- Konu Sahibi angel5angel
-
- #14.121
evet artık bu rahatlıgı bırakma zamanın gec kalma canımGecen hafta uçak icin rapor aldim bende 31.haftadayken ultrasonda 33 haftalik gorundu gelisimi onde diye rapora da 33 haftalik gebelik yazdi doktor. Az kalsin binemiyodum 35.hafta sınır. Ankaraya kayinvalidemlere geldim donusum 3 hafta sonra arabayla olcak ve 6saatlik araba yolculugu yapicam. Yollarda dogurmazsam iyidir. 3 aydir evim de diilim bi kac zibin ve bebek arabasindan baska hicbi hazirligim da yok. Bendeki rahatlik
Canım ağır değil mi yün yorgan bana çok ağır geliyor?Biz de beşik için hazır yatak aldık ama annem üzerine ince bir yün yatak yaptı. Ben kendim için bile yün yorgan kullanıyorum kışın mükemmel ısıtıyor, bebeğime de gönül rahatlığıyla yün kullanacağım. Elyaf kullanmak istemiyorum.
hafifte yapıyorlar yünü az koyuyorlar hafif oluyorCanım ağır değil mi yün yorgan bana çok ağır geliyor?
Benim de annem ağustos 11 de gelecek bir günde temizlik yaparız evim küçük bir günde bebeğin eşyalarını yıkamaya ayırırım. Başlandığı zaman 3-4 günde biter stres yapma kendine.Doğum için temizliğe başlayan var mı? Ben daha var diyordum ama teyzemler yaptır artık bu hafta nolur nolmaz diyorlar. Annemin gelmesine 3 hafta var. Ben o gelince yaparız diye düşünüyordum. Şimdi stres oldum. Daha dolabını almadık. Çantalar tam hazır değil. Evde düzenleme yapmamız lazım. Nasıl yetişecek bunca şey acaba
Canım riske atma tabi iyi düşünmek lazım ama ben dün uçak yolculuğu yaptım ne kadar da olsa basınç felan etkiliyor özellikle kalkarken ve inerken sen çok beklemeden git evine. Başka bi doktor baktıysa çok takma kilosunu kendi doktoruna görünürsünSlm kızlar bizde 31 haftalığız tam olarak annemdeyim şuan evime gitmek için uçağa binebilir raporu alacaktım bugün buradaki Dr bebeğin çok aşağıda olduğunu erken doğum riskinin olduğunu biran evvel gitmem gerektiğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı ? Bide kilosu az geldi hala 1400 küsur gr
özel bir temizliğe gerek yok ki zaten bahar temizlikleri yapıldı bu güne kadar günlük temizlik ev için yeterli bence tabi herkesin evi başka ama ani bir durum olursa dogum erken olursa evin temiz düzenli olmasında fayda var başkaları gelecek diye değil bebegim geldiğinde evimde düzenli ve temiz olsun diye sadeceAynen aynen. Erken olabilir diye her an tetikte olmakta mantıksız temizlik açısından. Yaz günü heryer açık zaten aynı gün toz oluyor. Tabii çantayı tamamlamak lazım o ayrı
maşallah kuzuma inşallah yakında annesinin mis sütünü de almaya başlar çabucak büyür kuzucuk. Biz de iyiyiz çok şükür herşey yolundaÇok şükür canım biraz toparlandı makinaya bağlı değil kendi başına nefes alıyor şuanAnne sütünü alamıyor sadece, bazen tolere edip bazen edemiyor onun düzene girmesini bekliyoruz, Büyümeye çalışıyor, hayata tutunmaya çalışıyor.
Çok yaramazmış hemşireleri şikayet ediyor gittiğimiz zamanKarnımda da olduğu gibi aşırı hareketli bir bebek, el ayak 1 dk durmuyor, Allah sağlık versin bol bol peşinden koşturacak belli. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Pudra rengini çok beğendim:)Kızlar bana da fikir verirmisiniz pijama icin ben ikisi arasında kaldım da
Canım doktorun rapor verdikten sonra uçağa herturlu alıyorlar ben özellikle havaalaninda sordum 35 e kadar sıkıntı olmaz dediler.Bu ikinci gebeligim cnm ilkinde sorun olmadığı için hiç aklıma gelmedi
Gözün aydın canım,güzel haberler almışsın:))Merhaba güzel annişler :) Hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın..Rabbim kollarımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin..Bugünde bizim kontrolümüz vardı..29+5 gün olduk bugün..Çok şükür herşey yolundaymış...Çaprazlama olarak kafa aşaıya inmiş..1-2 haftaya büyük ihtimal tam döner dedi..kilomuz önceki baştan beri 3-4 gün geri geliyordu..Haftamızı yakalamışız çok şükür 1430 gr olmuşuz.. boyumuzda 40 cm olmuş... bundan sonra 2 haftada bir kontrole çağırdı..
Sağol bitanem..Rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeGözün aydın canım,güzel haberler almışsın:))
Canım gözün aydın.masallah oglusuna..Merhaba güzel annişler :) Hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın..Rabbim kollarımıza sağlıkla sıhhatle almayı nasip eylesin..Bugünde bizim kontrolümüz vardı..29+5 gün olduk bugün..Çok şükür herşey yolundaymış...Çaprazlama olarak kafa aşaıya inmiş..1-2 haftaya büyük ihtimal tam döner dedi..kilomuz önceki baştan beri 3-4 gün geri geliyordu..Haftamızı yakalamışız çok şükür 1430 gr olmuşuz.. boyumuzda 40 cm olmuş... bundan sonra 2 haftada bir kontrole çağırdı..
evet artık bu rahatlıgı bırakma zamanın gec kalma canım
Canım ben kızıma hamileyken 2008 eylül annlerindeydim..Orda sonuna kadar çatlamayıp son hafta çatlayanları bile gördümkızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
Canım ilk hamileliğimde çatlağın olmadi.bu 2.hamileligim 33 haftadayım şuan çatlağım yok.kızlar çatlamanız var mı ? ben 32. haftadayım bugun hiç bir şey yok . sizer ne durumdasınız ? acaba bundan sonra başlar mı ?
Teşekkür ederim canım benimCanım gözün aydın.masallah oglusuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?