fln mı sanıo çok kızdımgitme bida şuna
Canım geçmiş olsun..insallah önemli bisey yoktur..icin rahat olması için bence yarın doktora git.kızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Sağol canım.evet ıyi oldu onu görmemiz..insan merak ediyor..insallah sağ salim kucağımiza alırız bebislerimiziCanım masallah kilosu çok iyi bebişini de gördün özlemini biraz gidermiştir benim bir hafta oldu ama uZun zamandır görmüyor gibiyim
Bende çok merak ediyorum canım inşallah çok kıskanmazlar ne kadar olsa da küçükler kıyamıyorum bazen benim ki şimdiden babasını paylaşamıyor dün konuşurken o benim babacım kardeşim iso desin diyo sonra baba diyebilir diyo öylee :))Sağol canım..yerim ben o fıstığı..benim kızımda dört gözle bekliyor..bakalim doğduklarında nasıl tepki vericekler.
yarın gidicez bakalım, haber ederim kızlar. içim başka türlü rahat etmeyecek evet.. doktorum sukurki cok anlayıslı zırt pırt arasam bile tepki vermıyo ama ben hala cekınıyorum. seni onemsiyorum (sıkımtılı gebelikten dolayı) demesine rağmen.
Git tabi bebisinin iyi oldugunu gorunce icin rahat eder..benim de yarin kontrolum..hayirli haberlerle geliriz isallah..yarın gidicez bakalım, haber ederim kızlar. içim başka türlü rahat etmeyecek evet.. doktorum sukurki cok anlayıslı zırt pırt arasam bile tepki vermıyo ama ben hala cekınıyorum. seni onemsiyorum (sıkımtılı gebelikten dolayı) demesine rağmen.
Tabi ki git canım etraf anca boş şeylerde konuşur yarın bi gün ihtiyacın olduğunda etrafındakiler yok olur herkesin işi çıkar senden başka kimse önemli değil ki bebeğimiz bizden başkası düşünemezyarın gidicez bakalım, haber ederim kızlar. içim başka türlü rahat etmeyecek evet.. doktorum sukurki cok anlayıslı zırt pırt arasam bile tepki vermıyo ama ben hala cekınıyorum. seni onemsiyorum (sıkımtılı gebelikten dolayı) demesine rağmen.
Disariyi bosver. Birsey ciksin illaki diye gitmen gerekmiyor. Hersey olabilir. Dr da uzaktan tam ne oldugunu bilemez. Mecbur gitmen lazim. Kaldiki herkesin yavrusu kendine en degerli , en ufak suphede gitmen senin en dogal hakkin.kızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Başka doktora gitmeyi düşünüyorum canım. Hatta is cikisi eşimle hastane arayışına çıktık eve yeni dönüyoruz bakalım inşallah gönlümüze göre hastane ve doktor buluruz canım. Çünkü ben zaten dikkat ediyorum bide özellikle karpuz çok yiyorum kaşar peyniri çok yarıyor diyorlar onu da hergün mutlaka tüketiyorum ama değişen birsey yok canımCanım 3ana 3 ara öğün yap.2-3saat arayla beslen.acıkmasan bile ara öğünlerde atıştır.ara öğünlerde meyve ye.şekerinş dengelemek için meyvenin yanına süt ürünü veya ceviz badem falan tüket.özellikle karpuz.muz çok kilo aldırıyormuş.bunları da dene.zaten yapıyorsan o zaman belki de senin kuzucuğun baştan minyon doğacaktır.
İçine dinmediği zaman başka doktor görüşü de alabilirsin.
Çok haklısın canım başka doktor arıyorum. Hepiniz iyiki varsınız sizlerle konuşmak gerçekten çok rahatlatiyor insanı hepinize çok teşekkür ederimCanım benımkı 28+4 de 1250 gramdı doktorum bır hafta ondeyız demişti buna gore senınkının kılosu cok normal. Bence sen baska bi doktorla görüş zaten hamılelık döneminde evhamlı oluyoruz bosyere senı uzen doktorla dogumda da canın sıkılabilir
Doktora göre 29 haftada 1300 1400 30 haftada 1500 olmasi gerekiyormus öyle söyledi canım. Ama 100 yada 200 gr için bu kadar ısrarla moral bozucu konuşması canımı sıkıyor bide ısrarla tansiyonuma taktı. Bu şekilde durumu olanlarda genelde tansiyon yüksek oluyor dedi. Halbuki benim tansiyonun hep düşük çıkıyor. Zorla bu şekil konuşarak tansiyonumu çıkaracak benimCanim sanki normal gibi? @pinkstrap arkadasimiz 27.haftada erken dogum yapmisti ve bebegi 1200 gr dogmustu..ama bebegi 2 hafta onden gidiyordu. Buna gore seninkimim 29.haftada 1200 olmasi cok normal. Ayrica bir cok yerde 29.hafta bebek kilosu 1150 yaziyor. Senim doktorun refeeansi ne ola ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?