2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben birkac sey dısında herseyı ınternetten aldım hıc geZmeden yorulmadan ayagına getirirsin sende

Aslında dün hafif kaşıntı da olmuştu belki de seninki gibi enfeksiyon olabilir. Nasıl anladın test falan mı yaptın ?
Gittigimde muayene falan etti. Gazlı ped verdi 1 saat takılı kaldı sonra kontrol etti sorun yoktu. Ama muayene sırasında aşırı enfeksiyonun görünüyo tahlil yapalım dedi ve doğruda cıktı. Ki ben 3 çamaşır ıslatmistim bide lavaboda ayakta durdugumda resmen su gibi akmıştı. Insallah senin ciddi derecede değildir benim hala gecmedi

Benim kızımda da öyleydi tanımadığım teyzeler erkek dimi diyorlardı hayır kız kesin dediğimde yok yok erkek karnı bu deyip insanı sinir ediyorlar :))

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Alt acmalari hep kullanacaksin . Disarda misafirlikte. Ozellikle buyuk tuvalet degistirirken. Ben kirlendikce attim.Tek kullanimlik yapmadim. Totosu degmiyor bi yere ayriyeten tam degistirirken cisde yapabiliyor. O olmazsa koltuk yataga denk geliyor.

canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Bende bir kere asiri oldu gaz sancisi. Adet sancisi gibiydi . Sicak uygulama yaptim sabaha kadar uyumadim. Alt taraftaki agrim hafifledi . İki ucgun asiri agrim vardi. O gun cok yoruldum oyle basladi agrim. Senin kasiklarinda agriyor .

Kızlar uykusuzluk şimdiden başladı.
Dün gece ne sağa yatabildim ne sola ne sırt üstü.karnımı hiç bi yere sığdıramadım.bide yattığımda kalbim sıkışıyo gibi.bi sıkıntı geldi.

Gece kaç kere kalktım oturdum hatırlamıyorum.top patlasa uyanmayan ben tilki uykusuna döndüm.
Bi ara oturarak uyumaya çalıştım olmadı 2 yastıkla dik yattım öyle uyuyakalmışım ama boynum ağrımış.şimdi yine uykum bölündü inş bu sefer rahat uyuyabilirim.

canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
canım geçen gün benim de öyle olmuştu hatta yazmıştım buraya sol alt taradım acayip ağrımıştı hatta ben de çok korktum ama gaz ağrısıymış geçti Allaha şükür bir de benim belim de ağrımıştı o d yanlış oturmaktanmış bi bak geçmezse doktora gisersin

Canim her sey var gibinduruyor. Benim.aklima gelmiyor ama genelde ebeler anneler filan (en son ayse onerden dinledim) emzigi ilk nir ay vermemek lazimmis. Memeyi emmeyi etkiliyormus. Istersen nir arastir.
canım benim ilk bebeğimdeki doktorum da tam tersini önerdi ilk 3 ay vermeli sonrasında vermemeli dedi. Amerikada ve ingiltere de yapışan araştırmalara göre özellikle bebek erken doğarsa emme refleksini emzik geliştiriyormuş malum benimki biraz erken doğmuştu o yüzden ber ihtimale karşı koydum. tabi emzik verip durmadım sık sık kendim emzirdim ama benimki kolik olunca doktor sık emzirmeyi önermedi emdikçe daha çok gaz olduğu için emzikten yararlandık hıı geçirdimi koliği hayır ama hafifletti biraz. kolik 4 ay dolmadan geçmedi malesefo yüzden koydum emziği

Hanimlar cogunuz bebek giyeceklerini yikayip yerlestirmissiniz bile. Ben daha pek bisey yapmadim, yatagini ve besigini hazirlasam tozlanir gibi geliyor. Siz el orgusu hirkalari ve yelekleri nasil yikadiniz?
Ben yatağını henüz hatırlamadım. Park yatağını kurduk. Üzerine de bir çarşaf attım tozlanmasın diye

günaydın, iyi haftalar herkese
harikasınız, hazırlıkları kolaylamışsınız..benim de alacaklarım bakım ürünleri, bebek bezi, mendili dışında bitti gibi..ama 15 gün sonra taşınacağımız için kıyafetleri annemde, bebek arabası-beşiği aldığımız dükkanda, bazı şeyleri evde..taşınma işi de uzadıkça gözümde büyüyor yetişmeyecek diye..
sizin hemoglabin, kalsiyum değerleriniz kaç çıkıyor? dikkat ediyorum ama bir türlü yükseltemiyorum ben?

İyi yolculuklar..Uzak yere mi yolculuk?

Hazırlıklardan bahsedilmiş :) benim miniğim erken gelebilir diye neredeyse 1 aydan fazladır herşeyi hazır ama maşallah kızıma doktor gittikçe daha iyi olduğunu söyledi. Onun sağlığı yerinde olsun hazırlıklar bekler hiiiç önemli değil

benimde akıntım cok fazla

cnm o bende de var doktoruna söyle fitil veriyor. kıvamlı jelimsi şekildeyse korkma normal birşey..

ah ah ben de uyku meleği gibiydim ama resmen sabaha karsı idrar torbama tık tık tık tık nasıl vuruyo istersen uyanma gecede kaç kere de kalkıyorum

Günaydın canım inşallah kazasız belasız sıkıntısız gider gelirsiniz.allaha emanet olun

aynını bende yaşıyorum canım. Bir gece uykusuz kalıyorum ikincisinde artık uykusuzluktan bir sekilde daha iyi uyuyorum ertesi gece yine uykusuzluk. Nefes darlığı bende iki gündür cekiyorum çok zor oluyor değil mi bu sıcaklarda

bu arada çantaları hazırlamaya başladım kızlar. Bir küçük çanta doğum sonrası şeyleri hemsireye vermek için. Bir çanta bebek ihtiyacları bir canta benim ihtiyaclarım. Sezaryen olacaklar lohusa gecelik takımını mı koysam pijama takımını mı kızlar? Tesettürlüyüm sezaryen sonrası hastane koridorlarında bacak açık dolaşamayacağım. Hani çabuk toparlanmak için bir kaç tur attırıyorlar ya

ben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…