2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
pinkstrap minikhikayem Zeynep5654 T Taube kizlar ayri ayri teşekkur ederm düşndgnz içn ya ben dr gittm dr ameliyattaydi baska bi dr yonlendirildm ama ben yinede biraz bekliyim kendi dr belki cikar die bekledm ama gec cikinca hemen baska bi dr gittm bakti nts ye falan baglandm hersy yolunda oldgnu söyledi simdi yine sancim başladi ya benimki yalanci sanci mi neden böyle oluyom bildiginz dogum sancisi gibi boyle sanki afedersn tuvaltm geliyo gibi sanci oluym gidiym yok bide alt bolgem cok agriyo oturamiym kalkamiym ne yapicam bilmiym dr erken dogum ilaci olan adalati gunde 3 adet almami söyledi

E sorun yoksa niye verdi ki acaba? Ağrıların için birşey söylemedi mi? Alttaki ağrıların normal de, ara ara giren sancı değil sonuçta, açıklama yapmadı mı hiç?

Canım çok sevindim herşey yolunda olmasına..ben doğum yaparken benim sancim belime vuruyordu bide gaz sancısı vardı..sanki büyük abdestim geliyordu wc giriyordum ama bisey yok gelmiyordum..neyse baktım sancılarım çoğalmaya başladı..hastaneye gittim..5 cm açılmm vardı..dogum başladı..

Gecmis olsun..ciddi bir durum olsaydi,yatis verirdi..stres yapma,evde dinlen bol bol.

E sorun yoksa niye verdi ki acaba? Ağrıların için birşey söylemedi mi? Alttaki ağrıların normal de, ara ara giren sancı değil sonuçta, açıklama yapmadı mı hiç?
ya tedbir amacli 3 tane icmemi söyledi neden söyledgm hersye normal.diyolar ya hic bi sekilde aciklama yapilmadi içim de hic rahat degil bu yuzden

iste bende de oyle oluyo o yuzdn dogum sancisi gibi diyorum canm ve cok korkuyom ilk olunca da acaba derdimi dr lara anlatamiyo muym die üzülym

Bu arada bende park yatagn icine hazir yatak aldm üzerinede annem yün yatak yapick onu koycam annem oyle daha güzel kullanisli olacagini söyledi

ben sola da yatamıyorum sol da kafası var saga yatınca tekmeliyor ama nasıl tekmeliyor sıkıstıgı anlasılıyor . sırt ustu yatmayın dıyor doktorlar zaten yuzustu yatmaya hasretız. sırtıma 2 tarafa yastık kafa altına yuksek yastık bacak arasına yastık ıyı ama bu en fazla 10 dk pozısyon sonra dönmek gerekıyor ben nıye hamıle yastıgı almadım kı ınatla hemen alacagım 2 ayı böyle geciremem

ya tedbir amacli 3 tane icmemi söyledi neden söyledgm hersye normal.diyolar ya hic bi sekilde aciklama yapilmadi içim de hic rahat degil bu yuzden
Normal diyorsa korkulacak birşey yok demek ki rahatlayabilirsin Alttaki ağrın gerçekten normal birkaç gün geçsin herkes tek tek yazmaya başlayacak çatı ağrısını :)

Tedbir amaçlı bana da adalat verdiler. Sancını olsaydı nstde çıkardı. Gaz sancisi olabilir ya da bebek baskı yapıyor olabilir. Hadi rahatla biraz

Canım bana yatası çok ince geldi..onun üstüne annemin yaptığını koydum..daha güzel oldu..
Ben de o zaman sadece pamuktan yaptırayım madem. Bebek için faydalı gerçekten kullanabileceğim şeyleri çok dikkatli seçmeye çalışıyorum. Boşuna masraf etmek istemiyorum. O yüzden herşeyi didik didik soruşturuyorum mecburen

iste bende de oyle oluyo o yuzdn dogum sancisi gibi diyorum canm ve cok korkuyom ilk olunca da acaba derdimi dr lara anlatamiyo muym die üzülym
Anlatmışsındır merak etme doktorlar anlıyor zaten kaç tane hasta geçiyor ellerinden, benim sancıyı tarif etmemle, üstelik sadece gaz sancısı gibi demiştim hiç nst demeden Alttan muayene etcem dedi. Onlar bizden çok daha iyi biliyor ne olduğunu, en ufak sorun sezse müdahale ederdi ki nst de sorun çıkmamış. Öyle bir durumda Bebeğin hareketleri zayıflıyor, hareketi yavaşlıyor onu da gözet sadece ağrıya odaklanma.

Canım ıyı olmana sevındım cok gefmıs olsun. Yalancı dogum sancıları denen seymı oluyor acaba sana doktor ne dıyor bu durum ıcın Eccoomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…