- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.941
1 saatlik uçak yolculuğu yapacagimİyi yolculuklar..Uzak yere mi yolculuk?
evet canım haklısın ben geceliğik takımını nolur nolmaz alayım yanımaben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.
Sağlıcakla git-gel işallah1 saatlik uçak yolculuğu yapacagim
benim çiş için gece kalkmalarım bitti . idrara gitmem son zamanlarda daha azaldı. sadece cok rahatsız olunca gecelerı uyuyamıyorum zaten ne zaman gecelerı uyuyamasam bır bakıyorum burnum kanamıs bırazcık demek ki gelişim gösterdi atak yaptı diye düşünüyorum bu da beni zorladı demek ki diyorumHazırlıklardan bahsedilmiş :) benim miniğim erken gelebilir diye neredeyse 1 aydan fazladır herşeyi hazır ama maşallah kızıma doktor gittikçe daha iyi olduğunu söyledi. Onun sağlığı yerinde olsun hazırlıklar bekler hiiiç önemli değil
cnm o bende de var doktoruna söyle fitil veriyor. kıvamlı jelimsi şekildeyse korkma normal birşey..
ah ah ben de uyku meleği gibiydim ama resmen sabaha karsı idrar torbama tık tık tık tık nasıl vuruyo istersen uyanma gecede kaç kere de kalkıyorum
hala bir gecelik alamadım minik eksiklerim duruyor tekrar alısverişe çıkmaya fırsatım olmadı zaten bu saatten sonra yalnız cıkmam mümkün değil artık yalnız kalma dıyor herkes ama gec kalmadan son seylerı yapmam lazım. ben cantayı yerleştirmedim sadece bebek kıyafetlerını yıkadım o kadar bu 2 gü içinde yerleştirebilirsem yerleştirecegimben 2 pijama, 1 gecelik aldım.ama sezeryan olanlar gecelik daha rahat oluyor diyorlar..bir tane daha almayı düşünüyorum gecelik..dolaşırken sabahlığı giyersen gecelikte olsa, sıkıntı olmaz o zaman.
bak korksan da 34. haftaya kadar geldın neredeyse inşallah 38-39 da göreceksin korkma canım sadece temkinli ol. sakin ol ki bebegin zamanını doldursun. anormallik hissedersen her an için hastaneye gitmeye hazır ol o kadar. mutlaka telefonunda gidecegin hastanenin ambulans numarası hastane numarası doktorunun numarası ve genel ambulans numarası olsun. evde görunur yerde de yazılı olsun bunlar . telefonun kontörlüyse bu saatten sonra eksik etme mesela ve hep hastane acil durumda gıyeceklerın ayrı bır yerde beklesin ani bir durumda giyer cıkarsın zaman kaybetmezsin. ben öyle yapacagım. kocamın telefonuna da bunları yazacağım.hatta en yakınında bir komsun varsa onunda numarası olsun sen de belki birine ihtiyac duyarsın en azından aileni ararlar belki sen telaş yaparsın diye . ben de aynen böyle haızrlanacagım sonucta 1.5 -2 ay arası bir şeyımız kaldı şuradacanm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
gerekirse ben de öyle yapacagım. görüp almayı tercih ediyoruz ama artık ne yapalım oldugu kadarCanım ben birkac sey dısında herseyı ınternetten aldım hıc geZmeden yorulmadan ayagına getirirsin sende
benim çiş için gece kalkmalarım bitti . idrara gitmem son zamanlarda daha azaldı. sadece cok rahatsız olunca gecelerı uyuyamıyorum zaten ne zaman gecelerı uyuyamasam bır bakıyorum burnum kanamıs bırazcık demek ki gelişim gösterdi atak yaptı diye düşünüyorum bu da beni zorladı demek ki diyorum
sağlıkla sıhhatle git gel canım Allah kaza bela vermesinGünaydın hanımlar :) bu zamana kadar dua isteyenlerı boş çevirmediniz biliyorum bugün benim de duanız a ihtiyacım var yolculuga çıkacağım inşallah kazasız belasız evime dönmek nasip olur. iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum
Kazasiz belasiz git gel canim. Hayırlı yolculuklarGünaydın hanımlar :) bu zamana kadar dua isteyenlerı boş çevirmediniz biliyorum bugün benim de duanız a ihtiyacım var yolculuga çıkacağım inşallah kazasız belasız evime dönmek nasip olur. iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum
ben de gece 2 kere kalkıyorum mutlaka..sonra da uyku kaçıyor, uyuyomıyorum birkaç saat..daha ilerleyen zamanlarda ne yapacağız bilmiyorum..ben gebeliğin basından beri neredeyse sabaha karsı 4-5 gibi hep kalkıyorum
gunaydn canm inşallh kazasz belasz yuvaniza dönersnzGünaydın hanımlar :) bu zamana kadar dua isteyenlerı boş çevirmediniz biliyorum bugün benim de duanız a ihtiyacım var yolculuga çıkacağım inşallah kazasız belasız evime dönmek nasip olur. iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum
sagl canm sabah daha iyiym akşama göre akşm resmen dogum oldu olacak diyodm korkudn uyuyamdm nasil kendimdn gectysm yeni uyandm simdilk iyi gibi baktm akşamki gibi olursm direk gidicm dr a benm görumcem yanimda burda kimseyi tanimiym tanidk kimsemde yok ablam var yarm saatlk arada mesafr var ama aradgm dakika gelecgndn eminm içim rahat sadece akşm dogum korkusu yaşadm bire bir tabi benim sezeryan olack ama yinede o korkuda başkaymsbak korksan da 34. haftaya kadar geldın neredeyse inşallah 38-39 da göreceksin korkma canım sadece temkinli ol. sakin ol ki bebegin zamanını doldursun. anormallik hissedersen her an için hastaneye gitmeye hazır ol o kadar. mutlaka telefonunda gidecegin hastanenin ambulans numarası hastane numarası doktorunun numarası ve genel ambulans numarası olsun. evde görunur yerde de yazılı olsun bunlar . telefonun kontörlüyse bu saatten sonra eksik etme mesela ve hep hastane acil durumda gıyeceklerın ayrı bır yerde beklesin ani bir durumda giyer cıkarsın zaman kaybetmezsin. ben öyle yapacagım. kocamın telefonuna da bunları yazacağım.hatta en yakınında bir komsun varsa onunda numarası olsun sen de belki birine ihtiyac duyarsın en azından aileni ararlar belki sen telaş yaparsın diye . ben de aynen böyle haızrlanacagım sonucta 1.5 -2 ay arası bir şeyımız kaldı şurada
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun herkese inşaAllah..
Ben bugün gene "b.kuyla kavga etmek" deyimini yaşıyorum. İnanamazsınız! Esen rüzgarla, yastıkla, televizyonla, herkesle ve herşeyle kavga ediyorum.
Allah'ım huzur ver yalvarırım..
Ağrım var hep, gece gene sancı girdi, oturdum ağladım ama sessizce, eşim gittiğinden beri kızımla yatıyorum çünkü, sonra arabanın anahtarını alıp tekrar uyuya kalmışım. Nasıl bi kafa yaşadıysam artık ne planladıysam:)
İlk hamileliğimde 32-33 haftalar da bi gariplik hissetmiştim, hani böyle uçak kalkarken için boşalır ya, yada arabayla yumuşak bi tümsekten geçerken için bi hoş olur ya, aynen öyle.. Sonra geçmedi bu his, eşim kapının önüne çıkardı, gene geçmeyince hastaneye gittik :) ağrı sızı kram sıfır, sadece sarhoş gibiyim.. Nstye bağladılar ve şiddetli sancı başladı, hatta ebe doktoruma görüntüyü yolladı ve sakinleştirdiler, sakın korkma heran suyun patlayabilir diye..
Sonra zaten 40.haftada sezeryan oldum ben, o yüzden pek anlamıyorum hangi sancının doğum sancısı olduğunu..
O diilde, tüm günüm dualarla geçiyo, Allah'ım nolur huzur ver, herkese, hepimize ve bana..
(muhtemelen saçma sapan bişeyler yazdım, kusura bakmayın lütfen:))
Canım nasıl oldun?canm ama gaz sancisi arada oluyo alt taraftaki agri 5 saattr gecmedi yurudgmde agri fazla oluyo otirp kalkarken destek aliym cok korkuym ya dr gitsem mi ki
artık deliksiz uykularla vedalaştığımız doğum sonrası yaşayacağımız uykusuzluğa hazırlık sürecine girdik hepimiz :) ben de sol tarafıma yatmak dışında her türlü yatışımda nefes alış verişimde bozulma oluyor. Bazen sağdan sola dönerken minicikte olsa sırt üstü kaldığımda ne kadar özlediğimi fark ediyorum :) bir uyku pozisyonunu bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi özellikle yüz üstü yatışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?