- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.801
Ne güzel canım maşallah. Keşke hepimize öyle doktorlar denk gelse de hepimiz mutlu mutlu tamamlasak hamileligimiziTabii öyle. Ben şöyle düşünüyorum, bazı doktorlar için hastalarından var olan bilgi üstünlüğünü acımasızca kullanmak ayrı bir zevk veriyor. Benim ilk hamileliğimde doktor bana olabilecekleri yüzüme pat pat söyleyiverdi. Ben de biliyordum neler olabileceğini. E o zaman tedavi et bunun tedavisi yok. Artık bir çoğumuz bu bilgilere sahibiz. Önemli olan doktorların bizi korkutmadan strese sokmadan gerekli müdahaleyi yapması. Şimdiki doktorum da ben olumsuz sorular sordukça nasıl motive ederim diye uğraşıyor. Adamcağız bana stres yok diye diye bi hal oldu
Benim ki 40 ı çıktığından beri odasında ayrı uyuyor canım hiç yanımda yatırmadımm darısı başımıza inşallah zamanla alışcak dediğin gibi hersey güzel olcak ablasını kıskanması da ayrı tatlı ya :))Benim yeğenim zaten 2 yıldır odasında uyuyordu o açıdan sorun olmadı ama işte kardeşine anne babası dışında insanlar ilgi gösterince epey kıskanmıştı.anne babasına da mecbur alışmıştı. İlla kıskançlık olur canım ilk çocuk tüm ilgi ondayken ilgi bölünüyor,ama kardeş olmadan da olmuyor.şimdi dediğim gibi kardeşini kıskanmıyoraksine küçük ablasını kıskanıyor ablasını paylaşamıyor.
Benim de kalça ağrım var,gğnde şki osteocare alıyordum ilaveten 1 magnezyum da içeceğimKızlar osteocare ile magnezyum ilacı birlikte içilir mi hani günde 1 tane ondan 1 tane diğerinden acayip derecede kalça ağrım var afedersiniz kuyruk sokumum batıyor resmen oturamiyorum.doktoruma diyorum normal diyor Bende kendim kalsiyum ilacı içmeye karar verdim bir zararı olmaz değil mi yoksa magnezyum bırakayım mi zaten osteocare in içinde de var??
Çok güzelmiş canım güle güle kullanCanım ben de suwen den gecelik ve sabahlık aldım ikisi de çok güzel ve rahat. Özellikle sabahlık hem çok şık hem de çok hafif.
Sorma canım ya ben zeytinyağı sürüyordum,geçen gün göbeğimin altında örümcek ağı gibi minik kızarıklıklar gördüm.evde musteşa vardı ondan sürmeye başladım.dün aktardan kakao yağı ile badem yağını alıp karıştırdım ona başladım.inşallah o kadarla kalır,fazlası olmaz.Kızlar napcaz bu çatlakları yaaa benim bir iki tane yeni oluştu 1 haftada ama artacak diye çok korkuyorum krem de sürüyorum yağlıyorumda kalsiyum bol tüketmeye çalışıyorum su da içiyorum bir kere oluşunca daha da artacak diye korkuyorum
Canım bünyeyle alakalı çatlıcaksa istediğinizi sürün yine çatlar diye okumuştum kızımda sürüyodum hiç çatlamadı şuan hiç bişey sürmüyorm bitane bile çatlak yok bünyeden bünyeye değişiyor inşallah çoğalmaz sizinkilerdeKızlar napcaz bu çatlakları yaaa benim bir iki tane yeni oluştu 1 haftada ama artacak diye çok korkuyorum krem de sürüyorum yağlıyorumda kalsiyum bol tüketmeye çalışıyorum su da içiyorum bir kere oluşunca daha da artacak diye korkuyorum
Benim de kızım canlı canlı başımda tuvaletine uyandı aydınlık ya daha uyumadı şimdi başımda şarkı açalım hadi anne diye telefonumu istiyor o konuştukça kardeşi karnımda hareketleniyor duyuyorlar kesinlikle :))Kızım uyutmadı,içimde kıpır kıpır
Ya sen?
Gunaydiin..iyi pazarlar..ama neden erken uyaniyoruz..biraz daha uyumamiz lazim..babalar fosur fosur uyuyooorr:)Günaydın güzel anneler,herkese keyifli ve sağlıklı bir pazar günü dilerim.
Canım esim devamlı eliexpress den alısveriş yapıyor bende ona paslıyorum :) tr içi internet alısverişlerini de ben yapıyorum cok faydalı ındırımler oluyor takıp etmeli. Cıngıraklı coraplar almıstım onlar 2haftada geldi ancak filin gelmesi 1 ayı buldu sanıyorum. Nasılsa acelem yok diye bende pesine dusmedım kargolar aliexpress den engec 1 aya gelıyor
Günaydın.. Aynı haller bizde de var. Eşim şuan fosur fosur uyuyor dediğin gibi. Ama biz cinGunaydiin..iyi pazarlar..ama neden erken uyaniyoruz..biraz daha uyumamiz lazim..babalar fosur fosur uyuyooorr:)
inşallah çoğalmaz canım biz elimizden geleni yapıp bol bol yağlayalım daSorma canım ya ben zeytinyağı sürüyordum,geçen gün göbeğimin altında örümcek ağı gibi minik kızarıklıklar gördüm.evde musteşa vardı ondan sürmeye başladım.dün aktardan kakao yağı ile badem yağını alıp karıştırdım ona başladım.inşallah o kadarla kalır,fazlası olmaz.
ne güzel canım maşallah sana ben de 30. Haftaya kadar oh çatlamadım ne güzel diyodum sonra birden şok oldum keşke bu kadarla kalsa da daha kötü olmasaCanım bünyeyle alakalı çatlıcaksa istediğinizi sürün yine çatlar diye okumuştum kızımda sürüyodum hiç çatlamadı şuan hiç bişey sürmüyorm bitane bile çatlak yok bünyeden bünyeye değişiyor inşallah çoğalmaz sizinkilerde
Evet ben de bu haftaya kadar çok mutlu huzurluydum. Geçen hafta işyerinde patronlarla yaptığımız konuşmadan sonra ( doğum izninden döndüğümde işsiz kalabilirim) yok kasılmaları oldu yok bebek hareketleri azaldı. Üstüne bide bi arkadaşımın sağlık durumunun kötü olduğunu duydum. Biz ne kadar kendimizi sorunlardan uzak tutmaya çalışsak da hayat akıp giderken sorunlar da bizi içine çekiyor. Hele de içimizde küçük bir can büyürken daha duyarlı oluyorsun özellikle sağlık konularında. Bu duyguları herkesin yaşadığını geçici olduğunu bilmek rahatlatıyor insanıCanım kagan kocatepe nın bı vıdeosunda 7. Aya gırdıgınde hamılelerde bı endıse evham halı oluyor demıstı aynı seyı bende yasıyorum. Hamılelık cok sınır yapıcak dıye esım cok korkuyodu en basta ama sonra hıc bu tur bı kotu dusunme sınır halı bende olmadı aksıne kızımız sımdıden senı sakınlestırdı daha mınnos oldum masallah dıyordu. Taaakı bu haftaya kadar :) ıs hayatım epey yogun mesaıye kalmam gerekıor arada bu da stress yapıyor yoruyor ben ona verıyordum ama bı baktım bu aya gırdıgımızde genelde var olan bır tepkıymıs. Dogum yaklasıkca nasıl dogum yapıcam, bebek saglıklı olacakmı, sancı nezaman nasıl gelıcek gıbı endıseler oluyormus bılıncaltı calısıyor demekkı .. bu stress halının bılıncınde olarak daha kontrollu olmaya ve pozıtıf bakmaya calısıcaz bız de ne yapalım
Bugün ilk defa bu saatlere kadar uyudum.. Daha da uyuyacaktım davul sesiyle uyandım. Pazar pazar bu saatte gelin mı alınır. Öğleden sonra alın gelininiziGunaydiin..iyi pazarlar..ama neden erken uyaniyoruz..biraz daha uyumamiz lazim..babalar fosur fosur uyuyooorr:)
Olmaz cnm inşallah kalıcı bi iz olması insanı endişe ettiriyor tabi ki ama en kötü izimiz o olsn diye teselli edelim:)inşallah çoğalmaz canım biz elimizden geleni yapıp bol bol yağlayalım da
ne güzel canım maşallah sana ben de 30. Haftaya kadar oh çatlamadım ne güzel diyodum sonra birden şok oldum keşke bu kadarla kalsa da daha kötü olmasa
Canım bebeğin icin üzülmemeye calıs saglık oldu mu hersey olur. Canımız sagolsun iş guc bulunur gerekırse daha az maasla calısırız bi sekilde hayatta kalırız 1 yıl sonraki mevzular için canımızı sıkmayalım. Ben 10ay dogum ıznınden sonra işe geri dönücem mesela bebege kim bakacak diye soruyorlar ama yanıt veremıyorum. Annem suan anneanneme bakıyor, seker hastası gunde 3kere yemeğinin yedirilmesi iğnesinin yapılması grrekıyor onu bırakıp gelemez annem. Kayınvalidem desen onunda elinde sorun var agır kaldıramıyor bebegı tutabılır mu bilmiyorum bi de görümcem universitede sehirdısında belki seneye ben artık kızımın okulu bitene kdar oraya gidicem onunla kalıcam derse o da bebege bakamaz. 1 yıl sonrası için iki annemle de konusmadım kimseden bukadar uzun vade için garanti isteyemiyorum ozamanki şartlara göre konusulur bebege bakamayız derlerse bakıcı fln arıcam ama suanda dediğim gibi bunları dusunup canımı sıkmak istemiyorum ve erteliyorum. Tek duam saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alıp evimize geleceğimiz an içinsuanEvet ben de bu haftaya kadar çok mutlu huzurluydum. Geçen hafta işyerinde patronlarla yaptığımız konuşmadan sonra ( doğum izninden döndüğümde işsiz kalabilirim) yok kasılmaları oldu yok bebek hareketleri azaldı. Üstüne bide bi arkadaşımın sağlık durumunun kötü olduğunu duydum. Biz ne kadar kendimizi sorunlardan uzak tutmaya çalışsak da hayat akıp giderken sorunlar da bizi içine çekiyor. Hele de içimizde küçük bir can büyürken daha duyarlı oluyorsun özellikle sağlık konularında. Bu duyguları herkesin yaşadığını geçici olduğunu bilmek rahatlatıyor insanı
Canım sipariş ver dediğinde ellerindeki stoklara gore tek bi fiyat atması lazımXnm iki fiyat yazıo ya hangisi geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?