2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Canım telaş yapma. Bayramda benim bildiğim su gibi geldi enfeksiyondan dolayıymiş

Kizlar ya benim bgn cok fazla kasiklrmda agri var böyle nasil anlatsm dogum yapms gibi bacaklarm acik yürüym otururken bsyden destek almak zorunda kaliyom acaba bebegm cok mu aşagiya inmş ondan mi oluyo doguma 5 haftam kaldi bunun içn daha cok erken degil mi dr bu saatte arayamiym allah korusun bu gece bi an dogum sancisi tutar diyede cok korkuym acaba baska bi dr falan mi gitsem

Organicare araştırıcaktınğz bakabildiniz hiç ben doktor tavsiyesi ile aldım akrabamız önerdi 2 yaşına kadar kullandı şimdide İbrahim sanaçoğlunnkihdin memnun
Cnm oglumda egzema var. Dra sorarak aldik. Atopik ciltler icin olani onerdi. İlac degil. Dermatolog onayli hassas ciltler icin o yuzden onun dedigini kullaniyorum. Memnunum ondan. Dedigine Ben bakmistim dogal yaziyordu. Kullanmak onemli iyiyse devam edersin .

Son düzenleme:
Yarar niye yaramasin zaten yapisiyir sutyene . Ped eninde sonunda alacaksin al dene . Ben dogumdan sonra hep kullandim cok rahat. Hala kullaniyorum. Sporcu sutyenler sıkıyor kizartmaya baslamisti. Simdi bile kullanabilirsin cok sicak rahat oluyor.

Amniyon sivisinin ozelligi:

Himmcanim hareketler filanda normal diyorsan telaş etme. Ama takipte ol. Yani insallah amniyon sivisi degildir. Dogumu baslatan zar acildiginda genelde cok yogum bir sekilde yatagi dosegi islatacak kadar cok oluyormus. Ama bazen kesenin ust tarafindan zarlar daha az az gelebiliyormus. Sen zaten dikkatlisin. Insllah bir sey olmaz canim.

Kasik agrisi enfeksiyonda olabilir. Ben ilk normal doguramadin. Normal doguranlar dogum sancisini detayli yazarsa daha iyi olur. Bende hep bakiyordum nasil anliycam diye. Bende cok az sanci oldu. Bel ve kuyruk sokumuna vuruyor agri. Buyuk tuvaletin gelmis gibi hissediyorsun. Ara ara yalanci sanci da olacak . İlik suya girince rahatliyorsun yada dinlenince geciyor. Benimde alt tarafimda agri var. Oturur kalkarken destek aliyorum agriyor.

Canim her sey var gibinduruyor. Benim.aklima gelmiyor ama genelde ebeler anneler filan (en son ayse onerden dinledim) emzigi ilk nir ay vermemek lazimmis. Memeyi emmeyi etkiliyormus. Istersen nir arastir.

evet evet canm benimde alt tarafta agri var oturup kalkmakta zorlaniyim destek almak zorunda kaliyom şuan icn cok erken degil mi bu kadar aşagida agri olmasi

Çok mu yoruldun? Gün içinde çok yorulunca olabiliyormuş, benim ağrım olduğunda doktorum öyle söylemişti.
Normal şartlarda kasık ağrısının Doğum sancısıyla bir alakası yok, Doğum yaptığım zaman, gaz sancısı şiddetinde başlayıp, karnımdan girip belime yayılan bir sancı olmuştu.

evet evet canm benimde alt tarafta agri var oturup kalkmakta zorlaniyim destek almak zorunda kaliyom şuan icn cok erken degil mi bu kadar aşagida agri olmasi
Benim asagi inmedi ama yukarda hala Anlarsin sende . Agirlasti ondan mi acaba ilkini hatirlamiyorum agri varmiydi. Kasik agri degil alt tarafta olan agri dimi. Ayakta cok kaliyormusun. Ben calistigim yere gittim yurudum bayagi . O gun daha cok agrim oldu. Gece yatarken sagdan sola donerken bile agriyorduz Magnezyuma da devam ediyorum. Onsallah gecer.

ayy canm ya daha cok korktum benimde az boyle gaz sancisi gibi sancim var

evet alt tarafta sanki damar cekiliyo gibi anlatamiym derdimi die de cok üzülüyom bide ilk olunca utaniyom off cok zor ya

Tamam canım gogus pedi ihtiyac lıstesınde vardı almıstım yarın hemen denerım :)

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…