2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yemekden bir saat sonra
Yemekten bir saat sonrada üst sınır 140,2 saat sonrada ise üst sınır 120 canım.açlıkta ise üst sınır 95.yanlış hatırlamıyorsam senin tokluğun 130du. Doğru hatırlıyorsam sorun olmaması lazım.
Bende de şeker çıktı..şeker ölçümünü yemeğe başladığım saatten,ilk lokmayı ağzına attığın saatten, tam iki saat sonra ölç bir de.120nin altında ise endişelenecek şekerin dengelidir denektir

canm artk 2 haftada bir cagiriyo dr tabi bi sıkıntı çikmadigi sürece benim ayin sonlarinda gitmem gerekiyo kontrole gercektn tekrar boyle bi tepkiui göruŕsem doguma asla oraya gitmem devlette randevu alir yaparm daha iyi

Gunaydin kizlar.Dogum cantalariniz hazir mi? Ben herseyini yikayip utuledim erken miydi acaba? Herkes erken falan dedi supheye dustum..
Yok canım erken değil. Ben de yavaş yavaş hazırlamaya başladım. 40. Haftayı çok az bebek bekleyecek bence. Ağustosta tek tek doğum yaptım diye yazıcaz buraya. Sağlıkla gelsin kuzular

Yok canım erken değil. Ben de yavaş yavaş hazırlamaya başladım. 40. Haftayı çok az bebek bekleyecek bence. Ağustosta tek tek doğum yaptım diye yazıcaz buraya. Sağlıkla gelsin kuzular

Amin insallah canim.Icimi rahatlattin valla utusu 2 saat surdu ufacik ufacik kiyafetlerin.Tekrar hepsini yikayip utulemeye gozum korkmustu acikasi :)

Kızlar günaydın yazın ortasında Boğaz'ım neden şişti diyordum ki. Bir de ne goreyım 30 yasında 20 lik dişim çıkıyor Ama daha 2 ay var doguma inşallah cok zorlamaz benı ya

Stres yapmamaya çalışıyorum canım. Ancak benim de eşimin de kilosu gayet iyi doğmuşusuz o yüzden bilemedim genetik durum nasıl olur canım.
Canım genetik olayını sadece kendin ve babasının genetiği olarak görme.. Anneane babaanne dede hala dayı amca teyze de bebeğin genetiğine etki edebilir..Bak ben sana kızımı anlatmıştım.. benim kızımda minyon bir kız hala yaşıtlarına göre benim boyum 1.70.. 4 kilo dogmusum kardeşlerim 1.90 civarı.. Ama kızım halasına çekmiş minyon yani..

Canım ben 25 haftada gitmiştim en son. sali gunu randevum var çıkınca yazarim kilosunu..zaten önceden yazdığım gibi geriden gidiyordu kilosu haftasını yakaladığını sanmıyorum..

Benimki 8 yaşında kıskanmaz fazla diyordum.. Bana diş biledi resmen kızım..Bana çok düşkündür normalde bende uzak durmaya ve babasına yaklaşmaya çalışıyor..Ve biraz asilik yapmaya başladı..kendisi çok istedi aslında daha doğmadan bu durumdayız doğunca ne olacak bilmem

Gunaydin kizlar.Dogum cantalariniz hazir mi? Ben herseyini yikayip utuledim erken miydi acaba? Herkes erken falan dedi supheye dustum..
Seninle aramızda 15 gün var ben geçen hafta hazırladım çantayı :) neye göre erken deniyor ki sonuçta erken gelme ihtimalini de düşünmeli.. Ben kendime güvenemedim çok ağırlasmadan hallettim

Canim hic moralini bozma anne karni mucize bir yer. 100 gr min 200 gramin lafi mi olur ya.. cok sacma. Cidden oyle diye diye tansiyonun cikabilir. Inslalah gonlume gore bir hastane ve doktor bulursun. Istanbulda misin neredesin?
Istanbulda avrupa yakasındayım canım. Daha önce senin bahsettiğin semra özerin çalıştığı anne dostu hastaneden randevu aldım 2 hafta sonraya yer vardı. Birde içime sinen özel hastane bulursam en azından kafam rahat olur diye düşünüyorum canım.

Haklısın canım tansiyon tabiki önemli ancak tansiyonum düşük çıkıyor evde de takibini yapıyorum ve bebeğim çok şükür gelişiyor sadece kilosu onun istediği değerde değil geriye kalan herseyi normal çok şükür. Belki tansiyon falan gibi hicbir sıkıntı olmayacak ama bebeğim zayıf doğacak bunlarda ihtimal. Doktorun başka hiçbir konuya ihtimal vermeyip ısrarla tansiyonun çıkacak demesi bana göre hoş bir yaklaşım değil canım.

Herkese günaydınlar hanımlar güzel bir haftasonu olsun Bizim de aliexpress siparişlerimiz geldi sozzy müzikli fil ve cıngıraklı corap bileklikler cok tatlılar
File bayıldım canım güzel güzel oynasın prensesin:)) aynı çoraptan ben de sipariş ettim yolda.çorapların çıngırağı iyi mi canım güzelses çıkıyor mu?
Bir de oyuncaklarda sozzy etiketi var mı?

Doğru söylüyorsun canım çok haklısın. Dediğin gibi olabilir. Sağlıklı olsun da zayıf olmuş kilolu olmuş çokta önemli değil zaten

Ginaydin iyi hafta sonlari arkadaslar. Az once kontrolden ciktik hersey normalmis sukur. Balik sezonu gectigi icin balik bulamiyorum su siralar omega 3 istedim. Krilom diye bir ilac yazdi. M Mismommy canim sen hangisini kullaniyordun?
Canım gözün aydın olsun,ben balığı büyük marketlerden alıyorum.büyük marketlerde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…