2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Masallah cok tatli. Gobekte cok iyi birsey. Ne kadar buyukse o kadar agrin oluyor
Yaa sorma canım göbek nasıl cıktıysa yolda 3 kısı cevırıp aa hayırlı olsun erkek mı? Dıye sordu dık karınlar erkek bebege yoruluyor nedense kız beklıyoruz dedıgımde de bı ınanmamıs tavırlar goruyorum ınsanlar cok tuhaf ya

Gecmiş olsun minik abiye o Zaman daha dikkatli kullanmak lazım. Bende çoklu haket almadım yarar yaramaz belli olmaz deneyerek görücez. İnşüllah yazdığı gibi doğaldır doktor tavsiyesi diye içim rahat aldım

Sling hangi marka aldın canım bi sürü cesidi var 5metre sal gibi uzun olanı var bi kenarında halkası olan var neko sling ler icin iyi yorumlar var okudugum kadarıyla karar vermek cok güç
Aynen canım neko wrap Sling aldım. Bununla ilgili hep olumlu yorumlar okudum. Halka sling tek omuza yük verdiği için sırt ağrısına sebep oluyormuş. Şal şeklinde olan omuzlara ve bele eşit yük dağıtıyor ve iki elinde serbest. Halka slingte bir elinle çocuğu destekleme ihtiyacı hissediyormuşsun. Tabii alışasıya kadar ben her türlü tutarım.sipariş verdiğim slingin fotoğrafını yüklüyorum

Eklentiler

• sketch-1500237577263.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 60
canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Öncelikle korkma sakin ol, o ağrı sen dinlenmeden geçmez zaten, ağrı için demiyorum ama sancın için git, yakınlarda olan özel hastanelerden birini ara nöbetçi kadın Doğum doktoru varsa git bence, hatta kendi doktorunun olduğu hastenede nöbetçi varsa oraya gidebilirsin, hem doktorunla irtibat halinde olurlar daha iyi olur.

Canım aynen bende arastırınca bunlar ıcın guzel seyler okudum bende bundan almayı planlıyorum ılk zamanlar kullanmak ıcın

canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Bendede gecen benzer bir agri oldu, ben apandisden suphelendim doktora gittim. Bende hersey normal cikti ve dedigin gibi ayakta olunca ve yuruken daha cok agrim vardi. 4 saat surdu, bebek ters bir yere gelmis olabilir dedi doktor veya bantlar (turkcesini bilmiyorum) olabilirmis. Gecmezse sen yinede git doktora, sonucta kimse neden geldin demez

Kızlar bugün bende çok akıntı var pijamama kadar geçmiş ıslaklık. Bir de annemlerin yanındayım başka şehirde, eşim de yanımda Yok çok endişeleniyorum. Bebeğin suyu geliyor olabilir mi acaba :/
Canım benim geçmiş olsun..insallah bisey yoktur..uc gün önce bende gece sancıyla uyandım belim ağrıyordu gaz sancısı vardı..ben çok korkmuştum..dogum başladı diye..hastane gittim çok şükür bisey çıkmadı..doktorum dinlenmemi söyledi..kendini çok yoruyorsun dedi..icini ferah tut insallah bisey yoktur..ama için rahat olsun diye doktora git istersen canım.

Hanimlar cogunuz bebek giyeceklerini yikayip yerlestirmissiniz bile. Ben daha pek bisey yapmadim, yatagini ve besigini hazirlasam tozlanir gibi geliyor. Siz el orgusu hirkalari ve yelekleri nasil yikadiniz?

Teşekkür ederim :) yarın alacağım. Ama artık amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum. Yani eğer amniyon sıvısı olsa durmazdı akıntı devam ederdi herhalde o yüzden içim biraz rahatladı.

Hanimlar cogunuz bebek giyeceklerini yikayip yerlestirmissiniz bile. Ben daha pek bisey yapmadim, yatagini ve besigini hazirlasam tozlanir gibi geliyor. Siz el orgusu hirkalari ve yelekleri nasil yikadiniz?

ben de hastane kıyafetlerını yıkadım bebegın sonra toz almayacak şeklde kaldırdım yarın kendı kıyafetlerımıde yıkayacagım sonra hepsını utuleyıp hurclara yerleştirecegım. hurcları önce çamaşır suyuna bastım sonra ıyıce duruladım ve kızgın güneşte kuruttum onlarıda utulecegim

hastane cantam olarak kabın boy bavul kullanmaya karar verdım. bavulum zaten evde vardı yenıydı tekrar almadım ama ıyıce sıleceğim temiz olsun.

ben çok çok hassas bi takım vardı onu elimle yıkadım bebek deterjanıyla oturdum elımde yıkadım diğerlerini makınamın bebek modu olmasına ragmen onu tercih etmedim çunku 2 saatte yıkıyor yeni kıyafeter yıpranırdı yoksa sanırım bu mod lekeli ve çok kirliler için gecerli.. bu yüzden ben 30 dakika da 30 derecede bebek deterjanı var dalan markasının onunla yıkadım ve yumuşatıcı kullanmadım ve ekstra durulama yaptım sonra evin içinde bol güneş alan bir odada kuruttum. kuruyanlarıda yıkanmış müslüm battaniyeye bohça yaptım ütülenene kadar kaldırdım

bebegin kalan kıyafeterinin hepsini makinada yıkayacagım ve ya hurçlara ya da nayoncularda ki şeffaf büyük kutular var ya kapaklı toz almasın dıye onlara yerleştirecegim ki toz almasın bebek doğunca beşiğinin içini haızrayacagım. beşikte ki cibinliğe kadar yıkayıp kaldıracağım öyle düşündüm ben

Tarak seti beni chicco aldım çok memnunum yumuşacık fırçası var.
almadım ben hala ufak tefek eksıkler var ve galiba alısverişe gitmeyi buraada kesecegım acil 1-2 şeyı eczaneden alacagım o kadar cunku artık agırlaşmaya başladım annemerde çarşıya pazara çıkma artık yalnız aklma bundna sonra dogum ne zaman gelir belli olmaz diye uyardılar bencede öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…