2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
D dogauraz canm boşver dicem ama boşverilmiyo benimde hep onlar sıkıyo canimi esim evin tek oglu oldugu içn ayri da olsm her saniye nefeslerini üzerimde hissediyom rabbim önce saglikli sonra hayirli evlat versin hepimize tabi onlar hala cinsiyet peşindeler benim bile dogumuma bir ay kalma hala inanmiyolar erkek olduguna belki kizdr diyolar sanki onlara yalan söylüyorm gibi dusunyolar ne kadar cahilce düsnyolar

Ne güzel canım maşallah. Keşke hepimize öyle doktorlar denk gelse de hepimiz mutlu mutlu tamamlasak hamileligimizi

Benim ki 40 ı çıktığından beri odasında ayrı uyuyor canım hiç yanımda yatırmadımm darısı başımıza inşallah zamanla alışcak dediğin gibi hersey güzel olcak ablasını kıskanması da ayrı tatlı ya :))

Benim de kalça ağrım var,gğnde şki osteocare alıyordum ilaveten 1 magnezyum da içeceğim

Sorma canım ya ben zeytinyağı sürüyordum,geçen gün göbeğimin altında örümcek ağı gibi minik kızarıklıklar gördüm.evde musteşa vardı ondan sürmeye başladım.dün aktardan kakao yağı ile badem yağını alıp karıştırdım ona başladım.inşallah o kadarla kalır,fazlası olmaz.

Canım bünyeyle alakalı çatlıcaksa istediğinizi sürün yine çatlar diye okumuştum kızımda sürüyodum hiç çatlamadı şuan hiç bişey sürmüyorm bitane bile çatlak yok bünyeden bünyeye değişiyor inşallah çoğalmaz sizinkilerde

Kızım uyutmadı,içimde kıpır kıpır
Ya sen?
Benim de kızım canlı canlı başımda tuvaletine uyandı aydınlık ya daha uyumadı şimdi başımda şarkı açalım hadi anne diye telefonumu istiyor o konuştukça kardeşi karnımda hareketleniyor duyuyorlar kesinlikle :))

Xnm iki fiyat yazıo ya hangisi geçerli

Eklentiler

• IMG_2976.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
inşallah çoğalmaz canım biz elimizden geleni yapıp bol bol yağlayalım da

ne güzel canım maşallah sana ben de 30. Haftaya kadar oh çatlamadım ne güzel diyodum sonra birden şok oldum keşke bu kadarla kalsa da daha kötü olmasa

Evet ben de bu haftaya kadar çok mutlu huzurluydum. Geçen hafta işyerinde patronlarla yaptığımız konuşmadan sonra ( doğum izninden döndüğümde işsiz kalabilirim) yok kasılmaları oldu yok bebek hareketleri azaldı. Üstüne bide bi arkadaşımın sağlık durumunun kötü olduğunu duydum. Biz ne kadar kendimizi sorunlardan uzak tutmaya çalışsak da hayat akıp giderken sorunlar da bizi içine çekiyor. Hele de içimizde küçük bir can büyürken daha duyarlı oluyorsun özellikle sağlık konularında. Bu duyguları herkesin yaşadığını geçici olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı

Olmaz cnm inşallah kalıcı bi iz olması insanı endişe ettiriyor tabi ki ama en kötü izimiz o olsn diye teselli edelim:)

Canım bebeğin icin üzülmemeye calıs saglık oldu mu hersey olur. Canımız sagolsun iş guc bulunur gerekırse daha az maasla calısırız bi sekilde hayatta kalırız 1 yıl sonraki mevzular için canımızı sıkmayalım. Ben 10ay dogum ıznınden sonra işe geri dönücem mesela bebege kim bakacak diye soruyorlar ama yanıt veremıyorum. Annem suan anneanneme bakıyor, seker hastası gunde 3kere yemeğinin yedirilmesi iğnesinin yapılması grrekıyor onu bırakıp gelemez annem. Kayınvalidem desen onunda elinde sorun var agır kaldıramıyor bebegı tutabılır mu bilmiyorum bi de görümcem universitede sehirdısında belki seneye ben artık kızımın okulu bitene kdar oraya gidicem onunla kalıcam derse o da bebege bakamaz. 1 yıl sonrası için iki annemle de konusmadım kimseden bukadar uzun vade için garanti isteyemiyorum ozamanki şartlara göre konusulur bebege bakamayız derlerse bakıcı fln arıcam ama suanda dediğim gibi bunları dusunup canımı sıkmak istemiyorum ve erteliyorum. Tek duam saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alıp evimize geleceğimiz an içinsuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…