- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.761
Cok guzel . Bebegin kilosuda gayet iyi masallah .Bu arada 2 haftada 2 kilo vermişimo kadar terlemeye su içmeye bekliyordum kilo vermeyi çok kilolu hamile kaldığım için doktorum çok iyi dedi vermen bebek için gerekli şeyleri yiyorum ama aksatmiyorum
Eğer tatile çıkmazsa doktorum 5 eylül iyi ama 37 38 de sağlıklı doğum yapan da çok var ben beklemek de istemiyorum sanırım :) 30 31 ağustos iyidir ya kilosu da önemli aslında o haftalarda
canım benim de dönmemişti 32. hafta bittiğindw gittiğimde dönmüştü
Demi canım aslında en güzel tarih bayramdan hemen sonra. Tabi o zaman a kadar bebek erken gelmeye kalkmazsa aslında o hastanede bi bayan doktor daha var o da çok iyi benim doktorum olmazsa o yapacaktır sezeryani ama ben kendi doktoruma çok güveniyorum onun varlığı bile rahatlatıyor beni. Tabi bunlar şimdiki senaryo belki bi umut döner.Cnm bende 31+3 gunum bugun. 39. Hafta olacak 5 yada 6 eylulde.
Inşallah canımDoktor çok önemli güven vermesi sevilmesi bende çok seviyorum çok tatlı dilli :) inşallah herkese öyle doktorlar denk gelir
Benim oğlum hareket halindeyken göğüs altında belli oluyor hareketleri ayakları da sert bi şekilde aşağı ya vuruyor ama elleri kolu hep yukarıda. Ben dönmediğini biliyordumBebeğin hareketlerinden anlayabilirmiyiz döndüğünü?
Mesela ben ayaklarını tam göğsümün altında hissediyorum.elleride alt bölgemde.ayakları sert vururken elleri gıdıklar gibi hafif hareketler hissediyorum.
Aynen bende öyle diyorum yani doktorum 37 den sonra her an bekleyebiliriz dedi doğumu bayramda gelirse ne yaparım bilemiyorum ben bunları konuşayım bayram zamanı doktor oluyor mu yoksa devlete mi gönderiyorlarBenimde korkum bayramda gelmeye kalkışırsa diye :)
Doktorumda yok insan korkuyor.ağustosun sonunda doktor son bi kez kontrol eder.
Açılma sancı varsa ona göre hemen alır bebeği.yoksa 4 gün daha bekleriz artk :)
Ne mutlu sana canım. Ikinizide maşallah herseyin yolunda olması çok güzel bir haberKızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik ettinasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim
Ben zayıf da değilim ilk kez dün gece o kadar çok kıpırda dı ki korktum noldu diye. Kilodan ötürü heralde büyüdükçe daha çok kıpırdıyoCanm bende 29 haftaya giricem hergün her dakka hareketli dışardan izliyoruz resmen:)) bide bel çevrem zayıftır benim dar yerde çocuk rahat edemez hareket eder derler artık ondan mı bilemiyorum
Ay o kadar tatlıki onu seyretmesi. Babası ısırmak için sabırsızlanıyorBizim haftalarda normal cnm ben bazen içerde deprem oluo sanıyorum
Canim bende de hareketler tam tarif ettigin gibi :) bgunku kontrolde de bas assagiydiBebeğin hareketlerinden anlayabilirmiyiz döndüğünü?
Mesela ben ayaklarını tam göğsümün altında hissediyorum.elleride alt bölgemde.ayakları sert vururken elleri gıdıklar gibi hafif hareketler hissediyorum.
Canim bende de hareketler tam tarif ettigin gibi :) bgunku kontrolde de bas assagiydi
Aynen bende öyle diyorum yani doktorum 37 den sonra her an bekleyebiliriz dedi doğumu bayramda gelirse ne yaparım bilemiyorum ben bunları konuşayım bayram zamanı doktor oluyor mu yoksa devlete mi gönderiyorlar
Arkadaşlar ya ben bu haftaya kadar psikolojik olarak iyiydim. Ama bu hafta bi sinirlilik, duygusallık, kaygılar, olumsuz düşünceler. Etraftan bir kaç kötü haber duydum sanırım onun da etkisi var. En çok da HORMONLAR sanırım.
Gözün aydın canım Son zamanlarımız sayılır inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz
Çok sevindim. Normalden daha güzel geçmiş hatta kontrolün
Gözün aydın cnimm ne güzel bissürü güzel haberlerle gelmişsin. Hep böyle gülerek çıkalım ınsallah doktorun odasından :)
Ne mutlu sana canım. Ikinizide maşallah herseyin yolunda olması çok güzel bir haber
Aynen hayırlısı :) sağlıkla gelsinler de gerisi halolurBayrama denk gelirse kötü olur yaa.
Aylarca güvendiğin doktor yok.ailen kurban telaşında :)
Hakkımızda hayırlısı bakalım.yaşarak görücez :)
Benim yeğenim zaten 2 yıldır odasında uyuyordu o açıdan sorun olmadı ama işte kardeşine anne babası dışında insanlar ilgi gösterince epey kıskanmıştı.anne babasına da mecbur alışmıştı. İlla kıskançlık olur canım ilk çocuk tüm ilgi ondayken ilgi bölünüyor,ama kardeş olmadan da olmuyor.şimdi dediğim gibi kardeşini kıskanmıyoraksine küçük ablasını kıskanıyor ablasını paylaşamıyor.Ayy bizimde doğduğunda tam 3.5 olcak canım tek tedirginliğim o zaten kızım odasında kardeşi bizim odada uyucak acaba onu kıskanır mı .. sizinde öyle değil mi canım
Masallah canjm maslalah. Bak gordun mu suyunda duzelmis. Her seyin iyi olmasina cok sevindim:)Kızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
31+0 bugün itibariyle .. 1580 gr. ben de 90.5 im 5.5 kg almısım doktor beni tebrik ettinasıl gittim nasıl döndüm doktordan.
herkese teşekkür ederim
Ay canım hormonlardır ben hep öyleyim sağolsun eşim çok anlayışlı ama bazen onu bile çıldırtıyorum.kendim dışında kimseye tahammülüm Yok hep sinir oluyorum.Arkadaşlar ya ben bu haftaya kadar psikolojik olarak iyiydim. Ama bu hafta bi sinirlilik, duygusallık, kaygılar, olumsuz düşünceler. Etraftan bir kaç kötü haber duydum sanırım onun da etkisi var. En çok da HORMONLAR sanırım.
Canım gözün aydın çok şükür mutlu güzel haberlerinizi paylaştın.:)))Kızlar doktora gittik bugün. Dün akşam doktorumu aradığım ve takipte kal ona göre gelirain dediği için gitmemiştim. Sabaha kadar kanama v.s. olmadı çok şükür ama sürekli yumurta akı gibi akıntı var birkaç gündür. Usg çok güzel çıktı şükür yarabbim.. nst doppler, hatta suyu bile sınırda değil artık dedi
herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?