- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.741
Çok sevindim. Normalden daha güzel geçmiş hatta kontrolünKızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik ettinasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim
Eğer tatile çıkmazsa doktorum 5 eylül iyi ama 37 38 de sağlıklı doğum yapan da çok var ben beklemek de istemiyorum sanırım :) 30 31 ağustos iyidir ya kilosu da önemli aslında o haftalardaSeninle aynı gidiyoruz.
Bende en son gittiğimde bebek dönmemiş.eğer dönmezse normal doğuramazsın dedi.ilk 30 ağustosa gün verdi.küveze girmez dimi dedim.o zaman bayram bitince alalım 5 eylülde dedi.hem normal doğum gibi olur erken doğmamış olur dedi.
Doktorum bayramda tatile çıkıyomuş.
Son haftalarda belli olur heralde tarihi
Ağlamaklı durum sinir sıkıntı bende de var yani herkesin dediği batıyor kafamda kurup sonra oturup ağlıyorum. Hormonlar başa belaArkadaşlar ya ben bu haftaya kadar psikolojik olarak iyiydim. Ama bu hafta bi sinirlilik, duygusallık, kaygılar, olumsuz düşünceler. Etraftan bir kaç kötü haber duydum sanırım onun da etkisi var. En çok da HORMONLAR sanırım.
Gözün aydın cnimm ne güzel bissürü güzel haberlerle gelmişsin. Hep böyle gülerek çıkalım ınsallah doktorun odasından :)Kızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik ettinasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim
Aramızda tam bir hafta var benımkıde sezeryan olacak ama bana 12 eylül sonrası dedi 38 biraz erken degıl mi 39 ü beklemeyi dusunmuyormusun canım bir aksılık olmazsa bende haftaya gidicem inşallah kontrole 2. Bebegım ama ilkinden daha heyecanlıyım benMerhaba kızlar biz kontrolden geldik :) 31+4 günlük 1950 gr. Başımız yukarıda ters duruyor yani bu haftalardan sonra dönmesi zor olabilirmis. Ben sıkıntı etmiyorum doğum konusunda. Planlı sezeryanlarda 38 haftayı doldurdugunda alabiliyoruz dedi. 29 ağustosta 38+0 oluyor bayramdan önce alir sanırım çünkü bayramdan sonra doktorum da izine ayrılabilir tam net söylemedi 1 ay daha geçsin bakalım duruma o zaman tekrar konuşuruz dedi.
Benım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylıkYaa bende düşünmüyorum aslında canım zaten isteyerek yaptım kızıma güveniyorum başımda bide eltim kızım için huyu çok değişcek kıskancak demiyor mu deli oluyorum bu saatten sonra yapc bişey yok diyorum insanlar neden bu kadar fesat bilmem ben kimse için kötü bişey düşünmüyorum düşünenleride Allaha havale ediyorum
Benım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylıkYaa bende düşünmüyorum aslında canım zaten isteyerek yaptım kızıma güveniyorum başımda bide eltim kızım için huyu çok değişcek kıskancak demiyor mu deli oluyorum bu saatten sonra yapc bişey yok diyorum insanlar neden bu kadar fesat bilmem ben kimse için kötü bişey düşünmüyorum düşünenleride Allaha havale ediyorum
Canım beklerim 9 ay beklemişim :) ama doktorum izine çıkarsa başka doktora asla gitmem kabul etmem. İnşallah izine ayrılmaz :) eylülün ilk haftası iyidir bayramdan sonraAramızda tam bir hafta var benımkıde sezeryan olacak ama bana 12 eylül sonrası dedi 38 biraz erken degıl mi 39 ü beklemeyi dusunmuyormusun canım bir aksılık olmazsa bende haftaya gidicem inşallah kontrole 2. Bebegım ama ilkinden daha heyecanlıyım ben
İniallah ayrılmaz anne karnında ki bir dakika bile cok kıymetli hayırlısı olur ınsallah hakkındaCanım beklerim 9 ay beklemişim :) ama doktorum izine çıkarsa başka doktora asla gitmem kabul etmem. İnşallah izine ayrılmaz :) eylülün ilk haftası iyidir bayramdan sonra
Oy canım okurken içim sıkıldı bi tuhaf oldum allah yardımcın olsun böyle cahiller çok var dün arkadaşıma gittim ilk defa anlattı kendi durumarini aynı şeyleri anlattı o da allahım bize mi denk geliyor böyleleri anlamıyorum. Sen sıkma canını çok muhattap olma daha çok kudururlar.Etlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız
canım hiiiç takma konuşan konuşsun Allaha havale et hıı de feç. dediğin gibi cahile laf anlatmak zor aslında cahile anlatmak kolay ama cahil olup da herşeyi çok bildiğini sanana laf anlatmak daha zorEtlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız
Saol canım amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun tek duam sağlıklı bi şekilde alalım kucağımızaİniallah ayrılmaz anne karnında ki bir dakika bile cok kıymetli hayırlısı olur ınsallah hakkında
Yok cnm ya msj yazarken konusma dili gibi olmuyor. Bide vakit cok bulamiyorum. Aklimdakini yaziyorum hemen. Sende yanlis anlamavalla canım yanlış anladın sanırım bence de tercih meselesi ben sadece o arkadaş için söyledim etken mi diye sorduğunda bence erken değil dedim. benim kanamam olunca doğum diye değil kontrole diye gittik ama doğum başlamıştı o yüzden söyledim yoksa isteyen şimdi hazırlar istemeyen hazırlamaz tabi ki
Oo sorma canım lise de oğlu ilk okulda kızı olmasına rağmen benm kızımdan snra hamile kaldı sonra kaza dedi. Ben ikinciyi düşününce bu devirde cocuk yapanın aklı yok dedi neyse hamile kaldım bu sefer kıskancak falan demeler gerçekten bu kıskançlık nereye gider Allah bilir :))Benım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylık
Bu etiler arasında zaten olan bişey biri hamile kalınca diğeri de hamile kalıyor valla çok görüyorum etrafımda bu kadar da olmaz yaniBenım eltimde benim kızdan 3 ay büyük kızı var yok ben baska istemıyorum buna zor bakıyorum diyordu benim hamılelıgımden sonra bir hırsla calışmaya başlamış şimdi 8-10 haftalık hamıle o da hasetlerinden kuduracaklar ben hıc korkmuyorum Rabbım sabrınında gücü nu de verecektir elbet cok ta mutluyum kızıma arkadaş bana bir tane daha yoldaş gelıyor benım kızım da daha 20 aylık
Hepsimi aynı yaa canım senin kadar değiliz ama benimde kızım var ikinciye hamile kaldım bana demiyor başkalarına yok karnı kıza benziyor bilmem ne erkek oldu tepki yok kuzenler çok kız onun oğlu var tok em güzel onun oğlunun bebekligimiş falan :)) babası kızıma akülü arabasına kadar aldı oğluna ucak alır demeler hep bir kıskanclk insanı çileden çıkartıyolar yaaEtlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız
Benim de kardeşimle 3 yaşında yeğenim bizde misafirdi. Dün onları gönderecektik. Yeğenim başka bişeye ağladı ben gidecek diye. Bütün gün ağladım. Yeter diyorum kendi kendime bebek için zararlı biraz susuyorum sonra yineEvet cnm hormonlar tavan yapmış halde bende normalde üzülürüm kötü bişeye ama şimdi hemen ağlıyorum filmlere kızım da noldu anne diyo şaka dan diye hemen kendimi topluyorum :))
Cnm bende 31+3 gunum bugun. 39. Hafta olacak 5 yada 6 eylulde.Merhaba kızlar biz kontrolden geldik :) 31+4 günlük 1950 gr. Başımız yukarıda ters duruyor yani bu haftalardan sonra dönmesi zor olabilirmis. Ben sıkıntı etmiyorum doğum konusunda. Planlı sezeryanlarda 38 haftayı doldurdugunda alabiliyoruz dedi. 29 ağustosta 38+0 oluyor bayramdan önce alir sanırım çünkü bayramdan sonra doktorum da izine ayrılabilir tam net söylemedi 1 ay daha geçsin bakalım duruma o zaman tekrar konuşuruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?