- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.921
Canım ben birkac sey dısında herseyı ınternetten aldım hıc geZmeden yorulmadan ayagına getirirsin sendealmadım ben hala ufak tefek eksıkler var ve galiba alısverişe gitmeyi buraada kesecegım acil 1-2 şeyı eczaneden alacagım o kadar cunku artık agırlaşmaya başladım annemerde çarşıya pazara çıkma artık yalnız aklma bundna sonra dogum ne zaman gelir belli olmaz diye uyardılar bencede öyle
Gittigimde muayene falan etti. Gazlı ped verdi 1 saat takılı kaldı sonra kontrol etti sorun yoktu. Ama muayene sırasında aşırı enfeksiyonun görünüyo tahlil yapalım dedi ve doğruda cıktı. Ki ben 3 çamaşır ıslatmistim bide lavaboda ayakta durdugumda resmen su gibi akmıştı. Insallah senin ciddi derecede değildir benim hala gecmediAslında dün hafif kaşıntı da olmuştu belki de seninki gibi enfeksiyon olabilir. Nasıl anladın test falan mı yaptın ?
Benim kızımda da öyleydi tanımadığım teyzeler erkek dimi diyorlardı hayır kız kesin dediğimde yok yok erkek karnı bu deyip insanı sinir ediyorlar :))Yaa sorma canım göbek nasıl cıktıysa yolda 3 kısı cevırıp aa hayırlı olsun erkek mı? Dıye sordu dık karınlar erkek bebege yoruluyor nedense kız beklıyoruz dedıgımde de bı ınanmamıs tavırlar goruyorum ınsanlar cok tuhaf ya
Alt acmalari hep kullanacaksin . Disarda misafirlikte. Ozellikle buyuk tuvalet degistirirken. Ben kirlendikce attim.Tek kullanimlik yapmadim. Totosu degmiyor bi yere ayriyeten tam degistirirken cisde yapabiliyor. O olmazsa koltuk yataga denk geliyor.Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Bende bir kere asiri oldu gaz sancisi. Adet sancisi gibiydi . Sicak uygulama yaptim sabaha kadar uyumadim. Alt taraftaki agrim hafifledi . İki ucgun asiri agrim vardi. O gun cok yoruldum oyle basladi agrim. Senin kasiklarinda agriyor .canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
Benimki sacliydi . Fitcayla taradim. Diger disli olanda konak oldugu zaman kullandim.Tarak seti beni chicco aldım çok memnunum yumuşacık fırçası var.
canım geçen gün benim de öyle olmuştu hatta yazmıştım buraya sol alt taradım acayip ağrımıştı hatta ben de çok korktum ama gaz ağrısıymış geçti Allaha şükür bir de benim belim de ağrımıştı o d yanlış oturmaktanmış bi bak geçmezse doktora gisersincanm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
canım benim ilk bebeğimdeki doktorum da tam tersini önerdi ilk 3 ay vermeli sonrasında vermemeli dedi. Amerikada ve ingiltere de yapışan araştırmalara göre özellikle bebek erken doğarsa emme refleksini emzik geliştiriyormuş malum benimki biraz erken doğmuştu o yüzden ber ihtimale karşı koydum. tabi emzik verip durmadım sık sık kendim emzirdim ama benimki kolik olunca doktor sık emzirmeyi önermedi emdikçe daha çok gaz olduğu için emzikten yararlandık hıı geçirdimi koliği hayır ama hafifletti biraz. kolik 4 ay dolmadan geçmedi malesefo yüzden koydum emziğiCanim her sey var gibinduruyor. Benim.aklima gelmiyor ama genelde ebeler anneler filan (en son ayse onerden dinledim) emzigi ilk nir ay vermemek lazimmis. Memeyi emmeyi etkiliyormus. Istersen nir arastir.
Ben yatağını henüz hatırlamadım. Park yatağını kurduk. Üzerine de bir çarşaf attım tozlanmasın diyeHanimlar cogunuz bebek giyeceklerini yikayip yerlestirmissiniz bile. Ben daha pek bisey yapmadim, yatagini ve besigini hazirlasam tozlanir gibi geliyor. Siz el orgusu hirkalari ve yelekleri nasil yikadiniz?
İyi yolculuklar..Uzak yere mi yolculuk?Günaydın hanımlar :) bu zamana kadar dua isteyenlerı boş çevirmediniz biliyorum bugün benim de duanız a ihtiyacım var yolculuga çıkacağım inşallah kazasız belasız evime dönmek nasip olur. iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum
benimde akıntım cok fazla
Kızlar uykusuzluk şimdiden başladı.
Dün gece ne sağa yatabildim ne sola ne sırt üstü.karnımı hiç bi yere sığdıramadım.bide yattığımda kalbim sıkışıyo gibi.bi sıkıntı geldi.
Gece kaç kere kalktım oturdum hatırlamıyorum.top patlasa uyanmayan ben tilki uykusuna döndüm.
Bi ara oturarak uyumaya çalıştım olmadı 2 yastıkla dik yattım öyle uyuyakalmışım ama boynum ağrımış.şimdi yine uykum bölündü inş bu sefer rahat uyuyabilirim.
Günaydın canım inşallah kazasız belasız sıkıntısız gider gelirsiniz.allaha emanet olunGünaydın hanımlar :) bu zamana kadar dua isteyenlerı boş çevirmediniz biliyorum bugün benim de duanız a ihtiyacım var yolculuga çıkacağım inşallah kazasız belasız evime dönmek nasip olur. iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum
aynını bende yaşıyorum canım. Bir gece uykusuz kalıyorum ikincisinde artık uykusuzluktan bir sekilde daha iyi uyuyorum ertesi gece yine uykusuzluk. Nefes darlığı bende iki gündür cekiyorum çok zor oluyor değil mi bu sıcaklardaKızlar uykusuzluk şimdiden başladı.
Dün gece ne sağa yatabildim ne sola ne sırt üstü.karnımı hiç bi yere sığdıramadım.bide yattığımda kalbim sıkışıyo gibi.bi sıkıntı geldi.
Gece kaç kere kalktım oturdum hatırlamıyorum.top patlasa uyanmayan ben tilki uykusuna döndüm.
Bi ara oturarak uyumaya çalıştım olmadı 2 yastıkla dik yattım öyle uyuyakalmışım ama boynum ağrımış.şimdi yine uykum bölündü inş bu sefer rahat uyuyabilirim.
ben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.bu arada çantaları hazırlamaya başladım kızlar. Bir küçük çanta doğum sonrası şeyleri hemsireye vermek için. Bir çanta bebek ihtiyacları bir canta benim ihtiyaclarım. Sezaryen olacaklar lohusa gecelik takımını mı koysam pijama takımını mı kızlar? Tesettürlüyüm sezaryen sonrası hastane koridorlarında bacak açık dolaşamayacağım. Hani çabuk toparlanmak için bir kaç tur attırıyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?