2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eğer tatile çıkmazsa doktorum 5 eylül iyi ama 37 38 de sağlıklı doğum yapan da çok var ben beklemek de istemiyorum sanırım :) 30 31 ağustos iyidir ya kilosu da önemli aslında o haftalarda

Benimde korkum bayramda gelmeye kalkışırsa diye :)
Doktorumda yok insan korkuyor.ağustosun sonunda doktor son bi kez kontrol eder.
Açılma sancı varsa ona göre hemen alır bebeği.yoksa 4 gün daha bekleriz artk :)

canım benim de dönmemişti 32. hafta bittiğindw gittiğimde dönmüştü

Bebeğin hareketlerinden anlayabilirmiyiz döndüğünü?
Mesela ben ayaklarını tam göğsümün altında hissediyorum.elleride alt bölgemde.ayakları sert vururken elleri gıdıklar gibi hafif hareketler hissediyorum.

Cnm bende 31+3 gunum bugun. 39. Hafta olacak 5 yada 6 eylulde.
Demi canım aslında en güzel tarih bayramdan hemen sonra. Tabi o zaman a kadar bebek erken gelmeye kalkmazsa aslında o hastanede bi bayan doktor daha var o da çok iyi benim doktorum olmazsa o yapacaktır sezeryani ama ben kendi doktoruma çok güveniyorum onun varlığı bile rahatlatıyor beni. Tabi bunlar şimdiki senaryo belki bi umut döner.

Benim oğlum hareket halindeyken göğüs altında belli oluyor hareketleri ayakları da sert bi şekilde aşağı ya vuruyor ama elleri kolu hep yukarıda. Ben dönmediğini biliyordum

Benimde korkum bayramda gelmeye kalkışırsa diye :)
Doktorumda yok insan korkuyor.ağustosun sonunda doktor son bi kez kontrol eder.
Açılma sancı varsa ona göre hemen alır bebeği.yoksa 4 gün daha bekleriz artk :)
Aynen bende öyle diyorum yani doktorum 37 den sonra her an bekleyebiliriz dedi doğumu bayramda gelirse ne yaparım bilemiyorum ben bunları konuşayım bayram zamanı doktor oluyor mu yoksa devlete mi gönderiyorlar

Ne mutlu sana canım. Ikinizide maşallah herseyin yolunda olması çok güzel bir haber

Canm bende 29 haftaya giricem hergün her dakka hareketli dışardan izliyoruz resmen:)) bide bel çevrem zayıftır benim dar yerde çocuk rahat edemez hareket eder derler artık ondan mı bilemiyorum
Ben zayıf da değilim ilk kez dün gece o kadar çok kıpırda dı ki korktum noldu diye. Kilodan ötürü heralde büyüdükçe daha çok kıpırdıyo

Canim bende de hareketler tam tarif ettigin gibi :) bgunku kontrolde de bas assagiydi

Aynen bende öyle diyorum yani doktorum 37 den sonra her an bekleyebiliriz dedi doğumu bayramda gelirse ne yaparım bilemiyorum ben bunları konuşayım bayram zamanı doktor oluyor mu yoksa devlete mi gönderiyorlar

Bayrama denk gelirse kötü olur yaa.
Aylarca güvendiğin doktor yok.ailen kurban telaşında :)
Hakkımızda hayırlısı bakalım.yaşarak görücez :)

hormonlar gerçekten. eşi o kadar dikkat ediyor çok alıngan oldun diyor bazen küçücük bişeye güceniyorum. ama sadece eşime filan işyerindekilere de sinirim basıyo :))

Gözün aydın canım Son zamanlarımız sayılır inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz

amin cnm gün yaklastıkca heyecan artıyor

Çok sevindim. Normalden daha güzel geçmiş hatta kontrolün

evet yani benim aklım kalbim ağzıma geldi bir gittik güle oynaya cıktık.

Gözün aydın cnimm ne güzel bissürü güzel haberlerle gelmişsin. Hep böyle gülerek çıkalım ınsallah doktorun odasından :)

amin amin doktorun da cok etkisi var bence bazı doktorlar (2 farklı doktora daha gitmistim dr um izinliyken) tersleyebiliyor. esimle de konusuyoruz bu is gercekten gonul isi. tıp fakültesini bitirmekle doktor olunmuyor..

Ne mutlu sana canım. Ikinizide maşallah herseyin yolunda olması çok güzel bir haber

çok tesekkur ederim icimize su serpildi bizim de.. 21. haftadan beri cunku hep sıkıntımız vardı..

Ayy bizimde doğduğunda tam 3.5 olcak canım tek tedirginliğim o zaten kızım odasında kardeşi bizim odada uyucak acaba onu kıskanır mı .. sizinde öyle değil mi canım
Benim yeğenim zaten 2 yıldır odasında uyuyordu o açıdan sorun olmadı ama işte kardeşine anne babası dışında insanlar ilgi gösterince epey kıskanmıştı.anne babasına da mecbur alışmıştı. İlla kıskançlık olur canım ilk çocuk tüm ilgi ondayken ilgi bölünüyor,ama kardeş olmadan da olmuyor.şimdi dediğim gibi kardeşini kıskanmıyoraksine küçük ablasını kıskanıyor ablasını paylaşamıyor.

Masallah canjm maslalah. Bak gordun mu suyunda duzelmis. Her seyin iyi olmasina cok sevindim:)

Ay canım hormonlardır ben hep öyleyim sağolsun eşim çok anlayışlı ama bazen onu bile çıldırtıyorum.kendim dışında kimseye tahammülüm Yok hep sinir oluyorum.

Canım gözün aydın çok şükür mutlu güzel haberlerinizi paylaştın.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…