2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm senin gaz sancin o gün sürekli mi olmustu bende bgn gaz sancisi yok ama karnimn tam alt kisimi yurdgmde falam agriyo bide oturp kalkarken gaz sancim simdilk yok dr gitmedm kararszm gidip gitmemekte
Hayır sürekli değil çok düzensizdi gece başladığında bütün gece 2 defa oldu, gündüz saatte 1 oldu, akşam üstü yarım saat, sonra gittikçe azaldı süre kesintisiz bir ağrı değil 3-5 sn sürüyor.

Canım benim sadece 1-2 saat çok akıntım oldu sonra geçti bugün hiç yok. İnşallah enfeksiyon değildir :/

Uykudan bahşedilmiş.gece üç dört kere tuvalete kalkıyorum.her tuvalete kalkışımda su içiyorum sonra yine tıvaletime uyanıyorum.klozette içim geçiyor bazen.böyle bir kısır döngü benimki
Bir de geceleri kalçama giren krampla uyanıyorum sonra pozisyon değiştirip tekrar uyuyorum. BAZen kramptan kendim kalkamıyorum o zaman eşimi uyandırıyorum o kaldırıyor beni.
Bi de yatakta yan dönmek işkence gibi. BAzen GÖBEğimi unutuyorum normal dönüyorum o zaman da Çan'ımın acısına uyanıyorum .

Her sabah en geç 7:30 da uyanıyorum.sabahları uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum
Özetle mışıl mışıl uykular yalan oldu,diyorum ki vücut doğum sonrası uykusuz gecelere böyle hazırlanıyor halde:)

CAnım ben de aynı senin gibiyim, kalbim sıkışıyor gibi oluyor uyuyamıyorum. İnsan bazen ben oturabiliyor ne yatabiliyor .

canm ya sanki beni tarif ediyon en iyisi ben bi dr gidym ya
Git git Allah korusun açılman varsa engellemeye çalışılır geç kalmamak lazım böyle şeylere, bize haber vermeyi unutma. Gönlünü ferah tut bebeğin Allah'a emanet sadece önlem olarak gidiyorsun korkup kendini strese sokma

KIzlar evde çeyizden kalma pamuk yastığım vardı temiz olsun diye makinede yıkamıştım.sonra pamuklar keçe gibi oldu.haftasonu yorgancıya götürdük.güzelce hallaç makinesinden geçirdi.beşiğin içine koymak için yatak haline getirdi çok güzel oldu. Üzerine hazır yataklar gibi düğme falan da dikti.böylece bebeğin şeklini ezberleyip yatak ezilmeyecek. çok içime sindi.
Kalan pamukla da iki Bebek yastığı çıktı.
İnşallah sağlıcakla kullanırız..

gerekirse ben de öyle yapacagım. görüp almayı tercih ediyoruz ama artık ne yapalım oldugu kadar
valla benım ilk bebegım oldugu ıcın hıcbır bebek urununde tecrubem yok. etrafımdakılere sorup bırde yorumlara bakıp karar verıyorum ozellıkle kıyafet dısındakı herseyı dırekt ınternetten soyledım dıyebılırım. hatta hastane cıkısını bıle n11den soyledım. ozellıklerıne baktım %100 pamuk organik anti alerjik yazısını gordugum kıyafetlerı aldım. cok memnunum hem ındırımlerı takıp edebıldım hem zamandan kazandım. hıc canını sıkma ınternetten alır tamamlarsın eksıklerını

Benim gittiğim bi hastanede ebe gecelik getirin kendinize muayeneler sırasında çok pratik oluyor dedi. Ama tesettürlüysen bir pijama bir gecelik koy bence koridorda yürürsen pijama giyersin odadayken gecelik giyersin

Haftasonu kendime mahalledekş şahinler çamaşır mağazasından lohusa pijama takımı aldım.göğüs kısmı çıtçıtlı.çarşılarda çıtçıtlı çok aramıştım mahallede buldum:)
Bir uzun geceliğim bir kısa geceliğim iki sabahlık ve bir pijama takımı oldu.yeter herhalde kızlar değil mi?
BİR de geceliklerim düğmeli düğme mi rahat çıtçıtlı mı rahat olur? ACaba diyorum düğmelerin yerine çıtçıt mi diksem? Ne dersiniz?

bu arada göğüs ucu kremi aldım, ikinci bebekte kullanmıştım cok memnun kalmıstım. Önerdiğim arkadaslarım da memnun kaldılar sizelere yazayım, Earth Mama Natural Nipple Butter 60 Ml. bunun 30 ml vardı ondan bulamadım sanırım Türkiyede 60 ml satışı var. 30 ml bile cok uzun gidiyordu. Benden sonra bir baska arkadasıma vermiştim o bile bitirememişti.
Neyse amerikan malı, orada cok kullanılıyor. İçinde zararlı madde bulunmuyor, organik. Ve katiyen yaranız olmuyor. İlk bebekte medela nın purelan almıştım ondanda memnun kalmıştım, az biraz agrım olmustu bunda o da olmadı. Ben lansinoh u pek beğenmiyorum, kullananlardan fayda gören sayısı az. Eğer lansinoh almışsanız, yara olma riski yüksek, ikinci bir krem almanızda yada aklınızda bulundurmanızda yarar var.

bende lansioh aldım da dediğiniz marka hk.da da olumlu yorumlar görmüştüm farklı yerlerde..şimdi siz de yazınca bakayım dedim.n11 de 103,20 tl normalmidir fiyatı?siz nereden aldınız?

Hehe aynen canım yüz üstü yatmayı çok özledim yan yatıyorum ama bazen sırt üstü uyanıyorum bir korkuyorum sonra oğluşum hareket edince bi oh çekiyorum nefes durumu aynı boğulcam sanki daralıyorum

Ahmetimiz nasıl canım büyüyomu beslenmesi nasıl inşallah çok çok çok iyiydir

canım ben lansinoh kullanmıştım memnun kaldım hiç yaram olmadı Allaha şükür ama aklımızda bulunsun tabi çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…