- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.621
Doktorun sürekli muayene gelmem için söylediğini sanmıyorum çünkü daha önce hiç bu şekilde bir yaklaşımı olmadı canım. 37 cn 1200 gr 29+1 canım.
Aaa sen yazmissin canjm zaten. Ben sayfa sayfa sirayla gidince gormedim.Benim bebeğimin 27 haftalık kilosu 1280 grdı 2 hafta önden gidiyor dedi doktor, demek ki senin bebeğinin kilosu normal, endişe edecek birşey yok ki
Çok teşekkür ederimCanım insallah herşey yoluna giricek..ahmet bebeğimiz çok güçlüdür.her aklıma geldiğinde size çok dua ediyorum...guzel haberlerini duyduğumda çok seviniyorum..
Görünce şaşırdım doktorunun tepkisine, bilerek mi korkutuyorlar acaba ilerleyen haftalarda sezeryana mı ikna edecek ne yapacak, gelde güven sonra böyle konuşan doktora.Aaa sen yazmissin canjm zaten. Ben sayfa sayfa sirayla gidince gormedim.
Her bez için olumlu olumsuz yorum var. Deneyip göreceğiz inşallah sorunsuz bi şekilde memnun kalarak kullanırızBende prima premium care aldım suan indirim var hepsiburada en uygun geldi kargoda bedavaydı 5 beden birer paket aldım bakalım herkes cok memnun umarım bizde memnun kalırız
O ne demek ya? Hazır olda mı bekleyecekmişsin karşısında? Ne farkı varmış komşundanKizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Ya var ya benimde aklima geldi acikcasi. Erken haftada planli sezeryana filan ikna efmek icin filan gibi mi diye. Daha dun izledim gekisme geriligi tanisi genelde 30.hafatdan sonra konuluyor ve bebegin en az 3 hafta geriden gelmesi gerekiyor. 3 haftaya kadar normal karsilanabildigi durumlar oluyormus. Hayir bide suyuda filanda problem yok. Boyu tutuyor organsal bir anomali ya da bozukluk yok. Cidden anlam vermeedigim. Bir ara 22+5 de gittigimde benim bebegimde 2 hafta geri cikmisti hatta doktor suyun sinirin biraz altinda suya dikkat et demisti.... hic korkutmadk. 2 hafta sknra kontrol edelim simdilik endisekenecek bir sey yok. Dedi ve cidden 2 hafta sojra normale dondu...ben ve esim.minyonuz . Ckk normal demisti.Görünce şaşırdım doktorunun tepkisine, bilerek mi korkutuyorlar acaba ilerleyen haftalarda sezeryana mı ikna edecek ne yapacak, gelde güven sonra böyle konuşan doktora.
Ben de 7 aylık yeğenime bakamıyorum bir türlü ne istediğini anlayamıyorum :) bir kaç kere de kucağıma aldım hemen belim ağrımaya başladı. Bakalım kendi çocuğumuzun dilinden anlayabilecek miyizKizlar ben dün avm de 40 gunluk bi bebek gördm o kadar kücüktü ki böyle agladgnda cok tedirgn oluyodm ve dündn beri aklmdn cikmiyo ben galiba yapamicam ya kücück bi bi bebege nasil bakarim ki yine endişeye kapildm
Ay o nasıl doktor. Benim doktorumu görmem bile mutlu olmamı sağlıyor hatta esiminnde. Öyle bi doktorla ben yapamam neyse az kaldı doğuma sık dişini canım. Tersinden kalkmış herhalde doktorunKizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Gıcık oluyorum bu tıp doktorlara benımde ılk doktorum medıcal parktakı boyle bı saygısızlık yaptı bana ustten konusmalar fln, hamıleyız herseye endıselenıyoruz ve bu doktorların potansıyel zıyaretcılerı de hamılelık sebebıyle ozel bunun farkında olan doktor lazım bıze kasapların musterıyle konusmalarını bana okadar para verıp gıttıgımız doktor yapıcaksa bı anlamı yok. Dogum stresıne fln gırıldıgınde oZellıkle germek herıne rahatlatacak doktor lazım banaKizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Tabi canım, aslında son haftalarda önden gidiyor geriden geliyor muhabbetleri kalmıyormuş, önden gidenin kilo alımı yavaşlayıp, geriden gelenin hızlanıyormuş. Daha şimdiden gelişimi tam olan bebeğe söylediği şey çok saçmaYa var ya benimde aklima geldi acikcasi. Erken haftada planli sezeryana filan ikna efmek icin filan gibi mi diye. Daha dun izledim gekisme geriligi tanisi genelde 30.hafatdan sonra konuluyor ve bebegin en az 3 hafta geriden gelmesi gerekiyor. 3 haftaya kadar normal karsilanabildigi durumlar oluyormus. Hayir bide suyuda filanda problem yok. Boyu tutuyor organsal bir anomali ya da bozukluk yok. Cidden anlam vermeedigim. Bir ara 22+5 de gittigimde benim bebegimde 2 hafta geri cikmisti hatta doktor suyun sinirin biraz altinda suya dikkat et demisti.... hic korkutmadk. 2 hafta sknra kontrol edelim simdilik endisekenecek bir sey yok. Dedi ve cidden 2 hafta sojra normale dondu...ben ve esim.minyonuz . Ckk normal demisti.
Hem en nihayetjnde bebekler dogdugunda 2500-4000 kg arasinda oluyor. Ve saglikli olunca kilo o kadar da onemli degil.
Bade ismini ben de çok beğeniyorum ama şarap anlamı olduğu için koymak istemedik yoksa çok güzel bir isim bence.Benım gibi defne koy :) bıde ben asya bade ısımlerını cokk begenıyorum
Saka gibi, boyle doktorluk mu olur! Sordugun soru gayet normal halbuki...Kizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Bnm de sezaryen olcaı için eylül sonu olablr cnm o yüzden burayı da takipteyim..Slm kizlar... 6 ekim dogum gorunuyordu ancak benim bebis aceleci sanirim biraz eylul 15 ten sonra her an olabilir diyor doktorumuz :) sanirim eylul annelerine terfi ediyorum :)
Kizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
kızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Kizlar uyumaya gittim uyuyamadimkarnim inanilmaz sert ve cok rahatsiz etti. Masaj falan da yaptik hicbi yumusama falan olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?