2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok sevindim. Normalden daha güzel geçmiş hatta kontrolün

Eğer tatile çıkmazsa doktorum 5 eylül iyi ama 37 38 de sağlıklı doğum yapan da çok var ben beklemek de istemiyorum sanırım :) 30 31 ağustos iyidir ya kilosu da önemli aslında o haftalarda

Ağlamaklı durum sinir sıkıntı bende de var yani herkesin dediği batıyor kafamda kurup sonra oturup ağlıyorum. Hormonlar başa bela

Gözün aydın cnimm ne güzel bissürü güzel haberlerle gelmişsin. Hep böyle gülerek çıkalım ınsallah doktorun odasından :)

Aramızda tam bir hafta var benımkıde sezeryan olacak ama bana 12 eylül sonrası dedi 38 biraz erken degıl mi 39 ü beklemeyi dusunmuyormusun canım bir aksılık olmazsa bende haftaya gidicem inşallah kontrole 2. Bebegım ama ilkinden daha heyecanlıyım ben

Benım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylık

Benım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylık

Etlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız

Canım beklerim 9 ay beklemişim :) ama doktorum izine çıkarsa başka doktora asla gitmem kabul etmem. İnşallah izine ayrılmaz :) eylülün ilk haftası iyidir bayramdan sonra

Oy canım okurken içim sıkıldı bi tuhaf oldum allah yardımcın olsun böyle cahiller çok var dün arkadaşıma gittim ilk defa anlattı kendi durumarini aynı şeyleri anlattı o da allahım bize mi denk geliyor böyleleri anlamıyorum. Sen sıkma canını çok muhattap olma daha çok kudururlar.

canım hiiiç takma konuşan konuşsun Allaha havale et hıı de feç. dediğin gibi cahile laf anlatmak zor aslında cahile anlatmak kolay ama cahil olup da herşeyi çok bildiğini sanana laf anlatmak daha zor

Yok cnm ya msj yazarken konusma dili gibi olmuyor. Bide vakit cok bulamiyorum. Aklimdakini yaziyorum hemen. Sende yanlis anlama

Oo sorma canım lise de oğlu ilk okulda kızı olmasına rağmen benm kızımdan snra hamile kaldı sonra kaza dedi. Ben ikinciyi düşününce bu devirde cocuk yapanın aklı yok dedi neyse hamile kaldım bu sefer kıskancak falan demeler gerçekten bu kıskançlık nereye gider Allah bilir :))

Bu etiler arasında zaten olan bişey biri hamile kalınca diğeri de hamile kalıyor valla çok görüyorum etrafımda bu kadar da olmaz yani

Hepsimi aynı yaa canım senin kadar değiliz ama benimde kızım var ikinciye hamile kaldım bana demiyor başkalarına yok karnı kıza benziyor bilmem ne erkek oldu tepki yok kuzenler çok kız onun oğlu var tok em güzel onun oğlunun bebekligimiş falan :)) babası kızıma akülü arabasına kadar aldı oğluna ucak alır demeler hep bir kıskanclk insanı çileden çıkartıyolar yaa

Evet cnm hormonlar tavan yapmış halde bende normalde üzülürüm kötü bişeye ama şimdi hemen ağlıyorum filmlere kızım da noldu anne diyo şaka dan diye hemen kendimi topluyorum :))
Benim de kardeşimle 3 yaşında yeğenim bizde misafirdi. Dün onları gönderecektik. Yeğenim başka bişeye ağladı ben gidecek diye. Bütün gün ağladım. Yeter diyorum kendi kendime bebek için zararlı biraz susuyorum sonra yine

Cnm bende 31+3 gunum bugun. 39. Hafta olacak 5 yada 6 eylulde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…