2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ya bu gece oğluşum çok hareketli yemekten beri. Bi bardak pepsi içtim canım çok çekti. O yüzden olur mu ki. Normal mi bu haftada merak ettim.
Canm bende 29 haftaya giricem hergün her dakka hareketli dışardan izliyoruz resmen:)) bide bel çevrem zayıftır benim dar yerde çocuk rahat edemez hareket eder derler artık ondan mı bilemiyorum

Ayy bizimde doğduğunda tam 3.5 olcak canım tek tedirginliğim o zaten kızım odasında kardeşi bizim odada uyucak acaba onu kıskanır mı .. sizinde öyle değil mi canım

Oo canım biz bebeklerden değil büyüklerinden çekeceğiz gibi mutlaka hersey onlara aitti ortak geliyor kolay mı inşallah en iyi şekilde atlatırız senin yine okul durumu var bizim kiler okula da küçük bakalım Allah yardımcımız olsun

Gözün aydın canımm

Merhaba kızlar biz kontrolden geldik :) 31+4 günlük 1950 gr. Başımız yukarıda ters duruyor yani bu haftalardan sonra dönmesi zor olabilirmis. Ben sıkıntı etmiyorum doğum konusunda. Planlı sezeryanlarda 38 haftayı doldurdugunda alabiliyoruz dedi. 29 ağustosta 38+0 oluyor bayramdan önce alir sanırım çünkü bayramdan sonra doktorum da izine ayrılabilir tam net söylemedi 1 ay daha geçsin bakalım duruma o zaman tekrar konuşuruz dedi.

Bu arada 2 haftada 2 kilo vermişim o kadar terlemeye su içmeye bekliyordum kilo vermeyi çok kilolu hamile kaldığım için doktorum çok iyi dedi vermen bebek için gerekli şeyleri yiyorum ama aksatmiyorum

Seninle aynı gidiyoruz.
Bende en son gittiğimde bebek dönmemiş.eğer dönmezse normal doğuramazsın dedi.ilk 30 ağustosa gün verdi.küveze girmez dimi dedim.o zaman bayram bitince alalım 5 eylülde dedi.hem normal doğum gibi olur erken doğmamış olur dedi.
Doktorum bayramda tatile çıkıyomuş.
Son haftalarda belli olur heralde tarihi

Gözün aydın canım 38 de sezeryan oluyor ama sıkıntısı olmayınca inan 1 hafta bebek için önemli daha fazla kilo alıyor ve doğuma hazır mı birden bire alınması iyi gelmiyor bana tabi doktorun izne cıkıyorsa onu konuşursunuz hayırlısı olsun inşallah

bana da herkes doğumdan sonra ne gapacaksın çok zorlanacaksın falan diyolar.ben de daha o günleri hiiiç düşünmüyorum nasılsa zamanı gelince göreceğiz boşuna şimdiden kafama takamam diyorum. gerçekten de düşünmüyorum hiç. herşey olacağına varır. evet başlarda zor olacak ama geçecek inşallah Allahın izniyle

canım benim de dönmemişti 32. hafta bittiğindw gittiğimde dönmüştü

Yaa bende düşünmüyorum aslında canım zaten isteyerek yaptım kızıma güveniyorum başımda bide eltim kızım için huyu çok değişcek kıskancak demiyor mu deli oluyorum bu saatten sonra yapc bişey yok diyorum insanlar neden bu kadar fesat bilmem ben kimse için kötü bişey düşünmüyorum düşünenleride Allaha havale ediyorum

Evet cnm hormonlar tavan yapmış halde bende normalde üzülürüm kötü bişeye ama şimdi hemen ağlıyorum filmlere kızım da noldu anne diyo şaka dan diye hemen kendimi topluyorum :))

Canım geçmiş olsun..insallah önemli bisey yoktur..icin rahat olması için bence yarın doktora git.

Git tabi bebisinin iyi oldugunu gorunce icin rahat eder..benim de yarin kontrolum..hayirli haberlerle geliriz isallah..

Disariyi bosver. Birsey ciksin illaki diye gitmen gerekmiyor. Hersey olabilir. Dr da uzaktan tam ne oldugunu bilemez. Mecbur gitmen lazim. Kaldiki herkesin yavrusu kendine en degerli , en ufak suphede gitmen senin en dogal hakkin.

Ciddi bir durum yoktur inşallah canım. Doktorun da hemen gel demedigine göre vardır bir bildiği ama sen yine git yarın için rahat etsin canım. Doktorun la iletişimde olman ne kadar güzel bir durum canım.

Canim neden hemen gitmiyorsun? Kan gelmis... belki hic anlami yok ama iciniz rahatlamaz mi?

Tatlım elalem bilmem ne düşünecek diye doktora gidilmez mi? Ben olsam gidip gelmiştim bile. Güzel haberlerle inşallah

minikhikayem geçmiş olsun canım, durumunda bir değişiklik var mı?ağrın,sızın,akıntında değişiklik?

Kızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik etti nasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim

Gözün aydın canım Son zamanlarımız sayılır inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…