- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.661
Kizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Çok haklısın canım başka doktor arıyorum. Hepiniz iyiki varsınız sizlerle konuşmak gerçekten çok rahatlatiyor insanı hepinize çok teşekkür ederim
Doktorun baya saçmalamis canım. Memnun olmaman gayet normal bence bi yolunu bulup yeni doktor bak kendine. Bu şekilde anlatamadigin bir doktorla doğum yapmak zor olur senin için canım.Kizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Ne güzel canım doktor konusunda çok şanslısın o zaman. Senin adına çok sevindim darısı biz doktorundan memnun olmayanların başınaAy o nasıl doktor. Benim doktorumu görmem bile mutlu olmamı sağlıyor hatta esiminnde. Öyle bi doktorla ben yapamam neyse az kaldı doğuma sık dişini canım. Tersinden kalkmış herhalde doktorun
Ciddi bir durum yoktur inşallah canım. Doktorun da hemen gel demedigine göre vardır bir bildiği ama sen yine git yarın için rahat etsin canım. Doktorun la iletişimde olman ne kadar güzel bir durum canım.yarın gidicez bakalım, haber ederim kızlar. içim başka türlü rahat etmeyecek evet.. doktorum sukurki cok anlayıslı zırt pırt arasam bile tepki vermıyo ama ben hala cekınıyorum. seni onemsiyorum (sıkımtılı gebelikten dolayı) demesine rağmen.
Sağol canım ya ne güzel şeyler söylediniz hepiniz. Sayenizde iyiyim artık :)Canım kilosu kötü değil stres olma, senin doktor da az biraz saçmalamış. Keza ultrason cihazlarının yaptığı kilo ölçülerinlerinde +/- yanılma payı zaten var. Ama olduda dünyanın en muhteşem aletiyle ölçtü ve bebeğğin pozisyonu falanda şahaneydi, kusursuz bir ölçüm yaptı diyelim, gene de kilosu iyi :) sıkıntı yapma lütfen..
Canim neden hemen gitmiyorsun? Kan gelmis... belki hic anlami yok ama iciniz rahatlamaz mi?kızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Yemekden bir saat sonraCanım tokluk ölçümün kaç saatlik?
Canim hic moralini bozma anne karni mucize bir yer. 100 gr min 200 gramin lafi mi olur ya.. cok sacma. Cidden oyle diye diye tansiyonun cikabilir. Inslalah gonlume gore bir hastane ve doktor bulursun. Istanbulda misin neredesin?Doktora göre 29 haftada 1300 1400 30 haftada 1500 olmasi gerekiyormus öyle söyledi canım. Ama 100 yada 200 gr için bu kadar ısrarla moral bozucu konuşması canımı sıkıyor bide ısrarla tansiyonuma taktı. Bu şekilde durumu olanlarda genelde tansiyon yüksek oluyor dedi. Halbuki benim tansiyonun hep düşük çıkıyor. Zorla bu şekil konuşarak tansiyonumu çıkaracak benim
Ben de doktoruma çok güvenirim. Hep diyor ki bebeğin hareketlerinde rutini dışında bir durum olursa azalırsa,tedirgin olursan hemen gel. Demek ki hareketlerinde azalma olması durumu da bir sorunun işareti olabilir. Hatta geçen gece hatırlarsanız buraya da yazmıştım, hareketlerinde değişiklik olduğu için hastaneye geldiğimi söyledim. İyi yapmışsın dediKizlar dr hakkinda konusulms bende kendi dr dan cok memnundm ama gecen gittgmde cok sinirlerimi bozdu ben bebegn hareketleri bgnlerdr eskiye oranla az acaba korkulack bsy mi dedigmdr bana kizip benmle komşunla konuşur gibi konuşma dedi bende yok sadece bebegmn hareketlerinde azalma hissetihimi söyledm ısrarla hayir ya hareket ediyo de yada etmiyo azalms die bi söz yoktur deyip deyip sinir etmişti beni artk hic gitmek istemiym ama dr degistirme hakkm yok zaten zar zor bunu buldm
Tatlım elalem bilmem ne düşünecek diye doktora gidilmez mi? Ben olsam gidip gelmiştim bile. Güzel haberlerle inşallahkızlar iyi akşamlar.. tatilden döndük biz.. ama dönüşte biraz endişelendirici bir durum oldu. wc sonrası kan geldi peçeteme 3-4 damla büyüklüğünde pempe sıvık. doktorumu aradım hemen kasılmam varmı sık idrara çıkma yanma bebeğin hareketlerinde azalma varmı diye sordı hiçbiri yoktu korkma dedi bu aksam takipte kal ona göre görüselim yeniden dedi.. pztesi gidicektim normalde ama eşim çok panik yaptı hemen yarın gidelim diyor. birşey çıkmaz belki ben evhamlanıyorumdur bunara çok şeyim hıım nasıl desem yersiz endişe ve naz ediyor izlenimi yaratmak istemiyorum dışarı karşı..
Diğer konuları bilemem ama tansiyon konusunda dikkatli olması önemli canım. Bebek gelişemediği için tansiyon çıkıyor hamilelikte. Normalde düşük olmasının bir anlamı yok. Hele de 30. Haftadan sonra hepimizin tansiyonunu sık sık kontrol etmesi gerekiyor tabii ki stres yapmadanDoktora göre 29 haftada 1300 1400 30 haftada 1500 olmasi gerekiyormus öyle söyledi canım. Ama 100 yada 200 gr için bu kadar ısrarla moral bozucu konuşması canımı sıkıyor bide ısrarla tansiyonuma taktı. Bu şekilde durumu olanlarda genelde tansiyon yüksek oluyor dedi. Halbuki benim tansiyonun hep düşük çıkıyor. Zorla bu şekil konuşarak tansiyonumu çıkaracak benim
Uykusu kacms bir anne daha:)
Ay canım benim de öyle oluyor yürüyüşten sonra yumuşuyor.aksi halde patlayacak gibi oluyorum.Kizlar uyumaya gittim uyuyamadimkarnim inanilmaz sert ve cok rahatsiz etti. Masaj falan da yaptik hicbi yumusama falan olmadi
Maşallah canım çok güzel gözüküyorsun
Resmen sinirini senden çıkarmış.bazen benim doktorum da soğuk davranıyor.ben soru sorunca adam gibi cevaplamıyor ya da önden bilgi vermiyor.tarzı bu adamım diyorum.zaten hormonlarımız alt üst olmuş durumda, doktorun bizi rahatlatmasını bekliyoruz.onun yerine gerebiliyorlar. Bi sonraki randevun ne zaman?o zaman tavrı nasıl olacak acaba?canm buraya yeni taşindm sayilir eşimn cok yogun iş nedeniyle hic bi dr gidemedm hep kendi cabalarmla bize yakn yerleri bulmaya calistim bir iki yere gittk hic memnun kalmadk tabi eşim izn alana kadar hep haftalar geciyodu sonra bu dr buldk icimize sindi bazen arada beni kilo yonunden sinir etsede iyi bi dr du ama ta ki gecem gidişime kadar resmen hareketleri yavasladi dedim die hemen komşunla konusur gibi konusma ya var de ya yok de dedi o yuzdn mecburum diyorm
Yaa kıyamam,inşallah fazla kıskançlık yaşamadan atlatırsınız canım.benim yeğenim kardeşi doğduğunda 3,5 yaşındaydı.çok kıskanıyordu.biz falan bebeği kucağımıza aldığımızda hemen bacaklarımıza sarılıp kucağımızdan indiriyordu,bebiş yerine onu seviyorduk.şimdi ise küçük olan ablasını çok kıskanıyor,ablasını paylaşmak istemiyor.tersine döndüler :))Bende çok merak ediyorum canım inşallah çok kıskanmazlar ne kadar olsa da küçükler kıyamıyorum bazen benim ki şimdiden babasını paylaşamıyor dün konuşurken o benim babacım kardeşim iso desin diyo sonra baba diyebilir diyo öylee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?