- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.781
Canım Allah sabır versin cahil ve kıskanç insanla uğraşması çok zor.onun seviyesine inmeyeyim diyorsun sabır diyorsun ama böyleleri insanı çıldırtır.inşallah Allah ıslah eder.sen o aklına geldiğinde ona sinir oldupunda onun için dua etmeye çalış.böylece içimi daha fazla öfke,sinir kötü duygular doldurmaz.Etlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız
Az önce denk geldim. Şöyle yazıyordu. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hormonu miktarı hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş. Benim bu hafta hepsi salgılandı bitti gitti galibaAy canım hormonlardır ben hep öyleyim sağolsun eşim çok anlayışlı ama bazen onu bile çıldırtıyorum.kendim dışında kimseye tahammülüm Yok hep sinir oluyorum.
O zaman bizim saatli bomba gibi dolaşmamız çok normal,yaklaşmayınız tehlike vardır uyarımız da Yok kiAz önce denk geldim. Şöyle yazıyordu. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hormonu miktarı hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş. Benim bu hafta hepsi salgılandı bitti gitti galiba
Ben de hissediyorum ozellikle uzerinde gebelikle ilgili seyler olan tsirt giydigimde..nazar boncuklu bileklik falan takiyorumKızlar ya yolda yürürken falan insanlar direkt göbeğime bakıyor ya çok sinir oluyorum. Siz de oluyor musunuz?
Hayır her bakan maşallah da demez ki,nazar falan değer diye korkuyorum.
Aynen canım bende de oluyor hatta bazen eşim söyleniyor bakana duyan duyuyor. Eşim diyor hiç mi hamile görmüyorlar diyor bende farklı geliyordur belki diyorumKızlar ya yolda yürürken falan insanlar direkt göbeğime bakıyor ya çok sinir oluyorum. Siz de oluyor musunuz?
Hayır her bakan maşallah da demez ki,nazar falan değer diye korkuyorum.
Tabii öyle. Ben şöyle düşünüyorum, bazı doktorlar için hastalarından var olan bilgi üstünlüğünü acımasızca kullanmak ayrı bir zevk veriyor. Benim ilk hamileliğimde doktor bana olabilecekleri yüzüme pat pat söyleyiverdi. Ben de biliyordum neler olabileceğini. E o zaman tedavi et bunun tedavisi yok. Artık bir çoğumuz bu bilgilere sahibiz. Önemli olan doktorların bizi korkutmadan strese sokmadan gerekli müdahaleyi yapması. Şimdiki doktorum da ben olumsuz sorular sordukça nasıl motive ederim diye uğraşıyor. Adamcağız bana stres yok diye diye bi hal olduHaklısın canım tansiyon tabiki önemli ancak tansiyonum düşük çıkıyor evde de takibini yapıyorum ve bebeğim çok şükür gelişiyor sadece kilosu onun istediği değerde değil geriye kalan herseyi normal çok şükür. Belki tansiyon falan gibi hicbir sıkıntı olmayacak ama bebeğim zayıf doğacak bunlarda ihtimal. Doktorun başka hiçbir konuya ihtimal vermeyip ısrarla tansiyonun çıkacak demesi bana göre hoş bir yaklaşım değil canım.
İkisini bir arada verebiliyor doktorlar ama sen yine de doktoruna danışarak kullanmalısın bence. Sonuçta ilaçKızlar osteocare ile magnezyum ilacı birlikte içilir mi hani günde 1 tane ondan 1 tane diğerinden acayip derecede kalça ağrım var afedersiniz kuyruk sokumum batıyor resmen oturamiyorum.doktoruma diyorum normal diyor Bende kendim kalsiyum ilacı içmeye karar verdim bir zararı olmaz değil mi yoksa magnezyum bırakayım mi zaten osteocare in içinde de var??
Canım esim devamlı eliexpress den alısveriş yapıyor bende ona paslıyorum :) tr içi internet alısverişlerini de ben yapıyorum cok faydalı ındırımler oluyor takıp etmeli. Cıngıraklı coraplar almıstım onlar 2haftada geldi ancak filin gelmesi 1 ayı buldu sanıyorum. Nasılsa acelem yok diye bende pesine dusmedım kargolar aliexpress den engec 1 aya gelıyorSürekli internet den alısveriş yapan biriyim bi türlü aliexprese cesaret edemedim kaç günde eldi cnm
Tabı canım hepsinde sozzy etiket var. Cıngırakta cok yuksek bi ses yoktu filin muziği cok guzeldiFile bayıldım canım güzel güzel oynasın prensesin:)) aynı çoraptan ben de sipariş ettim yolda.çorapların çıngırağı iyi mi canım güzelses çıkıyor mu?
Bir de oyuncaklarda sozzy etiketi var mı?
Canım benım doktorum magnezyumu kesip osteocare ı vermıstı bana. Sol tarafına yatınca ıyı gelıyor benım de cok kalca kuyruksokumu agrım oluyorduKızlar osteocare ile magnezyum ilacı birlikte içilir mi hani günde 1 tane ondan 1 tane diğerinden acayip derecede kalça ağrım var afedersiniz kuyruk sokumum batıyor resmen oturamiyorum.doktoruma diyorum normal diyor Bende kendim kalsiyum ilacı içmeye karar verdim bir zararı olmaz değil mi yoksa magnezyum bırakayım mi zaten osteocare in içinde de var??
Çok tatlılar :) kaç günde geldi ? Ben de sipariş verdim bakalım merak ediyorum,kargoya verilmiş.Herkese günaydınlar hanımlar güzel bir haftasonu olsunBizim de aliexpress siparişlerimiz geldi sozzy müzikli fil ve cıngıraklı corap bileklikler cok tatlılar
Canım kagan kocatepe nın bı vıdeosunda 7. Aya gırdıgınde hamılelerde bı endıse evham halı oluyor demıstı aynı seyı bende yasıyorum. Hamılelık cok sınır yapıcak dıye esım cok korkuyodu en basta ama sonra hıc bu tur bı kotu dusunme sınır halı bende olmadı aksıne kızımız sımdıden senı sakınlestırdı daha mınnos oldum masallah dıyordu. Taaakı bu haftaya kadar :) ıs hayatım epey yogun mesaıye kalmam gerekıor arada bu da stress yapıyor yoruyor ben ona verıyordum ama bı baktım bu aya gırdıgımızde genelde var olan bır tepkıymıs. Dogum yaklasıkca nasıl dogum yapıcam, bebek saglıklı olacakmı, sancı nezaman nasıl gelıcek gıbı endıseler oluyormus bılıncaltı calısıyor demekkı .. bu stress halının bılıncınde olarak daha kontrollu olmaya ve pozıtıf bakmaya calısıcaz bız de ne yapalımAz önce denk geldim. Şöyle yazıyordu. Normalde 3 yılda salgılanan östrojen hormonu miktarı hamilelikte 1 günde salgılanıyormuş. Benim bu hafta hepsi salgılandı bitti gitti galiba
Canım ben de suwen den gecelik ve sabahlık aldım ikisi de çok güzel ve rahat. Özellikle sabahlık hem çok şık hem de çok hafif.Kizlar suwen de %50 indirim var gecelik pijamalarda. Emzirme sudyen ve atletlerinde de 3 al 2 ode var
Canım hıc aldırıs etme kendi caplarında konussun dursunlar tüm duyguların bebege gecıyor uzulme aldırma bosver sen iyi ne varsa onu dusun bebegın de stres olmasınEtlimden nefret ediyorum kızlar ya dua ediyorum Allah ım benı bu düşünceler den kurtar diye inanın ki tabı ki kayınvalıdem den de aynı sekılde onlar beraber yasıyor biz ayrı ancak hep hayatımızın ıcındeler resmen bizle yarıştalar oysanız maddı manevi kültürel o kadar farklıyız ki kıcumsedıgım den degıl ama ınanın cok farklı cok cahıller bizim bebegımız erkek diye uç gün uyuyamamıslar Rabbım saglık versın önce o kadar lar yanı anlatsam dağlar taşlar inanamazsınız hatta niye muhatap sın diyebılırsınız ama kac kere ikaz ettim kendısını anlamıyor benle uğraşma lütfen mecbur kalmadıkça konusmayalım dedım ama ısrarla gözü de bende dili de Allah ıslah etsın ne diyim şimdi kendıleri de daha cinsiyeti olmayan bebeğe erkek diyorlarmış cok acayıpler ogrenınce size de söyleyecegım bende merak ediyorum bakalım ki kendısının gebelikleri sıkıntılı dusuk yaptı kac tane bebekler durmuyor falan ilaç kullanıyor vs hala kiz oğlan diyor cahile laf anlatmak imkansız
Cıngıraklılar ıkı haftada geldı canım fıl bır ayı bulmustur. Acelemız yok zaten :)Çok tatlılar :) kaç günde geldi ? Ben de sipariş verdim bakalım merak ediyorum,kargoya verilmiş.
Canım ben de Tınaztepe Hastanesi'ne gidiyorum doktorum çok iyi bir doktor doğum parası 3000 lira içinde oda süslemesi fotoğraf falan da varmış sana çok gelir mi bilmiyorumCanım çok teşekkür ederim tavsiyen için medikal parkın doğum ücreti fazla maalesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?