- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.721
Canm bende 29 haftaya giricem hergün her dakka hareketli dışardan izliyoruz resmen:)) bide bel çevrem zayıftır benim dar yerde çocuk rahat edemez hareket eder derler artık ondan mı bilemiyorumKızlar ya bu gece oğluşum çok hareketli yemekten beri. Bi bardak pepsi içtim canım çok çekti. O yüzden olur mu ki. Normal mi bu haftada merak ettim.
Bizim haftalarda normal cnm ben bazen içerde deprem oluo sanıyorumKızlar ya bu gece oğluşum çok hareketli yemekten beri. Bi bardak pepsi içtim canım çok çekti. O yüzden olur mu ki. Normal mi bu haftada merak ettim.
Herkese günaydınlar hanımlar güzel bir haftasonu olsunBizim de aliexpress siparişlerimiz geldi sozzy müzikli fil ve cıngıraklı corap bileklikler cok tatlılar
Ayy bizimde doğduğunda tam 3.5 olcak canım tek tedirginliğim o zaten kızım odasında kardeşi bizim odada uyucak acaba onu kıskanır mı .. sizinde öyle değil mi canımYaa kıyamam,inşallah fazla kıskançlık yaşamadan atlatırsınız canım.benim yeğenim kardeşi doğduğunda 3,5 yaşındaydı.çok kıskanıyordu.biz falan bebeği kucağımıza aldığımızda hemen bacaklarımıza sarılıp kucağımızdan indiriyordu,bebiş yerine onu seviyorduk.şimdi ise küçük olan ablasını çok kıskanıyor,ablasını paylaşmak istemiyor.tersine döndüler :))
Doktor çok önemli güven vermesi sevilmesi bende çok seviyorum çok tatlı dilli :) inşallah herkese öyle doktorlar denk gelirNe güzel canım doktor konusunda çok şanslısın o zaman. Senin adına çok sevindim darısı biz doktorundan memnun olmayanların başına
Oo canım biz bebeklerden değil büyüklerinden çekeceğiz gibi mutlaka hersey onlara aitti ortak geliyor kolay mı inşallah en iyi şekilde atlatırız senin yine okul durumu var bizim kiler okula da küçük bakalım Allah yardımcımız olsunBenimki 8 yaşında kıskanmaz fazla diyordum.. Bana diş biledi resmen kızım..Bana çok düşkündür normalde bende uzak durmaya ve babasına yaklaşmaya çalışıyor..Ve biraz asilik yapmaya başladı..kendisi çok istedi aslında daha doğmadan bu durumdayız doğunca ne olacak bilmem
Gözün aydın canımmHerkese günaydın güzel haftasonları dilerim.kontrolden çıktım çok şükür her şey yolundaymış ve haftasıyla uyumlu çıktı. Kilosu 1416 gr boyu 39 cm çıktı. Kilo fazla almamış boya uzamış.bu arada doktorum ultrasonda + - 200 gr oynar dedi iki haftada sadece 200gr almışım.toplamda 5kilo aldım
. @07mawish07 senin bebişin de belki aslında 200 gr daha fazla.
.
Gözün aydın canımGinaydin iyi hafta sonlari arkadaslar. Az once kontrolden ciktik hersey normalmis sukur. Balik sezonu gectigi icin balik bulamiyorum su siralar omega 3 istedim. Krilom diye bir ilac yazdi. @Mismommy canim sen hangisini kullaniyordun?
Kızım örümcek bebek diye ölüyordu peluşta hiç biyerde bulamadık eşim aldı 1 aya geliyor aynı gösterdiği gibi sıkıntısız bir siteSürekli internet den alısveriş yapan biriyim bi türlü aliexprese cesaret edemedim kaç günde eldi cnm
Merhaba kızlar biz kontrolden geldik :) 31+4 günlük 1950 gr. Başımız yukarıda ters duruyor yani bu haftalardan sonra dönmesi zor olabilirmis. Ben sıkıntı etmiyorum doğum konusunda. Planlı sezeryanlarda 38 haftayı doldurdugunda alabiliyoruz dedi. 29 ağustosta 38+0 oluyor bayramdan önce alir sanırım çünkü bayramdan sonra doktorum da izine ayrılabilir tam net söylemedi 1 ay daha geçsin bakalım duruma o zaman tekrar konuşuruz dedi.
Gözün aydın canım 38 de sezeryan oluyor ama sıkıntısı olmayınca inan 1 hafta bebek için önemli daha fazla kilo alıyor ve doğuma hazır mı birden bire alınması iyi gelmiyor bana tabi doktorun izne cıkıyorsa onu konuşursunuz hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar biz kontrolden geldik :) 31+4 günlük 1950 gr. Başımız yukarıda ters duruyor yani bu haftalardan sonra dönmesi zor olabilirmis. Ben sıkıntı etmiyorum doğum konusunda. Planlı sezeryanlarda 38 haftayı doldurdugunda alabiliyoruz dedi. 29 ağustosta 38+0 oluyor bayramdan önce alir sanırım çünkü bayramdan sonra doktorum da izine ayrılabilir tam net söylemedi 1 ay daha geçsin bakalım duruma o zaman tekrar konuşuruz dedi.
bana da herkes doğumdan sonra ne gapacaksın çok zorlanacaksın falan diyolar.ben de daha o günleri hiiiç düşünmüyorum nasılsa zamanı gelince göreceğiz boşuna şimdiden kafama takamam diyorum. gerçekten de düşünmüyorum hiç. herşey olacağına varır. evet başlarda zor olacak ama geçecek inşallah Allahın izniyleOo canım biz bebeklerden değil büyüklerinden çekeceğiz gibi mutlaka hersey onlara aitti ortak geliyor kolay mı inşallah en iyi şekilde atlatırız senin yine okul durumu var bizim kiler okula da küçük bakalım Allah yardımcımız olsun
canım benim de dönmemişti 32. hafta bittiğindw gittiğimde dönmüştüSeninle aynı gidiyoruz.
Bende en son gittiğimde bebek dönmemiş.eğer dönmezse normal doğuramazsın dedi.ilk 30 ağustosa gün verdi.küveze girmez dimi dedim.o zaman bayram bitince alalım 5 eylülde dedi.hem normal doğum gibi olur erken doğmamış olur dedi.
Doktorum bayramda tatile çıkıyomuş.
Son haftalarda belli olur heralde tarihi
Yaa bende düşünmüyorum aslında canım zaten isteyerek yaptım kızıma güveniyorum başımda bide eltim kızım için huyu çok değişcek kıskancak demiyor mu deli oluyorum bu saatten sonra yapc bişey yok diyorum insanlar neden bu kadar fesat bilmem ben kimse için kötü bişey düşünmüyorum düşünenleride Allaha havale ediyorumbana da herkes doğumdan sonra ne gapacaksın çok zorlanacaksın falan diyolar.ben de daha o günleri hiiiç düşünmüyorum nasılsa zamanı gelince göreceğiz boşuna şimdiden kafama takamam diyorum. gerçekten de düşünmüyorum hiç. herşey olacağına varır. evet başlarda zor olacak ama geçecek inşallah Allahın izniyle
Evet cnm hormonlar tavan yapmış halde bende normalde üzülürüm kötü bişeye ama şimdi hemen ağlıyorum filmlere kızım da noldu anne diyo şaka dan diye hemen kendimi topluyorum :))Arkadaşlar ya ben bu haftaya kadar psikolojik olarak iyiydim. Ama bu hafta bi sinirlilik, duygusallık, kaygılar, olumsuz düşünceler. Etraftan bir kaç kötü haber duydum sanırım onun da etkisi var. En çok da HORMONLAR sanırım.
Canım geçmiş olsun..insallah önemli bisey yoktur..icin rahat olması için bence yarın doktora git.
minikhikayem canm benim senin kadar riskli olmasada tek bi damla kan gorsem heralde korkudn ölürdm evham yapman bence cok normal sen yinede içini rahatlatmk icn yarn git görün bizi de haberdar et inşallh hic bi sorun yoktr
Git tabi bebisinin iyi oldugunu gorunce icin rahat eder..benim de yarin kontrolum..hayirli haberlerle geliriz isallah..
Tabi ki git canım etraf anca boş şeylerde konuşur yarın bi gün ihtiyacın olduğunda etrafındakiler yok olur herkesin işi çıkar senden başka kimse önemli değil ki bebeğimiz bizden başkası düşünemez
Disariyi bosver. Birsey ciksin illaki diye gitmen gerekmiyor. Hersey olabilir. Dr da uzaktan tam ne oldugunu bilemez. Mecbur gitmen lazim. Kaldiki herkesin yavrusu kendine en degerli , en ufak suphede gitmen senin en dogal hakkin.
Ciddi bir durum yoktur inşallah canım. Doktorun da hemen gel demedigine göre vardır bir bildiği ama sen yine git yarın için rahat etsin canım. Doktorun la iletişimde olman ne kadar güzel bir durum canım.
Canim neden hemen gitmiyorsun? Kan gelmis... belki hic anlami yok ama iciniz rahatlamaz mi?
Tatlım elalem bilmem ne düşünecek diye doktora gidilmez mi? Ben olsam gidip gelmiştim bile. Güzel haberlerle inşallah
minikhikayem geçmiş olsun canım, durumunda bir değişiklik var mı?ağrın,sızın,akıntında değişiklik?
Gözün aydın canım Son zamanlarımız sayılır inşallah sıkıntısız atlatırız hepimizKızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik ettinasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?