2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doğum için temizliğe başlayan var mı? Ben daha var diyordum ama teyzemler yaptır artık bu hafta nolur nolmaz diyorlar. Annemin gelmesine 3 hafta var. Ben o gelince yaparız diye düşünüyordum. Şimdi stres oldum. Daha dolabını almadık. Çantalar tam hazır değil. Evde düzenleme yapmamız lazım. Nasıl yetişecek bunca şey acaba

Annen gelince tekrar yaparsınız daha varmış kirlenir ev zaten, çantayı hazırlamayı hızlandırırsan iyi olur, hepsi kolay iş 2 günde hallolur gözünde büyütüp stres yapmana değmez

Bencede daha var tekrar kirlenir bende henüz çantamı falan hazırlamaDım bu ay yavaş yavaş hazırlarım sonra temizlikte dolapların içinden başlayıp dip köşe yapılır düşünme bencede :)

Slm kızlar bizde 31 haftalığız tam olarak annemdeyim şuan evime gitmek için uçağa binebilir raporu alacaktım bugün buradaki Dr bebeğin çok aşağıda olduğunu erken doğum riskinin olduğunu biran evvel gitmem gerektiğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı ? Bide kilosu az geldi hala 1400 küsur gr

Bu arada bende park yatagn icine hazir yatak aldm üzerinede annem yün yatak yapick onu koycam annem oyle daha güzel kullanisli olacagini söyledi
Biz de beşik için hazır yatak aldık ama annem üzerine ince bir yün yatak yaptı. Ben kendim için bile yün yorgan kullanıyorum kışın mükemmel ısıtıyor, bebeğime de gönül rahatlığıyla yün kullanacağım. Elyaf kullanmak istemiyorum.

benimde 30. haftada 1400 gr bebegim ve doktor bana az demedi gayet iyi dedi... karnımda assagı dogru ınmıs ama herkes dogum yakın degıl daha da ınınce dedı . doktor karnımın inmesi ile ilgili bir yorum yapmadı bile

Ben de şuan annemlerin yanındayım ama buraya gelmeden önce doktorum hem gelişim hem de gidişim için iki tane ayrı ayrı uçağa binebilir raporu hazırladı. Ben de şuan 31. Haftayım. Keşke sen de kendi doktoruna hazırlatsaydın.

benimde 30. haftada 1400 gr bebegim ve doktor bana az demedi gayet iyi dedi... karnımda assagı dogru ınmıs ama herkes dogum yakın degıl daha da ınınce dedı . doktor karnımın inmesi ile ilgili bir yorum yapmadı bile
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin resmen. Kendi Dr Uma gitmeyi iple çekiyorum çok korktum

Bu ikinci gebeligim cnm ilkinde sorun olmadığı için hiç aklıma gelmedi

ben hala dogum cantamı haızrlamadım. bebek elbıselerını yıkadım pohcaladım bıraktım yerleştirmedim sözde buun yapacaktım gene kaldı

Rahim ağzı uzunluğunda kısalma yoksa pek bir sorun yoktur herhalde. Ama dönüşü çok geciktirme bencede. Dönüş ne zamandı? Kilosunu da bir önceki ölçüm yapan doktoruna yaptır ve onunla karşılaştır. Ben hep aynı doktora gittim ama burada farklı doktora giden arkadaşlar oldu. Bu tarz problem yaşadılar diye biliyorum.

Annen gelince tekrar yaparsınız daha varmış kirlenir ev zaten, çantayı hazırlamayı hızlandırırsan iyi olur, hepsi kolay iş 2 günde hallolur gözünde büyütüp stres yapmana değmez
Dimi ya bencede. Öyle söyleyince onlar bana da bi stres geldi. Hâlbuki bu hafta ne de rahattım stressizdim

Teşekkür ederim cnm annemin sağlık sorunları nedeniyle tam bı Dr takibinde olamadim. Cumartesi dönüş İzmir e gidicem sende izmirdekini öyle değil mi? Ata hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum fiyatı da iyi şartları da uydu bize. Bı gideyim bakalim

Bencede daha var tekrar kirlenir bende henüz çantamı falan hazırlamaDım bu ay yavaş yavaş hazırlarım sonra temizlikte dolapların içinden başlayıp dip köşe yapılır düşünme bencede :)
Aynen aynen. Erken olabilir diye her an tetikte olmakta mantıksız temizlik açısından. Yaz günü heryer açık zaten aynı gün toz oluyor. Tabii çantayı tamamlamak lazım o ayrı

Evet canım Tınaztepe hastanesinde muayene oluyorum. Ata hastanesi ne taraftaydı hiç duymadım. Oraya mı gittin kontrollere

canm benimde hem yorganm yünden evet cok sicak tutuyo kişin zaten annem bebegme hem yorgan hem yatak hemde yastk yapmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…