- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.701
aman canım at fırına pişiyor kendiliğinden başka bişeye de gerek Yok.yanına da salata oldu bitti.hem ne yemek yapcam derdin de Yok:))Cok saol canim, doktor da buyuk marketlerden dondurulmus somon alabilirsin dedi. Evde hic somon yapmadim alip evde denesem iyi olur aslinda ama iste hap kolay geliyor :))
En iyisini yapmissin :) Bende hazirliyorum valla.Sonradan elim ayagima dolascagina hazirda dursun. :)Seninle aramızda 15 gün var ben geçen hafta hazırladım çantayı :) neye göre erken deniyor ki sonuçta erken gelme ihtimalini de düşünmeli.. Ben kendime güvenemedim çok ağırlasmadan hallettim
Altunizade de Başkent üniversitesinde Berk bey var onu da tavsiye ederim ablamın doktoru ben planlı olsa ona da gidebilirim Doğum için diye düşünüyordum. Doğum çok için ideal bir hastaneIstanbulda avrupa yakasındayım canım. Daha önce senin bahsettiğin semra özerin çalıştığı anne dostu hastaneden randevu aldım 2 hafta sonraya yer vardı. Birde içime sinen özel hastane bulursam en azından kafam rahat olur diye düşünüyorum canım.
Ben cantaya girecekleri bir cekmece ayirdim ona koyuyorum uzerini ortuyorum. Cantada havasiz kirisir kokar gibime geliyor. İlkindede oyle yaptim . Zaten 37 haftadan once dogum olursa bebege bez disinda birsey gerekmiyor . Bana lazim olanda belli seyler cekmecede giderken bile atarim hemen cantaya .Gunaydin kizlar.Dogum cantalariniz hazir mi? Ben herseyini yikayip utuledim erken miydi acaba? Herkes erken falan dedi supheye dustum..
Ginaydin iyi hafta sonlari arkadaslar. Az once kontrolden ciktik hersey normalmis sukur. Balik sezonu gectigi icin balik bulamiyorum su siralar omega 3 istedim. Krilom diye bir ilac yazdi.
Ben de ciktim kontrolden,bizde de yolunda hersey cok sukur
benim ilki erken olunca bunda şimdiden hazırladım. ilkinde ben doğuma girdiğimde eşim evden eşya toplamak zorunda kalmıştı bebeğin kıyafetleri benim geceliklerim falan... bence hazır olmadında bi sıkıntı yokBen cantaya girecekleri bir cekmece ayirdim ona koyuyorum uzerini ortuyorum. Cantada havasiz kirisir kokar gibime geliyor. İlkindede oyle yaptim . Zaten 37 haftadan once dogum olursa bebege bez disinda birsey gerekmiyor . Bana lazim olanda belli seyler cekmecede giderken bile atarim hemen cantaya .
Mutlu haftasonlari..bende kontrolden ciktim..28+3 um..1270 cikti benim kizimda..cok sukur hersey yolunda..ama benim kalsiyum,hemoglabin degerleri dusuk,sutu/yogurdu arttirman lazim dedi dr..protein agirlikli beslenmeye de devam..d vitamini de alt sinira yakindi,aksam ustleri gunese cik biraz dedi..15 gunde bire dustu benim kontrol zamanlari da..hep boyle devam ederiz isallahHerkese günaydın güzel haftasonları dilerim.kontrolden çıktım çok şükür her şey yolundaymış ve haftasıyla uyumlu çıktı. Kilosu 1416 gr boyu 39 cm çıktı. Kilo fazla almamış boya uzamış.bu arada doktorum ultrasonda + - 200 gr oynar dedi iki haftada sadece 200gr almışım.toplamda 5kilo aldım
. 0 07mawish07 senin bebişin de belki aslında 200 gr daha fazla.
.
Merhaba canim..inan birsey anlamadim,hem biz ne desek bos..dr un yorumladiginda bizi de haberdar etKızlar merhaba. Test sonucum cıktı kızlar doktordan cvp gelene kadar çatlıcam yorumlayabilirmisiniz?
Belki aynı şekilde çıkan vardır diye merak ettim bakalimMerhaba canim..inan birsey anlamadim,hem biz ne desek bos..dr un yorumladiginda bizi de haberdar et
Klebsiella pnomonia bakteri cesidinin adi. İdrarinda bu bakteri bulunmus. İzole derken onu kastedmis sanirim. Altta yazanlar antibiyotik etken maddeleri. Antibiyotik baslarsa direncliler fayda etmez. Duyarli yazanlardan hamilelikte kullanilanlardan birini baslar cnmKızlar merhaba. Test sonucum cıktı kızlar doktordan cvp gelene kadar çatlıcam yorumlayabilirmisiniz?
Maşallah canım. Kontrolünün güzel geçmesine sevindim. Belki öyledir canım bilmiyorum ama Doppler ultrason da da kilosu aynı çıktı fark yoktu sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun ne yapalımHerkese günaydın güzel haftasonları dilerim.kontrolden çıktım çok şükür her şey yolundaymış ve haftasıyla uyumlu çıktı. Kilosu 1416 gr boyu 39 cm çıktı. Kilo fazla almamış boya uzamış.bu arada doktorum ultrasonda + - 200 gr oynar dedi iki haftada sadece 200gr almışım.toplamda 5kilo aldım
. 0 07mawish07 senin bebişin de belki aslında 200 gr daha fazla.
.
Tercih meselesi isteyen erken isteyen sonra hazirlar. Ben o zamana kadar havalanmasini istiyorum kiyafetlerin. Cekmecede benimkiyle bebeginki karismiyor zaten. Esime gosterdim herseyi. İki dklik is. Bende hazirlarim agrida hemen bebek gelmiyor zaten.benim ilki erken olunca bunda şimdiden hazırladım. ilkinde ben doğuma girdiğimde eşim evden eşya toplamak zorunda kalmıştı bebeğin kıyafetleri benim geceliklerim falan... bence hazır olmadında bi sıkıntı yok
Teşekkür ederim cnim sagolasinKlebsiella pnomonia bakteri cesidinin adi. İdrarinda bu bakteri bulunmus. İzole derken onu kastedmis sanirim. Altta yazanlar antibiyotik etken maddeleri. Antibiyotik baslarsa direncliler fayda etmez. Duyarli yazanlardan hamilelikte kullanilanlardan birini baslar cnm
valla canım yanlış anladın sanırım bence de tercih meselesi ben sadece o arkadaş için söyledim etken mi diye sorduğunda bence erken değil dedim. benim kanamam olunca doğum diye değil kontrole diye gittik ama doğum başlamıştı o yüzden söyledim yoksa isteyen şimdi hazırlar istemeyen hazırlamaz tabi kiTercih meselesi isteyen erken isteyen sonra hazirlar. Ben o zamana kadar havalanmasini istiyorum kiyafetlerin. Cekmecede benimkiyle bebeginki karismiyor zaten. Esime gosterdim herseyi. İki dklik is. Bende hazirlarim agrida hemen bebek gelmiyor zaten.
Ben de meyveyi biraz abarttim acaba ondan mi
canm buraya yeni taşindm sayilir eşimn cok yogun iş nedeniyle hic bi dr gidemedm hep kendi cabalarmla bize yakn yerleri bulmaya calistim bir iki yere gittk hic memnun kalmadk tabi eşim izn alana kadar hep haftalar geciyodu sonra bu dr buldk icimize sindi bazen arada beni kilo yonunden sinir etsede iyi bi dr du ama ta ki gecem gidişime kadar resmen hareketleri yavasladi dedim die hemen komşunla konusur gibi konusma ya var de ya yok de dedi o yuzdn mecburum diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?