- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.981
Ben kapalıyım sezeryan oldum iki takım hamile pijaması almıştım yanıma zaten belleri yukarda ve bol olduğu için hiç zorluk yaşamadım bitane si sabahlıklıydı kolidorda gezerken onu giydim insan öyle boş gezemiyor zatennBenim gittiğim bi hastanede ebe gecelik getirin kendinize muayeneler sırasında çok pratik oluyor dedi. Ama tesettürlüysen bir pijama bir gecelik koy bence koridorda yürürsen pijama giyersin odadayken gecelik giyersin
Hazırlıklardan bahsedilmiş :) benim miniğim erken gelebilir diye neredeyse 1 aydan fazladır herşeyi hazır ama maşallah kızıma doktor gittikçe daha iyi olduğunu söyledi. Onun sağlığı yerinde olsun hazırlıklar bekler hiiiç önemli değil
cnm o bende de var doktoruna söyle fitil veriyor. kıvamlı jelimsi şekildeyse korkma normal birşey..
ah ah ben de uyku meleği gibiydim ama resmen sabaha karsı idrar torbama tık tık tık tık nasıl vuruyo istersen uyanma gecede kaç kere de kalkıyorum
Çok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuanAhmetimiz nasıl canım büyüyomu beslenmesi nasıl inşallah çok çok çok iyiydir
canım ben normal doğum yaptım ama geçen eşimle onu konuşuyorum nasıl bişeydi hiç hatırlamıyorum bile. sanki rüya alemiydi de uyandım bitti gibiydi. geçen gün gaz sancım olduğunda acaba doğum mu olacak diye endişe ettim. mesela bende belden vuran ağrılar olmadı hiç. kasılmayla karın kasık ağrısı oldu meselaGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun herkese inşaAllah..
Ben bugün gene "b.kuyla kavga etmek" deyimini yaşıyorum. İnanamazsınız! Esen rüzgarla, yastıkla, televizyonla, herkesle ve herşeyle kavga ediyorum.
Allah'ım huzur ver yalvarırım..
Ağrım var hep, gece gene sancı girdi, oturdum ağladım ama sessizce, eşim gittiğinden beri kızımla yatıyorum çünkü, sonra arabanın anahtarını alıp tekrar uyuya kalmışım. Nasıl bi kafa yaşadıysam artık ne planladıysam:)
İlk hamileliğimde 32-33 haftalar da bi gariplik hissetmiştim, hani böyle uçak kalkarken için boşalır ya, yada arabayla yumuşak bi tümsekten geçerken için bi hoş olur ya, aynen öyle.. Sonra geçmedi bu his, eşim kapının önüne çıkardı, gene geçmeyince hastaneye gittik :) ağrı sızı kram sıfır, sadece sarhoş gibiyim.. Nstye bağladılar ve şiddetli sancı başladı, hatta ebe doktoruma görüntüyü yolladı ve sakinleştirdiler, sakın korkma heran suyun patlayabilir diye..
Sonra zaten 40.haftada sezeryan oldum ben, o yüzden pek anlamıyorum hangi sancının doğum sancısı olduğunu..
O diilde, tüm günüm dualarla geçiyo, Allah'ım nolur huzur ver, herkese, hepimize ve bana..
(muhtemelen saçma sapan bişeyler yazdım, kusura bakmayın lütfen:))
aynını bende yaşıyorum canım. Bir gece uykusuz kalıyorum ikincisinde artık uykusuzluktan bir sekilde daha iyi uyuyorum ertesi gece yine uykusuzluk. Nefes darlığı bende iki gündür cekiyorum çok zor oluyor değil mi bu sıcaklarda
CAnım ben de aynı senin gibiyim, kalbim sıkışıyor gibi oluyor uyuyamıyorum. İnsan bazen ben oturabiliyor ne yatabiliyor .
aynen biliyormusun..ben de dün gece çok bunaldım, terledim,uyuyamadım doğru-dürüst..sola yatmaktan da bıktım..sağa yatayım diyorum, tepikliyor yaramaz yatamıyorum..baş altında, ayak altında,bacak arasında yastıklar..Hehe aynen canım yüz üstü yatmayı çok özledim yan yatıyorum ama bazen sırt üstü uyanıyorum bir korkuyorum sonra oğluşum hareket edince bi oh çekiyorum nefes durumu aynı boğulcam sanki daralıyorum
Benim de cocuklugumdan 18 yaşına kadar astımım vardı sonra düzeldim ilk hamilelikte de hiç sorun yaşamadım bunda tekrarladı hava verdi doktor inşallah hamilelikten sonra geçer nefes alamıyorum bazen resmenBide benim astımım var zaten nefes darlığı yaşıyorum bide gebelikten dolayı nefes darlığı yaşarsam hiç nefes alamam sanıyodum.ama çok şükür korktuğum kadar sorun yaşamadım inş yaşamam.
Aynen dün gece genel sıkıntı vardı heralde istanbulda zaten yağmur yağcak bütün sıcak eve doldu bende baya yana doğru yatayım dedim hafif yüz üstü gibi öylede uyuyamadım benim bebişte hep sağda sol kolum ağrıdı sağa yatmaya da bebişimiz izin vermiyor eşimde cocugun üstüne yatma diyor Ohh konuşmak kolay dimi :)aynen biliyormusun..ben de dün gece çok bunaldım, terledim,uyuyamadım doğru-dürüst..sola yatmaktan da bıktım..sağa yatayım diyorum, tepikliyor yaramaz yatamıyorum..baş altında, ayak altında,bacak arasında yastıklar..
ben de nasıl istedim dün gece yüzsütü yatmayı:)
Benim de cocuklugumdan 18 yaşına kadar astımım vardı sonra düzeldim ilk hamilelikte de hiç sorun yaşamadım bunda tekrarladı hava verdi doktor inşallah hamilelikten sonra geçer nefes alamıyorum bazen resmen
İnşallah sağlıklı olsunda yaramaz olsun canım ne zaman çıkacağı belli değil değil mi kaç hafta oldu hastanede yatalı normalde 1 ay sonra cıkıyor diye biliyorum benÇok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuanAnne sütünü alamıyor sadece, bazen tolere edip bazen edemiyor onun düzene girmesini bekliyoruz, Büyümeye çalışıyor, hayata tutunmaya çalışıyor.
Çok yaramazmış hemşireleri şikayet ediyor gittiğimiz zamanKarnımda da olduğu gibi aşırı hareketli bir bebek, el ayak 1 dk durmuyor, Allah sağlık versin bol bol peşinden koşturacak belli. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
ben bursadayım..bursa da da nem çoktu..ya inanmıyorum..bu babalar hep aynı kafada galiba..bana da aynısını dedi biliyormusun eşim:))pencere tarafında o yatıyor.. benle yer değiştirseydin, camdan esinti geliyordu diyor sabah..kendi rahat tabi , kafayı koydu mu uyorlar, her pozisyonda uyuyabiliyorla,gece wc ye kalkma dertleri yok:)Aynen dün gece genel sıkıntı vardı heralde istanbulda zaten yağmur yağcak bütün sıcak eve doldu bende baya yana doğru yatayım dedim hafif yüz üstü gibi öylede uyuyamadım benim bebişte hep sağda sol kolum ağrıdı sağa yatmaya da bebişimiz izin vermiyor eşimde cocugun üstüne yatma diyor Ohh konuşmak kolay dimi :)
İnşallah canım kızımda martta doğum yaptım çok güzeldi hiç yaz görmedim ikinci bebek düşünenlere tavsiyem haziranda hamile kalmıştım öyle ayarlayın bunda çok bunaldım resmen zaman geçsin istiyorum yatsam kalksam eylül olsa :)Geçer canım.şimdi karnımız büyüdü ciğerlere baskı yapıyor doğunca derin nefes alırız inşaallah :)
Aynen canım konuşuyorlar ama benim eşimde uykuyu sever ve bu ara çok yoğun alarmını bile ben kapatır kaldırırım sabahları . İlk bebeğimde benden özür dilemişti ağır uykum elimde değil sana yardımcı olamıyorum diye neyse hatasını biliyor canları sağ olsunda uyusunlar bakalım :))ben bursadayım..bursa da da nem çoktu..ya inanmıyorum..bu babalar hep aynı kafada galiba..bana da aynısını dedi biliyormusun eşim:))pencere tarafında o yatıyor.. benle yer değiştirseydin, camdan esinti geliyordu diyor sabah..kendi rahat tabi , kafayı koydu mu uyorlar, her pozisyonda uyuyabiliyorla,gece wc ye kalkma dertleri yok:)
Insallah cnim benim. Sen yinede tedbir amaçlı sirkeli suyla tahret al ki üreme olmasınCanım benim sadece 1-2 saat çok akıntım oldu sonra geçti bugün hiç yok. İnşallah enfeksiyon değildir :/
gögüs ucu kremine ne zaman başlamalıyız peki ?canım ben lansinoh kullanmıştım memnun kaldım hiç yaram olmadı Allaha şükür ama aklımızda bulunsun tabi çok sağol
Cidden yan dönmek ne kadar zorlaştiUykudan bahşedilmiş.gece üç dört kere tuvalete kalkıyorum.her tuvalete kalkışımda su içiyorum sonra yine tıvaletime uyanıyorum.klozette içim geçiyor bazen.böyle bir kısır döngü benimki
Bir de geceleri kalçama giren krampla uyanıyorum sonra pozisyon değiştirip tekrar uyuyorum. BAZen kramptan kendim kalkamıyorum o zaman eşimi uyandırıyorum o kaldırıyor beni.
Bi de yatakta yan dönmek işkence gibi. BAzen GÖBEğimi unutuyorum normal dönüyorum o zaman da Çan'ımın acısına uyanıyorum .
Her sabah en geç 7:30 da uyanıyorum.sabahları uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum
Özetle mışıl mışıl uykular yalan oldu,diyorum ki vücut doğum sonrası uykusuz gecelere böyle hazırlanıyor halde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?