- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.881
canm benimde cevremdeki herkes sebamed öneriyo bende sebamed alcmBen herşeyini sebamed aldım canım. Etrafımda anne olanlar öneriyor.
Canım telaş yapma. Bayramda benim bildiğim su gibi geldi enfeksiyondan dolayıymişKızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Cnm oglumda egzema var. Dra sorarak aldik. Atopik ciltler icin olani onerdi. İlac degil. Dermatolog onayli hassas ciltler icin o yuzden onun dedigini kullaniyorum. Memnunum ondan. Dedigine Ben bakmistim dogal yaziyordu. Kullanmak onemli iyiyse devam edersin .Organicare araştırıcaktınğz bakabildiniz hiç ben doktor tavsiyesi ile aldım akrabamız önerdi 2 yaşına kadar kullandı şimdide İbrahim sanaçoğlunnkihdin memnun
Yarar niye yaramasin zaten yapisiyir sutyene . Ped eninde sonunda alacaksin al dene . Ben dogumdan sonra hep kullandim cok rahat. Hala kullaniyorum. Sporcu sutyenler sıkıyor kizartmaya baslamisti. Simdi bile kullanabilirsin cok sicak rahat oluyor.Ben emzirme sütyeni ıkı tane almıstım ama penyeydi onlar buyuzden göğüs ucunu belli etti. Pet koyup denemek hiç aklıma gelmemişti penye sütyende işe yarar mı dersin? Bugun de gittim ıkı tane normal emzirme sütyeni aldım penye olmayanlardan. Sanırım 4-5 adet emZirme sütyeni ilk etapta yeterli olur suan daha almayacagım ılerıde ihtiyac olursa dogumdan sonra alırım
Masallah cok tatli. Gobekte cok iyi birsey. Ne kadar buyukse o kadar agrin oluyorKızlar buda benim kızım 29+4 iyibariyle
Kızlar akıntı durdu artık gelmiyor bebeğin hareketleri de normal. Ben de şimdi söyleyip annemleri heyecanlandırmak istemedim. Eczaneye gideyim desem yine heyecan yapacaklar. Eğer tekrarlarsa doktora gideceğim. Takipteyim bakalım inşallah tekrar çoğalmaz.
B BenanAsiye canım aslında akıntının tarifi de amniyon sıvısı tanımı gibiydi, şeffaf berrak kokusuz sulu.
Kasik agrisi enfeksiyonda olabilir. Ben ilk normal doguramadin. Normal doguranlar dogum sancisini detayli yazarsa daha iyi olur. Bende hep bakiyordum nasil anliycam diye. Bende cok az sanci oldu. Bel ve kuyruk sokumuna vuruyor agri. Buyuk tuvaletin gelmis gibi hissediyorsun. Ara ara yalanci sanci da olacak . İlik suya girince rahatliyorsun yada dinlenince geciyor. Benimde alt tarafimda agri var. Oturur kalkarken destek aliyorum agriyor.Kizlar ya benim bgn cok fazla kasiklrmda agri var böyle nasil anlatsm dogum yapms gibi bacaklarm acik yürüym otururken bsyden destek almak zorunda kaliyom acaba bebegm cok mu aşagiya inmş ondan mi oluyo doguma 5 haftam kaldi bunun içn daha cok erken degil mi dr bu saatte arayamiym allah korusun bu gece bi an dogum sancisi tutar diyede cok korkuym acaba baska bi dr falan mi gitsem
kızlar hastane çantamı hazırladım. gerçi bavul oldu amasizce eksik bişey var mı?
bebek için;
2 hastane çıkışı-
bez
-mama-
biberon-
emzik-
yedek battaniye hast çıkışından biraz daha kalın-
çıkışta yüzünü örtmek için örtü-
alt açma örtüsü kullan atlarsan
-alt silme pamuğu-
ıslak pamuk mendil
-pişik kremi-
agız mendili-
bebek yatağı için çarşaf
kendim için;
süt sağma makinesi hastanede de var ama ben kendiminkini kullanmayı tercih ediyorum
- 2-3 gecelik biri pijama
- çorap-
makyaj çantası-
göğüs pedi-
göğüs ucu kremi-
terlik-
taç bandana-
lohusa pedi
-havlu-
tuvalet kağıdı-
klozet örtüsü her ihtimale karşı bizim özel hastanelerde olmayabiliyor
-bolca iç çamaşırı
-emzirme sütyeni yada atleti
- diş macunu fırçası
-jöle-
bebek kapı isimliği
- hastane odasını süslemem için süsler
- gelenler için kolonya çikolata
-ben dağıtacağım süsleri hastaneye götürmüyorum eve gelenlere veriyorum basıları kohusa şerbeti ve süsleri de götürüyo
başka aklıma gelen yok sizce var mı?
evet evet canm benimde alt tarafta agri var oturup kalkmakta zorlaniyim destek almak zorunda kaliyom şuan icn cok erken degil mi bu kadar aşagida agri olmasiKasik agrisi enfeksiyonda olabilir. Ben ilk normal doguramadin. Normal doguranlar dogum sancisini detayli yazarsa daha iyi olur. Bende hep bakiyordum nasil anliycam diye. Bende cok az sanci oldu. Bel ve kuyruk sokumuna vuruyor agri. Buyuk tuvaletin gelmis gibi hissediyorsun. Ara ara yalanci sanci da olacak . İlik suya girince rahatliyorsun yada dinlenince geciyor. Benimde alt tarafimda agri var. Oturur kalkarken destek aliyorum agriyor.
Çok mu yoruldun? Gün içinde çok yorulunca olabiliyormuş, benim ağrım olduğunda doktorum öyle söylemişti.Kizlar ya benim bgn cok fazla kasiklrmda agri var böyle nasil anlatsm dogum yapms gibi bacaklarm acik yürüym otururken bsyden destek almak zorunda kaliyom acaba bebegm cok mu aşagiya inmş ondan mi oluyo doguma 5 haftam kaldi bunun içn daha cok erken degil mi dr bu saatte arayamiym allah korusun bu gece bi an dogum sancisi tutar diyede cok korkuym acaba baska bi dr falan mi gitsem
Benim asagi inmedi ama yukarda hala Anlarsin sende . Agirlasti ondan mi acaba ilkini hatirlamiyorum agri varmiydi. Kasik agri degil alt tarafta olan agri dimi. Ayakta cok kaliyormusun. Ben calistigim yere gittim yurudum bayagi . O gun daha cok agrim oldu. Gece yatarken sagdan sola donerken bile agriyorduz Magnezyuma da devam ediyorum. Onsallah gecer.evet evet canm benimde alt tarafta agri var oturup kalkmakta zorlaniyim destek almak zorunda kaliyom şuan icn cok erken degil mi bu kadar aşagida agri olmasi
ayy canm ya daha cok korktum benimde az boyle gaz sancisi gibi sancim varÇok mu yoruldun? Gün içinde çok yorulunca olabiliyormuş, benim ağrım olduğunda doktorum öyle söylemişti.
Normal şartlarda kasık ağrısının Doğum sancısıyla bir alakası yok, Doğum yaptığım zaman, gaz sancısı şiddetinde başlayıp, karnımdan girip belime yayılan bir sancı olmuştu.
evet alt tarafta sanki damar cekiliyo gibi anlatamiym derdimi die de cok üzülüyom bide ilk olunca utaniyom off cok zor yaBenim asagi inmedi ama yukarda hala Anlarsin sende . Agirlasti ondan mi acaba ilkini hatirlamiyorum agri varmiydi. Kasik agri degil alt tarafta olan agri dimi. Ayakta cok kaliyormusun. Ben calistigim yere gittim yurudum bayagi . O gun daha cok agrim oldu. Gece yatarken sagdan sola donerken bile agriyorduz Magnezyuma da devam ediyorum. Onsallah gecer.
Canım bekleme git o zaman ben sadece altta ağrı var olarak algıladım ilk mesajından. İnşallah birşey yokturayy canm ya daha cok korktum benimde az boyle gaz sancisi gibi sancim var
Tamam canım gogus pedi ihtiyac lıstesınde vardı almıstım yarın hemen denerım :)Yarar niye yaramasin zaten yapisiyir sutyene . Ped eninde sonunda alacaksin al dene . Ben dogumdan sonra hep kullandim cok rahat. Hala kullaniyorum. Sporcu sutyenler sıkıyor kizartmaya baslamisti. Simdi bile kullanabilirsin cok sicak rahat oluyor.
Bak şimdi gaz sancısı gibi olan yumurtalıklarından girip yayılacak öyle mi?evet alt tarafta sanki damar cekiliyo gibi anlatamiym derdimi die de cok üzülüyom bide ilk olunca utaniyom off cok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?