- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.601
Hoşgeldin aramızaSlm kizlar... 6 ekim dogum gorunuyordu ancak benim bebis aceleci sanirim biraz eylul 15 ten sonra her an olabilir diyor doktorumuz :) sanirim eylul annelerine terfi ediyorum :)
Kızım mina :) kuzenleri Hira . Nisa . Ebrar . Zeynep . Şura . Erva . Duru :)))Nisa ismi listemde var.nisalar güzel oluyor genelde :)
DoulannesraCanım adı nedir bi inceleyeyim
Sadece geçen hafta gittiğimde protein ağırlıklı beslenmemi tavsiye etti o kadar canım. Bu hafta herhangibir öneride bulunmadı sadece artık daha sıkı takip etmesi gerektiğini söylediCanım ben anlamıyorum bazı Bebek iri olur önden gelişir bazısı ufak olur doğduktan sonra gelişir.nasıl ki biz yetişkinlerde bile boy kilo farkı var bebeklerde de olması bence normal.herşeyi sağlıklıysa belki sadece minyon doğacaktır.
Ayrıca doktorun sana öneride bulunmuyor mu?şunu ye şuna dikkat et falan demiyor mu?
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah bi an önce eve geçer hersey biter cnm dualarımız seninle
Bende abarttiğini düşünüyorum canım. O yüzden başka bir doktora daha gidip farklı bir görüş almayi düşünüyorum bakalım nolacakCanim bence drun abartmis. 31. Haftada 1600 du benim. Normal sinirda. Aramizda iki hafta var. İki hafta sonra benimle ayni yada bana yakin olur. Belki senin haftanda benimde oyleydi. 30 haftadan sonra hizli kilo aliyorlar. Sıkıntı yapma bence gercekten. Haftalik 150 gr gayet iyi. İlerki haftalarda daha fazla olur
Canım insallah herşey yoluna giricek..ahmet bebeğimiz çok güçlüdür.her aklıma geldiğinde size çok dua ediyorum...guzel haberlerini duyduğumda çok seviniyorum..İnşallah canım Allah razı olsun
Canım 3ana 3 ara öğün yap.2-3saat arayla beslen.acıkmasan bile ara öğünlerde atıştır.ara öğünlerde meyve ye.şekerinş dengelemek için meyvenin yanına süt ürünü veya ceviz badem falan tüket.özellikle karpuz.muz çok kilo aldırıyormuş.bunları da dene.zaten yapıyorsan o zaman belki de senin kuzucuğun baştan minyon doğacaktır.Sadece geçen hafta gittiğimde protein ağırlıklı beslenmemi tavsiye etti o kadar canım. Bu hafta herhangibir öneride bulunmadı sadece artık daha sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi
Canım tokluk ölçümün kaç saatlik?Bizimde bugun kontrol vardi, ufakligin kilosu fazla cikti. 2200 gram 31 haftada, sekerdende olabilir olmayabilirde dedi doktor. Iyice kafam karisti, yinede sekerimi daha dusuk tutmami istedi aclik 80, tokluk 130. Olmazsa insulin kullanmam gerekiyormus. Ayni durumda olan varmi?
Insulin kilo yapiyormu?
Canım masallah kilosu çok iyi bebişini de gördün özlemini biraz gidermiştir benim bir hafta oldu ama uZun zamandır görmüyor gibiyimKızlar benim de dün gece sancılarım vardı belim karnin çok ağrıyordu.karnim sertleşiyordu.bu sabah doktora gittik..cok şükür kötü bişey yok..doktor buaralar dinlenmemi söyledi
..3.5 yaşında bi kızım var beni baya yoruyor..allah yardımcımız olsun..ben bu pazartesi doktora gitmistim..kizimin kilosu 2135 gr..bugun doktor dedi kilosu 2539 gr olmuş....bide her gittiğimde doktora son adetim haftasını tutmuyor..hep önde gidiyoruz.
Bende prima premium care aldım suan indirim var hepsiburada en uygun geldi kargoda bedavaydı 5 beden birer paket aldım bakalım herkes cok memnun umarım bizde memnun kalırızYarın bebek bezi alacagim pampers 1 numara alacağım bi paket
Canım benımkı 28+4 de 1250 gramdı doktorum bır hafta ondeyız demişti buna gore senınkının kılosu cok normal. Bence sen baska bi doktorla görüş zaten hamılelık döneminde evhamlı oluyoruz bosyere senı uzen doktorla dogumda da canın sıkılabilir72 kiloyu canım. 29+1 1200 gr da bebegin kilosu canım.
Canım ortalama 1300 gram olucaksa bunun bı tık altındakılerı gelısme gerılıgı olarak degerlendıremeyız bellı bır aralıgı var onun ve doktorun 100 gram ıcın senı yanlıs yonlendırmıs benceCanım 29+1 1200 gr doktorum en az 1300 1400 olmasi gerektiğini söylüyor. Inşallah senin de benimde haftalarini yakalar kiloları canım.
Ben o doktoru öldürürüm herhalde :) tıp diplomasını parayla almıs herhalde? Hangi hastane hangi doktor bu allah askına bılelım de gitmeyelim.. saka gibiCanım ben elimden geleni yapıyorum da doktorum ısrarla moral bozmaya çalışır gibi konuşuyor hatta bide dedi ki başı çok aşağıya inmiş falan dedi
Canm ben birer paket aldım ama arkadasımla bi saglama yaptık da 1 ve 2 bedenden aylık 2 paket gerekıyor bu hesaba gore :))kızlar bebek bezlerini kaç beden almayı düşünüyorsunuz. prima premium care almayı düşünüyorum. 1 beden 2-5 kg yazıyor. 2 bedende 3-6 kg yazıyor. 1 beden 126lı paket fazla mı sizce? 2 beden de 120 var. böyle ikili paket alsam nasıl olur sizce? hemen büyür fazla mı gelir bilemedim.
Benım gibi defne koy :) bıde ben asya bade ısımlerını cokk begenıyorumKızlar bana isim tavsiyesi verin yaa.
Hala ismi yok kızımın.rüyamds doğuma giriyodum hemşireler ismini soruyodu.belli değil diyodum :)
Anlamı güzel türkçe arapça farsça hiç farketmez.yeni isim olsun takıntımda yok.
Yeterki kulağa hoş gelen anlamı güzel olan bi isim arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?