- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.901
Yaa sorma canım göbek nasıl cıktıysa yolda 3 kısı cevırıp aa hayırlı olsun erkek mı? Dıye sordu dık karınlar erkek bebege yoruluyor nedense kız beklıyoruz dedıgımde de bı ınanmamıs tavırlar goruyorum ınsanlar cok tuhaf yaMasallah cok tatli. Gobekte cok iyi birsey. Ne kadar buyukse o kadar agrin oluyor
Gecmiş olsun minik abiye o Zaman daha dikkatli kullanmak lazım. Bende çoklu haket almadım yarar yaramaz belli olmaz deneyerek görücez. İnşüllah yazdığı gibi doğaldır doktor tavsiyesi diye içim rahat aldımCnm oglumda egzema var. Dra sorarak aldik. Atopik ciltler icin olani onerdi. İlac degil. Dermatolog onayli hassas ciltler icin o yuzden onun dedigini kullaniyorum. Memnunum ondan. Dedigine Ben bakmistim dogal yaziyordu. Kullanmak onemli iyiyse devam edersin .
Biraz fazla gibi 10 lü bile uzun Zaman gidiyordur bence bittikçe tekrar alırsınızKızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Aynen canım neko wrap Sling aldım. Bununla ilgili hep olumlu yorumlar okudum. Halka sling tek omuza yük verdiği için sırt ağrısına sebep oluyormuş. Şal şeklinde olan omuzlara ve bele eşit yük dağıtıyor ve iki elinde serbest. Halka slingte bir elinle çocuğu destekleme ihtiyacı hissediyormuşsun. Tabii alışasıya kadar ben her türlü tutarım.Sling hangi marka aldın canım bi sürü cesidi var 5metre sal gibi uzun olanı var bi kenarında halkası olan var neko sling ler icin iyi yorumlar var okudugum kadarıyla karar vermek cok güç
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuzKızlar buda benim kızım 29+4 iyibariyle
canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi kiBak şimdi gaz sancısı gibi olan yumurtalıklarından girip yayılacak öyle mi?
Öncelikle korkma sakin ol, o ağrı sen dinlenmeden geçmez zaten, ağrı için demiyorum ama sancın için git, yakınlarda olan özel hastanelerden birini ara nöbetçi kadın Doğum doktoru varsa git bence, hatta kendi doktorunun olduğu hastenede nöbetçi varsa oraya gidebilirsin, hem doktorunla irtibat halinde olurlar daha iyi olur.canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Git tatlım bişey yoksa rahatlarsın. Varsa da erkenden önlemini alırlar. Hadi güzel haberler bekliyoruzcanm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Canım aynen bende arastırınca bunlar ıcın guzel seyler okudum bende bundan almayı planlıyorum ılk zamanlar kullanmak ıcınAynen canım neko wrap Sling aldım. Bununla ilgili hep olumlu yorumlar okudum. Halka sling tek omuza yük verdiği için sırt ağrısına sebep oluyormuş. Şal şeklinde olan omuzlara ve bele eşit yük dağıtıyor ve iki elinde serbest. Halka slingte bir elinle çocuğu destekleme ihtiyacı hissediyormuşsun. Tabii alışasıya kadar ben her türlü tutarım.sipariş verdiğim slingin fotoğrafını yüklüyorum
Bendede gecen benzer bir agri oldu, ben apandisden suphelendim doktora gittim. Bende hersey normal cikti ve dedigin gibi ayakta olunca ve yuruken daha cok agrim vardi. 4 saat surdu, bebek ters bir yere gelmis olabilir dedi doktor veya bantlar (turkcesini bilmiyorum) olabilirmis. Gecmezse sen yinede git doktora, sonucta kimse neden geldin demezcanm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Canım benim geçmiş olsun..insallah bisey yoktur..uc gün önce bende gece sancıyla uyandım belim ağrıyordu gaz sancısı vardı..ben çok korkmuştum..dogum başladı diye..hastane gittim çok şükür bisey çıkmadı..doktorum dinlenmemi söyledi..kendini çok yoruyorsun dedi..icini ferah tut insallah bisey yoktur..ama için rahat olsun diye doktora git istersen canım.canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Teşekkür ederim :) yarın alacağım. Ama artık amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum. Yani eğer amniyon sıvısı olsa durmazdı akıntı devam ederdi herhalde o yüzden içim biraz rahatladı.Selam,
Bende hamileliğin başından beri sulu akıntı var. Her akıntı amniyon sıvısı anlamına gelmiyor, genital bölgeye giden kan akışı arttıkça akıntı yapabiliyor. Ya da vajinal mantarla enfeksiyondan da kaynaklanabilir. Eczacıya kırmızı litmus kağıdı diyebilirisin. Eczanede satılır mı bilmiyorum daha çok medikallerde var. Mümkünse medikal malzemeler satan bir yere sor. Bu kağır kırmızı renkli, eğer sıvıyla temas edince bariz şekilde maviye dönerse amniyon sıvısı anlamına geliyor. İnşallah değildir. Yine de önlem amaçlı bakmakta fayda var. Bende de var bu kağıttan. Ara sıra kontrol amaçlı bakıyorum
Göbüş çok tatlı, sen de zayıfmışsın benim gibi :)Kızlar buda benim kızım 29+4 iyibariyle
Aslında dün hafif kaşıntı da olmuştu belki de seninki gibi enfeksiyon olabilir. Nasıl anladın test falan mı yaptın ?Canım telaş yapma. Bayramda benim bildiğim su gibi geldi enfeksiyondan dolayıymiş
Tarak seti beni chicco aldım çok memnunum yumuşacık fırçası var.Zeynep5654 @Mry Mry seyyav A angel5angel @Mismommy @ozlmlvnt cevaplariniz için teşekkürler kızlar bende heralde sebamed alican şampuanı. Tarak seti mothercare de 20 lira netten baktim ama pek karar veremedim alsammi bi fikriniz var mi
Hanimlar cogunuz bebek giyeceklerini yikayip yerlestirmissiniz bile. Ben daha pek bisey yapmadim, yatagini ve besigini hazirlasam tozlanir gibi geliyor. Siz el orgusu hirkalari ve yelekleri nasil yikadiniz?
almadım ben hala ufak tefek eksıkler var ve galiba alısverişe gitmeyi buraada kesecegım acil 1-2 şeyı eczaneden alacagım o kadar cunku artık agırlaşmaya başladım annemerde çarşıya pazara çıkma artık yalnız aklma bundna sonra dogum ne zaman gelir belli olmaz diye uyardılar bencede öyleTarak seti beni chicco aldım çok memnunum yumuşacık fırçası var.
benimde akıntım cok fazlaAslında dün hafif kaşıntı da olmuştu belki de seninki gibi enfeksiyon olabilir. Nasıl anladın test falan mı yaptın ?
Zayıf olunca direkt göbek devlesiyo dimi canım daha 10haftada nekadar daha buyuyecek cokk merak ediyorum :)Göbüş çok tatlı, sen de zayıfmışsın benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?