2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben 3 tane de çıtçıtlı body koydum. 1 tane Müslim battaniye koymayı düşünüyorum. 3 tane hastane çıkışı koydum. 1 tanesi daha küçük beden. Erken doğanlar için yazıyor. Düşük kilolu bekliyoruz. Onun dısında hemen hemen aynı listemiz.

Canım aynen haklısın denemek lazım

Selam,

Bende hamileliğin başından beri sulu akıntı var. Her akıntı amniyon sıvısı anlamına gelmiyor, genital bölgeye giden kan akışı arttıkça akıntı yapabiliyor. Ya da vajinal mantarla enfeksiyondan da kaynaklanabilir. Eczacıya kırmızı litmus kağıdı diyebilirisin. Eczanede satılır mı bilmiyorum daha çok medikallerde var. Mümkünse medikal malzemeler satan bir yere sor. Bu kağır kırmızı renkli, eğer sıvıyla temas edince bariz şekilde maviye dönerse amniyon sıvısı anlamına geliyor. İnşallah değildir. Yine de önlem amaçlı bakmakta fayda var. Bende de var bu kağıttan. Ara sıra kontrol amaçlı bakıyorum

Göğüs kalkanını kaynatmaya gerek oluyor mu canım

Sling hangi marka aldın canım bi sürü cesidi var 5metre sal gibi uzun olanı var bi kenarında halkası olan var neko sling ler icin iyi yorumlar var okudugum kadarıyla karar vermek cok güç

Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Ben mustelanın hem bas hem vucut sampuanı olandan aldım bırde banyo sonrası masaj yagını aldım. Tarak chicco aldım. Kuvet kova banyo filesi aldım. Sunger deniz süngeri aldım birde muslin bezle yıkarız. Son olarak da havlusu var ıste

Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız birde şampuan dan başka banyo malzemesi nelere ihtiyaç oluyor
Bebek sampuani olarak bubchen aldim ben. Onun disinda banyosu kovasi masrafasi ve bakteri uretmeyen bir file vardi sevi bebenin ondan aldim. Sunger kullanmayacagim icin almadim. Tarak girca setine de karar veremedim :)

canımben mustelanın konak önleyici köpük şampuanını aldım vücudu için de 2 si bi arada olanını aldım. ilk başlarda tülbentle sonra deniz süngeriyle yıkıyorum içi köpüklü fileler var ondan aldım

Emzirme sutlerinden gogus ucu belli oluyor. Ben emzirme sutyeni kullaniyorum simdide rahatlar cunku. Disari cikinca ped koyuyorum . Yazin ince giyiniyoruz bide. Benimde uc gun sonra geldi sutum malesef.

Emzirme sutlerinden gogus ucu belli oluyor. Ben emzirme sutyeni kullaniyorum simdide rahatlar cunku. Disari cikinca ped koyuyorum . Yazin ince giyiniyoruz bide. Benimde uc gun sonra geldi sutum malesef.
o kadar da kutu kutu çaylarsan içtim su içtim rezene kimyon çayı içtim ama ancak geldi 3. gün benimde. inşallah bu defa çabucak gelir

İlk banyolarda kullanmayin sampuan. İlk gebelikte unibaby ,, mustela 99, komili kullandim ama biodermaya gectim simdi eczaneden aldim. Bindada buyuk ihtimal knu kullanirim. Losyonuyla birlikte. Kuvet, kova masraba ve kuvet yastigi bde sunger. Sampuan losyon. Tarak nuk fircasetini aldim

Civilin internet sitesinde indirimdeydi pembe çantalı 30 tl normalde sadece pişik kremi 15 tl di iyi uykular seyide 40 flndi

Eklentiler

• IMG_2993.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_2992.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 102
Tkb3 bebek beyaz tenli olunca isilik egzemaya yatkin oluyor. Ben cogunu kullandim. Yazin isilik ve egzama cikiyor oglumda. En sondermatolog bioderma kullan dedi . Sizde beyaz tenliydrniz bebegin beyaz tenli olmasi kuvvetli. Market urunlerini kullanmani tavsiye etmem. Eczaneden dermatolog onayli olanlari kullan sebamed yada bioderma . Yada baska marka varmi bilmiyorum. Bioderma bi tık daha iyi bence ikisinide kullandim. Birde sebamed ilac gibi kokuyor. Bioderma hafif cicek kokusu ve ucucu. Gines kreminide aldim memnunum. Mustela konak onleyici kullanirken konak okdu. Az sampuanlamak onemli. Dr bitkusel sampuana gectikten sonra gecti konagi.

Organicare araştırıcaktınğz bakabildiniz hiç ben doktor tavsiyesi ile aldım akrabamız önerdi 2 yaşına kadar kullandı şimdide İbrahim sanaçoğlunnkihdin memnun

Ben emzirme sütyeni ıkı tane almıstım ama penyeydi onlar buyuzden göğüs ucunu belli etti. Pet koyup denemek hiç aklıma gelmemişti penye sütyende işe yarar mı dersin? Bugun de gittim ıkı tane normal emzirme sütyeni aldım penye olmayanlardan. Sanırım 4-5 adet emZirme sütyeni ilk etapta yeterli olur suan daha almayacagım ılerıde ihtiyac olursa dogumdan sonra alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…