2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim gittiğim bi hastanede ebe gecelik getirin kendinize muayeneler sırasında çok pratik oluyor dedi. Ama tesettürlüysen bir pijama bir gecelik koy bence koridorda yürürsen pijama giyersin odadayken gecelik giyersin
Ben kapalıyım sezeryan oldum iki takım hamile pijaması almıştım yanıma zaten belleri yukarda ve bol olduğu için hiç zorluk yaşamadım bitane si sabahlıklıydı kolidorda gezerken onu giydim insan öyle boş gezemiyor zatenn

Son düzenleme:

Aynen benimkide sıkışınca öyle yapıyor :)
Şimdiden rahat uyutmuyolar annelerini :)

Ahmetimiz nasıl canım büyüyomu beslenmesi nasıl inşallah çok çok çok iyiydir
Çok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuan Anne sütünü alamıyor sadece, bazen tolere edip bazen edemiyor onun düzene girmesini bekliyoruz, Büyümeye çalışıyor, hayata tutunmaya çalışıyor.
Çok yaramazmış hemşireleri şikayet ediyor gittiğimiz zaman Karnımda da olduğu gibi aşırı hareketli bir bebek, el ayak 1 dk durmuyor, Allah sağlık versin bol bol peşinden koşturacak belli. Senin nasıl gidiyor hamilelik?

canım ben normal doğum yaptım ama geçen eşimle onu konuşuyorum nasıl bişeydi hiç hatırlamıyorum bile. sanki rüya alemiydi de uyandım bitti gibiydi. geçen gün gaz sancım olduğunda acaba doğum mu olacak diye endişe ettim. mesela bende belden vuran ağrılar olmadı hiç. kasılmayla karın kasık ağrısı oldu mesela

Bide benim astımım var zaten nefes darlığı yaşıyorum bide gebelikten dolayı nefes darlığı yaşarsam hiç nefes alamam sanıyodum.ama çok şükür korktuğum kadar sorun yaşamadım inş yaşamam.

Hehe aynen canım yüz üstü yatmayı çok özledim yan yatıyorum ama bazen sırt üstü uyanıyorum bir korkuyorum sonra oğluşum hareket edince bi oh çekiyorum nefes durumu aynı boğulcam sanki daralıyorum
aynen biliyormusun..ben de dün gece çok bunaldım, terledim,uyuyamadım doğru-dürüst..sola yatmaktan da bıktım..sağa yatayım diyorum, tepikliyor yaramaz yatamıyorum..baş altında, ayak altında,bacak arasında yastıklar..
ben de nasıl istedim dün gece yüzsütü yatmayı:)

Benim de cocuklugumdan 18 yaşına kadar astımım vardı sonra düzeldim ilk hamilelikte de hiç sorun yaşamadım bunda tekrarladı hava verdi doktor inşallah hamilelikten sonra geçer nefes alamıyorum bazen resmen

Aynen dün gece genel sıkıntı vardı heralde istanbulda zaten yağmur yağcak bütün sıcak eve doldu bende baya yana doğru yatayım dedim hafif yüz üstü gibi öylede uyuyamadım benim bebişte hep sağda sol kolum ağrıdı sağa yatmaya da bebişimiz izin vermiyor eşimde cocugun üstüne yatma diyor Ohh konuşmak kolay dimi :)

Benim de cocuklugumdan 18 yaşına kadar astımım vardı sonra düzeldim ilk hamilelikte de hiç sorun yaşamadım bunda tekrarladı hava verdi doktor inşallah hamilelikten sonra geçer nefes alamıyorum bazen resmen

Geçer canım.şimdi karnımız büyüdü ciğerlere baskı yapıyor doğunca derin nefes alırız inşaallah :)

İnşallah sağlıklı olsunda yaramaz olsun canım ne zaman çıkacağı belli değil değil mi kaç hafta oldu hastanede yatalı normalde 1 ay sonra cıkıyor diye biliyorum ben

ben bursadayım..bursa da da nem çoktu..ya inanmıyorum..bu babalar hep aynı kafada galiba..bana da aynısını dedi biliyormusun eşim:))pencere tarafında o yatıyor.. benle yer değiştirseydin, camdan esinti geliyordu diyor sabah..kendi rahat tabi , kafayı koydu mu uyorlar, her pozisyonda uyuyabiliyorla,gece wc ye kalkma dertleri yok:)

Geçer canım.şimdi karnımız büyüdü ciğerlere baskı yapıyor doğunca derin nefes alırız inşaallah :)
İnşallah canım kızımda martta doğum yaptım çok güzeldi hiç yaz görmedim ikinci bebek düşünenlere tavsiyem haziranda hamile kalmıştım öyle ayarlayın bunda çok bunaldım resmen zaman geçsin istiyorum yatsam kalksam eylül olsa :)

Aynen canım konuşuyorlar ama benim eşimde uykuyu sever ve bu ara çok yoğun alarmını bile ben kapatır kaldırırım sabahları . İlk bebeğimde benden özür dilemişti ağır uykum elimde değil sana yardımcı olamıyorum diye neyse hatasını biliyor canları sağ olsunda uyusunlar bakalım :))

Cidden yan dönmek ne kadar zorlaşti ben dönerken yatakta deprem oluyormuş gibi sanki :) gece boyu ln yuz milyon kez donuyom.sonra nasil daliyom uyaniyom tuvalete kalkiyorum bilmiyorum. Ama uyumak filan gittikce zorlaşiyor.

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "
" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…