- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.861
Ben 3 tane de çıtçıtlı body koydum. 1 tane Müslim battaniye koymayı düşünüyorum. 3 tane hastane çıkışı koydum. 1 tanesi daha küçük beden. Erken doğanlar için yazıyor. Düşük kilolu bekliyoruz. Onun dısında hemen hemen aynı listemiz.kızlar hastane çantamı hazırladım. gerçi bavul oldu amasizce eksik bişey var mı?
bebek için;
2 hastane çıkışı-
bez
-mama-
biberon-
emzik-
yedek battaniye hast çıkışından biraz daha kalın-
çıkışta yüzünü örtmek için örtü-
alt açma örtüsü kullan atlarsan
-alt silme pamuğu-
ıslak pamuk mendil
-pişik kremi-
agız mendili-
bebek yatağı için çarşaf
kendim için;
süt sağma makinesi hastanede de var ama ben kendiminkini kullanmayı tercih ediyorum
- 2-3 gecelik biri pijama
- çorap-
makyaj çantası-
göğüs pedi-
göğüs ucu kremi-
terlik-
taç bandana-
lohusa pedi
-havlu-
tuvalet kağıdı-
klozet örtüsü her ihtimale karşı bizim özel hastanelerde olmayabiliyor
-bolca iç çamaşırı
-emzirme sütyeni yada atleti
- diş macunu fırçası
-jöle-
bebek kapı isimliği
- hastane odasını süslemem için süsler
- gelenler için kolonya çikolata
-ben dağıtacağım süsleri hastaneye götürmüyorum eve gelenlere veriyorum basıları kohusa şerbeti ve süsleri de götürüyo
başka aklıma gelen yok sizce var mı?
Canım aynen haklısın denemek lazım4 yasa kadar kim tasiyor kanguruda. Bidd dururlarmi. Yas sinirina hic bakma . Deneyerek al bence. Bebek rahat etmeyince sende eahat etmiyorsun. ucuz olanda etrafi daha iyi gordu daha cok harekettigi icin onu sevdi. Digerine koyunca agliyordu. Yariyolda agladi kac defa geri dondum yoldan
Ben 30+3 gün oldum canım ben sıvı alımımı artırayım her ihtimale karşı.
Yarın dışarı çıkacağım eczaneden alayım o kağıtlardan. Markası ne acaba ? Ya da eczacıya ne deyip alacağım ?
Gazlı bezi ne yapıyorsun genital temizlik için mi kullanıyorsun ?
Göğüs kalkanını kaynatmaya gerek oluyor mu canımAyse onerin videoda dedigi gibi ilk gogus kalkani kullanicam . Daha temiz oluyor. Pedler yapismiyor. Kilot sezeryanken zor oluyor bulasirsa giy cikar yere deger. İlkinde Depend uzerine ped koydum . Depdnde bulasinca degistirdim daha kolay oldu. Ben kucuk kahve mak. Goturuyorum . Sut arttirici caylar . Refakatcide sallama cay icer. Bi kundaklik bir bebek besiginin altina kalin battaniye birde normal battaniye koydum. Ayriyeten lohusa terliginden haric rahat terlik koydum. Wc ye ayri terlik giydim. Ben bi gecelik iki pijama koydum. Pijamayla daha rahat ettim tercih meselesi. Sut sagma mak. Goturmiycem. Hastaneninki cok guclu cekiyordu onu kullanirim . Sezeryan olanlarda sezeryan sonrasi ayaklarim cok sismisti. Lastigi bol corap koyun yada kesersiniz lastigi orda.
Sling hangi marka aldın canım bi sürü cesidi var 5metre sal gibi uzun olanı var bi kenarında halkası olan var neko sling ler icin iyi yorumlar var okudugum kadarıyla karar vermek cok güçCanım ben baya bi araştırdım. Yenidoğan için tek kullanılabilen Sling. Slingin wrap çeşidi. Şal gibi bebeği sana dönük ve bacakları kurbağa şeklinde yerleştiriyorsun. Dışa dönük tehlikeli ve uygun değil bebek için. Ben sipariş verdim wrap Sling bikaç güne gelir. Hatta bebek arabası almayı bir süreliğine erteledik. Slingle taşımayı düşünüyorum ilk zamanlar. Evde de kullanmayı düşünüyorum. Sonra duruma göre bir bebek arabası bakıcaz.
Ben mustelanın hem bas hem vucut sampuanı olandan aldım bırde banyo sonrası masaj yagını aldım. Tarak chicco aldım. Kuvet kova banyo filesi aldım. Sunger deniz süngeri aldım birde muslin bezle yıkarız. Son olarak da havlusu var ısteKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Bebek sampuani olarak bubchen aldim ben. Onun disinda banyosu kovasi masrafasi ve bakteri uretmeyen bir file vardi sevi bebenin ondan aldim. Sunger kullanmayacagim icin almadim. Tarak girca setine de karar veremedim :)Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Organicare aldım ben. Küvet vs bilindik şeyler zaten. Vücudunu ince tülbentle yıkamayı düşünüyorumKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
canımben mustelanın konak önleyici köpük şampuanını aldım vücudu için de 2 si bi arada olanını aldım. ilk başlarda tülbentle sonra deniz süngeriyle yıkıyorum içi köpüklü fileler var ondan aldımKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Emzirme sutlerinden gogus ucu belli oluyor. Ben emzirme sutyeni kullaniyorum simdide rahatlar cunku. Disari cikinca ped koyuyorum . Yazin ince giyiniyoruz bide. Benimde uc gun sonra geldi sutum malesef.aslında ben pedi bile koymayacaktım ama gelmiyo benim sütüm hemen yailki normal doğum olmasına rağmen 3 gün sonra geldi inşallah bu o kadar geç gelmez. sürekli emzirip sağmama rağmenlohusa terliğimi ben oraya hiç götürmicem evde giyerim diye düşünüyorum. aa evet süt artırıcı çay onu unuttum bak sağol canım
o kadar da kutu kutu çaylarsan içtim su içtim rezene kimyon çayı içtim ama ancak geldi 3. gün benimde. inşallah bu defa çabucak gelirEmzirme sutlerinden gogus ucu belli oluyor. Ben emzirme sutyeni kullaniyorum simdide rahatlar cunku. Disari cikinca ped koyuyorum . Yazin ince giyiniyoruz bide. Benimde uc gun sonra geldi sutum malesef.
Kaynattim sanirim. Slikondan yapilmis. Yanlis olmasin yine kutunun uzerinde yada icinde yaziyor kaynatilacaksa nasil kaynatman gerektigini de. Onun disinda gunde bir kere guzelce yikayip kurutup tekrar koyuyordum.Göğüs kalkanını kaynatmaya gerek oluyor mu canım
İlk banyolarda kullanmayin sampuan. İlk gebelikte unibaby ,, mustela 99, komili kullandim ama biodermaya gectim simdi eczaneden aldim. Bindada buyuk ihtimal knu kullanirim. Losyonuyla birlikte. Kuvet, kova masraba ve kuvet yastigi bde sunger. Sampuan losyon. Tarak nuk fircasetini aldimKızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Ben herşeyini sebamed aldım canım. Etrafımda anne olanlar öneriyor.Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Organicare araştırıcaktınğz bakabildiniz hiç ben doktor tavsiyesi ile aldım akrabamız önerdi 2 yaşına kadar kullandı şimdide İbrahim sanaçoğlunnkihdin memnunTkb3 bebek beyaz tenli olunca isilik egzemaya yatkin oluyor. Ben cogunu kullandim. Yazin isilik ve egzama cikiyor oglumda. En sondermatolog bioderma kullan dedi . Sizde beyaz tenliydrniz bebegin beyaz tenli olmasi kuvvetli. Market urunlerini kullanmani tavsiye etmem. Eczaneden dermatolog onayli olanlari kullan sebamed yada bioderma . Yada baska marka varmi bilmiyorum. Bioderma bi tık daha iyi bence ikisinide kullandim. Birde sebamed ilac gibi kokuyor. Bioderma hafif cicek kokusu ve ucucu. Gines kreminide aldim memnunum. Mustela konak onleyici kullanirken konak okdu. Az sampuanlamak onemli. Dr bitkusel sampuana gectikten sonra gecti konagi.
Ben emzirme sütyeni ıkı tane almıstım ama penyeydi onlar buyuzden göğüs ucunu belli etti. Pet koyup denemek hiç aklıma gelmemişti penye sütyende işe yarar mı dersin? Bugun de gittim ıkı tane normal emzirme sütyeni aldım penye olmayanlardan. Sanırım 4-5 adet emZirme sütyeni ilk etapta yeterli olur suan daha almayacagım ılerıde ihtiyac olursa dogumdan sonra alırımEmzirme sutlerinden gogus ucu belli oluyor. Ben emzirme sutyeni kullaniyorum simdide rahatlar cunku. Disari cikinca ped koyuyorum . Yazin ince giyiniyoruz bide. Benimde uc gun sonra geldi sutum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?