2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
evet artık bu rahatlıgı bırakma zamanın gec kalma canım

Canım ağır değil mi yün yorgan bana çok ağır geliyor?

Yünü ben de sevmiyorum cok kaşındırıyor ve hapşırtıyor beni. Yun yorgan hiç yok evimde bebege de kullanmayi düşünmüyorum bakalim. Elyaf daha ıyi geliyor bana.

Benim de annem ağustos 11 de gelecek bir günde temizlik yaparız evim küçük bir günde bebeğin eşyalarını yıkamaya ayırırım. Başlandığı zaman 3-4 günde biter stres yapma kendine.

Canım riske atma tabi iyi düşünmek lazım ama ben dün uçak yolculuğu yaptım ne kadar da olsa basınç felan etkiliyor özellikle kalkarken ve inerken sen çok beklemeden git evine. Başka bi doktor baktıysa çok takma kilosunu kendi doktoruna görünürsün

Aynen aynen. Erken olabilir diye her an tetikte olmakta mantıksız temizlik açısından. Yaz günü heryer açık zaten aynı gün toz oluyor. Tabii çantayı tamamlamak lazım o ayrı
özel bir temizliğe gerek yok ki zaten bahar temizlikleri yapıldı bu güne kadar günlük temizlik ev için yeterli bence tabi herkesin evi başka ama ani bir durum olursa dogum erken olursa evin temiz düzenli olmasında fayda var başkaları gelecek diye değil bebegim geldiğinde evimde düzenli ve temiz olsun diye sadece

maşallah kuzuma inşallah yakında annesinin mis sütünü de almaya başlar çabucak büyür kuzucuk. Biz de iyiyiz çok şükür herşey yolunda

Kızlar Günaydın bebek kıyafetlerini tamamlamaya çalışıyorum daha doğrusu annem tamamlıyor ama istediğim gibi gömlek bulamadım resim yüklüyorum o tarz gömlek görürseniz bana yerini yada sitesini söyleyebilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-25-19-41-31.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba güzel annişler :) Hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın..Rabbim kollarımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin..Bugünde bizim kontrolümüz vardı..29+5 gün olduk bugün..Çok şükür herşey yolundaymış...Çaprazlama olarak kafa aşaıya inmiş..1-2 haftaya büyük ihtimal tam döner dedi..kilomuz önceki baştan beri 3-4 gün geri geliyordu..Haftamızı yakalamışız çok şükür 1430 gr olmuşuz.. boyumuzda 40 cm olmuş... bundan sonra 2 haftada bir kontrole çağırdı..

Son düzenleme:
Gözün aydın canım,güzel haberler almışsın:))

Canım gözün aydın.masallah oglusuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…