2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim bol kalsiyum tuketeceksin. Hatta gebeligi ogrdnince tuketmeye baslamak dn iyisi. Vucutta kalsiyum degerini yuksek tutmak onemli. Genetik olabilir. Genetiktir diye birsey yapmazsan catlayan catlar. kalsiyum ve yaglar bu yuzden var catlagi onlemek icin. Kalsiyum yeterli degil demekki. Sen yetecegini dusunebilirsin. En cok bebege gecen Bastan beri gecen kalsiyum. Distan yapilan da onemli ama ondmlisi icten tedavi yapilmasi. Nasilki vucudunda vitamin yoksa yada troid hastaligin varsa saclarin dokulur. Distan istedigini sur , maske yap sac dokulmesi devam eder. Ancak sorunu halledersen durur. Bundada boyle. Yagdan onemli kalsiyum ve su.

Bugün ilk defa bu saatlere kadar uyudum.. Daha da uyuyacaktım davul sesiyle uyandım. Pazar pazar bu saatte gelin mı alınır. Öğleden sonra alın gelininizi
Ooh iyi olmus..ben de daha fazla debelenmedim yatakta,kalktim kahvaltimi yaptim..baba uyuyor hala:)kiz hayirliyla bir ciksin gorucem o da uyuyabilecek mi bu saate kadar:))

Kızlat eylulde bebegımızın dogumunu bekliyoruz bu durumda 9ayı kısa denk geliyor oldugu için kanguru kullanabilir miyiz yoksa ilk 9ay birtek sling mi kullanılmalı? bir de Kanguruda solomombaby ve momfortbaby arasında kaldım ancak ne farkı var anlayamadım. Fikri olan?

Bugün ilk defa bu saatlere kadar uyudum.. Daha da uyuyacaktım davul sesiyle uyandım. Pazar pazar bu saatte gelin mı alınır. Öğleden sonra alın gelininizi
Ooh iyi olmus..ben de daha fazla debelenmedim yatakta,kalktim kahvaltimi yaptim..baba uyuyor hala:)kiz hayirliyla bir ciksin gorucem o da uyuyabilecek mi bu saate kadar:))

Canim ben 3-4 ay kanguru kullandim. Bebek agirlasiyor. Sonrasi Kisa mesafe bir yere gidersem ancak. Zaten zar zor tutuyordum icinde. Sonra kendi istemedi araba daha rahat geldi banada. Belli bir zaman sonra sirtim belim agriyor.

Momforthbaby almistim ilk, kullanamadik. Cok basit ucuz bir kanguruda rahat ettik. Kalca bacaklarini ayarladim ortuyle. Ucuz olan digerine gore daha hafifti bende rahat ettim. Ama ona ragmen cok durmadi. Sadece sana donuk degil yuzu disari donuk olan bir modeli almani tavsiye ederim. Her bebegin huyu farkli

Momforthbaby den herkes güzel yorum yazınca bende bi umutlanmistim bez görünümlü olduğu için hafif olur diye düşünmüştüm. Birde Pierre Cardin in Yağmurluk kumaşi ndan bi kanguru varmış çok satanlar gördüm güzel yorumlar var iyice kafam karıştı yani :) birde ilk 3 zaten bez esnek sling kullanın demişler diğer Kangurular 4 yasa kadar kullanılır diyor ürün içeriğinde ama o ağırlıkta bebeğimiz de kanguru taşır miyiz bilemedim

Canım ben baya bi araştırdım. Yenidoğan için tek kullanılabilen Sling. Slingin wrap çeşidi. Şal gibi bebeği sana dönük ve bacakları kurbağa şeklinde yerleştiriyorsun. Dışa dönük tehlikeli ve uygun değil bebek için. Ben sipariş verdim wrap Sling bikaç güne gelir. Hatta bebek arabası almayı bir süreliğine erteledik. Slingle taşımayı düşünüyorum ilk zamanlar. Evde de kullanmayı düşünüyorum. Sonra duruma göre bir bebek arabası bakıcaz.

4 yasa kadar kim tasiyor kanguruda. Bidd dururlarmi. Yas sinirina hic bakma . Deneyerek al bence. Bebek rahat etmeyince sende eahat etmiyorsun. ucuz olanda etrafi daha iyi gordu daha cok harekettigi icin onu sevdi. Digerine koyunca agliyordu. Yariyolda agladi kac defa geri dondum yoldan

Bende kanguru konusunda karar veremiyorum ilk 3 ay pusetini kullanırım 4. Aydan sonra solomombaby den almayı düşünüyorum biraz daha araştıracağım tabi

Yüzü dışarı dönük taşımak hiç önerilmiyor canım o pozisyonda en fazla 5-10 dk taşınabilir ama tavsiye etmiyor hiç kimse. Ergonomik olmuyor ve bebeğin kemik yapısına zarar veriyor. Eğer Bebek yüzü bize dönük durmak istemiyorsa o zaman sling ya da kanguru hiç kullanılmamalı.

Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Canim bebeğin suyu öyle gelmiyormuş baya tuvaletini yapar gibi geliyormuş o yüzden endiselenme bide eczanede bi test varmış bebeğin suyu olup olmadığına bakiliyormus o test le istersen onu yapıp rahatlayabilirsin inşallah bi problem yoktur

Canım ben kızıma 4 aydan sonra momfort kanguru kullandım 18 ayına kadar çok severek kullandık keske Doğumdan ıtibaren alsaydım şimdi yeni doğan aparatı nı da alıp oğluma da kullanıcam kolık ve uyumayan bebeklerde cok işe yarıyor

Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Olabilir canım, suyunun az az geldiği örnekler de var,önlem olarak geçici bir yere gidebilirsin için rahat eder

Canim en fazla yarim saat kullanin deniliyor sanirim kisa kalacak icinde ona bakarsan. Yarim saat markete gidip gelirsin. Disa donuk zaten 3 aydan sonra kullanabilirsin. Bebekker tam ayini unuttum o aydan sonra disa bakmak ustiyor. Kesfetmeye basliyor. Disa donuk kendi durmak yatiyor zaten. Bazi bebekler duruyor icinde uyuyor. Kimisi birak uyumayi durmuyor. Benim bebegim bebek arabasinda bile yatar pozisyonda durmadi. Uyumadi. Etrafa bakti etrafi seyretti. Biz ne desek bos Bebek karar veriyor.

Birdende olabilir. Az az da olabilir. Arkadasim sancisi basladi doguma gittiginde suyu bitmisti. Birden olmamis. Az az gelmis akinti zannetmis anlamamis. Belki gercekten akintidir. Yada enfeksiyondur. Eczanede bulunan testlei kullan yada dr a git. Normalden farkli bir durumda hastaeye gitmekte fayda var cnm. İnsallah birsey yoktur.

Canım ben de suwen den gecelik ve sabahlık aldım ikisi de çok güzel ve rahat. Özellikle sabahlık hem çok şık hem de çok hafif.
Bende cok vegendim bu sabahligi. Pembe beyaz ekru herhangi bir gecelik veya pijamayla kombin yapilabilir. Ama bende bunun uzunu vardi o nedenle almadim. Sadece bi gecelik aldim karin kismi da cok sevimli bi tavsan var :)

Kızlar ya 2 gündür sırtımın sağ tarafında tam göğsümün arka tarafındaki kemik ağrıyor uyuyamıyorum geceleri nasıl yatarasam yatayım olmuyor böyle bişey yaşayan var mı

Canim en yakin hastaneye git hemen bence... Insallah normal bi akintidir. Bize de haber ver son durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…