2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/

Canim.hypnobirthing kitabinda amniyon sivisinjn ozellikleri yaziyor. Foto yolluyorum. Bi bak istersen ama telaş yapma. Haftalar ilerledikce akintinjn bazen yogunlasmasida normal diyorlar.

Masallah canjm maslalah. Bak gordun mu suyunda duzelmis. Her seyin iyi olmasina cok sevindim:)

çok sağol canım benim de içim inanılmaz rahatladı

Canım gözün aydın çok şükür mutlu güzel haberlerinizi paylaştın.:)))

çok şükür cnm hepimiz iyi haberle gelelim inşallah

Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/

gittin mi doktora acaba cnm ya da aradın mı doktorunu merak ettik

Ayyy bendede iki cizgi kirmizi oluşmuş göbekte cok kötü bi gorüntü veriyo napicam ya cok morelim bozuldu bioil catlama yagini kullaniyodm bgne kadar ama yinede olmş

Olabilir canım, suyunun az az geldiği örnekler de var,önlem olarak geçici bir yere gidebilirsin için rahat eder

Canim en yakin hastaneye git hemen bence... Insallah normal bi akintidir. Bize de haber ver son durumu

Canim.hypnobirthing kitabinda amniyon sivisinjn ozellikleri yaziyor. Foto yolluyorum. Bi bak istersen ama telaş yapma. Haftalar ilerledikce akintinjn bazen yogunlasmasida normal diyorlar.
Kızlar akıntı durdu artık gelmiyor bebeğin hareketleri de normal. Ben de şimdi söyleyip annemleri heyecanlandırmak istemedim. Eczaneye gideyim desem yine heyecan yapacaklar. Eğer tekrarlarsa doktora gideceğim. Takipteyim bakalım inşallah tekrar çoğalmaz.
B BenanAsiye canım aslında akıntının tarifi de amniyon sıvısı tanımı gibiydi, şeffaf berrak kokusuz sulu.

kızlar hastane çantamı hazırladım. gerçi bavul oldu amasizce eksik bişey var mı?
bebek için;
2 hastane çıkışı-
bez
-mama-
biberon-
emzik-
yedek battaniye hast çıkışından biraz daha kalın-

çıkışta yüzünü örtmek için örtü-
alt açma örtüsü kullan atlarsan
-alt silme pamuğu-
ıslak pamuk mendil
-pişik kremi-
agız mendili-
bebek yatağı için çarşaf
kendim için;
süt sağma makinesi hastanede de var ama ben kendiminkini kullanmayı tercih ediyorum
- 2-3 gecelik biri pijama
- çorap-
makyaj çantası-
göğüs pedi-
göğüs ucu kremi-
terlik-
taç bandana-
lohusa pedi
-havlu-
tuvalet kağıdı-
klozet örtüsü her ihtimale karşı bizim özel hastanelerde olmayabiliyor
-bolca iç çamaşırı
-emzirme sütyeni yada atleti
- diş macunu fırçası
-jöle-
bebek kapı isimliği
- hastane odasını süslemem için süsler
- gelenler için kolonya çikolata
-ben dağıtacağım süsleri hastaneye götürmüyorum eve gelenlere veriyorum basıları kohusa şerbeti ve süsleri de götürüyo
başka aklıma gelen yok sizce var mı?

Tek tek bakinca aklima gelmiyor. Klozet ortusu niye gotureceksin. Carsafta gereksiz. Minderi var uzerine battaniye koyarsin. Carsafi hastane cikisi atarsan gotur. Ben goturmezdim. Ne kadar az esya o kadar hastaneyle az temas her zaman iyi. Biberonda videoda soyledigi gibi elini koyup kenardan enjektorle veriyorlar hemdireler daha steril. Biberon hemen vermeyi bende dogru bilmiyorum. Biberon emzik hastane ortaminda kullanmayi temiz bulmuyorum. Kullanmadigim acikta olan havlu kagit pecete orda attim biraktim .

Valla canım malesef yaz mevsiminde suyuna dikkat edin diyorlar funky Allah korusun buyuzdennerken doğum riski bile çok yüksek benimde akintim çok oluyor aşırı terliyroum ,Allahım sağ saglim kucagimza almayi nasip etsin ,senin kaç haftalik

canm benimde gecen haftalarda cok geliyodu dr um bana gazli bez bide o renk degstrn kagitlrdn verdi ama kullndm rengi degismynce amniyon sivisi olmadgnii anladk bende oyle rahatladm

Masalah herşeyi hazirlamissin kaçıncı haftandasinki ben daha hiç bişey yapmadım benimde aklıma gelen bişey yok fazlasıyla almışsın herşeyi sağlıkla gelsinler insalllah

Ayse onerin videoda dedigi gibi ilk gogus kalkani kullanicam . Daha temiz oluyor. Pedler yapismiyor. Kilot sezeryanken zor oluyor bulasirsa giy cikar yere deger. İlkinde Depend uzerine ped koydum . Depdnde bulasinca degistirdim daha kolay oldu. Ben kucuk kahve mak. Goturuyorum . Sut arttirici caylar . Refakatcide sallama cay icer. Bi kundaklik bir bebek besiginin altina kalin battaniye birde normal battaniye koydum. Ayriyeten lohusa terliginden haric rahat terlik koydum. Wc ye ayri terlik giydim. Ben bi gecelik iki pijama koydum. Pijamayla daha rahat ettim tercih meselesi. Sut sagma mak. Goturmiycem. Hastaneninki cok guclu cekiyordu onu kullanirim . Sezeryan olanlarda sezeryan sonrasi ayaklarim cok sismisti. Lastigi bol corap koyun yada kesersiniz lastigi orda.

canım bizim burdaki özel hastanelerin bile temizliğine çok güvenmiyorum o yüzden yanımda bulumsun dedim tuvalet için klozet örtüsü. biberonu da benim ilk bebek erken doğmuştu enjektörle alamadı 30cc mamayı hipoglisemiye falan girdi onda zaten mama biberon hiçbişey götürmemiştim beklenmedik bi doğumdu evde biberonla verdik daha iyi toparladı tabi aynı zamanda emziriyodum da.bunda biberonla belki daha iyi emer ondan alıyorum.

aslında ben pedi bile koymayacaktım ama gelmiyo benim sütüm hemen yailki normal doğum olmasına rağmen 3 gün sonra geldi inşallah bu o kadar geç gelmez. sürekli emzirip sağmama rağmenlohusa terliğimi ben oraya hiç götürmicem evde giyerim diye düşünüyorum. aa evet süt artırıcı çay onu unuttum bak sağol canım

Ben 30+3 gün oldum canım ben sıvı alımımı artırayım her ihtimale karşı.
canm benimde gecen haftalarda cok geliyodu dr um bana gazli bez bide o renk degstrn kagitlrdn verdi ama kullndm rengi degismynce amniyon sivisi olmadgnii anladk bende oyle rahatladm
Yarın dışarı çıkacağım eczaneden alayım o kağıtlardan. Markası ne acaba ? Ya da eczacıya ne deyip alacağım ?
Gazlı bezi ne yapıyorsun genital temizlik için mi kullanıyorsun ?

Masalah herşeyi hazirlamissin kaçıncı haftandasinki ben daha hiç bişey yapmadım benimde aklıma gelen bişey yok fazlasıyla almışsın herşeyi sağlıkla gelsinler insalllah
canım ben 34. haftamdayım ama ilki 35 de doğunca ondan biraz erken hazırladım. bideben memlekette değilim yani burda eş dostakraba kimse yok o yüzden hazır olsun dedim. yoksa inşallah bende görürüm 40 haftaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…