- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.961
canm senin gaz sancin o gün sürekli mi olmustu bende bgn gaz sancisi yok ama karnimn tam alt kisimi yurdgmde falam agriyo bide oturp kalkarken gaz sancim simdilk yok dr gitmedm kararszm gidip gitmemekteCanım nasıl oldun?
Evet ya 10 haftada kim bilir nasıl olacak hayal edemiyorum :)Zayıf olunca direkt göbek devlesiyo dimi canım daha 10haftada nekadar daha buyuyecek cokk merak ediyorum :)
Hayır sürekli değil çok düzensizdi gece başladığında bütün gece 2 defa oldu, gündüz saatte 1 oldu, akşam üstü yarım saat, sonra gittikçe azaldı süre kesintisiz bir ağrı değil 3-5 sn sürüyor.canm senin gaz sancin o gün sürekli mi olmustu bende bgn gaz sancisi yok ama karnimn tam alt kisimi yurdgmde falam agriyo bide oturp kalkarken gaz sancim simdilk yok dr gitmedm kararszm gidip gitmemekte
Canım benim sadece 1-2 saat çok akıntım oldu sonra geçti bugün hiç yok. İnşallah enfeksiyon değildir :/Gittigimde muayene falan etti. Gazlı ped verdi 1 saat takılı kaldı sonra kontrol etti sorun yoktu. Ama muayene sırasında aşırı enfeksiyonun görünüyo tahlil yapalım dedi ve doğruda cıktı. Ki ben 3 çamaşır ıslatmistim bide lavaboda ayakta durdugumda resmen su gibi akmıştı. Insallah senin ciddi derecede değildir benim hala gecmedi
canm ya sanki beni tarif ediyon en iyisi ben bi dr gidym yaHayır sürekli değil çok düzensizdi gece başladığında bütün gece 2 defa oldu, gündüz saatte 1 oldu, akşam üstü yarım saat, sonra gittikçe azaldı süre kesintisiz bir ağrı değil 3-5 sn sürüyor.
CAnım ben de aynı senin gibiyim, kalbim sıkışıyor gibi oluyor uyuyamıyorum. İnsan bazen ben oturabiliyor ne yatabiliyor .Kızlar uykusuzluk şimdiden başladı.
Dün gece ne sağa yatabildim ne sola ne sırt üstü.karnımı hiç bi yere sığdıramadım.bide yattığımda kalbim sıkışıyo gibi.bi sıkıntı geldi.
Gece kaç kere kalktım oturdum hatırlamıyorum.top patlasa uyanmayan ben tilki uykusuna döndüm.
Bi ara oturarak uyumaya çalıştım olmadı 2 yastıkla dik yattım öyle uyuyakalmışım ama boynum ağrımış.şimdi yine uykum bölündü inş bu sefer rahat uyuyabilirim.
Git git Allah korusun açılman varsa engellemeye çalışılır geç kalmamak lazım böyle şeylere, bize haber vermeyi unutma. Gönlünü ferah tut bebeğin Allah'a emanet sadece önlem olarak gidiyorsun korkup kendini strese sokmacanm ya sanki beni tarif ediyon en iyisi ben bi dr gidym ya
valla benım ilk bebegım oldugu ıcın hıcbır bebek urununde tecrubem yok. etrafımdakılere sorup bırde yorumlara bakıp karar verıyorum ozellıkle kıyafet dısındakı herseyı dırekt ınternetten soyledım dıyebılırım. hatta hastane cıkısını bıle n11den soyledım. ozellıklerıne baktım %100 pamuk organik anti alerjik yazısını gordugum kıyafetlerı aldım. cok memnunum hem ındırımlerı takıp edebıldım hem zamandan kazandım. hıc canını sıkma ınternetten alır tamamlarsın eksıklerınıgerekirse ben de öyle yapacagım. görüp almayı tercih ediyoruz ama artık ne yapalım oldugu kadar
haha sorma cok komıkler gercekten bızım mılletımız alısmıs katil hep uşak çıkacak değil ya :)Benim kızımda da öyleydi tanımadığım teyzeler erkek dimi diyorlardı hayır kız kesin dediğimde yok yok erkek karnı bu deyip insanı sinir ediyorlar :))
Benim gittiğim bi hastanede ebe gecelik getirin kendinize muayeneler sırasında çok pratik oluyor dedi. Ama tesettürlüysen bir pijama bir gecelik koy bence koridorda yürürsen pijama giyersin odadayken gecelik giyersinbu arada çantaları hazırlamaya başladım kızlar. Bir küçük çanta doğum sonrası şeyleri hemsireye vermek için. Bir çanta bebek ihtiyacları bir canta benim ihtiyaclarım. Sezaryen olacaklar lohusa gecelik takımını mı koysam pijama takımını mı kızlar? Tesettürlüyüm sezaryen sonrası hastane koridorlarında bacak açık dolaşamayacağım. Hani çabuk toparlanmak için bir kaç tur attırıyorlar ya
sağolun kızlar cevaplar için öyle yapayımEBennet cANım uzun bir sabahlık alsan gecelikle de rahat edersin. Özellikle Doğum öncesi muayenelerde gecelik daha rahat diyorlar.
bu arada göğüs ucu kremi aldım, ikinci bebekte kullanmıştım cok memnun kalmıstım. Önerdiğim arkadaslarım da memnun kaldılar sizelere yazayım, Earth Mama Natural Nipple Butter 60 Ml. bunun 30 ml vardı ondan bulamadım sanırım Türkiyede 60 ml satışı var. 30 ml bile cok uzun gidiyordu. Benden sonra bir baska arkadasıma vermiştim o bile bitirememişti.
Neyse amerikan malı, orada cok kullanılıyor. İçinde zararlı madde bulunmuyor, organik. Ve katiyen yaranız olmuyor. İlk bebekte medela nın purelan almıştım ondanda memnun kalmıştım, az biraz agrım olmustu bunda o da olmadı. Ben lansinoh u pek beğenmiyorum, kullananlardan fayda gören sayısı az. Eğer lansinoh almışsanız, yara olma riski yüksek, ikinci bir krem almanızda yada aklınızda bulundurmanızda yarar var.
Hehe aynen canım yüz üstü yatmayı çok özledim yan yatıyorum ama bazen sırt üstü uyanıyorum bir korkuyorum sonra oğluşum hareket edince bi oh çekiyorum nefes durumu aynı boğulcam sanki daralıyorumartık deliksiz uykularla vedalaştığımız doğum sonrası yaşayacağımız uykusuzluğa hazırlık sürecine girdik hepimiz :) ben de sol tarafıma yatmak dışında her türlü yatışımda nefes alış verişimde bozulma oluyor. Bazen sağdan sola dönerken minicikte olsa sırt üstü kaldığımda ne kadar özlediğimi fark ediyorum :) bir uyku pozisyonunu bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi özellikle yüz üstü yatışı
Ahmetimiz nasıl canım büyüyomu beslenmesi nasıl inşallah çok çok çok iyiydirHayır sürekli değil çok düzensizdi gece başladığında bütün gece 2 defa oldu, gündüz saatte 1 oldu, akşam üstü yarım saat, sonra gittikçe azaldı süre kesintisiz bir ağrı değil 3-5 sn sürüyor.
canım ben lansinoh kullanmıştım memnun kaldım hiç yaram olmadı Allaha şükür ama aklımızda bulunsun tabi çok sağolbu arada göğüs ucu kremi aldım, ikinci bebekte kullanmıştım cok memnun kalmıstım. Önerdiğim arkadaslarım da memnun kaldılar sizelere yazayım, Earth Mama Natural Nipple Butter 60 Ml. bunun 30 ml vardı ondan bulamadım sanırım Türkiyede 60 ml satışı var. 30 ml bile cok uzun gidiyordu. Benden sonra bir baska arkadasıma vermiştim o bile bitirememişti.
Neyse amerikan malı, orada cok kullanılıyor. İçinde zararlı madde bulunmuyor, organik. Ve katiyen yaranız olmuyor. İlk bebekte medela nın purelan almıştım ondanda memnun kalmıştım, az biraz agrım olmustu bunda o da olmadı. Ben lansinoh u pek beğenmiyorum, kullananlardan fayda gören sayısı az. Eğer lansinoh almışsanız, yara olma riski yüksek, ikinci bir krem almanızda yada aklınızda bulundurmanızda yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?