2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emzik arastirirken Raz baby emzik diye bir markanin emzigibe rastladim. Akılli emzik diye geciyor. Kapagi kendinde . Yere dusunce otomatik kapaniyormus. Videosunuda izledim. İyiye benziyor. Turkiye de her yerde yok. Nettende cok az satisi var. Yurt disinda olanlar bakabilir.

Sadece geçen hafta gittiğimde protein ağırlıklı beslenmemi tavsiye etti o kadar canım. Bu hafta herhangibir öneride bulunmadı sadece artık daha sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi

Bende abarttiğini düşünüyorum canım. O yüzden başka bir doktora daha gidip farklı bir görüş almayi düşünüyorum bakalım nolacak

Bizimde bugun kontrol vardi, ufakligin kilosu fazla cikti. 2200 gram 31 haftada, sekerdende olabilir olmayabilirde dedi doktor. Iyice kafam karisti, yinede sekerimi daha dusuk tutmami istedi aclik 80, tokluk 130. Olmazsa insulin kullanmam gerekiyormus. Ayni durumda olan varmi?
Insulin kilo yapiyormu?

Sadece geçen hafta gittiğimde protein ağırlıklı beslenmemi tavsiye etti o kadar canım. Bu hafta herhangibir öneride bulunmadı sadece artık daha sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi
Canım 3ana 3 ara öğün yap.2-3saat arayla beslen.acıkmasan bile ara öğünlerde atıştır.ara öğünlerde meyve ye.şekerinş dengelemek için meyvenin yanına süt ürünü veya ceviz badem falan tüket.özellikle karpuz.muz çok kilo aldırıyormuş.bunları da dene.zaten yapıyorsan o zaman belki de senin kuzucuğun baştan minyon doğacaktır.
İçine dinmediği zaman başka doktor görüşü de alabilirsin.

Canım tokluk ölçümün kaç saatlik?

Kızlar benim de dün gece sancılarım vardı belim karnin çok ağrıyordu.karnim sertleşiyordu.bu sabah doktora gittik..cok şükür kötü bişey yok..doktor buaralar dinlenmemi söyledi
..3.5 yaşında bi kızım var beni baya yoruyor..allah yardımcımız olsun..ben bu pazartesi doktora gitmistim..kizimin kilosu 2135 gr..bugun doktor dedi kilosu 2539 gr olmuş....bide her gittiğimde doktora son adetim haftasını tutmuyor..hep önde gidiyoruz.

Canım masallah kilosu çok iyi bebişini de gördün özlemini biraz gidermiştir benim bir hafta oldu ama uZun zamandır görmüyor gibiyim

72 kiloyu canım. 29+1 1200 gr da bebegin kilosu canım.
Canım benımkı 28+4 de 1250 gramdı doktorum bır hafta ondeyız demişti buna gore senınkının kılosu cok normal. Bence sen baska bi doktorla görüş zaten hamılelık döneminde evhamlı oluyoruz bosyere senı uzen doktorla dogumda da canın sıkılabilir

Canım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.
Canım ortalama 1300 gram olucaksa bunun bı tık altındakılerı gelısme gerılıgı olarak degerlendıremeyız bellı bır aralıgı var onun ve doktorun 100 gram ıcın senı yanlıs yonlendırmıs bence

Canım ben elimden geleni yapıyorum da doktorum ısrarla moral bozmaya çalışır gibi konuşuyor hatta bide dedi ki başı çok aşağıya inmiş falan dedi
Ben o doktoru öldürürüm herhalde :) tıp diplomasını parayla almıs herhalde? Hangi hastane hangi doktor bu allah askına bılelım de gitmeyelim.. saka gibi

Canm ben birer paket aldım ama arkadasımla bi saglama yaptık da 1 ve 2 bedenden aylık 2 paket gerekıyor bu hesaba gore :))

Benım gibi defne koy :) bıde ben asya bade ısımlerını cokk begenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…